Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Eltûnt az európai mezei pillangók fele


Se poduktív méh, se mezei, csak éjjeli pillangó, de abból egyre több! A mezei pillangók fele 20 év alatt eltûnt Európából, ez olyan mértékû veszteség, hogy a fajok sokszínûségét veszélyeztetõ jelzésként értelmezhetõ - közölte az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA) kedden.

"A pillangĂłkon jĂłl megfigyelhetõ, milyen sors vár sok más rovarra, a biolĂłgiai sokfĂ©lesĂ©gre Ă©s az ökoszisztĂ©ma általános állapotára" – olvashatĂł a jelentĂ©sben. "A mezei pillangĂłfajták számának ilyen mĂ©rtĂ©kĂ» csökkenĂ©se vĂ©szjelzĂ©s. Ha nem tudjuk megvĂ©deni az Ă©lõhelyeiket, sok fajukat örökre elveszĂ­thetjĂĽk" - jelentette ki Hans Bruyninckx, az EEA igazgatĂłja.

"Tisztában kell lennünk azzal, milyen jelentõségük van a pillangóknak és más rovaroknak, hiszen a virágok beporzása létfontosságú a természet egyensúlya és a mezõgazdaság számára" - fûzte hozzá.

Az EEA tanulmányában 17 mezei pillangófaj evolúcióját elemezték az 1990 és 2011 közötti idõszakban. Adataik szerint nyolc faj egyedszáma csökkent, köztük a közönséges boglárkáé (Polyommatus icarus), két faj, így a hajnalpírlepke (Anthocharis cardamines) egyedszáma is változatlan maradt. Nyolc faj - köztük a busalepke (Hesperia comma) - esetében a tendencia "bizonytalan".

A csökkenés oka az intenzív mezõgazdasági mûvelés, valamint a hegyvidéki földek gondozásával való felhagyás, elsõsorban Európa déli és keleti részén, ahol a mezõk fokozatosan erdõvé vagy bozótossá alakulnak át. Északnyugat-Európa egyes régióiban alig maradt más élõhely a mezei lepkéknek, mint az országutak széle, a vasutak nyomvonalai vagy a városi környezet.
Link

Hozzászólások


#21 | szabir - 2013. július 24. 07:27:44
amugy a mult heten a fekete tg-nel olyan vihar vot ami ameikaba szokott lenni [ forgoszel nagyba]
#22 | rozsola - 2013. július 24. 07:38:08
Szaharának mondják , én látom.
Éjjel kimondottan hideg van. Munkám miatt mindig éjjel dolgozom. Este mikor bemegyek " meleg " van. Amint besötétedik egyre hûvösebbé válik , hajnalra már fázom. Érdekes , hogy délelõtt kb 10-11 óra környékén kezd melegedni. Nappal " hõség van " - mondja a média. Valóban , ha a napon vagyok érzem a meleget de ha árnyékban állok nem.
Reggel úton hazafelé meglepõdtem amint észrevettem az egyik diófát. Júli végefelé megrepedt a dió héja.
A változás tagadhatatlan. Azt viszont nem értem , hogy a média miért nem beszél róla. Nem hiszem el a kutatók , tudósok és egyébb " okosok " tudatlanságát. Hálás lennék ha elmondanák amit tudnak. Talán nem késõ az új éghajlatnak megfelelõ növények telepítése mert ha minden " marad a régiben " 1-2 éven belül élelem nélkül maradunk.
#23 | Kore - 2013. július 24. 08:04:30
Nekünk írtak róla a Kutatók: az éghajlati övezetek rohamosan elcsúsznak, ez pedig az évszakok látványos és érezhetõ összemosódásával indult be.
Pár éve. Jól emlékszem.
A növény- és állatvilág - gondolom - logikusan hozzá igazodik.
Az embernek is fel kéne ocsúdnia!
***
Ocsúdnia... ? - de furának látszik leírva ez a szó! ;)
OcsĂş... meg a tiszta bĂşza?
#24 | postaimre - 2013. július 24. 08:34:40
Koré, szedd már össze, légyszi!

Rozsola, az évszakok eltolódnak, összemosódnak. Egy darabig Tél-Nyár ciklus lesz...amit látsz azért gyors, mert amit normálban 50 év alatt kellene átélnünk. ca. 10 év alatt daáltatják le.

