Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Origo: √Āder visszavonta egy f√©rfi magyar √°llampolg√°rs√°g√°t


Ez a k√°der j√≥ gyerek! M√°r majdnem jo√°v blum √°llatpolg√°rs√°g√°ra gondoltam, de ki ez a Jen√Ķ?
√Āder J√°nos k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k n√©h√°ny nappal ezel√Ķtt visszavonta egy Ukrajn√°ban sz√ľletett 23 √©ves f√©rfi magyar √°llampolg√°rs√°g√°t. A hivatalok titkolj√°k az √ľgy r√©szleteit – √≠rja az Origo.

"Lack√≥ Jen√Ķ magyar √°llampolg√°rs√°g√°t visszavonom. √Āder J√°nos, k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k" – olvashat√≥ a m√ļlt heti Magyar K√∂zl√∂nyben egy f√©rfi magyar √°llampolg√°rs√°g√°nak megsz√ľntet√©s√©r√Ķl az Origo cikke szerint.

A lapnak a K√∂zt√°rsas√°gi Eln√∂ki Hivatal nem √°rult el r√©szleteket, hanem a t√∂rv√©ny sz√∂veg√©vel v√°laszolt. "A magyar √°llampolg√°rs√°g visszavonhat√≥ att√≥l a szem√©lyt√Ķl, aki magyar √°llampolg√°rs√°g√°t a jogszab√°lyok megszeg√©s√©vel, √≠gy k√ľl√∂n√∂sen val√≥tlan adatok k√∂zl√©s√©vel, illetve adatok vagy t√©nyek elhallgat√°s√°val a hat√≥s√°got f√©lrevezetve szerezte meg" – √≠rt√°k.

A Bev√°ndorl√°si √©s √Āllampolg√°rs√°gi Hivatal pedig azt k√∂z√∂lte: "csak akkor vonhat√≥ vissza a magyar √°llampolg√°rs√°g, ha az √©rintett a honos√≠t√°s sor√°n csal√°rd m√≥don j√°rt el".
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | gabi - 2013. jķlius 23. 20:14:36
√Čs ki nem szarja le, hogy √Ķ mit von vissza. Lassan egy h√≥napja, hogy nincs semmilyen pap√≠rom. Teh√°t a t√∂rv√©ny √©rtelm√©ben nem is l√©tezem. Ez elvileg b√ľntethet√Ķ. De hogyan b√ľntetnek meg, ha nem is l√©tezem?
#2 | No Shadow Government - 2013. jķlius 23. 22:06:27
gabi,√©n is tervezem azt,hogy nem √ļj√≠tom meg a pap√≠rjaimat.Egy√©bk√©nt van vide√≥ is r√≥la juhty√ļkon:YouTube Videů
M√°sodik r√©sz:YouTube Videů


Van pár érdekesen hangzó dolog,vagy elszólás(így tudtam kifejezni magam),de egész jó.
#3 | gabi - 2013. jķlius 23. 23:05:21
K√∂sz Sedo, ismerem, m√°r valamikor hallgattam √©s azt hiszem tudat alatt dolgozik is. Gondolj bele, h√°nyf√©le pap√≠rral vagyunk ell√°tva: szem√©lyi, lakc√≠mk√°rtya, ad√≥k√°rtya, jogos√≠tv√°ny (persze nem k√∂telez√Ķ, hogy legyen), TB k√°rtya.....stb. stb. Azt√°n j√∂nnek a bankk√°rty√°k..............jaj, nekem abb√≥l egy sincs.:D Persze az ellopott p√©nzt√°rc√°mban volt bel√Ķle mutat√≥ban.
M√ļltkor sz√≥rakozott az epek√∂vem. √Čjjel 1 k√∂r√ľl fogtam fel, hogy azzal van baj, mert m√°r vagy k√©t √©ve nem piszk√°lt. Hajnalig kih√ļztam, azt√°n ir√°ny az √ľgyelet. El√Ķvettem a lej√°rt szem√©lyimet √©s bedikt√°ltam a TB k√°rty√°m sz√°m√°t, - valami√©rt fejb√Ķl tudom. El√©g furcs√°n n√©ztek r√°m. √ćgy kaptam egy injekci√≥t, majd hazaj√∂ttem √©s kialudtam magam. Ha nem tudom a sz√°mot, lehet hogy el sem l√°tnak?
#4 | Kore - 2013. jķlius 24. 12:06:56
Gabi, valójában be vagyunk börtönözve a kartotékozó "papírjainkkal" egy láthatatlan lajstromba.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.