Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Magyarországon vadászatot indítanak nácik ellen


Nagyon helyessss! Az √∂sszes rohadt zsid√≥-n√°cionist√°t list√°ra, vagonba √©s vagyonelkobz√°s k√∂zben a sittbe! Ki van el√Ķre fizetve!N√©metorsz√°gban a nem korm√°nyzati Simon Wiesenthal K√∂zpont (SWK) kezdem√©nyez√©s√©re megkezdt√©k a m√©g √©letben l√©v√Ķ n√°ci b√Ľn√∂z√Ķk felkutat√°s√°t.

Ez√©rt Berlinben, Hamburgban √©s K√∂lnben k√∂r√ľlbel√ľl 2000 plak√°tot ragasztanak ki, melyeken arra h√≠vj√°k fel a helyi lakosokat, keress√©k azokat, akik a koncentr√°ci√≥s t√°borok rabjainak hal√°l√°√©rt felel√Ķsek.

Efraim Zuroff, a SWK k√©pvisel√Ķje kiemelte, hogy a b√Ľn√∂ket most m√°r sokkal k√∂nnyebb bebizony√≠tani, mivel el√©g kider√≠teni, hogy a gyan√ļs√≠tott egy√ľttm√Ľk√∂d√∂tt a nemzeti szocialist√°kkal a h√°bor√ļ idej√©n.

A SKW hasonló kampányt szeretne végezni több országban, többek között Magyarországon is. A hasznos információkért 25 ezer eurós jutalmat ajánlott fel a szervezet.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | jozsef toth - 2013. jķlius 24. 12:15:16
Jo-Jo ez mind szep es jo. De mikor fogjak indittani a KOMMMMMMUNISTAK elleni GYILKOSOK feltarasat. Abbol meg sok el ,es rengeteg bizonyittek,szemtanu .s_*_rtata
#2 | Kore - 2013. jķlius 24. 12:19:19
√Čdes J√≥sk√°m!
hagyj el n√©h√°ny b√∂t√Ľt, √≠gy jobban hangzik:

De mikor fogj√°k ind√≠tani a GYILKOS KOMMUNIST√ĀK felt√°r√°s√°t.

Hmm?
#3 | postaimre - 2013. jķlius 24. 12:25:05
Kor√©, mivel a kett√Ķ gyakran egyez√Ķ, ez√©rt tekintsd ezt "felvezet√©snek"...√©s persze a "t√∂megeket" is el√°rasztj√°k, t√ļlterhelik, besokkoltatj√°k ezekkel az "√ľzenetekkel". Ez neurolingvisztikai programoz√°s √©s pszichol√≥giai el√Ķnangol√°s. Olyan, mint a kurucinfo "t√∂rl√©se", amely azt√°n ez lesz bel√Ķle!


Port√°l szerkeszt√Ķ hozz√°sz√≥lt az √Ķ „A szavakt√≥l, a mondatokt√≥l is f√©lnek s rettegnek, a cionista gyilkos zsid√≥k!” c√≠m√Ľ blogbejegyz√©s√ľkh√∂z a k√∂vetkez√Ķn: Pro Hungaria Nemzeti Radik√°lis Port√°l

------------
Olvasói levelek (http://kuruc.info/t/20/) :: 2013-07-22. 14:15

Egymillióan a Kuruc.infóért РFacebook-oldalt indítottak olvasóink a vélemény szabadságáért


(https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1069344_484987761588210_2001672425_n.png)
(http://3.bp.blogspot.com/_BxUgj55OvPU/TBSP_mZG7bI/AAAAAAAABKE/izG432Ih6pQ/S350/kuruc.jpg)

A legolvasottabb jobboldali h√≠rport√°l Facebook-oldal√°nak letilt√°sa √≥ta sokkal t√∂bben olvass√°k h√≠reinket k√∂zvetlen√ľl a Kuruc.info honlapj√°n, √©s egyre t√∂bben osztj√°k meg cikkeinket saj√°t ismer√Ķseikkel ak√°r a Facebook-oldalukon kereszt√ľl. Most pedig egy szolidarit√°si Facebook-oldal is indult Egymilli√≥an a Kuruc.inf√≥√©rt (https://www.facebook.com/pages/Egymilli%C3%B3an-a-Kurucinf%C3%B3%C3%A9rt/484967351590251) c√≠mmel. "Lehet szeretni vagy ut√°lni, m√©ltatni vagy kritiz√°lni, de egyet nem lehet: betiltani. √ćgy most mindannyian Kuruc.info-olvas√≥k vagyunk!" - √≠rj√°k az alap√≠t√≥k, akiknek level√©t al√°bb k√∂z√∂lj√ľk.
(http://api.ning.com/files/Jx8KmtZz6Sv-L*IbJnpbHJ*c8I*aAdlZE5gHxvMNuvj8kj*cZ3dD0dxqB97jDoly7GMeSUiRZYlMsEmOlW9cg3Bt7lY-XSDL/igazsag.jpg?width=492)

