Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Milyen titkokat rejt az √Ķsi palota?


D√°vid kir√°ly legend√°ja, meg a zsid√≥k...hahhahahhahah! Ha ezt S√°ba kir√°lyn√Ķje meg√©lhette volna, most s√°besz-nek nevezn√©k!
Megtal√°lt√°k izraeli r√©g√©szek D√°vid kir√°ly egyik palot√°j√°t √©s egy hozz√° tartoz√≥ rakt√°rt Jeruzs√°lem k√∂zel√©ben - k√∂z√∂lte a h√≠rt az Izraeli R√©gis√©g√ľgyi Hivatal (IAA).

A szervezet √©s a Jeruzs√°lemi H√©ber Egyetem k√∂z√∂s projekt√©ben a Kr.e. 10. sz√°zadi J√ļdeai Kir√°lys√°g k√©t eddigi legnagyobb √©p√ľlet√©t siker√ľlt felt√°rni. Az √°sat√°sokat vezet√Ķ Joszi Garfinkel professzor √©s Sz√°√°r Ganor r√©g√©sz szerint az egyik √©p√≠tm√©ny D√°vid kir√°ly palot√°ja, a m√°sik pedig egy hatalmas, ezer n√©gyzetm√©teres rakt√°r lehetett, ahov√° a k√∂rny√©kbeliek term√©nyad√≥it gy√Ľjthett√©k.
A Jeruzs√°lemt√Ķl 30 kilom√©terre d√©lnyugatra fekv√Ķ, mai nev√©n Hirbet Kejjafa nev√Ľ hely a tud√≥sok szerint azonos a bibli√°ban eml√≠tett Saarajim (J√≥zsu√© k√∂nyve 15,36) nev√Ľ v√°rossal.

A h√©t √©ve tart√≥ felt√°r√°son megtal√°lt√°k egy kora j√ļdeai, Kr.e. 14. sz√°zadi v√°ros maradv√°nyait √©s a v√°rostervez√©s ezen a vid√©ken eddig ismert legkor√°bbi p√©ld√°j√°t, egy er√Ķd√≠tett telep√ľl√©st a k√©s√Ķi 11., korai 10. sz√°zadb√≥l, amelyet val√≥sz√≠n√Ľleg a filiszteusok romboltak le Kr.e. 980-ban. A r√©g√©szek szerint errefel√© t√∂rt√©nt a Biblia legh√≠resebb csat√°ja, D√°vid √©s G√≥li√°t k√ľzdelme.

Az √©p√ľletek mellett m√°r r√©gebben ki√°st√°k az egykori v√°rosfal 200 m√©teres szakasz√°t, k√©t kaput, egy oszlopos √©p√ľletet √©s t√≠z lak√≥h√°zat. Hirtelen t√∂rt√©nhetett a v√°ros lerombol√°sa, ezt a sok sz√°z ed√©nny√© √∂sszerakhat√≥ cser√©pmaradv√°ny √©s a h√°zak padl√≥in hagyott k√Ķed√©nyek, f√©meszk√∂z√∂k jelzik. A kutat√≥k nagyon gazdag anyagot tal√°ltak haszn√°lati t√°rgyakb√≥l, cserepekb√Ķl, f√©m √©s k√Ķt√°rgyakb√≥l √©s kultikus eszk√∂z√∂kb√Ķl: skarabeuszokat, pecs√©teket √©s egy ker√°mi√°t, amelyre tint√°val √≠rtak. Legut√≥bb egy Egyiptomb√≥l import√°lt alab√°strom k√Ķre bukkantak.
A tud√≥sok szerint a tengerparti r√©szek √©s a hegyvid√©k k√∂z√∂tti strat√©giai ponton emelt v√°ros maradv√°nyai azt bizony√≠tj√°k, hogy D√°vid kir√°ly idej√©re m√°r ki√©p√≠tett√©k a k√∂zponti igazgat√°si rendszert a j√ļdeai kir√°lys√°gban.

