Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Tenyleg ugynok lehet....vagy hulye


A MEGOLD√ĀS AK√ĀRKIT√ēL J√ĖN, AZ MEGOLD√ĀS!

Doubravszky Gy√∂rgy 2013. febru√°r 12-√©n p√©nz√ľgyi korm√°nybiztosk√©nt kinyilatkoztatta a korm√°ny sz√°nd√©k√°t: „ha el√©g nagy a d√ľb√∂rg√©s, ki lehet nyitni a kapukat”. Nem volt m√°s dolgunk, mint el√©g hangosan d√ľb√∂r√∂gni! Ennek az √ľzenetnek k√∂sz√∂nhetj√ľk, hogy febru√°r 16-√°n annyian voltunk a Kossuth t√©ren. Persze √©rtelemszer√Ľen fel lehetett ezt haszn√°lni egy√©ni politikai amb√≠ci√≥ √©rv√©nyes√≠t√©s√©re is. Els√Ķk√©nt bele kellett r√ļgni Doubravszky, kiki√°ltani nemzet√°rul√≥v√° √©s tov√°bb fokozni az ellent√©teket, hogy a j√∂v√Ķ √©vi v√°laszt√°sokon sikerrel lehessen indulni a sok megt√©vesztett ember szavazat√°val. Ilyen m√°r volt kor√°bban is √©s l√°tjuk az eredm√©ny√©t. Att√≥l, hogy valaki szidja a korm√°nyt, nem biztos, hogy j√≥ √ļton j√°r. Navracsics szerint a devizahitelek a felv√©telkori √°rfolyamon val√≥ forintos√≠t√°sa jelenti a megold√°st. Nem a korm√°nyt sz√°nd√©kozom v√©deni, hanem arra szeretn√©k r√°mutatni, hogy A MEGOLD√ĀS AK√ĀRKIT√ēL J√ĖN, AZ MEGOLD√ĀS. Csak az√©rt, mert nem „√©n” oldottam meg, hanem valaki m√°s, att√≥l m√©g nem szabad f√©lrevezetni az embereket, mert az b√Ľn a magyars√°g ellen.

Tudn√°m sorolni a p√©ld√°t, hogy ki mindenkibe r√ļgott m√©g bele az √∂njel√∂lt vez√©r, p√©ld√°ul bel√©m, de ez m√°r nem l√©nyeges, mert a l√©nyeg, hogy elindult egy folyamat annak k√∂sz√∂nhet√Ķen, hogy el√©g hangos volt a d√ľb√∂rg√©s √©s k√©nytelenek lesznek kinyitni a kaput. Gondoljunk csak bele, hogy h√°ny embernek jelent ez fell√©legz√©st, √©s ha kimondja a korm√°ny, hogy t√∂rv√©nytelen volt a devizahitelez√©s, term√©szetesen maga ut√°n vonja a k√°rt√©r√≠t√©si k√∂telezetts√©get is an√©lk√ľl, hogy ezt k√ľl√∂n ragozn√°nk. Persze a f√Ķ probl√©ma az m√©g nem old√≥dik meg, mert k√©tkamar√°s parlament n√©lk√ľl, an√©lk√ľl, hogy a fels√Ķh√°zban k√∂t√∂tt mand√°tummal rendelkez√Ķ, v√°laszt√≥ik √°ltal visszah√≠vhat√≥, egy√©ni ter√ľleti k√©pvisel√Ķk ellen√Ķrzik a t√∂rv√©nyhoz√°s alkudoz√°sait, nem lesz garancia arra, hogy ez a gyal√°zat nem fog t√∂bb√© megism√©tl√Ķdni. Meggy√Ķz√Ķd√©sem, ha tov√°bb akarunk jutni, akkor meg kell tanulnunk elfogadni a kicsit is, mert a nagy eredm√©nyek csakis ezt k√∂vethetik.

A nemzeti √∂sszefog√°s sz√ľks√©gess√©g√©t nem √≠rhatj√°k fel√ľl olyan ember egy√©ni √©rdekei, akiben nincs meg a bar√°ts√°gra val√≥ k√©pess√©g, akinek egyetlen bar√°tja sincs, mint azt az elm√ļlt id√Ķben l√°ttuk. Persze mindig t√∂bbet kell akarni, de meg kell tanulni megel√©gedni a kevesebbel is, amit annak k√∂sz√∂nhet√ľnk, hogy t√∂bbet akartunk.

Akinek nincsenek bar√°tai, az k√©ts√©g √°ltal gy√∂t√∂rt ember √©s hajlamos a „megv√°lt√≥t”, az egys√©get hirdet√Ķt k√∂vetni, mivel maga is ezt az utat keresi, k√ľl√∂n√∂sen az, aki m√°r r√°√©bredt arra, hogy helyzet√©t a megosztotts√°gnak k√∂sz√∂nheti √©s aki tudat√°ban van annak, hogy csak az egys√©g tesz er√Ķss√© √©s ellen√°ll√≥v√° benn√ľnket. Az ember term√©szet√©n√©l fogva hajlamos arra, hogy valakinek szavaib√≥l azt hallja ki, amit hallani akar. √ćgy t√∂rt√©nhetett az, hogy nem l√°ttuk meg a b√°r√°nyb√Ķrbe b√ļjt farkast. Az √°rm√°nynak k√ľl√∂n√∂s k√©pess√©ge van az √°lc√°z√°sra. Fel kellet volna t√Ľnj√∂n, hogy az az ember, akinek nincs bar√°tja, csak cinkosai, az bizony√°ra az√©rt van, mert nincs a k√©pess√©g birtok√°ban, hogy bar√°tt√° v√°ljon. A magyar bar√°ts√°g alapja, hogy √∂nmagamat keresem a m√°sik emberben, a bar√°tban, √©s ez m√©g k√∂lcs√∂n√∂ss√©g √©s viszonoss√°g k√©rd√©se is. √Čppen ez√©rt a bar√°ts√°g els√Ķsorban k√©pess√©g k√©rd√©se. Aki e nemes k√©pess√©ggel nem rendelkezik, az soha nem lehet e nemzet vez√©re, az csak esetleg egy √ļjabb dikt√°tor lehet vagy konduktor.