T√∂bb mint 72 ezer ember v√©lem√©ny√©t hallgattatt√°k el egyik pillanatr√≥l a m√°sikra, amikor a m√°sokat embersz√°mba sem vev√Ķ fels√Ķbbrend√Ľs√©gi, rabbinikus g√Ķg letiltatta a legn√©pszer√Ľbb jobboldali h√≠rport√°l Facebook-oldal√°t.

A betilt√°s ut√°ni napon a null√°r√≥l kezdt√ľk el az √©p√≠tkez√©st, √©s √ļj oldalunk kevesebb mint f√©l nap eltelt√©vel 6400 k√∂vet√Ķvel rendelkezett. Ekkor a demokr√°ci√°t maguk el√Ķtt l√°tv√°nyosan pajzsul tart√≥, l√°thatatlan er√Ķk - √©vezredes t√∂rt√©nelmi szok√°sukhoz h√≠ven, had√ľzenet vagy b√°rmilyen figyelmeztet√©s n√©lk√ľl - ism√©t arc√°tlanul les√ļjtottak a szabad v√©lem√©nynyilv√°n√≠t√°s n√∂vekv√Ķ b√°sty√°j√°ra, m√©g ha az √ļj oldalon nem is volt kifog√°solt tartalom.
Nyilv√°nval√≥v√° v√°lt mindenki el√Ķtt, hogy az igazs√°g kimond√°sa egyeseket nem tesz szabadd√°, a talmudista arrogancia cs√°pjai az eddig szabadnak gondolt vil√°gh√°l√≥ sz√≠nter√©t sem k√≠m√©lik.
Kijelenthetj√ľk azonban, hogy – mint manaps√°g, Istennek h√°la, egyre gyakrabban – hatalmas √∂ng√≥lt r√ļgtak a nemzetk√∂zi csatat√©r kaft√°nos j√°t√©kosai. A Facebookon t√∂rt√©nt gyal√°zatos elhallgattat√°sunkra v√°laszul, egy elt√ľntetett oldalunk nyom√°n tucatnyi kezdem√©nyez√©s sz√ľletett, melyek port√°lunk szellemis√©g√©t, √ľzenet√©t, h√≠reit a k√∂z√∂ss√©gi oldal igazs√°got szomjaz√≥ felhaszn√°l√≥i el√© t√°rt√°k, √©s m√©g t√∂bben osztott√°k meg cikkeinket saj√°t ismer√Ķseikkel. Ez az olvas√≥ink √°ltal spont√°n m√≥don √©letre h√≠vott, √ļgynevezett „Hidra-technika”.
Ekkor d√∂nt√∂tt√ľnk √ļgy, hogy nem ind√≠tunk t√∂bb √ļj, hivatalos rajong√≥i oldalt, hiszen a tettek bizony√≠tott√°k: a mi b√°b√°skod√°sunk n√©lk√ľl is aktiviz√°l√≥dnak a bar√°ti k√∂r√∂k, √∂nzetlen seg√≠t√Ķk, j√≥ sz√°nd√©k√ļ civilek, eszmeis√©g√ľnkkel sorsk√∂z√∂ss√©get v√°llal√≥, f√ľggetlen k√∂z√∂ss√©gek. Ez√ļton szeretn√©nk „megnyugtatni” a „demokratikus betilt√≥kat”, hogy korl√°tlanul magyar h√≠rport√°lunk √∂nk√©nyes elhallgattat√°sa eset√©n is hasonl√≥ hazafias reakci√≥kra sz√°m√≠thatnak.
Ez az igazi fegyver a mi kez√ľnkben, amit√Ķl legink√°bb rettegnek ellens√©geink. Saj√°t szavaikkal √©lve: kiszabad√≠tottuk a szellemet a palackb√≥l – a kuruc ellen√°ll√°s mostanra meg√°ll√≠thatatlann√° v√°lt.
Szeretn√©nk megk√∂sz√∂nni minden bar√°tunknak, bajt√°rsunknak √©s szimpatiz√°nsunknak a h√Ľs√©get √©s a kitart√°st, akik az elm√ļlt napokban kurucos oldalak sokas√°g√°t ind√≠tott√°k el a Facebookon, vagy megosztott√°k cikkeinket ismer√Ķseikkel, amire ezut√°n is buzd√≠tunk. J√≥r√©szt az √Ķ √∂nzetlens√©g√ľk √©s harcos ki√°ll√°suk √°ltal fejl√Ķdhetett a jelenlegi szintre a nemzeti ellen√°ll√°s.
Nemr√©g kaptunk azonban egy levelet, amely egy p√©lda√©rt√©k√Ľ ki√°ll√°sr√≥l tan√ļskodik. Nem mehet√ľnk el sz√≥ n√©lk√ľl ezen alulr√≥l √©p√≠tkez√Ķ, a sz√≥ legnemesebb √©rtelm√©ben vett civil kezdem√©nyez√©s mellett. Al√°bb olvashat√≥ a vil√°gh√°l√≥s mozgalom szerkeszt√Ķs√©g√ľnkh√∂z eljuttatott felh√≠v√°sa, melyet ez√ļton k√ľl√∂n is k√∂sz√∂n√ľnk.
(Kuruc.info)
(https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1069344_484987761588210_2001672425_n.png)

