Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A KurucinfĂł zsidĂł marketingesei


"Valami büzlik Dánielben"
--------------------------
Különbözõ cégek, szervezetek és sajtóorgánumok évente súlyos dollármilliókat költenek arra, hogy magukat reklámozzák a Facebookon. (Mr. Zuckerberg elsõsorban ennek köszönheti mesés vagyonát.) A Kuruc.info-nak erre nincs szüksége. A napokban a lehetõ legjobb marketing csapatra tettek szert a Tett és Védelem nevû antifasiszta gittegylet képében, akiknek követelésére eltávolították adatlapjukat a közösségi oldalról.

Sok hírportál pr-osa a fél kezét odaadná ekkora ingyen reklámért. Nem csak azért, mert a médiában és az internetes közösségekben ez most napokig vezetõ téma lesz, politikusok és megmondó emberek örvendeznek, vagy háborodnak fel a letiltáson. (Utóbbira meglepõ példa a libsi értelmiségi klubokból ezzel biztosan végérvényesen kiiratkozott Puzsér Róbert.) Az igazi fõnyeremény a kurucok számára az, hogy a szólásszabadságot ezúttal egy deklaráltan zsidó szervezet nyomására húzták le a wc-n. Ez most még azok számára is igazolja a legvadabb antiszemita konteókat is, akik amúgy megvetõen elhúzzák a szájukat, ha a hardcore radikális portál kerül szóba.

Soha jobbkor nem jöhetett volna a váratlan promóció. Az utóbbi egy-másfél évben a Kuruc törzsolvasóinak egy része is kezdett belefáradni a vasútállomások melletti talponállók szintjét alulról súroló orkozásba, kajmánozásba, és a hetven éves szélsõjobboldali cikkek copy paste-elésébe. Olyan ez már, mint egy tessék-lássék módon elõadott kötelezõ gyakorlat a korcsolya bajnokságon: napi 10 cigányos hír, 5 zsidózás, meg bónusznak egy '44-es újsághír.

Most viszont sokan már csakazĂ©rtis, dafke belájkolják a kurucokat, akárhányszor is tĂĽntetik el õket a Facebook-rĂłl. Mert Ă©rzik, hogy ez most nem arrĂłl szĂłl, hogy jĂł hĂ­rportál-e KurucinfĂł. Hanem arrĂłl: jogunk van-e – a jeles zsidĂł filozĂłfus, Baruch Spinoza szavaival - azt gondolni, amit akarunk, Ă©s azt mondani, amit gondolunk.

A Kurucon nem egy veretes baromság látott napvilágot az elmĂşlt Ă©vekben – de ez senkit sem jogosĂ­t fel arra, hogy pusztán a vĂ©lemĂ©nyĂĽk miatt elhallgattassa õket. Egy olyan országban, ahol lĂ©tezhet „törvĂ©nytelen vĂ©lemĂ©ny", ott nincs demokrácia. Akkor sem, ha a gondolatrendõrsĂ©g inkvizĂ­torai a demokrácia szent jelszavával az ajkukon fojtják bele a szĂłt azokba, akik szerintĂĽk nem demokraták. Akkor sem, ha az áldozatok tĂ©nyleg nem demokraták, mint a Kuruc szerkesztõi, akik nyĂ­ltan vállalják, hogy szemben állnak a polgári demokráciának nevezett valamivel, amiben Ă©lĂĽnk. Lehet õket utálni ezĂ©rt, lehet egyet nem Ă©rteni velĂĽk – de joguk van hozzá, hogy Ă­gy Ă©rezzenek Ă©s ennek hangot is adjanak. Milyen szabadság az, amit kötelezõ szeretni?

S, ha valakinek nem állt volna össze, mirõl van szó, annak maga a Tett és Védelem vezetõje, a képen látható Bodnár Dániel teszi kristálytisztává a helyzetet, akinek száján a gyõzelem mámorában ez csúszott ki: "A mai gyõzelem csak a kezdet. Nem állhatunk meg, amíg meg nem tisztítjuk az internetet a gyûlöletkeltéstõl."

