Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Cs√°nyi konyec!


Cs√°nyi S√°ndor visszavonul
MNO
Forr√°s: MNO
2013. j√ļlius 21., 15:00 Nyomtat√°sAz MNO megtudta, mi √°llhat Cs√°nyi S√°ndor hatalmas cs√ľt√∂rt√∂ki r√©szv√©nyelad√°s√°nak h√°tter√©ben.
Tetszik a cikk? Ossza meg ismer√Ķseivel is!
0 .Port√°lunk arr√≥l √©rtes√ľlt, hogy az OTP eln√∂k-vez√©rigazgat√≥ja visszavonul√°s√°ra k√©sz√ľl. √ögy tudjuk, hogy a d√∂nt√©s h√°tter√©ben eg√©szs√©g√ľgyi probl√©ma √°llhat. Cs√°nyi S√°ndor komoly sz√≠vm√Ľt√©ten esett √°t 2013 febru√°rj√°ban N√©metorsz√°gban, √©s inform√°ci√≥ink szerint emiatt jutott erre az elhat√°roz√°sra.

Az eln√∂k-vez√©rigazgat√≥, valamint a min√Ķs√≠tett befoly√°sa alatt √°ll√≥ Bonit√°s Zrt. cs√ľt√∂rt√∂k√∂n darabonk√©nt 4668 forintos √°tlag√°ron 342 818 darab OTP-t√∂rzsr√©szv√©nyt √©rt√©kes√≠tett. Ezzel Cs√°nyi S√°ndor tulajdona az OTP Bank √°ltal kibocs√°tott √©rt√©kpap√≠rb√≥l 10 000 darabra cs√∂kkent. A bank azt is k√∂z√∂lte, hogy a Bonit√°s 2002 Zrt., mint az OTP Bank eln√∂k-vez√©rigazgat√≥j√°nak min√Ķs√≠tett befoly√°sa alatt √°ll√≥ t√°rsas√°g, a Budapesti √Črt√©kt√Ķzsd√©n darabonk√©nt 4617 forintos √°tlag√°ron 1 350 000 darab OTP-t√∂rzsr√©szv√©nyt adott el. √ćgy a Bonit√°s 2002 Zrt. tulajdona az OTP Bank √°ltal kibocs√°tott r√©szv√©nyb√Ķl 1 150 000 darabra (0,41 sz√°zal√©kra) cs√∂kkent. Mindezek mellett Cs√°nyi S√°ndor eln√∂k-vez√©rigazgat√≥ k√∂zvetlen√ľl fenn√°ll√≥ r√©szv√©nytulajdona v√°ltozatlan maradt – tudatta a Budapesti √Črt√©kt√Ķzsde (B√ČT) honlapja p√©nteken.


Hirdetés
Megroggyant egészségi állapota állhat Csányi Sándor döntése mögött?
Fotó: Europress/AFP
A piac magyarázatot várt Csányi lépésére
Az OTP szint√©n p√©nteken azt k√∂z√∂lte a t√°virati irod√°val, hogy Cs√°nyi S√°ndor √©s v√°llalkoz√°sai hazai, els√Ķsorban agr√°r- √©s √©lelmiszer-ipari beruh√°z√°sok finansz√≠roz√°s√°ra csoportos√≠tja √°t az √©rt√©kes√≠tett OTP Bank-r√©szv√©nyekb√Ķl sz√°rmaz√≥ bev√©telt. Elemz√Ķk akkor √ļgy v√©lt√©k, a piacnak nem el√©g magyar√°zat az, hogy a 8 milli√°rd forinthoz k√∂zeli OTP-elad√°s oka Cs√°nyi portf√≥li√≥j√°nak √°talak√≠t√°sa.

