Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Nyíltan homoszexuális papot nevezett ki a pápa a vatikáni bank élére?


Mi a gond? Buzi, bankár, pap? Már csak politikusnak kellene lenni, vagy színésznek és persze zsidónak és össze is foglalta a "nyugatinak nevezett civilizáció" mai lényegét. Egy homoszexualitását nyíltan vállaló papot nevezett ki Ferenc pápa a vatikáni bank élére Рállítja a Guardian.

A brit lap √ļgy tudja, a bank √©l√©re j√ļniusban kinevezett Battista Ricca egy sv√°jci katonatiszttel √©lt egy√ľtt kor√°bban, az uruguayi p√°pai k√∂vets√©gen, √©s egy montevide√≥i melegb√°rban is megfordult, ahol egyszer √∂sszevert√©k. K√∂zben Ferenc p√°pa megv√°laszt√°sa ut√°ni els√Ķ k√ľlf√∂ldi √ļtj√°ra indult. A r√≥mai katolikus egyh√°zf√Ķ egy hetet t√∂lt majd a vil√°g legnagyobb katolikus orsz√°g√°ban, Braz√≠li√°ban, ahol a katolikus Woodstockk√©nt is emlegetett ifj√ļs√°gi vil√°gtal√°lkoz√≥t tartj√°k. A p√°pa egykori √©s jelenlegi sportcsillagokkal is tal√°lkozik, k√∂zt√ľk Pel√©vel √©s Neymarral.

atv.hu
Link

HozzŠszůlŠsok


#21 | postaimre - 2013. jķlius 23. 17:41:49
Rozsola, akkor szokj meg egy m√°sik nevet is. V√∂r√∂s projekt n√©ven fut √©s az CCCP √ļjabb verzi√≥it √©rtik alatta.
http://topwar.ru/...oekte.html

Fel√©nk a T√©l T√°bornok fogalom honosodott meg Nap√≥leon √≥ta, de Szt√°lingr√°d r√°seg√≠tett a h√≠rn√©vre Don-kanyarral egy√ľtt.

Most az a gon, hogy nem b√≠zhatunk meg a "t√©lben" mert √°tmeneti id√Ķszak van.
#22 | kukackac - 2013. jķlius 23. 21:41:06
A katolikus egyház nem a keresztény vallás. Ez egy furcsa kombinációja a régi pogány vallások keresztény homlokzat. Csak azért, mert azt állítják, hogy a keresztény egyház nem teszi így.


A jezsuit√°k az Egyes√ľlt √Āllamok alkotj√°k az egyik leggazdagabb √©s legbefoly√°sosabb v√°llalatok a vil√°g valaha is l√°tott. - Ugyanott, p. 375.
A pápaság messze a leggazdagabb intézmény a földön.

A p√°pas√°g tett hatalmas bolondot elmondhatatlan milli√≥ ember a t√∂rt√©nelem sor√°n, √©s m√©g mindig erre ma. ARE YO k√∂z√ľl√ľk? s_*_kac

A katolikus egyh√°z a legnagyobb p√©nz√ľgyi hatalom, gazdags√°g akkumul√°tor √©s ingatlan tulajdonosa l√©tezik. √ē nagyobb birtokosa anyagi gazdags√°g, mint b√°rmely m√°s int√©zm√©ny, v√°llalat, bank, √≥ri√°si a bizalom, a korm√°ny vagy az √°llam az eg√©sz vil√°gon. - Jack Chick, k√∂d√∂s√≠t√©st, Chick Publications, p 73..√ćme n√©h√°ny a jezsuita-vez√©relt v√°llalatok, amelyek teljesen t√°mogatj√°k a jezsuit√°k kongresszus √©s a korm√°ny: American Airlines, TWA, az Anheuser Busch, az AT & T, a Bell Atlantic, Boeing, Cigna, a Coca-Cola, a Daimler Chrysler, az Exxon, a Ford Motor Company , General Electric, a Hewlett-Packard, a Home Depot, m√°jus Company, McDonald√Ę € ™ s, a Motorola, a Philip Morris, az √°r-Waterhouse, Rite Aid, RJR Nabisco, a Sony Corp. of America, a Texaco, United Parcel Service, Walt Disney Company, √©s a Wells Fargo.


http://the-tap.bl...yanks.html

Sz√≥val nem csak a f√Ķp√©nzt√°ros buzi! Az eg√©sz bag√°zs egy nagy kupler√°j! s_*_kac
#23 | rozsola - 2013. jķlius 23. 22:15:58
Vagyok annyira liberális , hogy elfogadjak más elnevezéskeket is. Számomra mindegy mi a név , csak a lényeg számít.
Sokak sz√°m√°ra az orosz egyenl√Ķ a gonosszal. √ögy l√°tszik , csal√≥dni fognak.
V√©g√ľl is teljesen √©rtelmetlen " elm√©lkedni ". Megl√°t√°som szerint jelenleg mindenn√©l fontosabb , hogy mint nemzet meg tudjuk mutatni mennyit is √©r√ľnk. Ha a magyar nemzet k√©pes egy J√©zus-hit√Ľ , fegyelmezett , tisztess√©ges munk√°b√≥l √©l√Ķ n√©ps√©g l√°tszat√°t kelteni akkor van es√©ly a t√°rgyal√°sra.
Ha nem siker√ľl , akkor csup√°n " humusznak " m√©lt√≥ra tal√°ltatunk.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.