Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Rendõri brutalitás miatt robbantotta fel magát a taxis - újra nyomoznak az ügyében


Ja, a világon "mindenhol" a rendõrség a maffia végrehajtó szerve. Triádok? Jakúza? Teljesen mindegy. A rendõri vezetõk maffiózók, politikai megbízottak, a rendõrök zöme meg hulladék. Aki nem az, azt kirostálják. Sajnos a helyzet nem kezelhetõ trotillal, meg pár semmirekellõ ostoba egyenruhás likvidálásával. A "politikai" elitet kell likvidálni, az meg ugye "csak demokratikusan" mehet, mert ez a nukikuki rendszer. Új nyomozás lefolytatására utasították a helyi hatóságokat annak a kerekesszékes férfinak az ügyében, aki szombaton felrobbantotta magát a pekingi nemzetközi repülõtéren, mert nyolc éve hiába kereste igazát a panaszirodákban - jelentette a kínai központi televízió.

Csi Csung-hszing 2005-ben a dél-kínai Kuangtung tartomány Tungkuan városában feketén motoros taxizással foglalkozott, amikor egy ízben nem állt meg az õt igazoltatni akaró rendõröknek, majd állítólag 7-8 rendõr vasrudakkal megverte. Az akkor 26 éves fiatalember deréktól lefelé megbénult.

Csi panaszával az elmúlt években több fórumot is megjárt, de hiába. Végsõ elkeseredésében ügyének leírását tartalmazó szórólapokat osztogatott szombaton a pekingi repülõtér 3-as termináljának érkezési oldalán, majd felrobbantott egy tûzijátékokból nyert puskapor felhasználásával, házilag készített pokolgépet. A férfi nincs életveszélyben, de sajtóértesülések szerint elvesztette a bal karját. A robbantásnak nem volt más sérültje.


A tungkuani panasziroda nem sokkal az eset után közleményt adott ki, amelyben arról tájékoztatott, hogy a város 2010-ben 100 ezer jüant fizetett Csinek cserébe azért, hogy nem folytatja a hivatalok ostromlását panaszával. A mozgássérültté vált férfi bátyja egy kantoni lapnak pedig úgy nyilatkozott, hogy elõször visszautasították a pénzt, s csak akkor vették át és írták alá a vele kapcsolatos dokumentumokat, amikor közölték velük, hogy azt segélyként kapják.

Mint kiderült, Csi Csung-csi írástudatlan, míg öccse csak részben olvasásképes, s csak az aláírást követõen figyelmeztették õket, hogy onnantól kezdve le kell állítaniuk a panaszolást, s minden felelõsség õket terheli.

A kínai online közösség körében vasárnap a nap témája volt a pekingi robbantásos eset, a hozzászólók részvéttel írtak Csirõl, különösen, hogy - mint kiderült - tettének elkövetése elõtt elküldte környezetébõl az arra járókat.

Kínában idõrõl idõre elõfordul, hogy a panaszosok kilátástalanságukban, a hivatalok éveken át tartó ostromlása után végsõ elkeseredésükben öngyilkosságra, vagy nyilvános robbantásra szánják el magukat. Az elmúlt években több ilyen, áldozatokkal járó merényletrõl jelentett a média. Legutóbb a múlt hónap elején egy férfi hasonló okból felgyújtott egy zsúfolt autóbuszt a délkelet-kínai Hsziamenben. Legalább 47-en meghaltak, köztük a tettes is.
Link

Hozzászólások


#1 | No Shadow Government - 2013. július 22. 09:38:26
Nem sok szerencséje van az életben.Azért az ilyen embereket sajnálom,bár ettõl neki nem nõ vissza a karja.
#2 | postaimre - 2013. július 22. 09:48:22
NSG, nem kell "muszlim" dzsihadosnak lenni ahhoz, hogy az ember eljusson oda, hogy saját kezébe vegye a büntetést, mert látja, hogy az "istennek nevezett" senkiházi le se szarja, sõt, mintha direkt a bûnözõknek juttana hatalmat. Mit gondoltok mirõl szól most Ferenc papi küldetése is? A helyére kell tenni a dolgokat, de persze addig erre még sok jó ember is rámegy. Nem tudom ez a szerencsétlen mit követett el és a "rendõröket" sem irígylem, mert gané egy "munkájuk" van és ebben a jelenlegi közegben vagy teljesen hülyének, vagy teljesen erkölcstelennek kell lenni ahhoz, hogy "jó rendõr" lehessen valaki. Mindegy hol van. A katonák dettó és a közszolgák szintén ugyanebben a helyzetben vannak. Ez egy sz@r világ lett, de lehet, hogy az is volt, mióta a nukikuki nukikuki.

Hajlok rá, hogy a vérbosszú nem jó megoldás, de egyre szimpatikusabb! Persze nem a "csicskáknál" kell kezdeni, hanem a hozzáférhetõ legmagasabb szinteknél. Így is, úgy is "terrorista" lesz az illetõ, mert ugye a "demokrácia" csak a "kiválasztotti körnek" hozzáférhetõ.

Vért kell ontani, sok-sok vért! Ez a szertet törvénye! Hogy sajátunkat, vagy másét az opcionális.
#3 | postaimre - 2013. július 22. 11:36:27
YouTube Videó

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.