A Nap nem melegít, hanem éget. Az UV-lámpa ugyanígy mûködik, mert UV. Amint lekapcsol, máris hûvös van, mert nem melegíti át a Talajt, csak felperzseli. A fák levelei, kukorica...megperzselõdnek és a népvándorlást megelzõ az állatvilág egyedei kezdenek átvándorlásba. Még vagy 30 év és elolvad az Északi-sark jege, ha igaz, de ez nem a nap miatt van, mert a Föld belülrõl melegszik. A rengeteg vulkán nem véletlen aktív és nem véletlen a sok-sok földrengés.

Koré összeszedi neked, amit tudod kellene arról, hogy mi indukálja a folymatokat és mi is az igazi "veszély".

A levegõben megduplázódott a páraképzõdés és ennek megfelelõen a csapadék is -ha eseik- akkor zuhog. Trópusi esõk, zivatarok vannak a mérsékelt égövben. Sok sziget el fog süllyedni, illetve víz alá kerül...

Itt egy nagyon "régi" írásom. Azóta pár dologgot pontosabban látunk, de talán összfüggéseiben rajta van a logikai vonalon.

Posta Imre: Helyzetelemzés

Sokak kérésére írok egy összefoglalót, röviden, a lényegrõl.

A Föld hagyományos energiaforrásai kimerülõben vannak, miközben túlnépesedés van folyamatban. Az életfeltételek, életkilátások romlanak, a Föld klímaváltozása egyre nyilvánvalóbb jeleket mutat a radikális, katasztrófákkal gazdagon tarkított végkifejlet felé, mely emberi áldozatainak számát elõre felmérni nem lehet, de az óceánok vízszintjének emelkedésével és globális környezetünk tragikus változásával számos emberi élet kerül veszélybe. A Föld pólusváltásáról is egyre több hír kering, amelynek része lehet a most tapasztalható idõjárási anomáliák elszaporodása, de ez még csak a kezdet.

Az Ă©lhetõ terĂĽletek lecsökkenĂ©se, átstrukturálĂłdása gazdasági Ă©s pĂ©nzpiaci, hatalmi válságot, illetve átrendezõdĂ©st von maga után. A szĂ»kĂĽlõ kĂ©szletek felett egyre szĂ»kebb hatalmi „elit” akar rendelkezni, miközben azt a látszatot tartja fenn, hogy jĂłlĂ©tet teremtve rendet, demokratikus berendezkedĂ©st tart fenn. A lĂ©nyeg a látszat, ami mögött diktatĂşra, háborĂşk Ă©s folyamatos emberellenes, termĂ©szetellenes gengszterizmus hĂşzĂłdik meg. A nemzetállamok erõt kĂ©peznek, mert nemzettudatuk, hadseregĂĽk, Ă©rdekkĂ©pviseletĂĽk kĂ©pes fegyveres Ă©s politikai ellenállásra. A beszivárogtatott globális tõke ezeket az államszerveket, nemzettudatot támadja, gĂ©nkoktĂ©lt keverve, liberalizmusnak nevezett pusztĂ­tĂł ideolĂłgiát hipnotizálva zavarja össze a nemzeti öntudatot, bĂ©nĂ­tja a nemzetek immunrendszerĂ©t.

A világhatalmi önpusztító stratégiát a zsidóság cionista képviselõi, és az általuk alapított titkos társaságok fémjelzik, beépítve az általuk kontroll alatt tartott Vatikánt, az USA, Anglia, Németország, Franciaország, és
Magyarország hatalmi szerveit. A nĂ©pek keveredĂ©sĂ©vel a szĂĽlõföldjĂ©rõl elcsalt, elzavart idegenek beszivárogtatásával, biolĂłgiai fegyverkĂ©nt valĂł demoralizálással, a homoszexualitást, perverziĂłkat, pedofĂ­liát, szektákat, közbiztonsági Ă©s gazdasági, vallási pszicholĂłgiai, militáns Ă©s „terrorista” tĂ©mákkal, a kezĂĽkben tartott hazug mĂ©dián keresztĂĽl zaklatják az õslakosságot Ă©s bátorĂ­tják a betelepĂĽlõket, szĂ­tják a feszĂĽltsĂ©get, gerjesztik az önpusztĂ­tĂł tendenciát, miközben gyerekeink Ă©s a társadalom elhĂĽlyĂ­tĂ©sĂ©be (cirkusz Ă©s kenyĂ©r ideolĂłgia), egyre alacsonyabb teljesĂ­tmĂ©nyekre ösztönzĂ©sĂ©be fektetnek be hihetetlen energiákat. Ne gondolkodj, ez az elvárásuk.

