Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az utcákon vadásznak a nácikra


Ez király! Holnap meg már a zsidókra ugyanígy, csak fel kell vezetni valahogy a témát! Köztéri hirdetésekkel szólít fel Németországban a még élõ náci háborús bûnösök felkutatására a Simon Wiesenthal Központ. A plakátkampány kedden kezdõdött.


Berlinben, Hamburgban és Kölnben összesen kétezer plakát hirdeti az Utolsó esély 2 elnevezésû akciót. A plakáton az auschwitzi haláltábor bejárata látható egy fekete-fehér felvételen, és egy szöveg, amely szerint "késõ, de nem túl késõ" felelõsségre vonni a náci háborús bûnösöket. A nyomravezetõk 25 ezer euró jutalmat kapnak - olvasható a hirdetéseken, amelyek két hétig lesznek az utcákon.

Németországban 60-120 náci háborús bûnös élhet még a Simon Wiesenthal Központ szerint.
Link

Hozzászólások


#11 | mormota1968 - 2013. július 25. 05:03:26
És Izraelben meg a világ más tájain hány zsidó náci háborús bûnös vagy háború utáni tömeggyilkos él még?Õket mikor kezdik el végre begyûjteni?Ha már demokrácia van, ami már önmagában is egy vicc.Mert a demokrácia mindig csak a hatalmon lévõkre vonatkozik és sohasem a rabszolgákra.Pedig abból sokkal-sokkal több van szerte a nagyvilágban.
#12 | postaimre - 2013. július 25. 08:09:40
Olvassátok és fésüljétek össze ezzel a "másik hírrel" itt!

Szintén WANTED és nem is esik messze a fa az almájától! Szerintem most is "jó embert" keresnek!

JĂł embereket keresnek

Ajvé, há a parmlamentben tessenek sorba állni, vagy már kevés lesz a szavazósdihoz? Ott vannak a példaképek nem? De ha nem elég, akkor egy csokorravaló médiazsidajt, megaszarost is össze lehet vakarni, persze telavivi pedigrével. A fene akar nektek már jó lenni! A Médiaunió idén példaértékû, közösségépítõ embereket akar bemutatni kampányában. Már várják a jelöléleseket.
A Médiaunió Alapítvány 2013-as társadalmi célú kampányában különleges példaképeket keres: az ország nyilvánossága elõtt nem ismert, hétköznapi embereket.

Idén nem egy megoldásra váró társadalmi problémát állít kampányának középpontjába az alapítvány, hanem több fontos értékekre hívja fel a figyelmet. Ennek érdekében az ország nyilvánosságának segítségével olyan társadalmi, közösségi értéket létrehozó embereket keresnek, akik cselekedeteikkel pozitív hatással vannak környezetükre.

Az alapítvány abból a feltételezésbõl indult ki, hogy ezen embereknek, példaképeknek, illetve a tetteiknek bemutatásával rávilágíthatnak arra, hogy a cselekvés, a tenni akarás, az egyéni szemlélet, vagy egy újszerû megközelítés sikerre vezethet egyént és közösséget.

A MĂ©diauniĂł idei kampányának fõtámogatĂłja a Magyar Telekom „A fenntarthatĂł fejlõdĂ©s iránt elkötelezett vállalatkĂ©nt fontosnak tartottuk, hogy támogassuk a JĂł embert keresĂĽnk kezdemĂ©nyezĂ©st, Ă©s ezzel az eszközzel is felhĂ­vjuk a figyelmet arra, hogy az Ă©lhetõ jövõ közös felelõssĂ©gĂĽnk. A Telekom az Ă©vi sok százmilliĂłs társadalmi befektetĂ©sĂ©vel maga is pĂ©ldát mutat: többek között a hátrányos helyzetĂ» kistĂ©rsĂ©gek fenntarthatĂł fejlõdĂ©sĂ©nek elõmozdĂ­tását tĂ»zte ki cĂ©lul, amelynek elsõ helyszĂ­ne Mezõcsát kistĂ©rsĂ©g volt; valamint a Digitális HĂ­d KistelepĂĽlĂ©seken program megvalĂłsĂ­tását, amelynek cĂ©lja, hogy megismertesse az informáciĂłs Ă©s kommunikáciĂłs technolĂłgia eredmĂ©nyeit Ă©s lehetõsĂ©geit azokon a terĂĽleteken, ahol a digitális kĂĽlönbsĂ©g jelen van.” – tette hozzá RĂłzsa Iván, vállalati kommunikáciĂłs igazgatĂł.

Az elmúlt évek gyakorlata szerint idén is két részbõl áll össze a kampány. Az elsõ, május 28-án induló szakaszában arra buzdítja a Médiaunó Alapítvány az embereket, hogy jelöljenek példaképeket saját környezetükbõl a kampány honlapján.

A második kampányszakaszban 2013. október-novemberben már a konkrét példaképeket mutatja be a Médiaunió Alapítvány a magyar médiában.

A Médiaunió Alapítványban részt vállaló médiumok önkéntes alapon felületet biztosítanak a kampánynak.
http://magyarnemz...dmore=3943

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.