Csak a b√©ke tiszta sz√°nd√©k√°val √©s p√©ldamutat√°ssal lehet a nemzet √∂sszefog√°s√°t el√©rni, mert csak a b√©ke az, ami b√©k√©t hoz! Minden ellens√©gkeres√©s, minden ellent√©t ki√©lez√©se a megoszt√°st konzerv√°lja. Aki m√©g a cinkosaiba is √°lland√≥an beler√ļg, annak az embernek szavait k√©ts√©ggel kell fogadnunk.

A magyar nemzet √∂sszefog√°s√°hoz magyar emberek kellenek, att√≥l, hogy valaki magyarul besz√©l m√©g nem biztos, hogy magyar ember. A magyar ember saj√°tja, hogy nem h√≥dol be senkinek, k√ľl√∂n√∂sen nem √∂nsz√°nt√°b√≥l. Nem magyar ember az, aki ilyet v√°r el magyar embert√Ķl.

Megold√°st √≠g√©rni a kifoszt√°s ellen sz√©p dolog, az √≠g√©ret sz√©p sz√≥, ha megtartj√°k √ļgy j√≥. Az √≠g√©ret alapja az ige, ebben senkinek nem adatott meg a t√©ved√©s joga, mert a hamis √≠g√©ret akkor is csal√°rd, ha azt j√≥ sz√°nd√©kb√≥l tette valaki, mert ezzel elvonja a helyzet felismer√©s√©nek lehet√Ķs√©g√©t, √©s f√©lrevezeti a megt√©vesztett embereket. Aki arr√≥l besz√©l, hogy fel√°ldozza mag√°t a magyar emberek√©rt, az legyen gyan√ļs, mert az √°ldozat alapja a szeretet, √©s a szeretet az nem k√©rkedik, az nem dicsekszik.
Isten áldásával, László Andrea

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kore - 2013. jķlius 21. 13:56:44
H√ļ! Megpillantv√°n a lev√©l√≠r√≥ nev√©t, √ļjra kell olvasnom az eg√©szet. Nem eml√©keztem m√°r, mi√©rt v√°ltak el bajt√°rsias k√∂z√∂ss √ļtjaik a h√≥olvad√°ssal.
s_*_aha
#2 | GERRY - 2013. jķlius 21. 14:07:42
H√ļ! Megpillantv√°n a lev√©l√≠r√≥ nev√©t, r√∂gt√∂n abbahagytam az olvas√°st. A hit az egy dolog az √©rtelem meg egy m√°sik.

Isten √°ld√°s√°val...
#3 | Perje - 2013. jķlius 21. 16:41:24
√Čn is pillantottam egyet, √©s m√°r el sem kezdtem az olvas√°st. Ink√°bb s_*_nyugi
#4 | 9323 - 2013. jķlius 21. 17:00:47
Nos, √Ārp√°dunk legut√≥bbi Csaba TVs interj√ļj√°ban k√©tf√©le megold√°si javaslattal pr√≥b√°lt el√Ķ√°llni:
-valamikor okt√≥berre ( gondolom 23.-ra) √∂sszej√∂n a "kritikus t√∂meg" √©s meg tudj√°k tartani a Nagy Nemzetgy√Ľl√©st
- ezzel p√°rhuzamosan szervezi a "Haza Nem Elad√≥ Mozgalmat", ami val√≥j√°ban a magyarorsz√°gi parlamentbe "k√©sz√ľl√Ķd√Ķ" p√°rt.

K√°sler √ļr elmondja azt is, hogy az eddigi megk√©rdez√©sei alapj√°n a magyarok nem nagyon akarnak milli√≥s, t√∂bb napig tart√≥ t√∂megdemonstr√°ci√≥ban r√©szt venni.
Teh√°t K. √Ā. szerint marad a fent eml√≠tett mozgalom bejut√°sa a parlamentbe, mint egyed√ľli megold√°s.
Namost aki k√©pes ezzel a parlamenti megold√°ssal h√ľly√≠teni az embereket a mai id√Ķkben, itt Magyarorsz√°gon, az meg√©rdemel minden negat√≠v jelz√Ķt, amit csak ilyen emberszer√Ľ iz√©re lehet alkalmazni, mint "√Ārp√°dunk".
Persze, a sok jogk√∂vet√Ķ-z√°szl√≥lenget√Ķ szavaz√≥birk√°nak ez tetszik, mert √Ķk is MIND, EGYT√ēL EGYIG agymosott, gondolkod√°sra, t√∂rt√©nelmi l√°t√°sm√≥dra k√©ptelen agyhalott zombik.

