Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A pápa forradalomra buzdított


A pénz és a hatalom illúziójától óvta a fiatalokat Ferenc pápa több százezer ember elõtt a Katolikus Ifjúsági Világtalálkozón

A pápa több százezer ember elõtt beszélt a Rio de Janeiró-i Copacabana strandon. Arra kérte hallgatóságát, csináljanak "kopernikuszi forradalmat", maguk helyett helyezzék Istent a középpontba. "Hajlamosak vagyunk magunkat a középpontba helyezni, azt hinni, hogy csak mi magunk alakítjuk életünket, és hogy az életünk a hatalom, a pénz és a javak révén lesz boldog. De ez nem így van. A hatalom, a pénz és a javak csak pillanatokra biztosítják a boldogság érzését. A végén pedig ezek birtokolnak minket, és mindig többet akarunk belõlük, sosem vagyunk elégedettek" - mondta.

A tömeg - amelynek létszáma a hideg és esõs idõjárás ellenére a Vatikáni Rádió szerint elérhette akár az egymilliót is - elragadtatással fogadta az egyházfõt. Ferenc pápa a világtalálkozón most találkozott elõször kifejezetten annak résztvevõivel. "A pápa ifjúsága vagyunk!" kiabálta a tömeg kórusban. A világtalálkozó szervezõinek a hosszan tartó esõzés miatt törölniük kellett a szombatra és vasárnapra tervezett virrasztást és misét a Riótól 60 kilométerre lévõ Guaratibában, mert sártengerré változott a kijelölt hatalmas terület. Így a záróesemény szintén a Copacabanán lesz.
Link

Hozzászólások


#1 | No Shadow Government - 2013. július 26. 11:36:01
Na,most a humanista szarkavarás helyett a pápai szarkavarás lesz a meghatározó?
Egyik se jobb.Annak ellenére van egy-két dolog,amiért szimpatikusabb ez a pápa.de lehet,hogy direkt ilyen,csak nem volt Hitlerjugend,mint elõdje.
#2 | Gutai Zub - 2013. július 26. 12:59:28
Pápa és a kopernikuszi forradalom

Hát ez rossz hasonlat volt.

Kopernikusz ugyan nem szenvedte el a pápai üldöztetést tanai miatt életében , fõ mûve kiadásának másnapján, 1543-ban meghalt.
A Galilei-per idejében viszont a mûve, már a tiltott könyvek listáján volt.
#3 | postaimre - 2013. július 26. 14:06:56
Gutai, nem lehet, hogy az utalás célzás volt arra, hogy nem a szar körül forog a világ? Így érthetõ! Az is, hogy miért nem az van, hogy a Pápua elkezd nagyhirtelen nagyon igazat mondani, mert ha valaki akkor õ tudj, hogy hazudtak reggel, délben este és persze most is, de azt is tudja, hogy ennek a suttyó, sötét, általuk lebutított, ezerszer megcsalt, kicsigerelt és hulladékszámba vett népség, akik ipeg a "gondjaikra" lettek "Isten által" bízva nem is hinne nekik, ha bemutatkoznának, hogy mr. Satan end Co. az, amit az egyház, humanizmus, gazdaság és egyéb hangzatos címszavak rejtenek. Nem mondhat igazat õ sem, csk módjával és buzdíthat, hogy õ már elveszett, de majd jöjjenek és vívjanak meg a "sárkánnyal" mások, mert ezek már elbuktak. Érthetõ és logikus.

Pont anez megí a magyar vagy bármelyik közigazgatásban. Parazitafészek, de magukat kell felzabálják és közben buzdítanak, hogy menj nekik bátran és forgácsold csak szét magad, vagy mondják, most érdemes "vállalkozni", csak a régi szemét még azért százszor kereszbeharap (na) immár 10-jére is. Nagyon egy fostos - akarom mondani, fontos! - idõszakot élünk.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.