Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Titkokkal is jöhet orosz tiszt a Balatonra


K√©t h√°t m√ļlva tervezt√ľk, hogy Balcsizunk. Majd sz√©tn√©zek Szekret-√°r √ľgyben arrafel√©! Harmickilenc orsz√°gra b√Ķv√≠tette az orosz v√©delmi miniszter azoknak az orsz√°goknak a list√°j√°t, amelyb√Ķl √ļtic√©lt v√°laszthatnak maguknak az √°llamtitkokat is √Ķrz√Ķ orosz tisztek. A hadsereg titkokat √Ķrz√Ķ beosztottjai sok√°ig egy√°ltal√°n nem hagyhatt√°k el az orsz√°got: 1996-t√≥l els√Ķk√©nt Ciprusra utazhattak csal√°djukkal a nyaralni v√°gy√≥ magasrang√ļ katon√°k.

A lista azonban hamar tov√°bb b√Ķv√ľlt, a m√°sodik k√∂rbe m√°r Magyarorsz√°g is beker√ľlt, a t√©rs√©gb√Ķl Csehorsz√°ggal √©s Szlov√°ki√°val √©s Ausztri√°val egy√ľtt.


A v√©delmi t√°rca √©l√©re tavaly kinevezett Szergej Sojgu el√Ķdje, Anatolij Szergyukov 2009-ben azonban szak√≠tva a gyakorlattal teljesen eltiltotta volna a tiszteket a k√ľlf√∂ldi utaz√°st√≥l, de v√©g√ľl csak azt tudta el√©rni, hogy az √Ķ j√≥v√°hagy√°sa is sz√ľks√©gess√© v√°lt a szabads√°gol√°sokkor. Sojgu az enged√©lyeztet√©st alacsonyabb szintekre deleg√°lta, miel√Ķtt a h√©ten sz√©les√≠tette volna a l√°togathat√≥ orsz√°gok k√∂r√©t – √≠rta az Izvesztyija.

Az √°llamtitkok √Ķrz√Ķi nem utazhatnak az Amerikai kontinensre – kiv√©ve Kub√°t √©s a Dominikai K√∂zt√°rsas√°got –, de Jap√°nba √©s K√≠n√°ba sem. Eur√≥p√°b√≥l nem l√°togathat√≥ p√©ld√°ul N√©metorsz√°g, Nagy-Britannia √©s Spanyolorsz√°g, ellenben Franciaorsz√°g, Andorra √©s Olaszorsz√°g igen. A klasszikus orosz turisztikai c√©lorsz√°gok, T√∂r√∂korsz√°g, Egyiptom, Tun√©zia szint√©n az enged√©lyezett k√∂rben vannak.

A volt Szovjetuni√≥ ter√ľlet√©r√Ķl tiltott z√≥n√°t jelentenek a balti √°llamok, T√ľrkmeniszt√°n √©s a Moszkv√°val diplom√°ciai kapcsolatait megszak√≠t√≥ Gr√ļzia.
A szerb barátoktól is tartanak

Moszkva √©s Belgr√°d k√∂zeli kapcsolata alapj√°n meglep√Ķnek t√Ľnik, hogy az enged√©lyezettek list√°j√°n nincs rajta Szerbia, mik√∂zben az amerikai rak√©tatelep√≠t√©sre hajland√≥nak mutatkoz√≥ Lengyelorsz√°g igen.

Azonban nem csak a hadsereg k√∂tel√©k√©ben √°ll√≥kra √©rv√©nyesek a korl√°toz√°sok. S√Ķt, egyes esetekben azok m√°sokra n√©zve szigor√ļbbak is. A Sz√∂vets√©gi Biztons√°gi Szolg√°lat (FSZB) egyes kiemelt titkokhoz jut√≥ tagjai, az atomer√Ķm√Ľvekn√©l dolgoz√≥k egy r√©sze – annak ellen√©re, hogy itt elvileg polg√°ri objektumokr√≥l van sz√≥, igaz, a v√©delmi miniszt√©rium kezel√©s√©ben – egy√°ltal√°n nem utazhatnak k√ľlf√∂ldre.

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Tim - 2013. jķlius 23. 21:45:08
Ide a Balatonhoz most m√°r rengeteg sok orosz j√∂n nyaralni. Gyakorlatilag √Ķk vett√©k √°t az NDK t√ļrist√°k hely√©t!
Egy kedves bar√°tom viszi √Ķket az ut√≥bbi √©vekben Balatonra Ferihegyr√Ķl, mik√∂zben S√°rmell√©k nemzetk√∂zi rep√ľl√Ķt√©rre m√°r hetene j√∂nnek Oroszorsz√°gb√≥l Airbuszokkal, vagy Boeingekkel m√°rciust√≥l a Balcsira nyaralni. Mondjuk m√°rciusban volt, hogy az orsz√°got elbor√≠totta a h√≥, de ez bizony√°ra nem zavarta √Ķket, hozz√°szoktak a jeges v√≠zben val√≥ f√ľrd√©shez.
#2 | kukackac - 2013. jķlius 23. 21:48:04
Orosz katonai betiltotta a nyaral√°s Egyiptomban, Izraelben √©s az Egyes√ľlt √Āllamok

http://translate....NLoCzYvpHg
#3 | Kedvesi - 2013. jķlius 24. 09:32:37
Tim, biztos vagy benne hogy oroszok? √Čs nem Oroszorsz√°gi zsid√≥k? Mert nem ugyan az.
#4 | Kedvesi - 2013. jķlius 24. 09:34:45
http://hungarian....yiptomban/

Mert ha ide jönnek, itt biztonságban vannak nagyon....
#5 | postaimre - 2013. jķlius 24. 10:17:17
S√Ķt, titokban is j√∂het!
#6 | postaimre - 2013. jķlius 24. 10:22:09
√Čs ez nem Wicc Air!


K√ľl√∂nleges g√©p landolt Ferihegyen - fot√≥k

K√ľl√∂nleges rep√ľl√Ķg√©p, egy ukr√°n lajstrom jel√Ľ Antonov AN-12 BK t√≠pus√ļ n√©gy hajt√≥m√Ľves, v√°llsz√°rnyas tehersz√°ll√≠t√≥ landolt ma Ferihegyen - k√∂z√∂lte a Facebookon a Budapest Airport.

A t√≠pus t√∂bb mint √∂tven √©ve, eg√©szen pontosan 1957 √≥ta rep√ľl, eredetileg term√©szetesen katonai tehersz√°ll√≠t√≥ g√©pk√©nt l√°tta meg a napvil√°got, ak√°rcsak amerikai testv√©re a Lockheed C-130 Hercules - √≠rta a rep√ľl√Ķteret m√Ľk√∂dtet√Ķ t√°rsas√°g a Facebookon, ahol rengeteg fot√≥t is k√∂zz√©tettek a k√ľl√∂nleges j√°rm√Ľr√Ķl.

http://hvg.hu/itt...yen__fotok

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.