K√°sler √ļr sz√©pen megtanulta a leck√©t ott a t√°voli Amerik√°ban.
Csak járni a jól kitaposott utat:
-betarthatatlan ígérgetések
-g√Ķzlevezet√Ķ √∂sszej√∂vetelek
-értelmetlen petíCIONok, feljelentések írogatása
-zsidózás tiltása
-párt(ok) alapítása
-√©s folyamatosan tolni id√Ķben az igazi cselekv√©s idej√©t.

Aki komolyan gondolná a rendszerváltást, az soha meg nem próbálná ezeket a cionista módszereket alkalmazni.

EL KELL FELEJTENI EZEKET A SABLONOKAT!
Am√≠g csak "ennyi telik" a fant√°zi√°b√≥l, am√≠g minden l√©p√©se el√Ķre kisz√°m√≠that√≥, mint egy els√Ķ oszt√°lyos sz√°mtanfeladat, addig felejt√Ķs az eg√©sz .
A hatalom jelenlegi bitorl√≥inak nagyon is j√≥l j√∂n egy ilyen "egyszer√Ľ mozgalom".
Ha csak egy mikro-milim√©ternyit is vesz√©lyes lenne r√°juk, m√°r r√©g letart√≥ztatt√°k volna, mint Budah√°zit. Ehelyett el√Ķre engedf√©lyezett megmozdul√°sokat tartanak, el√Ķre meg nem hirdetett esk√ľket mondatnak a t√∂meggel "spont√°n".
Persze √Ārp√°d szavaz√≥birk√°i nem k√©pesek megl√°tni az √∂sszef√ľgg√©st a m√°ra leszerepelt J√≥bik Cionista P√°rt √©s a saj√°t "Mozgalmuk" k√∂z√∂tt.
Ahogyan a J√≥bik, √ļgy √Ķk sem fognak semmit az √©gvil√°gon el√©rni a magyarorsz√°gi parlamentben. Csak kell egy megnyugtat√≥ dolog, hogy "h√°t ott vagyunk mostm√°r a parlamentben, √©s akkor majd ott megoldj√°k a gondunkat".

Am√ļgy nem vagyok zenetan√°r, de ahogy szeg√©ny Andrea √©nekelt, √©s a sz√∂vegek... Az most k√ľl√∂n aj√°nd√©k a magyar nemzetnek, hogy "h√°tt√©rbe vonult".
Erre mondhatjuk, hogy egy gonddal kevesebb...

Am√ļgy, ha Borb√©lyt √©s K√°slert t√©nyleg azok a dolgok vezetn√©l, amikr√Ķl besz√©lnek, m√°r r√©ges-r√©g egfyes√≠tett√©k volna magukat.
M√°r minden K√°sler-f√©le szavaz√≥birka a Borb√©ly-f√©le Szentkoron√°t haszn√°lna, elvetn√©nek mindenf√©le parlamenti p√°rt kezdem√©nyez√©st, folyamatosan Szent Istv√°nt √©s az √ē nyomain val√≥ √öJ √°llamalap√≠t√°sr√≥l besz√©ln√©nek, √©s azt szervezn√©k megalkuv√°sok n√©lk√ľl.
Nagy Nemzetgy√Ľl√©s helyett p√©ld√°ul egy igazi orsz√°gos sztr√°jkot, minden v√°rosban teljes √ļtelz√°r√°st szervezhetn√©nek. Ahhoz pedig nem kellene megv√°rni semmilyen t√∂rt√©nelmi d√°tumot. S√Ķt, m√©g a ny√°ri id√Ķj√°r√°s nagyon is kedfvezne egy ilyen akci√≥nak.

Mivel mindketten a hatalom csicsk√°i, ilyen val√≥ban hat√°sos cselekv√©si terv m√©g az esz√ľkbe sem jut "szeg√©nyk√©imnek", nem eml√≠tve a z√°szl√≥lenget√Ķ-jogk√∂vet√Ķ szavaz√≥birka t√°rsas√°gukat...

√Čljen K√°sler elvt√°rs, √©s a Haza Nem Elad√≥ P√°rt (akarom mondani, m√©g csak Mozgalom!
√Čljen az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g!
√Čljen Vez√©rl√Ķ F√Ķfejedelm√ľnk, aki feldaraboltad Szent Koron√°nkat!
#5 | postaimre - 2013. jķlius 21. 18:42:44
√ćgy m√°r √©rhet√Ķ, hogy √Ārpi mi√©rt cser√©lte le Demj√°nra (szint√©n zen√©sz) a kezd√Ķ sl√°ger√©t. Ha j√≥l sejtem, beindul az adok-kapok √©s a biliborogat√°s is rendesen. Ugye nem kell mondanom, hogy "sz√≥ltam"! De legal√°bb csin√°lnak "valamit", majd csak lesz bel√Ķle "valami" is. De j√≥l van ez √≠gy, s√Ķt a lehet√Ķ legjobb! Ha m√©g jobb lenne, akkor m√°r bal lenne.
#6 | 9323 - 2013. jķlius 21. 22:18:20
Ajvé Imre!
A balt ne is eml√≠tsd, mert felj√∂n a vacsor√°m th√ľrmerest√Ķl-kopp√°nycsoportost√≥l egy√ľtt...
L√°ttad-e m√°r a V√ČSZes √Čli√°st? K√≥ser √°m √Ķ is... Na, meg a sok devhiteles "szt√°r√ľgyv√©d", legt√∂bbje szint√©n zen√©sz...
Lesz itt olyan rendszerv√°lt√°s, de olyan, hogy csak NA!