Ismert, Navracsics Tibor a H√≠r TV Magyarorsz√°g √©l√Ķben c√≠m√Ľ m√Ľsor√°ban jelentette be, hogy √ļjabb ment√Ķcsomaggal k√©sz√ľlnek a devizahitelesek sz√°m√°ra, melyben az √°rfolyam-k√ľl√∂nb√∂zet r√©szleges √°tv√°llal√°sa vagy teljes elenged√©se szerepel. A lehet√Ķs√©gekr√Ķl m√°r j√∂v√Ķ szerdai √ľl√©s√©n t√°rgyal a korm√°ny. Az √ļjabb devizahiteles ment√Ķcsomag h√≠r√©re az OTP √°rfolyama mintegy 9 sz√°zal√©kot esett k√©t nap alatt. P√©nteken tov√°bbi 4,9 sz√°zal√©kkal gyeng√ľlt. Az √°relmozdul√°s miatt a Budapesti √Črt√©kt√Ķzsde id√Ķlegesen sz√ľneteltette az OTP-r√©szv√©nyek keresked√©s√©t.

HozzŠszůlŠsok


#21 | Kore - 2013. jķlius 22. 16:34:08
Az egész egy hatalmas hazug szeméthegy!
Jól felkaptam a vizet...

De eszembe juttattad, hogy 9 √©vesen k√©vek√∂t√∂z√Ķt 'gy√°rtottam' friss szalm√°b√≥l az arat√°shoz, s beugrott a szek√©rrel kihozott guly√°sleves, t√ļr√≥s palacsinta r√©g els√ľllyedt eml√©ke is.
Legalábbis a falumban így volt 1956 forró nyarán..

Az ember csak a maga kiirthatatlan igazs√°gkeres√©s√©ben b√≠zhat m√°r, mert 5 perc alatt az eg√©sz f√∂ldi l√©temre bor√≠tan√°nak √ļjabb √©s √ļjabb vaskos hazug h√°lyogot √©s visszamen√Ķleg,
hiába rágom ki magam alóla nap mint nap és sok éve már.
Nem engedem!
#22 | Kore - 2013. jķlius 22. 16:49:07
Kincses beírása terelt vissza a másik megjegyzés részre:

"Stabil, sok munkahely √©s v√°s√°rl√≥er√Ķ. Az ipar p√°r √©v m√ļlva v√°llakoz√≥ival ezzel fog √∂sszekapcsol√≥dni. Az √©lelmiszer rendsze 90%-ban kom√°nyfel√ľgyelet al√° ker√ľl, multist√≥l."

H√°t az j√≥l betenn√© a kaput! Ha eddig sem √©rtettek hozz√° egy hangyaszarnyit se, mit√Ķl fognak a "j√∂v√Ķben"??

S a m√°sik:

"K√∂zgazdas√°gilag a bolyg√≥ H√úLYE /egyenjog√ļ!"

Ugyan mondja m√°r meg valaki, hol van itt a velej√©ig cionista oktat√°sban "K√ĖZ-"? meg f√Ķleg "GAZDA-"?
Már a kifejezés is egy aljas áltatás!!!
M√©g az √°tkosban ki√≠rt K√ĖZ√ČRT-nek volt √©rtelme,
valódi árut találtunk benne! Most esik le, hogy miért mondták a finnek a szaunában a 80-as években, hogy imádják a magyar virslit, felvágottakat, ilyet náluk már rég nem lehet kapni!

Egy√©bk√©nt ahhoz legkevesebb egy val√≥di URUSZ√ĀG kell!

Na, j√≥l van, beveszem ink√°bb a v√©rnyomatcs√∂kkent√Ķ bogy√≥mat.
#23 | postaimre - 2013. jķlius 22. 17:56:19
Kor√©, ne sz√≠vd mellre! K√∂zben "tiszt√°z√≥dott" az eredeti gondolat, amely alapja a "pivatiz√°ci√≥s k√°rp√≥tl√°si jegyek" √©s az azokkal val√≥ "b√°n√°sm√≥d" adta. Ja, egy remek√ľl m√Ľk√∂d√Ķ rendszer lett sz√©trombolva √ļgy, hogy k√∂zben "hivatalosan" "miindenki" assziszt√°lt ehhez.

Csak nemrég értettem meg, mikor eredeti oroszban olvastam a szovjet rendszar-nemváltást történetét, hogyan is csinálták a férgek, hogyan tették önkéntelen cinkossá a kisemmizetteket. Berezovszkij és sokan mások is oda tartoztak, nálunk meg a csányi-demjá-széles...oligarha triumvirátus.