Tisztelt Szerkeszt√Ķs√©g!
Mi egy politik√°t√≥l, k√ľl√∂n√∂sen a p√°rtokt√≥l f√ľggetlen, internetes, bar√°ti k√∂z√∂ss√©g vagyunk. Az egyetlen, ami √∂sszek√∂t benn√ľnket, az a vil√°gh√°l√≥ – √°ltalunk eddig legal√°bbis szabadnak gondolt – k√∂z√∂ss√©gform√°l√≥ ereje. Legt√∂bben szem√©lyes ismerets√©gben sem √°llunk egym√°ssal, a k√∂z√∂s tal√°lkoz√°si pontjaink a legk√ľl√∂nf√©l√©bb internetes f√≥rumok, internetes k√∂z√∂ss√©gteremt√Ķ, szabad gondolatcser√©t lehet√Ķv√© tev√Ķ k√∂z√∂ss√©gi fel√ľletek. Vagyis az a k√∂zeg, amit eddig csup√°n a legdurv√°bb diktat√ļr√°k mer√©szeltek saj√°t sz√°j√≠z√ľk szerint szab√°lyozni.
√Čppen ez√©rt m√©ly felh√°borod√°ssal √©rtes√ľlt√ľnk arr√≥l, hogy a k√∂zelm√ļltban egy szint√©n, j√≥r√©szt az internet szabads√°g√°nak k√∂sz√∂nhet√Ķen l√©trej√∂tt csoport, egy nemzetk√∂zi szervezet k√∂zbenj√°r√°s√°ra el√©rhette, hogy semmibe vegy√©k m√°r 72 ezer vil√°gh√°l√≥s t√°rsunk v√©lem√©ny√©t.
Ez az elj√°r√°s m√©g azokat a bar√°tainkat is megd√∂bbentette, akik politik√°val soha nem foglalkoztak, m√©g √©let√ľkben nem hallottak a Kuruc.inf√≥r√≥l, vagy nem tal√°lkoztak a lap facebookos fel√ľlet√©vel.
Hissz√ľk √©s valljuk, hogy az ilyen √©s ehhez hasonl√≥ diktat√≥rikus elj√°r√°sok csak a kezdet√©t jelentik egy k√©tes folyamatnak, melynek v√©gc√©lja csakis a sz√≥l√°sszabads√°g polg√°ri alapjog√°nak √∂nk√©nyes korl√°toz√°sa lehet. Lehet szeretni vagy ut√°lni, m√©ltatni vagy kritiz√°lni, de egyet nem lehet: betiltani. √ćgy most mindannyian Kuruc.info-olvas√≥k vagyunk!
„Mikor a n√°cik elvitt√©k a kommunist√°kat, csendben maradtam, hisz nem voltam kommunista. Amikor a szakszervezeti tagokat vitt√©k el, csendben maradtam, hisz nem voltam szakszervezeti tag. Amikor a szocialist√°kat bez√°rt√°k, csendben maradtam, hisz nem voltam szocialista. Amikor a zsid√≥kat bez√°rt√°k, csendben maradtam, hisz nem voltam zsid√≥. Amikorra engem vittek el, nem maradt senki, aki tiltakozhatott volna” – hallhattuk m√°r az un√°sig ism√©telt niem√∂lleri id√©zetet pont azok sz√°j√°b√≥l, akik most „vitt√©k el” a Kuruc.info FB-oldal√°t. √ögy gondoltuk, megfogadjuk a tan√°csukat: nem maradunk csendben!