Tényleg fel kellene tenni a kérdést, mi a jobb:
-ha csin√°lnak valamit, de csak a h√ľlyes√©get halmozz√°k egym√°sra, √©rtelmetlen baroms√°gokra fecs√©rlik az energi√°t,
-vagy inkább csendben szerveznének valami értelmeset?
#7 | postaimre - 2013. jķlius 22. 07:50:55
Ott√≥, √ľr√ľl√∂k, hogy eddig eljutott√°l...√©s pont. Persze a V√ČSZ a Kopp√°ny-siserehad, a fekete k√©n√©nyporol√≥k √©s....√©s....√©s..., de ezt m√°r sokszor kives√©zt√ľk. Nos, kapkodtad te is eleget a fejed. Szerinted mi√©rt "d√Ķl√∂k" ink√°bb h√°tra √©s szeretn√©k v√©gre valami "norm√°lissal" foglalkozni? Eleget szerveztem, rohang√°ltam, gy√Ķzk√∂dtem...a "magyar √©rtelmis√©get"....most gy√Ķzk√∂dj√∂n a "magyar √©rtelmis√©g" arr√≥l, hogy √©rdemes "√©rte" ak√°r csak a sz√©kb√Ķl is fel√°llni! Neh√©z lesz, mert m√°r most tudom, hogy nem az. Ami nincs, azt keresd. De ne agg√≥dj, m√°sk√©pen lesz megoldva. Nincs az orsz√°gban 10 "szalonk√©pes" (ez val√≥ban tiszta, besz√©lni tud√≥ √©s teljes sz√≠vvel a hely√©n l√©v√Ķ, vezet√Ķnek val√≥) szem√©ly, akit fel lehet mutani, mint kezd√Ķ csapatot...

Ez van! De legal√°bb az ill√ļzi√≥ ninc m√°r. Nem kell er√∂lk√∂dni. Amit te cselekv√©snek nevezel, mindig is itt volt a szemetek el√Ķtt, de nagyon kevesen √©ltetek vele. Most meg m√°r minek?
#8 | GERRY - 2013. augusztus 02. 20:50:54
na ezt ide, hogy meglegyen:B√ľntet√Ķ elj√°r√°s megind√≠t√°s√°t k√∂vetelj√ľk a csal√≥ Dr. Kasler ellen!

Postabont√°s

2013. augusztus 02. - 14:14

A Feh√©r K√©m√©nysepr√Ķk Sz√∂vets√©ge az al√°bbi, L√°szl√≥ Andrea h√≠res √©nekes √≠r√°s√°b√≥l √©rtes√ľlve hozzuk nyilv√°noss√°gra, a Dr. Kasler √ľgyv√©d √ļr b√Ľncselekm√©nyeit, mely szerint az √∂sszes hozz√°fordul√≥ devizahiteles p√©nz√©t kicsalta! M√©ga L√°szl√≥ Andre√°t is meglopta?

Egyben m√©lys√©gesen felh√°bor√≠t√≥nak tartjuk √©s teljes m√©rt√©kben el√≠t√©lj√ľk, k√©rj√ľk a nyomoz√≥ hat√≥s√°gokat √©s a NAV -ot, hogy halad√©ktalanul fell√©pni sz√≠veskedjen a csal√≥ ellen!Id√©zz√ľk:"A rohadék csaló Kasler aki lopja az emberek pénzét!K√°sler √Ārp√°dr√≥l √≠rja L√°szl√≥ AndreaSzeretn√©k minden adom√°nyoz√≥t t√°j√©koztatni arr√≥l, hogy K√°sler √°ltal a Mozgalom nev√©ben bevett adom√°nyokhoz semmi k√∂z√∂m. Az adom√°ny gy√Ľjt√©s ezen form√°j√°val nem √©rtek egyet, k√ľl√∂n√∂sen azzal, hogy a karav√°n k√∂r√ļtra szedte be az p√©nzt, majd bejelentette, mivel nem adtak az emberek eleget, csak √Ķ megy el√Ķad√°st tartani. Ez az √©n felfog√°sommal nem √∂sszeegyeztethet√Ķ.

√Čn adom√°nyokat soha nem k√©rtem senkit√Ķl, az √©n elveim szerint, ha valamire van ig√©ny, arra kell, hogy legyen lehet√Ķs√©g, az ig√©nyt ki kell el√©g√≠teni √©s a p√©nz√©rt nem egy √ľres √≠g√©retet, hanem konkr√©t √©rt√©ket kell adni. Ilyen √©rt√©knek tartom „A haza nem elad√≥” c√≠m√Ľ lemezemet, √©s „A haza nem elad√≥” c√≠m√Ľ filmet, amelyet Mih√°ly k√©sz√≠tett. A tarh√°l√°s az nem az √©n m√Ľfajom!