Túl sok ember él a földön. A légszennyezéssel, víz és élelmiszer mérgezésével, egészségügyi szolgáltatás privilegizálásával, folyamatos stressz-keltéssel, születésszabályozással, a gyermekvállalás egyre nehezebbé tételével korlátozzák a szaporulatot, miközben egyes fajoknál direkt támogatják a túlszaporodást, hogy ezzel okozzanak végzetes feszültséget a többségi társadalomban. Feje tetejére állítva a világot, értékrendi válságot teremtve a létbizonytalanságba, öntudatlan sorspályára állítják ez emberiség manipulálható nagytöbbségét.

A cĂ©l a tĂşlĂ©lĂ©s, a kevesek, a „kiválasztottak” tĂşlĂ©lĂ©si esĂ©lyeinek növelĂ©se.
Magyarország kulcsszerepe mindebben a hihetetlen természeti gazdagsága, amely helyen a globális történések, kataklizmák ellenére is nagyon valószínû az emberiség szûk körének fennmaradása (víz, termõföld, kellemes klíma, gáz, kõolaj). A bankok, ENSZ, NATO, IMF, FED, EU, Brüsszel mind ugyanazt a totalitárius rendszert szolgálja, amelynek célja egy szûk réteg privilegizált hatalmi törekvésének megvalósítása, modern rabszolgatartás, teljes kontroll az információ és az életfeltételek felett.

Igazi õrület, amelyet egy paranoid skizofrén ideológiában, anyagi tobzódásban, terrorállam létrehozásában, minden más fajú ember egyedének kirekesztésében önmaguk megváltását, küldetését betölteni vélõ cionista hatalom képvisel, aminek helytartói és kulcsemberei minden nyugati világi hatalmi szervet átszõve manipulálják és taszítják végpusztulásba a nemzeteket. A bûnbanda több központi helyen székel. Fõhadiszállásuk Tel Aviv, London, New York, Budapest. Az elmúlt száz év véres háborúi, a kommunizmus eszméje és megvalósítása mögött ugyanazok az erõk állnak, amelyeket most Izrael létével, a holokausztozás ízléstelen és minden nemzeti öntudatot sérteni hivatott szajkózásával legalizálni igyekeznek, beteges hatalmi törekvéseiket. Kárhozat készül a világban, amely mögött egy hitvány, hazug, lelkiismeretlen közeg, cionista manipuláció húzódik meg. A nemzetek kormányait ellepték a zsidók, és akit lehetett, pénzzel, hatalommal, zsarolással tartják lelkiismereti rabságban, hogy hazaárulást elkövetve forduljon saját nemzete, istene ellen, a zsidó mindenhatóságot éltetve, annak kezére játszva minden nemzeti értéket, kincset, vagyont.

Egyre valĂłszĂ­nĂ»bb, hogy az USA a morális szĂ©tzĂĽllöttsĂ©g állapotában polgárháborĂşba keveredve veszĂ­ti el gazdasági nagyhatalmi szerepĂ©t. Izrael lĂ©te ennĂ©l fogva is megpecsĂ©telõdött, de a termĂ©szeti viszonyok sem teszik lehetõvĂ© egy elsivatagosodott terrorállam további holokauszt-pĂ©nzelĂ©sĂ©t. Az olajmezõk kiaknázásának vĂ©ge felĂ© a legnagyobb kincs az ivĂłvĂ­z marad. A zsidĂłk már most telepĂĽlnek át az USA-bĂłl, KanadábĂłl Ă©s Izraelbõl, pedig mĂ©g nincs is Ă©lhetetlen környezet a számukra, Magyarország pedig gazdasági Ă©s erkölcsi csõdben van. Éppen azĂ©rt, hogy szinte ingyen telepĂĽlhessen be hozzánk minden jövevĂ©ny, miközben nálunk a cigány-magyar etnikai konfliktust Ă©ppen ezek az erõk szĂ­tják. Izraelnek Ăşgy kell a háborĂş, mint egy kulacs vĂ­z. Az Iráni helyzet ezĂ©rt is kĂ©nyes, de arra jĂł, hogy ráfogják a muzulmán államra saját, terrorista szándĂ©kaikat. Valahogyan meg kell indokolni, miĂ©rt hagyják ott a „szentföldet” Ă©s telepĂĽlnek a Kárpát-medencĂ©be, EurĂłpába.
Háború lesz, sõt erõs a gyanúm, hogy világháború van készülõben, mert a sok-sok emberellenes gaztett nyomainak eltüntetésére az az eddigi legjobban bevált módszer. A nagy gazdasági válság is ezért lett elõidézve.
Kína és Oroszország elõretörésének nem tud ellenállni sem az USA, sem az EU.
Mivel mindkĂ©t centralizált hatalmi központot ugyanazok a zsidĂł körök irányĂ­tanak, ezĂ©rt arra törekszenek, hogy összevonva a kĂ©t maffiarendszert, egyetlen „világkormány” megalkotásában teljesĂ­tsĂ©k ki a zsidĂł faj „világhatalmi megbĂ­zatását”. Magyarországot bele kell, hogy sodorják egy polgárháborĂşs helyzetbe, mert olyan erkölcsi Ă©s alkotmányos válságot, szegĂ©nysĂ©get, elkeseredettsĂ©get teremtettek, hogy a háborĂş álcája alatt megvalĂłsĂ­tott zsidĂł betelepĂ­tĂ©ssel, állandĂł fegyveres erõvel tudják csak eredetei terveiket, a Magyar Köztársaság szuverenitását vĂ©gkĂ©pp megsemmisĂ­tõ programjukat a nemzetközi porondon hitelesĂ­teni. A jelenleg is zajlĂł magyarellenes, nemzetközi mĂ©dia hecckampány mögött ugyanazok a cionista Ă©rdekek állnak, amelyek a meg nem törtĂ©nt rendszerváltás Ăłta egymással kollaborálva árulták el a magyar nemzetet, Ă©s játszották át az ország teljes vagyonát zsidĂł kezekre.