Hetvenk√©tezer embert hallgattattak el egy gombnyom√°sra? Akkor √°lljunk ki egymilli√≥an a Kuruc.inf√≥√©rt! Nem v√°rjuk meg, am√≠g „√©rt√ľnk j√∂nnek”! Ez nem egy internetes h√≠roldal, hanem a sz√≥l√°sszabads√°g √ľgye. Mondjuk h√°t ki: ez ny√≠lt t√°mad√°s a v√©lem√©ny szabads√°ga ellen! √Čppen ez√©rt √ļtj√°ra ind√≠tjuk az Egymilli√≥an a Kuruc.inf√≥√©rt mozgalmat.
Hallasd a hangod az önkénnyel szemben, csatlakozz az internet és a véleménynyilvánítás szabadságának védelmében Facebook-oldalunkhoz, kattints ide:
Egymillióan a Kuruc.infóért (https://www.facebook.com/pages/Egymilli%C3%B3an-a-Kurucinf%C3%B3%C3%A9rt/484967351590251)
Mott√≥nk: „A k√∂z√∂mb√∂ss√©g a l√©lek legs√ļlyosabb betegs√©ge.” (Francois F√©nelon)
Kapcsol√≥d√≥: - A leger√Ķsebb zsid√≥ szervezettel tiltatta le port√°lunkat a Facebookr√≥l a met√©lt g√°rda (http://kuruc.info/r/6/115159/)
- Megsz√ľntette a YouTube a Kuruc.info √∂sszes jobbikos parlamenti vide√≥j√°t - v√©g√ľl visszakoztak (http://kuruc.info/r/6/105492/)
------------
#4 | rozsola - 2013. jķlius 24. 12:50:52
egymillióan a " nem tudom miért ". Miért nem 6 millió ? Talán nincs elég " magyar " ? Akkor legyen 600,000.
72,000/12=6,000 , b√°r a 6,400 nem tudom mit jelent.
#5 | Bulcsu - 2013. jķlius 24. 14:46:46
Tal√°n a 6000 siker√ľl nekik, nem az egymilli√≥. √ögy n√©z ki sok mindenre j√≥ volt ez t√∂rl√Ķsdi, mert azt is letudt√°k m√©rni, hogy mennyi az "akt√≠v" zsid√≥ kuruc k√∂vet√Ķ.
Az 5500 nem olyan sok.
https://www.faceb...62?fref=ts
#6 | livia - 2013. jķlius 24. 21:51:40
Halman! Többen vannak, mint valaha! Gondolkodj! Több a magyar áldozat a felesleges tusakodás miatt. De ezért ne nyissunk vitát!
#7 | Perje - 2013. jķlius 24. 22:19:57
Mi ez, ha nem bes√ļg√≥ toborz√≥? Fizetett bes√ļg√≥k k√∂pnek majd aggasty√°nokra. Ez egy erk√∂lcs z√ľlleszt√Ķ kamp√°ny lesz plak√°tost√≥l, bes√ļg√≥st√≥l egy√ľtt.
De miért legális nálunk egy idegen vadásztársaság számára a vadászat, a hajtók toborzása és a trófea kilövése?
#8 | vesterhagen - 2013. jķlius 25. 19:44:30
MAGYARORSZ√ĀGON VAD√ĀSZATOT KELL IND√ćTANUNK A ZSID√ďK ELLEN!!!!!!!
A H√ĀBOR√öS √ČS EMBERIS√ČG ELLENES a b√Ľn√∂ket most m√°r sokkal k√∂nnyebb bebizony√≠tani, mivel el√©g kider√≠teni, hogy a gyan√ļs√≠tott egy√ľttm√Ľk√∂d√∂tt EGY√úTTM√õK√ĖDIK a ZSID√ďKKAL!!!!!! s_*_rtata

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.