A mi kapcsolatunk K√°slerral akkor √©rt v√©get, amikor beszedett egy csom√≥ adom√°nyt a karav√°n k√∂r√ļtra √©s bejelentette, hogy a befolyt adom√°ny nem elegend√Ķ a k√∂r√ļtra, ez√©rt √Ķ egyed√ľl megy. Mind a mai napig sok levelet kapok csal√≥dott adom√°nyoz√≥kt√≥l, akik sz√°mon k√©rik t√Ķlem, hogy ha √≠g√©rtem, akkor mi√©rt nem megyek, √©s mennyi lenne a fell√©p√Ķ d√≠jam, mennyi√©rt menn√©k. Sokan √≠rj√°k, hogy √∂sszeforrt a nev√ľnk √©s mindenki √ļgy gondolta, hogy amit K√°sler tesz, azt egy√ľtt tessz√ľk. T√∂bben √≠rt√°k, hogy K√°sler azzal indokolja, hogy nem megyek, mert nem tudja kigazd√°lkodni a fell√©p√Ķi d√≠jamat!!!!! Minden k√©rdez√Ķnek egy√©rtelm√Ľen szeretn√©m kijelenteni, hogy SOHA semmilyen nemzetei √©rt√©ket k√©pvisel√Ķ rendezv√©nyen fell√©p√Ķi d√≠jat nem k√©rtem! Ha hangos√≠t√°st kellett vinn√ľnk, az√©rt sem k√©rt√ľnk soha semmit! Amennyiben t√°volabbra kellett sz√°ll√≠tani a felszerel√©st, az esetben el√Ķfordult, hogy k√©rt√ľk, a sz√°ll√≠t√°st oldj√°k meg. A meghirdetett KARAV√ĀN K√ĖR√öT MINDEN FELT√ČTELE az adom√°nyok n√©lk√ľl is ADOTT VOLT!!!!! Terveink szerint a k√∂r√ļton eladott lemezekb√Ķl fizett√ľk volna a k√∂lts√©geket. A k√∂r√ļthoz sz√ľks√©ges aut√≥ is rendelkez√©sre √°llt √©s √°ll ma is. K√°sler igazi probl√©m√°ja a k√∂r√ļttal az volt, hogy ha t√∂bb el√Ķad√≥ is besz√©l, √Ķ elvesz√≠ti egyeduralm√°t, ezt az eg√≥ja nem engedte meg.

A legut√≥bbi cikkeim √≥ta sok levelet kapok BA√ČSZ k√°rosultakt√≥l, akik arra panaszkodnak, hogy K√°sler r√°szedte √Ķket, hogy l√©pjenek be a BA√ČSZ-be komoly √©ves tagd√≠j mellett, ez√©rt cser√©be azt √≠g√©rte, hogy megv√©di √Ķket a bankokkal szemben, jelent√Ķs √ľgyv√©di d√≠jakat is felsz√°molt nekik, de Dr. K√°sler √ļrral val√≥ kapcsolatukban m√©g a b√≠r√≥s√°gi illet√©ket is elvesz√≠tett√©k. Egy k√°rosult √≠rja, hogy neki 200 ezer forintj√°ba ker√ľlt, hogy megismerte az √ľgyv√©d urat.

Nem tudok mit kezdeni ezekkel a levelekkel, mert nem tudom a val√≥s√°gtartalm√°t, de tudom√°som szerint √Ārp√°d nem doktor √©s nem √ľgyv√©d, m√©g csak nem is jog√°sz. Az, hogy kitanulta a jog√°szkod√°st √©s m√°ra m√°r neves jog√°szokkal vit√°zik, az nem tudom, mire jogos√≠tja fel, de amennyiben a lev√©l √≠r√≥i v√°llalj√°k a level√ľk tartalm√°t, akkor az nyilv√°noss√°got k√∂vetel, mert b√Ľn√∂s√∂k k√∂z√∂tt cinkos, aki n√©ma.

Egy biztos, hogy √©n ezekb√Ķl az adom√°nyokb√≥l soha nem k√©rtem √©s nem is kaptam!!! √Čn az eladott lemezeim √°r√°t k√©rtem, mivel azt √©n akkor adtam volna a mozgalomnak, ha megy√ľnk a karav√°n k√∂r√ļtra, √≠gy nincs mi√©rt adni. K√°slert √≠r√°sban m√°r felsz√≥l√≠tottuk, hogy sz√°moljon el a Mozgalomnak v√©gzett munk√°kkal, mivel kitett a saj√°t Mozgalmunkb√≥l, amit 2010-ben mi ind√≠tottunk √ļtj√°ra Mih√°llyal. Mih√°ly a filmeket a mi Mozgalmunk r√©sz√©re k√©sz√≠tette √©s nem valaki n√°rcisztikus hajlamainak kiel√©g√≠t√©s√©re. Amennyiben √Ķ ezt √≠gy gondolja, akkor mi nem t√°rsak vagyunk, mint azt gondoltuk, hanem k√°rosultak, akiket valaki meglopott. Azt hirdeti, hogy a lemezemet a mozgalom p√©nz√©b√Ķl csin√°ltuk. Ez √©ppen olyan hazugs√°g, mint a legt√∂bb, amit el√Ķad. A lemezemet 2010-ben k√©sz√≠tett√ľk, annak 9 milli√≥ forint volt a k√∂lts√©ge √©s ebbe K√°sler egy forintot sem adott, 2010-ben m√©g nem is ismertem, de val√≥sz√≠n√Ľ, √Ķ sem minket. A Youtube-on meg lehet n√©zni, mikor tett√ľk fel „A haza nem elad√≥” c√≠m√Ľ dalt, vagy az „√Čbredj √°lmaidb√≥l” c√≠m√Ľ dalunkat. A k√∂zmond√°s mag√°√©rt besz√©l: a hazug embert hamarabb utol√©rik, mint a s√°nta kuty√°t.

