Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Nincs mese, a tárgyalás Izrael létérdeke


A t√°rgyal√°sok √ļjb√≥li felv√©tele a palesztinokkal l√©t√©rdeke Izraelnek - √°llap√≠totta meg szombati k√∂zlem√©ny√©ben Benj√°min Netanjahu minisztereln√∂k.

Az izraeli korm√°nyf√Ķ e megnyilatkoz√°sa v√°lasz volt arra, hogy John Kerry amerikai k√ľl√ľgyminiszter p√©nteken kijelentette: meg√°llapod√°s sz√ľletett, amely alapot teremt a t√°rgyal√°sok fel√ļj√≠t√°s√°hoz a palesztinok √©s az izraeliek k√∂z√∂tt.

B√°r az amerikai diplom√°cia vezet√Ķje hozz√°tette, hogy az egyezs√©g nem v√©gleges, √©s tov√°bbi finom√≠t√°sokra, egyeztet√©sekre van m√©g sz√ľks√©g, Netanjahu hangs√ļlyozta: a b√©kefolyamat tov√°bbvitele Izrael √°llam strat√©giai √©rdeke. "√Ėnmag√°ban is fontos, hogy megpr√≥b√°ljunk v√©get vetni a palesztinokkal megl√©v√Ķ konfliktusnak, ez k√ľl√∂n√∂sen fontos az el√Ķtt√ľnk √°ll√≥ kih√≠v√°sok miatt, els√Ķsorban ami Ir√°nt √©s Sz√≠ri√°t illeti" - mondta az izraeli minisztereln√∂k.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | 9323 - 2013. jķlius 21. 10:16:07
"a palesztinokkal megl√©v√Ķ konfliktusnak"
Ez iskolapéldája az eufemizmusnak!

Ugyeb√°r a KH√ďNfliktus abban √°ll, hogy a zsid√≥k fegyveres terrorista csoportokkal el√ľld√∂zt√©k a b√©k√©s-fegyvertelen-civil-f√∂ldm√Ľvel√Ķ palesztin lakoss√°got, √©s ez√©rt az el√ľld√∂z√∂tt palesztinok, akik m√°r a 45 √≥ta tart√≥ megsz√°ll√°s √≥ta milli√≥s menek√ľltt√°borokban laknak, nagyon m√©rgesek, √©s k√∂vetelik vissza elrabolt f√∂ldjeiket, orsz√°gukat.
Itt mégis mi lehet a "tárgyalási alap"?
#2 | postaimre - 2013. jķlius 21. 11:36:21
Palesztin foglyokat enged szabadon a zsidó állam

A b√©ket√°rgyal√°sok p√©nteken beharangozott fel√ļj√≠t√°s√°√©rt cser√©be palesztin foglyokat enged szabadon Izrael. A rabok nev√©t vagy a pontos sz√°mukat nem k√∂z√∂lt√©k, de egy izraeli miniszter szerint olyanokat is elengednek, akik m√°r harminc √©ve vannak b√∂rt√∂nben.

Izrael j√≥akarata jelek√©nt k√©sz szabadon engedni bizonyos sz√°m√ļ, a zsid√≥ √°llamban beb√∂rt√∂nz√∂tt palesztin foglyot - k√∂z√∂lte szombaton Juv√°l Steinic, a nemzetk√∂zi kapcsolatok √©s h√≠rszerz√©s minisztere. A politikus az izraeli r√°di√≥ban √ļgy fogalmazott, hogy korl√°tozott sz√°m√ļ palesztin fogoly szabadulhat. Hozz√°tette, hogy egyesek k√∂z√ľl√ľk m√°r k√∂zel 30 √©ve raboskodnak izraeli b√∂rt√∂nben. Arr√≥l nem besz√©lt, hogy szabadul√°suk mikorra v√°rhat√≥, de azt hangs√ļlyozta, a folyamat szakaszos lesz. Semmi k√©ts√©g, hogy jelent√Ķs gesztusr√≥l van sz√≥ - mondta.
http://www.nepsza...?id=663622
#3 | rozsola - 2013. jķlius 21. 11:39:57
Ha valóban létérdeke a tárgyalás , talán nem is kellene tárgyalni.
#4 | No Shadow Government - 2013. jķlius 21. 12:01:44
NE T√ĀRGYALJANAK!

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.