A rövid távĂş prognĂłzis a következõ. Magyarországon hamarosan gazdaságilag tarthatatlan lesz a helyzet, az infláciĂł Ă©s a munkanĂ©lkĂĽlisĂ©g hihetetlen mĂ©rtĂ©keket ölt. Növekszik az elĂ©gedetlensĂ©g, Ă©s a közbiztonság a jelenlegi magyargyĂ»lölõ intĂ©zkedĂ©seket fokozva, mĂ©g inkább rászabadĂ­tja a többsĂ©gi, bĂ©kĂ©s társadalomra, a felheccel cigánybĂ»nözõket. Napi szinten törtĂ©nnek gyilkosságok, rablások, aminek áldozatai magyarok lesznek. A nemzetközi sajtĂłban ennek az ellenkezõjĂ©t fogják sulykolni, miközben idehaza egyre több lesz, a Mossad által szervezett provokáciĂł is. Elõrehozott választásoknak kell lenni, aminek eredmĂ©nye egyelõre bejĂłsolhatatlan, mert a nemzeti radikalizmus, a magyarok Ă©s a normális zsidĂłk, cigányok Ă©s más nemzetisĂ©giek Ă©bredĂ©se által már nem pártokrĂłl, hanem a radikális változások igĂ©nyĂ©rõl fog szĂłlni. Az összes hazaárulĂł parlamenti párt egysĂ©gbe szervezõdve törekszik majd a nemzetellenes erõk hatalomban tartásáért, a zsidĂł Ă©rdekek vĂ©delme Ă©rdekĂ©ben. A választások eredmĂ©nyĂ©nek kihirdetĂ©sĂ©t követõen kitörnek a zavargások, Ă©s hamarosan bevezetik a rendkĂ­vĂĽli intĂ©zkedĂ©seket, amellyel a jelenlegi áldemokráciát nyĂ­lt diktatĂşrává változtatják. MenekĂĽltáradat indul meg nyugati irányába Ă©s ellepik a határvidĂ©ket a cigány Ă©s magyar kirekesztettek tömegei. Eközben megindul a zsidĂłk inváziĂłja az országba, a kilakoltatottak lakásaiba, a nekik kĂ©szĂ­tett lakĂłtelepekre, Ă©s az elhagyatott laktanyákon szerezve szállást maguknak. A közbiztonságot a NATO csapatai Ă©s az izraeli haderõ szavatolja majd, miközben minden magyar honvĂ©dot, aki az erõszak Ă©s a betelepĂ­tĂ©s ellen tenni akar, terroristának fogják nyilvánĂ­tani, kivĂ©gezni, vagy internálĂł táborba zárni. A cigányok kiirtását a magyarokra fogják majd, s azt a megmaradt magyar kisebbsĂ©get, aki mĂ©g munkakĂ©pes, a szolgáltatĂłiparban fogják alkalmazni, bĂ©rrabszolgakĂ©nt. EurĂłpa szĂ­vĂ©ben tervezik lĂ©trehozni azt az „Ăšj Izrael”-t, amely a nemzetközi jogra, szerzõdĂ©sekre magasan tett, s atomhatalmával nem csak a tĂ©rsĂ©g egĂ©szĂ©t destabilizálja majd, de arzenálja közvetlen veszĂ©lyt jelent az egĂ©sz rĂ©giĂł számára, nem csak, mint potenciális ellensĂ©g, hanem, mint potenciális cĂ©lpont is. HáborĂşs övezet válhat a Kárpát-medencĂ©bõl, amelynek kulcsszerepĂ©rõl senki nem vitatkozhat EurĂłpában. A hatalom megszilárdĂ­tását követõen az ország felvirágzik, mert kiderĂĽl, hogy egy kincsesbánya, csak a magyarok - akik már valĂłjában zsidĂłk voltak ezelõtt is, hiszen a mĂ©diaszereplõink tĂşlnyomĂł rĂ©sze magyarul beszĂ©lõ zsidĂł - ezt nem tudták jĂłl használni. SzĂłrakoztatĂł mega-„park” lesz az ország, ahol a pĂ©nzes zsidĂłk, Ă©s egyĂ©b gazdag mágnások a Földet Ă©rõ csapások átvĂ©szelĂ©sĂ©nek biztos tudatában jöhetnek szĂłrakozni, pihenni Ă©s tĂşlĂ©lni.