A Mozgalom p√©nz√©r√Ķl annyit, hogy az √°prilis 21-i H√Ķs√∂k ter√©n megtartott rendezv√©ny megval√≥s√≠t√°s√°hoz Mih√°ly felvett 3 milli√≥ forint k√∂lcs√∂nt, amelyet nek√ľnk kell most visszafizetni. Arra sz√°m√≠tottunk, hogy a k√∂r√ļt alkalm√°val eladunk annyi lemezt, hogy rendezni tudjuk a tartoz√°st, K√°sler ezzel az ad√≥ss√°ggal itthagyott benn√ľnket. Amikor sz√≥ba hoztuk, azt √ľzente, hogy kuf√°rok vagyunk √©s feltette az oldal√°ra „Kuf√°rok! A haza nem elad√≥”. Sajn√°lom, hogy t√°mogat√°st adtam valakinek ahhoz, hogy emberek sokas√°g√°t megt√©vesztve, elvegye a p√©nz√ľket √©s m√©g r√°ad√°sul, azt hirdesse, hogy √Ķk a hib√°sak, mert nem adtak eleget. Nem tudom ki a kuf√°r, ezt d√∂ntse el mindenki a maga √≠zl√©s√©nek megfelel√Ķen.

√ögy gondolom, az nyissa ki a sz√°j√°t ez √ľgyben, aki kinyitotta a p√©nzt√°rc√°j√°t, amikor azt kellett. Mert k√∂nny√Ľ a m√°s√©val csal√°nt verni, mindenki pr√≥b√°lja meg a saj√°tj√°val. Aki azt √≠rja, hogy bel√Ķlem a s√©rt√Ķd√∂tts√©g sz√≥l, az tal√°n ne felejtse el, hogy a febru√°ri Kossuth t√©ri rendezv√©ny sem j√∂tt volna l√©tre, ha mi nem adjuk hozz√° a kb. 500 ezer forint √©rt√©k√Ľ munk√°nkat. A H√ēS√ĖK TER√Čr√Ķl pedig m√°r nem is besz√©lve, mert lehet, hogy voltak adom√°nyoz√≥k, akikr√Ķl mi nem tudunk, de azt pontosan tudjuk, hogy az √ĖSSZES SZ√ĀML√ĀT MI FIZETT√úK ki!!!!!!!!, m√©g K√°sler egy kor√°bbi ad√≥ss√°g√°t is!!!

A Mozgalom nev√©ben a k√∂r√ļtra begy√Ľjt√∂tt adom√°nyokb√≥l K√°sler kifizette a BA√ČSZ 5 alkalmazottj√°nak elmaradt fizet√©s√©t. K√©rdezem √©n, mi k√∂z√∂m nekem a BA√ČSZ alkalmazottjainak fizet√©s√©hez, amit a nevemben is bevett adom√°nyokb√≥l fizetett!!!!! Hogy a BA√ČSZ mire tart 5 alkalmazottat, azt neki kell tudni, de a Mozgalom tudom√°som szerint egyet sem tart! Az 5 alkalmazottb√≥l az egyik a feles√©ge, a m√°sik √Ķ maga √©s m√©g h√°rom, aki √Ķket kiszolg√°lja, √©s ezek ut√°n nem el√©g a bevett adom√°ny a karav√°n k√∂r√ļtra. Ne legyen h√°nyingerem? BEENGEDT√úK A H√ĀZBA, MAG√ĀVAL VITTE, AMIT TUDOTT, MAJD KIVERT A H√ĀZB√ďL „A HAZA NEM ELAD√ď” MOZGALOMB√ďL!

Ez az √≠r√°s a dolgok anyagi vet√ľlet√©vel foglalkozik, ami a szellemis√©get √©s a megfelel√Ķ ir√°nyt illeti, azzal kapcsolatban hamarosan n√°lam illet√©kesebbek k√©sz√≠tenek tanulm√°nyt, term√©szetesen azt is k√∂zz√©teszem. A dolgok anyagi vet√ľlet√©n√©l j√≥val s√ļlyosabb az a k√°r, amelyet a rossz ir√°nnyal okoz.

Isten áldásával, László Andrea"ezt is, mert tanulhatunk a fifikásoktól... azaz hogy palizta be a dátumokkal az öt megállítani szándékozókat...:


Rendk√≠v√ľli K√∂zlem√©ny – Nemzetgy√Ľl√©s
Szerz√Ķ: K√°sler √Ārp√°d :: Megjelent: 2013. augusztus 2., p√©ntek

AHazaNemEladoMozgalom_allo2013. augusztus 1-j√©n 11:00 √≥rakor a Teve utcai Rend√Ķr-f√Ķkapit√°nys√°gon bejelentettem 2013. augusztus 19-√©n 09:00 √≥ra √©s 2013. augusztus 20-√°n 21:00 √≥ra k√∂z√∂tti id√Ķre, a Budapest,XIV. ker√ľlet Regnum Marianum kereszthez (H√Ķs√∂k ter√©t√Ķl √∂t perc gyalog√ļt) √∂sszeh√≠v√°sra ker√ľl√Ķ Nemzetgy√Ľl√©st azzal, hogy amint nyilv√°noss√° v√°lik, az augusztus 20-i hivatalos √°llami √ľnneps√©g helysz√≠ne, a t√∂meg szervezett form√°ban √°tvonul √©s csatlakozik az ottani t√∂meghez.

