Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Netanjahu: Izrael õszinte tárgyalópartner lesz


Miiii? Mondd még egyszer? Hahhahhahaaahhha! Õszinte? Hahhhahhahaaahha! Izrael? Hahhhahahhahahahha! Bruhahhahahaa! A miniszterelnök már szombaton hangoztatta, hogy a palesztinokkal való tárgyalások újbóli felvétele Izrael létérdeke.

Benjámin Netanjahu miniszterelnök azt ígéri, hogy Izrael õszinte tárgyalópartner lesz a palesztinokkal tervezett béketárgyalásokon.

Az izraeli kormány vasárnapi ülésén ez volt a fõ téma, miután John Kerry amerikai külügyminiszter pénteken bejelentette: Izrael és a palesztinok képviselõi hamarosan véglegesíthetik azt a megállapodást, amely elõirányozza a három évvel ezelõtt megszakadt béketárgyalások felújítását.

Az izraeli miniszterelnök már szombaton azt hangoztatta, hogy a palesztinokkal való tárgyalások újbóli felvétele Izrael létérdeke, kormányának egyik minisztere pedig közölte: Izrael jóakarata jeleként kész szabadon engedni bizonyos számú, a zsidó államban bebörtönzött palesztin foglyot.

A vasárnapi kormányülésrõl kiadott közlemény szerint Netanjahu ugyanakkor Izrael biztonsága érdekében bizonyos engedményekre szólította fel a palesztinokat, de ezzel kapcsolatban részleteket nem közölt. A miniszterelnök úgy foglalt állást, hogy a tárgyalások nem lesznek egyszerûek, azokat azonban - mint hozzátette - Izrael õszintén és reményteljesen kívánja kezdeni.

A kormánykoalíció tagjai közül az Avigdor Lieberman volt külügyminiszter vezette szélsõjobboldali párt ugyanakkor ellenzi a palesztinokkal való megállapodást, és csak egyfajta ideiglenes egyezményt tart elfogadhatónak. Lieberman szerint fontosak ugyan a tárgyalások, de azokat minden illúzió nélkül kell folytatni. A korábbi külügyminiszter szerint az izraeli-palesztin konfliktusra nincs megoldás, legalábbis az elkövetkezõ években.
Link

Hozzászólások


#1 | nyilasfergeteg - 2013. július 22. 12:00:07
Nahát ! :)

A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettõl fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja. Mégis, bár az igazságot hirdetem, nekem nem hisztek. Ki vádolhat bûnnel közületek? Ha meg az igazságot hirdetem, miért nem hisztek nekem? Aki az Istentõl való, meghallja az Isten szavát. Ti azért nem halljátok meg, mert nem vagytok az Istentõl valók."

(János evangéliuma 8:44)
#2 | rozsola - 2013. július 22. 17:45:06
Ettõl a fenenagy õszinteségtõl majd kirohad a fogam.
Ha már ennyire õszinték , lenne egy kérdésem.
Ha annak idején ezeket a palesztínokat azért börtönözték be mert " terroristák " , akkor mondják már el , de õszintén , hogy miért engedik el õket ?
A terroristákat nem szokás kiengedni. Vagy mégsem terroristák ? Akkor miért börtönözték be õket ?
#3 | Kore - 2013. július 22. 20:12:54
Hogy nem sül ki a szemük! Beintenek a 4 különbözõ árnyalatú kánonnak?
Nagyképû egy dalárda...
:@
#4 | istok bela - 2013. július 22. 21:11:13
Ez csak idohuzas a reszukrol. Elterelik a kozvelemeny figyelmet a kitelepitesekrol es a katonai keszulodesrol. Nyernek ezzel is egy ket honapot es utanna mehet a haboru. Nagyon atlatszo mar a taktikajuk.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.