Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√Ėt√©ves hivatal√©p√≠t√©si tilalom K√≠n√°ban


√Ėt√©ves tilalmat hirdettek meg az √ļj korm√°nyzati √©p√ľletek √©p√≠t√©s√©re a takar√©koss√°g jegy√©ben √©s az elburj√°nz√≥, vissza√©l√©sgyan√ļs k√∂ltekez√©s meg√°ll√≠t√°s√°nak √©rdek√©ben K√≠n√°ban. A legfels√Ķbb k√≠nai p√°rt- √©s korm√°nyszervek k√∂z√∂s utas√≠t√°s√°t szerd√°n ismertette az √°llami m√©dia.

A m√°r k√©sz korm√°nyzati hivatalok b√Ķv√≠t√©se, √ļjak √©p√≠t√©se, v√°s√°rl√°sa vagy karbantart√°s c√≠m√©n val√≥ √°talak√≠t√°sa tilos, csak√ļgy mint a v√°rostervez√©sre val√≥ hivatkoz√°s. A p√°rt-, illetve az √∂nkorm√°nyzati szerveknek nem szabad t√°mogat√°st, adom√°nyt elfogadniuk, sem ingatlanfejleszt√Ķ v√°llalatokkal egy√ľttm√Ľk√∂dni√ľk.

Az orsz√°gos rendelkez√©s a korm√°nyzati hivatalok mellett p√©ld√°ul a tov√°bbk√©pz√©si k√∂zpontok vagy az √∂nkorm√°nyzati tulajdon√ļ sz√°llod√°k √©p√≠t√©s√©re is vonatkozik.

A m√°r meg√©p√≠tett luxus√©p√ľletek, irodah√°zak kapcs√°n fel kell der√≠teni a vissza√©l√©seket, bele√©rtve a nem rendeltet√©sszer√Ľ haszn√°latot vagy t√ļlz√≥ m√©reteket. 2001-ben ugyanis m√°r lefektett√©k a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ szint√Ľ korm√°nyzati √©p√ľletek tervez√©s√©re vonatkoz√≥ szabv√°nyokat, √°m a helyi tiszts√©gvisel√Ķk megtal√°lt√°k a kib√ļv√≥kat. A monstre, dr√°ga √©s hivalkod√≥ √∂nkorm√°nyzati palot√°k sok hely√ľtt keltettek visszatetsz√©st a lakoss√°g k√∂r√©ben.

A r√©szletes rendelkez√©s szerint a t√∂bb posztot bet√∂lt√Ķ vezet√Ķknek csak egy helyen lehet irod√°ja, a nyugalmazott tisztvisel√Ķk irodahaszn√°lati jog√°t vissza kell vonni. A fogad√°sokat, sz√°ll√°st, konferenci√°kat szolg√°l√≥ √©p√ľletekre nem adhat√≥ ki fel√ļj√≠t√°si enged√©ly, az irodab√©rlet felt√©teleit pedig megszigor√≠tj√°k.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2013. jķlius 24. 10:46:18
Gy√≥gyszeripari korrupci√≥s √ľgyek K√≠n√°ban


Harminckilenc k√≥rh√°zi alkalmazottat, orvost vonnak felel√Ķss√©gre a d√©l-k√≠nai Kuangtung tartom√°nyban, ami√©rt cs√ļsz√≥p√©nzt fogadtak el gy√≥gyszeripari v√°llalatokt√≥l.

A Kaocsou v√°rosi n√©pi k√≥rh√°z dolgoz√≥i √∂sszesen 2,82 milli√≥ j√ľant (103 milli√≥ forint) fogadtak el k√©t - meg nem nevezett - gy√≥gyszeripari c√©gt√Ķl 2010 janu√°rja √©s 2012 decembere k√∂z√∂tt - der√ľlt ki a k√∂zlem√©nyb√Ķl. A k√≥rh√°z szakszervezet√©nek eln√∂khelyettes√©nek √©s az √©rintett v√°llalatokkal kapcsolatot tart√≥ szem√©lynek az √ľgy√©t m√°r √°tadt√°k az igazs√°g√ľgyi szerveknek. Kilenc orvost, akik k√∂zvetlen√ľl zsebbe kaptak p√©nzt felf√ľggesztettek az √°ll√°sukb√≥l, √©s visszavont√°k a m√Ľk√∂d√©si enged√©ly√ľket. A helyi korm√°nyzat eg√©szs√©g√ľgyi hivatal√°nak igazgat√≥j√°t figyelmeztet√©sben r√©szes√≠tett√©k √©s szankcion√°lt√°k, m√≠g a k√≥rh√°z igazgat√≥j√°t fegyelmi √ļton elbocs√°tott√°k.
http://www.hirado...aban_.aspx
#2 | postaimre - 2013. jķlius 25. 11:51:50
V√°dat emeltek a nagy hatalm√ļ k√≠nai p√°rttitk√°r ellen


Hivatalosan is veszteget√©ssel, korrupci√≥val √©s hatalommal val√≥ vissza√©l√©ssel v√°dolj√°k Po Hszi-lajt, Csungking volt v√°rosi p√°rttitk√°r√°t. √úgy√©ben - els√Ķ fokon - a kelet-k√≠nai Santung tartom√°ny Csinan v√°rosi b√≠r√≥s√°ga fog elj√°rni - jelentette a Hszinhua h√≠r√ľgyn√∂ks√©g cs√ľt√∂rt√∂k√∂n.

Po k√∂ztisztvisel√Ķk√©nt, poz√≠ci√≥j√°t kihaszn√°lva, m√°sokat anyagi haszonhoz juttatva fogadott el "rendk√≠v√ľl nagy √∂sszeg√Ľ" p√©nzt √©s ingatlant - √°ll a v√°diratban. Ugyancsak nagy √∂sszegeket sikkasztott el a k√∂zp√©nzekb√Ķl, vissza√©lt a hatalm√°val "s√ļlyosan s√©rtve ezzel az √°llam √©s az emberek √©rdekeit".
http://index.hu/k...kar_ellen/

Kissingerrel egy√ľtt t√Ľnt fel K√≠na volt eln√∂ke,

Peking √©s Washington √Ķszinte √©s ny√≠lt p√°rbesz√©de eset√©n helyes ir√°nyban tarthat√≥ K√≠na √©s az Egyes√ľlt √Āllamok viszonya - hangoztatta Csiang C√∂-min volt k√≠nai p√°rtf√Ķtitk√°r, √°llameln√∂k, amikor megbesz√©l√©st folytatott "K√≠na r√©gi bar√°tj√°val", Henry Kissinger egykori amerikai k√ľl√ľgyminiszterrel - sz√°molt be a k√≠nai m√©dia.
http://hvg.hu/vil...olt_el#rss

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.