Az ellen√ľnk cselekv√Ķk √©s szervezked√Ķk megt√©veszt√©s√©re, k√©nytelen voltam meghirdetni azt, hogy az √°prilis 21-√©n, h√ļszezer ember r√©szv√©tel√©vel megtartott „√Ėsszefog A Nemzet” Gy√ľlekez√Ķn augusztus 17-re kihirdetett Nemzetgy√Ľl√©st okt√≥ber k√∂zep√©n fogjuk megtartani. Mint √Ėn√∂k is √©rtes√ľlhettek r√≥la, politikai p√°rtok m√°r megtett√©k az el√Ķk√©sz√ľleteket, hogy √Ķszire r√°szervezzenek, addig a „j√≥l meg√©rdemelt” szabads√°gaikat t√∂ltik az „elitek”.

√ćgy cselekedve minim√°lisra cs√∂kkentett√ľk az ellen√ľnk szervez√Ķknek az es√©lyeit. Mint tudhatj√°k √Ėn√∂k is, √°prilis 21-re, k√∂nnyebb t√°mad√°si fel√ľletet biztos√≠tottunk, mert elegend√Ķ idej√ľk volt r√°, hogy r√°nk szervezzenek t√∂bb esem√©nyt is, illetve az Adj G√°zt motoros felvonul√°st, megpr√≥b√°lt√°k √∂sszemosni a mi Gy√ľlekez√Ķnkkel √©s a H√Ķs√∂k ter√©n l√©v√Ķ fegyelmezett, jogk√∂vet√Ķ magatart√°st folytat√≥ magyar √°llampolg√°rokat neon√°ci t√ľntet√©snek igyekeztek felt√ľntetni.

Az elm√ļlt h√≥napok esem√©nyei azt bizony√≠tj√°k, hogy rohamosan felgyors√≠tott√°k a kilakoltat√°sokat √©s v√©grehajt√°sokat. Addig, m√≠g kor√°bban t√∂bb √©v is eltelt egy v√©grehajt√°s foganatos√≠t√°s√°ra, ez most lecs√∂kkeni l√°tszik h√°rom h√≥napra. Olyan m√©reteket √∂lt√∂tt a magukat betegre agg√≥d√≥k √©s az orsz√°gb√≥l elmenek√ľl√Ķ kifosztottak sz√°ma, hogy tov√°bb nem halogathatjuk a Nemzetgy√Ľl√©s √∂sszeh√≠v√°s√°t.

A Felvonul√°si T√©ren a Regnum Marianum kereszt m√∂g√∂tt ide√°lis helyet v√°lasztottunk. √ďri√°s f√°k √°rny√©k√°ban, v√©dve lesz√ľnk a t√Ľz√Ķ napt√≥l mindaddig m√≠g a kritikus l√©tsz√°m felfejl√Ķdik. Ez a v√©gs√Ķ es√©ly, hogy a n√©pakarat √©rv√©nyt szerezzen a jognak √©s a jog√°llamis√°gnak. Febru√°r 9-t√Ķl hossz√ļ utat tett√ľnk meg. Rengeteg tapasztalatot szerezt√ľnk √©s felismert√ľk, hogy sokan vannak akik l√°tsz√≥lag nemzetment√©sben gondolkodnak, de valahogy m√©gis az usz√≠t√°st √©s a megoszt√°st t√°pl√°lj√°k. Viszont rengeteg tisztess√©ges ember tudott ez id√Ķ alatt egym√°sra tal√°lni, akik k√©pesek lesznek √©rv√©nyt szerezni akaratuknak. Minket nem a bossz√ļ hajt, nem valaki √©s nem valami ellen j√∂tt l√©tre A Haza Nem Elad√≥ Mozgalom, hanem valami√©rt. Ez a m√©lt√≥s√°guk√©rt, a jogbiztons√°g√©rt √©s a jog√°llamis√°g√©rt ki√°ll√≥ emberek b√©k√©s forradalma lesz.

Csak √Ėn√∂k tudj√°k el√©rni azt, hogy a tudatos kritikus l√©tsz√°m√ļ t√∂meg l√©trej√∂jj√∂n. Sok mindent megtett√ľnk eddig a c√©l √©rdek√©ben, de egy valamit mi sem tudunk megtenni. Azt, hogy m√°s helyett is ott legy√ľnk. A Nemzetgy√Ľl√©s l√©tsz√°m√°t√≥l, az ott megjelentek tudatoss√°g√°t√≥l √©s elsz√°nts√°g√°t√≥l f√ľgg az, hogy azonnali hat√°llyal v√©get vet√ľnk-e a kifoszt√°sunknak. Nem csak a „devizahitelesek” kifoszt√°s√°r√≥l van sz√≥, hanem a kisv√°llalkoz√≥k, a munkav√°llal√≥k kifoszt√°s√°r√≥l, Magyarorsz√°g kirabl√°s√°r√≥l. Arr√≥l, hogy van egy r√©teg Magyarorsz√°gon, aki t√∂rv√©nyen fel√ľlinek gondolja mag√°t.

Aki elj√∂n az maradjon is ott √©jszak√°ra, maradjon ott addig, ameddig sz√ľks√©ges, addig m√≠g felfejl√Ķdik a kritikus t√∂meg. Az aki √ļgy gondolja, hogy lelkiekben el√©g vel√ľnk lenni, az √∂nmag√°nak hazudik els√Ķsorban. Mindenkinek el kell j√∂nni! A vid√©kieknek kell megmenteni az orsz√°got, mindaddig m√≠g a f√Ķv√°rosiak is csatlakoznak. Pusk√°s Ferenc annak idej√©n megmondta, „kis p√©nz kis foci, nagy p√©nz nagy foci.” Pusk√°s ut√°n szabadon, „kis t√°mogatotts√°g kis eredm√©ny, nagy t√°mogatotts√°g nagy eredm√©ny.” H√°t tegyenek r√≥la, hogy nagy eredm√©ny legyen.

