Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Fizet a TEK, ha sokat tud a magányos tettesekrõl


Nem egészen erre gondoltam, mikor azt írtam, hogy "csak nekem írjatok ki pályázatot". Valamelyik fejes gyereke írt valami plagizált faxásot és pénzt akartok neki adni ezért? Eleve noonszensz, hogy ilyen "pályázat" létezhet, de igazatok van. A "laikusok" már rég lekörözték a "szak-berbereket". A köztársasági elnök és a kormányfõ védelmét is ellátó Terrorelhárítási Központ (TEK) 400 ezer forint összdíjazású tendert hirdetett védelmi tanulmányok készítésére - írja a Népszava.

"A magányos elkövetõ – a XXI. századi terrorelhárĂ­tás Ăşj kihĂ­vása" cĂ­mmel meghirdetett pályázatra elsõsorban termĂ©szetes szemĂ©lyek vagy csoportok nyĂşjthatnak be dolgozatot. A lap - idĂ©zve a pályázati kiĂ­rás szövegĂ©t - azt Ă­rta: a cĂ©l, hogy "egy korábban Magyarországon kevĂ©ssĂ© feldolgozott szakterĂĽleten olyan tudományos alaposságĂş Ă­rások szĂĽlessenek, amelyek feltárják a magányos elkövetõkkel szembeni terrorelhárĂ­tási Ă©s rendvĂ©delmi fellĂ©pĂ©s sajátosságait, a hazai Ă©s a nemzetközi jogi lehetõsĂ©geit, fõbb szakfeladati kĂ©rdĂ©seit, orvosetikai anomáliáit, esetlegesen törtĂ©neti aspektusait".
Az elbírálásnál alapvetõ szempont a kiírásban szereplõ témához való kötõdés, a tanulmány kohéziója, a logikus, a tartalmi szempontok alapján is igényes feldolgozás. "Elvárás, hogy új ismeretek kerüljenek feltárásra, illetve gyakorlati javaslatok fogalmazódjanak meg". A pályázatokat a TEK Tudományos Tanácsa nemzetközi szinten elismert szakértõi bírálják el. A fõdíj 150 ezer forint. A TEK pályázatára bárki jelentkezhet 2013.októberéig.

Az ország 1990-ben gyökeresen megújított terrorelhárítási koncepcióját a rendszerváltás óta folyamatosan frissítették, aktualizálták, a világban tapasztalható jelenségek kapcsán. Még sohasem fordult viszont elõ, hogy nyilvános pályázatot hirdettek volna egy államtitoknak minõsülõ mûveletrendszer "megújítására" - emlékeztet a Népszava.
A TEK - honlapján is olvasható - feladatai között egyébként szerepel az elemzõ, értékelõ munka. A Terrorelhárítási Központ Tudományos Tanácsa egyébként nem fizet a cikkekért, amelyeket megjelentet a Terror & Elhárítás címû folyóiratában.
Link

Hozzászólások


#1 | GERRY - 2013. július 24. 12:59:41
Imre - neked fityisz jár! Te nem a "magányos" hanem a "csoportos elkövetöket" mutattad meg, azok elfogásáért nem jár 150 ezer forint... (bár, ha "per Kopf" lenne akkor még milliárdos is lehetnél (adó befizetése után is!)s_*_olle
#2 | postaimre - 2013. július 25. 09:34:23
Gerry, már megint itt TEKeredik a kelgyó! Itt vannak a gánhõs elkövetendõk is legtöbben!

TEK-akciĂł SzigetszentmiklĂłson

A Terrorelhárítási Központ munkatársai is kivonultak reggel Szigetszentmiklósra, ahol sajtóinformációk szerint túszdráma zajlik.

Fodor Gergely, a TEK Társadalmi Kapcsolatok osztályának vezetõje az MTI-nek megerõsítette, hogy Szigetszentmiklósra kivonult a TEK egyik mûveleti egysége. A folyamatban lévõ akcióról viszont nem mondott többet. A rendõrség egyelõre nem nyilatkozott az ügyben.

A hvg.hu szerint az esetrõl a Class FM egyik hallgatója adott hírt, aki a rádióba betelefonálva azt állította, hogy egy pisztollyal hadonászó férfi túszul ejtett egy nõt, és lövések is eldördültek Szigetszentmiklóson.
http://www.hirado...loson.aspx

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.