√Črt√©ktelen pap√≠rokk√©nt ad√°k a k√°rp√≥tl√°st √©s persze azt√°n felv√°s√°rolt√°k √©s minden tudatlan √∂r√∂mmel szabadult t√Ķle, amin a t√Ķzsd√©n azt√°n lehetett kavarni, de persze biztosra mentek, mert ami √©rt√©k volt, azt nem vitt√©k a piacra, azt pap√≠ron lenull√°zva "vesztes√©gesnek" felt√ľntetve osztott√°k sz√©t egym√°s k√∂zt. Ezek a privatiz√°ci√≥s felsz√°mol√°sok a Minda-f√©le polippal j√≥l elmondhat√≥k √©s ebben benne van t√©nyleg az akkori teljes "tud√≥s elit".

Ami a j√∂v√Ķk√©pr√Ķl elmondhat√≥. Igen, √°llamos√≠tani kell minden strat√©giai ter√ľletet, de, hogy "ki lesz" az √°llam, az majd elv√°lik, ha addigra sz√©tv√°lik a szar a m√°jt√≥l. Kor√©, elvileg csak a lelkiismeret alapj√°n m√Ľk√∂dhet b√°rmilyen gazdas√°gi modell, ez√©rt t√ļl sok varia nem lehet, ha a nukikukik hossz√ļ t√°vra akarj√°k rendezni az itteni √°llatfarmot. Ha nem, akkor m√°r most eldurranthatj√°k az atomot, mert nincs is mir√Ķl besz√©lni.
#24 | fefe - 2013. jķlius 22. 19:31:10
Nem is értem miért csodálkoztok azon, hogy tudott így meggazdagodni Csányi?!
Min√©l nagyobb lett a vagyona, ann√°l t√∂bb √°llami vissza nem t√©r√≠tend√Ķ t√°mogat√°st kapott h√°la annak, hogy minden hatalmon l√©v√Ķ korm√°ny m√∂g√∂tt ott √°llt.
M√°ra legal√°bb 16.000 ha j√≥ min√Ķs√©g√Ľ term√Ķf√∂ldje van, minden t√°mogat√°st alanyi jogon megkap, a legnagyobb √°llami gazdas√°got megvette 0, azaz nulla Ft-√©rt √ļgy, hogy az aut√≥p√°ly√°t v√©letlen√ľl arra vitt√©k, ami√©rt kapott 16 milli√°rd Ft k√°rp√≥tl√°st, Soroljam?
Az normális dolog egy társadalomban, hogy néhány embernek a kezében van az egész ország?
A dioxinos diszn√≥t belgiumb√Ķl 10 cent√©rt behozva? Err√Ķl sem hallott senki?
Nem az orsz√°gnak gy√ļjt√∂getnek ezek, nehogy m√°r valaki elhiggye!!!
Ha feldobná a bakancsot azt csak azért sajnálnám, mert neki is meg kellene élnie azt, amit a többi politikus, hazaáruló mocsoknak!!!
Addig itt nem lehet hazáról beszélni, amíg ez nem fog megtörténni!
Ez√©rt mondtam m√°r nem egyszer azt, hogy a rendszerv√°lt√°skor 1980-t√≥l kezdve kell mindenkit egy√©nileg elsz√°moltatni, az ellopott p√©nzeket hazahozni, amire r√°ment valamennyi√ľnk √©let√©b√Ķl eddig 33 √©v!
√Čs az a legsz√∂rny√Ľbb ebben az eg√©szben, hogy ezt m√°r soha, senki nem fogja tudni visszaadni nek√ľnk!!
s_*_ezts_*_rtata
#25 | csillagosvenyen - 2013. jķlius 22. 21:25:55
az√©rt ne feledj√ľk hogy itt nem cs√°nyhi volt az okos,
hanem egy olyan hatalmas bróker gárda bábáskodott
√©s fialtatta a kezdetben "kis vagyonk√°t" napi √°rfolyamokon v√°ltogatva a "j√≥ f√ľleseken" is alapul√≥ tranzakci√≥kal dagasztott√°k, azt√°n az √∂ssze√°llt mint a
zsirtalan tészta.... hétköznapi ember nem is élhetett
akkoriban hasonló banki fialtatásokkal, tranzakciókkal. valljuk meg cshányhi egy szintén alvó
szajján volt,,,, akit zsidók is pénzeltek valami olyasmi
mint Feny√Ķ,aki nem mikl√≥s, csak ut√≥bbinak nagyon kinyilt a pof√°ja, √©s oda szart ahonnan evett!
cyánnyi nem esett ebbe a gödörbe....eddig...!!!
és a mostani 7.8milliárdos beváltással csak a beigért
s√°pot realiz√°lta... ov.ig√©ret... meg valahol moh√°cs k√∂rny√©k√©n egy √ļj v√°g√≥hidat akar beruh√°zni a j√≥ magyar forintokb√≥l.....s_*_down
#26 | Talpas961 - 2013. jķlius 22. 22:01:56
Mondhat b√°rki b√°rmit, szerintem v√©letlen√ľl adta el a pap√≠rjait. Igaz√°b√≥l venni szeretett volna m√©g n√©h√°nyat, de valahogy rossz gombot nyomott meg. Ennyi. Mi√©rt kell mind√≠g kombin√°lni?
#27 | postaimre - 2013. jķlius 23. 18:09:22
Na tessék! Mndtam, nem? Van itt disznó dögivel!