Az esem√©nyek egyre ink√°bb felgyorsulnak, ezzel egy id√Ķben a szem√©lyemet √©rt nemtelen t√°mad√°sok sz√°ma √©s m√©rt√©ke is. Ez teljesen norm√°lis egy nem norm√°lis vil√°gban. A hatalom nem tud mit kezdeni egy tiszta mozgalommal, a t√∂rv√©nyek mellett√ľnk √°llnak. Marad a lej√°rat√≥ hadm√Ľvelet. Minden el√Ķad√°somon elmondom, hogy egy √≥r√°t biztos√≠tok k√©rd√©sek felt√©tel√©re, (kiv√©tel, ha k√©t el√Ķad√°s van egy napon √©s kev√©s az id√Ķ k√∂z√∂tt√ľk) b√°rminem√Ľ k√©rd√©st feltehetnek, a legintimebbt√Ķl a p√©nz√ľgyekig. Nincs mit √©s nem tagadok semmit. A k√∂zelm√ļltban k√∂zz√©tett√©k, hogy CIA √ľgyn√∂k vagyok, az√©rt √©ltem Amerik√°ban hat √©vig. √Čn t√©nyleg √ľgyn√∂k, a magyar nemzet √ľgyn√∂ke vagyok, ha lehet √≠gy fogalmazni. A m√Ľv√©szn√Ķ √°ltal k√∂zz√©tettekre, annyit reag√°ltam, hogy √Ķrizz√©k meg a m√©lt√≥s√°gukat, mert ha azt elvesz√≠tik semmij√ľk sem marad. Ami a doktori c√≠met illeti, sohasem haszn√°ltam, nem vagyok az √©s kir√°z a hideg t√Ķle, ha az ad√≥sok ledoktoroznak. Szerintem a term√©szetes j√≥zan √©sz t√∂bbet √©r b√°rminem√Ľ c√≠mn√©l. Nem tartok att√≥l, hogy alaptalan, √©rtelmetlen √©s igaztalan √°ll√≠t√°sok vesz√©lybe sodorj√°k a Mozgalmat, mert amit abban a lev√©lben olvashatnak, n√©lk√ľl√∂zi az igazs√°g szikr√°j√°t is. Csak sajn√°latomat tudom kifejezni miattuk, mert ett√Ķl sokkal t√∂bbre lettek volna √©rdemesek. Aki erre meginog, az nem √°llt biztos l√°bakon, ez is egy sz√Ľr√Ķ, a term√©szet rendje m√Ľk√∂dik. Arra k√©rem √Ėn√∂ket is, hogy √Ķrizz√©k meg higgadts√°gukat √©s csak tisztess√©ggel, m√©lt√≥s√°ggal v√°laszoljanak az ilyen kirohan√°sokra, ha v√°laszolnak. Csak b√≠zni tudunk abban, hogy egyszer mindenki visszatal√°l a j√≥ √©s helyes √∂sv√©nyre, mi v√°rni fogjuk az elt√©velyedetteket is.

A tov√°bbi √©rtes√≠t√©sig mindenki vegye ki a r√©sz√©t √©s hirdesse, hogy 2013. augusztus 19-√©n 10:00-t√≥l, t√∂bb napon kereszt√ľl, NEMZETGY√õL√ČS lesz Budapesten, kezdj√©k meg a buszok szervez√©s√©t, hogy azok is eljussanak, akik m√°r teljesen ki lettek fosztva.

Tisztelettel, K√°sler √Ārp√°d....nekem az a k***a p√©nzprobl√©ma ami gyan√ļs, meg a nagyon akar√°s azt√°n hirtelen belerotty a nadr√°gba. Kellemetlen is b√ľd√∂s is, nevets√©ges is...

...de majd a hith√ľ√ľ√ľ√ľ√ľha k√∂vet√∂k √°tseg√≠tik ezen a bukkan√≥n is. Vagy nem.

A pokolba vezet√∂ √ļt k√∂vecsk√©i.

M√©g mindig nem l√°tom √Ārpin√°l amit itt sokan r√°h√ļztok mint vizesleped√∂, de drukkolni se tudok neki, mert rem√©nytelen eset... b√©k√©sen a harcba? Vir√°g a puskacs√∂be. Honnan ismer√∂s ez nekem? Ez az Andrea viszont sokat √°rtott paralell... (N√∂vel ne kezdj, mert legy√ľr az em√≥ci√≥j√°val... Meg a v√∂r√∂s nem is passzol a feket√©hez. Elandal√≠tott a b√ļ√ļ√ļg√≥ - rekedtes hangja, mi?

Nekem nem tetszett annyira de √©n a sz√Ķk√©t, barn√°t jobban szeretem. A fekete olyan boszis....

b√°r, ha az ember k√∂r√ľln√©z a neten, ... ha ilyen boszi, akkor esetleg t√°rgyalhatunk a v√©lem√©nyem megv√°ltoz√°s√°r√≥l...

www.postaimre.net/kepek/LA-boszi.jpg


....hmmm, érdekes. Hogy ez mennyire hasonlit rá!
Biztos csak véletlen.s_*_kukk

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.