Szerencsére ez a terv sem teljesen biztos, mert nem tudjuk, mit szólnak mindehhez az oroszok és a kínaiak. Az egyre inkább látszik, hogy a magyarok kezdik ellenezni az elképzelést - még ha nem is tudják pontosan, hogy mit is, és miért - és ez felülírhatja az eredeti cionista terveket. Meglátjuk, mit hoz a holnap! Rajtunk áll, hogy mindaz, amit megfogalmaztam megvalósul-e, vagy nem, viszont ez csak a részleteiben lehet kicsit másképpen. A mechanizmus már beindult, a háborús készülõdés már tart. Készüljetek fel a legrosszabbra, s örüljünk, ha aktív cselekedeteink és közbelépésünk hatására nem az fog bekövetkezni. Pusztán csak imádkozni már nem elég!

Bajtársi üdvözlettel:

Posta Imre
#25 | rozsola - 2013. július 24. 12:36:59
Köszönöm Imre az összefoglalót. Kore remélem összedobod a lényeget. Nemcsak nekem , hanem mindenkinek.
Ha készen lesz esetleg én is összeszedek némi infót ( többnyire a katonai területrõl , mert más témákban nem vagyok igazán jártas ) valamint remélem lesz még néhány társunk aki szintén beadja a közösbe amije van.
Ne kérdezze senki : " Mire jó ez " ?
A válasz egyszerû. Mert ezt kell tenni !
#26 | postaimre - 2013. július 24. 12:44:44
Rozsola, miért kell? Mer(t)kel(l) oszt enny!

Tedd hozzá, hogy a naptár szerint is el vagyunk csúszva ca. 50 napot és ezért is van elég nagy kavarodás, átfedés. A kor-rekció nem egyszerû, de a futóév ezt már nem képes kezelni rég. A nap sem pontosan Keleten kel már fel egy ideje..., szóval ez mind olyan "észrevétel", ami nélkül nem értelmezhetõ a "katonai" mocorgás sem.
#27 | jozsef toth - 2013. július 24. 12:49:14
Talan Gerry -mester errol tobbet tudna irni.Nagyon sok Magyarorszagi pillango at koltozoot svacba. Foleg az ejszakai pillangoks_*_kukk Na viccet fereteve. Del amerikaba ahol meg mindig nagy egybefuggo dzsungelek vannak ott is megritkultak ,foleg a kismeretu ( nyilmerg neven ) ismert bekak . Valamikor hemzsegtek ott,mint nalunk a socskek. De most a kutatok napokig jarkalnak ,hogy betudjanak gyujteni veszejeztetet fajokat.Erre az volt a magyarazat,hogy valtozott a klima. Mert ott nincs kozelbe mezogazdasag ,tehat nicsennek vegyi permetezesek .Egy bisztos, jelen pillanatba nemtudjuk az igazat,de elobb vagy utobb MI fogjuk latni es erezni a KARAT.
#28 | rozsola - 2013. július 24. 12:54:51
Persze hogy nem. Minden összefügg mindennel.
#29 | tour - 2013. július 24. 13:03:10
iphonehungary.hu/wp-content/uploads/2013/03/sparmatricaom.png

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.