Hogy mi a gyĂ»löletkeltĂ©s, azt persze õk döntik el. És ugyan ki merne elhajtani egy „antiszemitizmus ellen kĂĽzdõ" szervezetet? Hiszen ezzel egybõl magára is hĂşzza az antiszemitizmus vádját, s innentõl már õ lesz a cĂ©lkeresztben. A zsidĂłság egy rĂ©szĂ©ben makacsul Ă©lõ ĂĽldözĂ©si mánia, Ă©s a többsĂ©gi társadalom megfelelĂ©si kĂ©nyszerĂ©nek hĂşrjain ravaszul játszva egy párfõs társaság kezĂ©be veheti az egĂ©sz hazai online (aztán majd az offline) mĂ©dia cenzĂşrását.

Ez az, amit egyetlen normális, Ă©peszĂ» ember sem akarhat – akár tetszik neki a KurucinfĂł, akár nem. És ezĂ©rt fogják a következõ hetekben mĂ©g többen olvasni a portált. A kurucok kĂĽldhetnek egy ajándĂ©k macesz gombĂłcot BodnárĂ©knak. Megdolgoztak Ă©rte.

Forrás: Link

Hozzászólások


#11 | Vizilo - 2013. július 21. 11:30:16
Elfogadom Kukac a kritikat azert hogy most pecazgatok az eletemet kockaztattam amit te nem tettel!Meg annyit hogy amikor te eldobtad a masnapos kenyeret mert nem volt friss , akkor en a penzemert se kaptam!
#12 | kukackac - 2013. július 21. 11:51:20
"ennyi nemzet arulo mint a magyarokban"
Igazadvan!
Maradjunk annyiban, hogy van aki friss kenyérért, más meg csak azért meg megvezették!
#13 | rozsola - 2013. július 21. 12:02:11
Felesleges marakodni a Kuruc miatt. Ha a Faxbúk olyan fontos lenne , megkérdezném ezen weboldal szerkesztõit , hogy õk miért nem " kapcsolódtak " a faxbúkhoz.. ( A választ sejtem ).
A cikk utolsó bekezdése elmondta a lényeget. Látványosan " betiltják " a Kurucot , ezzel az ostoba " gyöknullaegészvalamennyik " mind olvasni fogják. Még szép , hogy mindent el fognak hinni. Hiszen még a faxbúk is kitiltotta õket. Most ezek után , merje valaki azt mondani , hogy a Kuruc nem magyar.
Eddig is fanatikusan hittek nekik. Leközöltek 10 hírt amelybõl 2-3 reális , a többi csak véleménykeltõ és véleményformáló propagandaanyag volt.
Hasonlóan jártunk a Klubrádióval. Mindenki tudja , hogy ez nem más mint zsidó rádió zsidóknak. Érdekes dolgok hangzanak el egy-egy adásban. Ja, hogy te nem tudod , mert a Klubrádió nem neked való. Volt velük mindenféle cirkusz , lejáratás , azzal a nemtitkolt céllal , hogy te ne hallgasd.
A Kuruc valamikor mint a " Nagy Nemzeti weboldal " indult. Az idõk során elég sokszor felsültek. Lásd pld : Klein ( Szegedi ) Kanna esete . stb
Mára a Kuruc egy hiteltvesztett oldal lett. Elnézve a kommentelõ társaságot , nem tekinthetõ értelmes partnernek. A Kurucnak viszont küldetése van/volt. Most egyfajta vergõdést láthatunk , amely során megpróbálják az egyszerû átlagembert újra a Kuruc befolyásolása alá terelni. Még a baloldali média is besegít.
Nagyjából ennyit sikerült összeszednem az itteni fórumokon megjelent véleményekbõl. Természetesen itt is vannak olyanok , akik negatívan állnak a Kuruchoz valamint olyanok , akik habzószájjal hánykolódva " védik a mundér becsületét ".
#14 | No Shadow Government - 2013. július 21. 12:05:45
Kurucból aztán nehogy Labanccá nevezzék! Onnan meg libsi,abból meg már bármi.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.