Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Az uniós polgárok 60 százaléka kezd berágni Brüsszelre


Szerintem meg 66,6 % már bele is rágott! Az eurĂłpai uniĂłs polgároknak immár 60 százalĂ©ka nem bĂ­zik az EU-ban, szemben a válság elõtt, 2007-ben mĂ©rt 32 százalĂ©kos bizalmatlansági aránnyal – derĂĽlt ki az Eurobarometer uniĂłs közvĂ©lemĂ©ny-kutatĂł intĂ©zet minap közzĂ©tett friss felmĂ©rĂ©sĂ©bõl.

A bizalmatlanok aránya idén az elõzõ évhez képest is növekedett, három százalékponttal. A legkevésbé a ciprusiak (13 százalék), a spanyolok (17 százalék), a görögök (19 százalék) és a britek (20 százalék) bíznak az unióban. A Cipruson megvalósított, rendkívül fájdalmas bankmentõcsomag nyomán a szigetország lakosainak körében rendkívül nagy mértékben, 18 százalékponttal esett vissza az uniót bizalmukkal továbbra is kitüntetõk aránya.

Magyarországon a megkérdezettek 47 százaléka válaszolt úgy, hogy bízik az EU-ban. Miközben 46 százalék nem bízik, 7 százalék nem tudta eldönteni. Az unióban bízók aránya Magyarországon az elõzõ évi felméréshez képest három százalékponttal növekedett, a bizalmatlanoké öt százalékponttal csökkent, a határozatlanoké pedig két százalékponttal növekedett.
Az uniós polgárok uniós polgároknak érzik magukat

Az idĂ©n májusban vĂ©gzett felmĂ©rĂ©s szerint az EU-ban tĂ­zbõl hat polgár „Ă©rzi magát az EurĂłpai UniĂł polgárának”. A megkĂ©rdezettek csaknem 60 százalĂ©ka az emberek, az áruk Ă©s a szolgáltatások szabad mozgását tekinti a legnagyobb uniĂłs vĂ­vmánynak.
Link

Hozzászólások


#1 | Vizilo - 2013. július 25. 18:25:16
Ez a 60 % amit be ismernek ez ennel több! Remeljük hogy nem lesz hosszu eletü ez a heber takolmany!!!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.