Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Körülzárták a szófiai parlament épületét a tüntetõk


Annak idején Gorbacsovék is hasonló forgatókönyvet követtek el! Körülzárták a szófiai parlamentet kedd este a kormány távozását követelõ tüntetõk, több mint százan - miniszterek, képviselõk, újságírók - rekedtek az épületben.

A "túszokat" busszal akarják kimenekíteni a parlamentbõl, de a tüntetõk megpróbálják megakadályozni, hogy a jármû közel hajtson az épület kijárataihoz. A demonstrálók immár 40. napja tüntetnek a szocialista kormány ellen.

A tüntetõk mintegy kétezren vannak az épület körül, és sokan közülük összetûzésbe keveredtek a rendõrökkel. Az összecsapásokban hét tüntetõ és két rendõr könnyebben megsérült - közölték kórházi források.

A parlament három bizottsága jóváhagyta a kedd esti órákban a költségvetés módosítását, miután hétfõn a kormány felfelé módosította az idei évre várható államháztartási hiányra vonatkozó elõrejelzését.
Link

Hozzszlsok


#1 | rozsola - 2013. jlius 24. 12:40:58
Ki irányítja a tüntetõket ?
#2 | tour - 2013. jlius 24. 18:26:46
Szabadkõmûves zsidó banda meg a bolgár "NBH". Ott még ez is maffia ormány, majd jön a "nagynemzeti", idõ ez még.
Ma a "faluból" kifelé menet már Kisgazdás plakátot húztak fel júliusban! Elõrehozottra kampanyál a rohadt banda, csak itt nem fognak ugrani!

Itt egy kis emlékeztetõ!

Az augusztusi puccsal ért véget a Szovjetunió

"...A Szovjetunióban a konzervatív erõk már régóta készültek a leszámolásra; a puccsra egy nappal azelõtt került sor, hogy a szovjet tagköztársaságok aláírták volna az eresztékeiben recsegõ birodalom egyben tartását szolgáló új megállapodásukat. A technikai elõkészítést és kivitelezést az Állambiztonsági Bizottság (KGB) hajtotta végre, s személyesen a KGB vezetõje, Vlagyimir Krjucskov irányította. A családjával együtt a krími Foroszban üdülõ Gorbacsovot augusztus 18-ra hermetikusan elszigetelték, lényegében házi õrizetbe helyezték, és lemondásra szólították fel. Krjucskov utasítást adott bizonyos szovjet és orosz személyek érintkezéseinek lehallgatására, összeállították a letartóztatandók névsorát. Másnapra a 103. számú KGB-hadosztály körülvette a Kreml térségét és megközelítette a moszkvai Fehér Házat, az orosz parlament épületét..."
http://www.mult-k...nio?pIdx=1
#3 | postaimre - 2013. jlius 24. 19:07:20
tour, csak most pólus-váltás van. A negatív lett a + és fordítva...folyik a Déli Áramlat!
#4 | No Shadow Government - 2013. jlius 25. 06:49:46
Majd lesz itt még Nagy-Bulgáriázás,azt mondod,tour?
Bár igazából inkább Bulgáriának adnám Dobrudzsát,mint Romániának és Macedóniát sem látnék szívesen a térképen.De majd akkor,ha nem valagrendes szk-s zsidókia lesz ott,hanem megbízható és a nemzete mellett kiálló vezetõség irányítja Bulgáriát.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.