A bibliai v√°ros felt√°r√°sa miatt a hat√≥s√°gok lemondtak a szomsz√©dba tervezett √ļj lak√≥negyedr√Ķl, helyette egy nemzeti parkot √©p√≠tenek majd a k√∂rny√©kre.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | rozsola - 2013. jķlius 21. 12:07:05
Milyen k√°r , hogy csak most tal√°lt√°k meg.
Mire teljesen felt√°rj√°k , Izrael megsz√Ľnik.
Vagy talán azt hiszi valaki , ha feltárják és bemutatják , akkor fegyvert fogok és megyek megvédeni Izraelt ?
#2 | gelencser - 2013. jķlius 21. 14:03:51
Nos ha m√°r ez megvan, akkor ir√°ny NO√Č B√ĀRK√ĀJA, m√©g miel√Ķtt azt √©n tal√°lom meg, √©s kib..szom onnan az √∂sszes ZSI-CI-t.
#3 | csillagosvenyen - 2013. jķlius 21. 14:49:11
meg lett mondva hogy minden r√©g√©szeti felt√°r√°st,√°sat√°st, nagyon er√Ķs √Ķrs√©ggel,ell√°tni,√Ķriztetni √©jjel s nappal... nehogy a
zsid√≥ oda csemp√©zzen valamit, √ļgy l√°tszik az √Ķr√∂k aludtak, √©s ...........:(
#4 | Kore - 2013. jķlius 21. 15:04:51
http://hetek.hu/f...k=eN4P-EAf

SIL√ď is itt van m√°r!

http://www.hetek....ly_varosat

"Sajnos a politikusaink is ezt a l√°tszatot er√Ķs√≠tik, amikor a k√ľlf√∂ldi vend√©geket els√Ķk√©nt a Jad Vasem eml√©kk√∂zpontba viszik. Nagyon fontos az eml√©kez√©s az √°ldozatokra √©s az antiszemitizmus elleni k√ľzdelem, de Izrael l√©tez√©s√©nek az alapj√°t nem a m√°rt√≠rok √©s a kegyetlen √ľld√∂ztet√©s / :| √©s f√Ķleg nem a 70 √©ve tart√≥ sokmilli√°rdos p√©nzmag szipoly???/, hanem a f√∂ldh√∂z f√Ľz√Ķd√Ķ t√∂rt√©nelmi kapcsolatunk jelenti. A j√∂v√Ķben az izraeli politik√°nak erre kell √©p√ľlnie, k√ľl√∂nben az orsz√°g legitim√°ci√≥j√°nak a k√©rd√©se folyamatosan ki lesz szolg√°ltatva a holokauszt k√∂r√ľli vit√°knak. Ha valaki megk√©rd√Ķjelezi a v√©szkorszak valamely r√©szlet√©t, √ļgy √©rezheti, hogy joggal k√©rd√Ķjelezheti meg a modern Izrael l√©tez√©s√©t is. Fel kell v√°llalnunk a t√∂rt√©nelmi gy√∂kereinket, √©s nem hagyatkozhatunk a nemzetek b√Ľntudat√°ra. Ez ut√≥bbi ugyanis v√°ltozhat, ha elt√Ľnnek a szemtan√ļk, √©s kihalnak mind az √°ldozatok, mind az elk√∂vet√Ķk. A f√∂ld, az Erec √©s a Biblia azonban f√ľggetlen ezekt√Ķl a hangulatv√°ltoz√°sokt√≥l, ez√©rt kell a nemzeti cionizmusnak felv√°ltania a vil√°gi cionizmus dominanci√°j√°t - √©rvel Abramowitz."

