Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kirill pátriárka felszólította a vallások képviselõit, hogy hallani lehessen a hívõk hangját


Ferenccel egyszerre dolby surround-ban megy a katolicizmus reformja! Az egyik Keleten a másik Nyugaton erõfeszít, menteni a menthetõt, ami már szinte menthetetlen. Kedves Kirill, a vallási "vezetõk" azért lehettek "vezetõkké", mert nem csak alkalmi süketek, de kifejezetten félrehallásuk és félrehajlásuk is van. A fejcsere jó megoldásnak tûnik. Javaslom a gijotinktúrás terápiát, csakis az egyház belsõ használatára! Vagy vallás, vagy hit...a kettõ egyszerre nem megy! A 24. óra után indult a "nemtõcsónak" és persze eleve túltelítve "rohadt zsidó" riszkjúdás csapattal. Abba ladikba nem fér fel egyetlen értelmes és potens mentendõ sem, inkább meghal tisztán!
Kirill pátriárka, az orosz ortodox egyház vezetõje felszólította az ortodox egyházak képviselõit, hogy védjék meg a megsemmisítéstõl a keresztény erkölcsi értékeket. Az egyházfõ ezt az õsi Rusz kereszténység felvételének 1025. évfordulója alkalmából adott fogadáson jelentette ki Moszkvában. A fogadáson képviseltette magát mindegyik ortodox egyház, összesen 15, valamint a katolikus egyház és az oroszországi iszlám umma szellemi vezetõi is.

Kirill azonkĂ­vĂĽl azzal a kĂ©rĂ©ssel fordult a felekezetek kĂ©pviselõihez, hogy tegyenek meg mindent annak Ă©rdekĂ©ben, hogy „meghallják a hĂ­võ emberek hangját”.
Link

Hozzászólások


#21 | Perje - 2013. július 25. 22:01:36
Az évforduló elõtti napon Kijevben jól összeverték a Femen ideológusát, hogy ne pucérkodjank a a világ pravoszláv egyházi vezetõi és az orosz elnök elõtt ismét. A femenes fickó fogát kiverték, álkapcsát is eltörték. A rendõrség megállapította az a tényállást, hogy az elkövetõk "szakszerûen "jártak el. Nem tudom, hogy ilyen elõzmények után volt-e ma az ünnepségen valamilyen mellbedobásos " fennforgás".
http://www.newsru...femen.html
#22 | tour - 2013. július 26. 08:20:44
Imre, kicsit rájuk kell "szólni", és akkor kissé felhagynak a zsidó kommersz anyagokkal...


A pápa forradalomra buzdított

A pénz és a hatalom illúziójától óvta a fiatalokat Ferenc pápa több százezer ember elõtt a Katolikus Ifjúsági Világtalálkozón
http://fn.hir24.h...buzditott/

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.