Ezért adta el OTP-papírjait Csányi


Moh√°cson √©p√≠t √≥ri√°sv√°g√≥hidat – er√Ķs√≠tette meg a v√°ros polg√°rmestere a H√≠r TV-nek.

Szek√≥ J√≥zsef k√∂z√∂lte, hogy a Cs√°nyi S√°ndor OTP-vez√©r √©rdekelts√©g√©be tartoz√≥ Bonafarm 2016-ig – a szerz√Ķd√©s szerint – egy ak√°r k√©tmilli√≥ sert√©s v√°g√°s√°ra is alkalmas v√°g√≥hidat √©p√≠t. A beruh√°z√°s k√∂lts√©ge meghaladhatja a 10 milli√°rd forintot. Ez gyakorlatilag akkora √∂sszeg, amennyit a p√©nzint√©zet eln√∂ke r√©szv√©nyei elad√°s√°b√≥l szerzett.

Mint kor√°bban meg√≠rtuk, sajt√≥inform√°ci√≥k szerint Cs√°nyi S√°ndor ma √©jjel √©rkezik haza k√ľlf√∂ldr√Ķl, de kor√°bban r√©szv√©nyei elad√°s√°t az OTP is azzal indokolta, hogy Cs√°nyi S√°ndor a p√©nzt agr√°r√©rdekelts√©gei fejleszt√©s√©re k√≠v√°nja ford√≠tani.

Bizonytalanok a befektet√Ķk, egyel√Ķre nem lehet tudni, mi√©rt kezdett r√©szv√©nyelad√°sba Cs√°nyi S√°ndor. Samu J√°nos, a Concorde elemz√Ķje a k√∂zr√°di√≥ban √ļgy fogalmazott: mindenki a s√∂t√©tben tapogat√≥zik, pr√≥b√°lnak r√°j√∂nni, mik lehetnek azok a v√°ltoz√°sok, inform√°ci√≥k, amelyek miatt r√©szv√©nyelad√°sba kezdett a bankvez√©r.
http://fn.hir24.h.../#aktualis
#28 | cinnamon - 2013. jķlius 23. 18:42:03
Mindenesetre, a m√≥dszer tov√°bb √©l: a ZALABAROMFI-t p√°r √©ve korszer√Ľs√≠tett√©k- potom m√°sf√©l milli√°rd forint√©rt - √©s most cs√Ķdben van, befuccsolt... Nem tudta realiz√°lni a beszerz√©si k√∂lts√©geit az √°raiban, t√ļl dr√°g√°n v√°s√°rolt baromfit(... multi-gazdas√°gos baromfih√ļs √°r√°val nem b√≠rta a versenyt- szerintem, becs√Ķd√∂ltett√©k) √Čs most kb.750 milli√≥√©rt √°rulj√°k. Ez persze m√©g a kor√°bbi fejleszt√©s t√∂rleszt√©seit se biztos, hogy futja....................
K√≥tya-vetye... Kifoszt√°sunk v√°ltozatlan m√≥dszerekkel √©s M√ČG MINDIG V√ĀLTOZATLAN KOMMUNIK√ĀCI√ďVAL ZAVARTALANUL FOLYIK TOV√ĀBB ...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.