Megl√°tjuk..!
#5 | Perje - 2013. jķlius 21. 16:05:12
Minden eladó.
Vegy√ľnk svindler list√°t a neten! Nem dr√°ga, r√°ad√°sul eredeti.
http://lenta.ru/n...7/19/list/
#6 | gojabaal - 2013. jķlius 21. 16:08:46
Igen ez a h√≠r val√≥s lehet, azt is hallottam, hogy a rakt√°r oldal√°n van egy √Ķsi fel√≠rat, ami megmagyar√°zza a sok selejtes ed√©nyt:
TESCO
#7 | 9323 - 2013. jķlius 21. 17:35:29
"skarabeuszokat, pecséteket és egy kerámiát, amelyre tintával írtak."
Kíváncsi lennék arra az írásra, amit ott valójában találtak, és persze arra is, amire meghamisították a leletet...
Pr√≥b√°lj√°k azt hazudni, hogy m√°r majd ezer √©vvel ezel√Ķtt a mai Palesztin√°ban egy j√≥l szervezett zsid√≥ orsz√°g l√©tezett.
Tervezett utcák, szkarabeuszok, cserépedények...
I.E. 700-as √©vekben a perzs√°k a 12 t√∂rzsb√Ķl 10-et ismeretlen helyre "telep√≠tettek √°t". Csak j√ļda √©s benj√°min t√∂rzse maradt ott.
Tegy√ľk fel a k√©rd√©st!
Miért?
A perzs√°k nem tudt√°k, hogy √Ķk is zsid√≥k?
Vagy √©ppen ez el√Ķre meg volt besz√©lve, hogy csak √Ķket kell elvinni?
Akkor m√©g Jeruzs√°lemet Szent S√≥lyom v√°ros√°nak h√≠vt√°k, √©s az ott √©l√Ķ szk√≠t√°k √Ķsi v√°rosa volt az ott √°ll√≥ Templommal egy√ľtt...amit a zsid√≥k csak √°talak√≠tottak beteges babon√°iknak megfelel√Ķen. I.SZ. 70-es √©vekben a r√≥maiak rombolt√°k le, csak a mostani "Sirat√≥fal" maradt meg bel√Ķle.
Az eredeti templom val√≥sz√≠n√Ľleg megalitikus √©p√≠tm√©ny lehetett, erre utal a sirat√≥fal alatt megtekinthet√Ķ t√∂bb, mint 20 m√©ter hossz√ļ √©s t√∂bb sz√°z tonna becs√ľlt s√ļly√ļ alapk√Ķ, amit m√©g a mai technik√°val sem tudn√°nak megmozd√≠tani egyben...
#8 | vizeloszto - 2013. jķlius 22. 11:12:46
Ekírással is találtak irományt,meg rovással is egy rakományt,csakhát nem lehet oszt olvasni,mert a ohébert nem ismerjuk s a magánhangzokat meg nem írták ki csak ejtették s jobrul balra írtak!Huu de érdekes csakis a Magyar nyelvrendszerbe lehetséges a magánhangzok bármelyik betoldása a mássalhangzok kozé a szavaknak akkor is értelme érthetoen megmarad!Ja,hogy az ohéber írást meg simán olvasnánk a mai magyar rovással s értenénk ez meg má egyenessen katasztrofa lenne!s_*_trn
#9 | Kore - 2013. jķlius 22. 11:44:06
Be is vannak rezelve folyamatosan, hihihi, √©s nem v√©l-etlen √ľlnek az √°lland√≥ lebuk√°svesz√©ly t√Ľp√°rn√°j√°n!!
√ögy sajn√°lom √Ķkelm√©ket!
s_*_olle
#10 | gojabaal - 2013. jķlius 22. 21:54:52
Sil√°ny cs√ľrhe a hamis tudathasad√°sos istenkre√°ci√≥j√°val egy√ľtt m√©g ott tartott, -ha l√©teztek egy√°ltal√°n- hogy a sivatagban "eln√©z√©st k√©rt a kecsk√©t√Ķl",( gyeng√©bbek kedv√©√©rt:a kecske m√∂g√∂tt helyezkedve, elhom√°lyosodott tekintettel, er√Ķsen felindult √°llapotban eln√©zett a k√©tszarva k√∂z√∂tt, ) amikor a f√∂ld k√ľl√∂nb√∂z√Ķ pontjain m√°r kolossz√°lis m√Ľveket-√©p√ľleteket emeltek a "gojok" √©s √Ķseik vagy √Ķsi isteneik, oktat√≥ik, l√°togat√≥ik, teremt√Ķik stb. kinek mi tetszik.
Ki l√°tott m√°r "nem gojt" √©p√≠tkez√©sn√©l k√Ķkem√©ny fizikai munk√°t v√©gezni, esetleg ki hallott-olvasott r√≥la, vagy kitudja ezt felt√©telezni r√≥luk?

Ki hallott már olyat, hogy lerombolták-elfoglalták-magukévá tették-átnevezték?
Ez a helyzet nagyjából ezzel a palotával is. Szerintem...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.