Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lemondott a bíró, aki szerint nem neonáci a Jobbik


Na végre, már érezni a bíróseggi zsidó bûzt és persze mindez az ügyészseggenk nevezett mocskos bandával együtt azt is jelenti, hogy a "vlami" bûzlik már Jordániában!"Lemondására tekintettel" Takács Péter Attila bírót július 30-ai hatállyal felmentette bírói tisztségébõl Áder János köztársasági elnök - derült ki a pénteki Magyar Közlönybõl. A lemondás oka nem ismert, a felmentést pedig az államfõnek bõvebben nem kell megindokolnia. A Fõvárosi Törvényszék bírájaként Takács Péter Attila volt az, aki idén júniusban elsõ fokon a Népszavával szemben Polt Péter legfõbb ügyésznek adott igazat.

A nem jogerõs döntés szerint megsértettük Polt és az ügyészi szervezet jó hírét azzal, hogy egy tavaly júniusi cikkünkben azt írtuk: "az ügyészséget kormánypárti politikus, Polt Péter vezeti, aki egymaga dönthet arról, hogy melyik vitatott ügy juthat el bírósági szakaszba és mely bíróságon."

Takács Péter Attila korábban több vitatható ítéletet is hozott a szélsõjobb javára.

Legnagyobb sajtóvisszhangot kiváltó ügye a Jobbik-Karsai per volt. Ebben tavasszal, elsõ fokon a bíró kimondta, hogy nem neonácizható le a Jobbik, a bíróság pedig elmarasztalta Karsai László történészt, aki 2011 decemberében, az ATV egyik mûsorában így minõsítette a pártot. Karsai ügyvédje hiába hangsúlyozta: a per tárgya nem annak eldöntése, hogy a Jobbik neonáci-e, vagy nem, hanem a tudományos szólásszabadság. A bíró a Jobbiknak adott igazat, és megállapította, hogy ebben az összefüggésben a neonáci jelzõ használata a történész részérõl "teljesen öncélú és ezért indokolatlan" volt.

Az indoklás legérdekesebb része az volt, hogy a bíró a Jobbik jogi képviselõje által bizonyítékként becsatolt tanulmányra hivatkozva azt is hozzátette: a szakértõk ma már a szélsõjobboldali jelzõt is túlságosan erõsnek tartják, nemhogy a neonácit.

Ám Takács Péter Attila nem olvasta részletesen végig a tanulmányt, melyet Filipov Gábor politológus írt. Ebben ugyan valóban van olyan mondat, miszerint "a mai tudományos publikációk többnyire nem csak az igen erõs neonáci jelzõ használatát utasítják el, de a lényegesen enyhébb szélsõjobboldali kategóriát is, józan önmérsékletre intve a tudomány mûvelõit, hangsúlyozva kiemelt felelõsségüket". Csakhogy a tanulmány ettõl még egy szélsõjobboldali, fajvédõ jellegû pártnak írta le a Jobbikot.

Link

Hozzszlsok


#1 | kincses - 2013. jlius 27. 11:30:56
"egy szélsõjobboldali, fajvédõ jellegû pártnak írta le a Jobbikot." - ja, ha fog a cerkájuk...s_*_huhaakárminek leírhatják. De tényleg jó lenne egy igaz jobboldali párt, csak hogy olyan is legyen. Na majd az Assange-é az lesz!. Ausztráliában.
#2 | postaimre - 2013. jlius 27. 12:19:40
Kincs az a baj, hogy a "vélemény"-nek semmi köze a valósághoz és a valóságba csak az igazsg adhat betekintést. Ezek a szavak csak sejtetnek, hogy semmi nem az, aminek látszik. Nem jelent se a jobb, se a bal, se a náci, se a fasiszta se a szélsõ, mikor ugynaannak a ganédobnak a részeirõl van szó. A kakasnak mindegy mert szétrúgja ezt is, azt is, miközben keresi a gilisztát és lótetût a felszín alatt.

Mindez azt jelenti, hogy a bírói mocskos zsidó bandán is rajta van a diaré és nagyon helyes! Jól be kell fossanak, mielõtt a kötél a nyakukon megrándul.
#3 | kincses - 2013. jlius 27. 13:38:24
Ja értem! Akkor így még jobban tetszik HER cápás vicce!!s_*_yuppy
#4 | Perje - 2013. jlius 27. 13:52:50
Csak olyan bírók maradhatnak, akik szerint mindenki nátzi, ki esetlegesen ferde szemmel néz egy vagdaltra.
A külföldi kontrollt igazolja a fenti hír is, mint ahogy az a beleszólás a nemzeti alaptantervbe, egy közterület elnevezésbe. De ugyanez van más felvásárolt eu országban is. A napokban tiltották be a kõ ser vágást a lengyelnél, másnap már a miniszterelnõk elõtt volt a tiltás ügye felülvizsgálatra, elõtte ájvékolással:
http://www.timeso...ter-issue/
#5 | mindannyiunknak - 2013. jlius 27. 15:48:34
"Scharf József zsinagógafelügyelõ két fia - Samu és Móric - elõször bevallotta, hogy Esztert néhány zsidó becsalta a zsinagógába és ott rituális gyilkosságnak (vérgyilkosság) esett áldozatul. Az eset országos hullámokat kavart, sõt nemzetköziket! A részletekre nem térek ki, 130 év távlatából már úgysem lehet kideríteni a teljes igazságot. A bíró, Korniss Ferenc végül felmentõ ítéletet hozott. De utána visszavonult bírói hívatásától! És további „szépséghibája” is van az ítéletnek. "
#6 | mindannyiunknak - 2013. jlius 27. 15:52:17
"Azonban Kossuth ezen õszinte felháborodása szembenállott az akkori képviselõház elõítéletével. Itt csupán Mezei Ernõ interpellálta kilengések miatt 1882 nov.-ben. Erre Havas fõállamügyészt küldték Nyíregyházára, aki mikor látta, hogy dacára a vizsgálóbíró hivatalos jelentéseinek, a vádlottakat ki sem hallgatták, néhány foglyot szabadon bocsátott. Ezen intézkedése miatt azonban hivatalos körökben is nehézségei támadtak, mire ügyészi állásáról leköszönt és visszavonult."
#7 | mormota1968 - 2013. jlius 27. 16:18:57
Akinek van esze még ha zsidó is az illetõ, fõleg zsidó bíró vagy más magas beosztású tisztségviselõ, az nagyon is jól tudhatja mi felé halad a világ és ha még igazi történelmet is olvasott, azt is tudhatja, hogy az õ cionistáik kavarják a sz@rt és a holokamut is csak és kizárólag nekik és maguknak köszönhetik, a mocskos viselkedésüknek minden korban és minden nemzettel szemben.Ép a napokban néztem egy Viva Natura tévé adást, ahol a meghívott vendég a magyarországi iráni nagykövet volt és ott hangzott el a következõ.365 atom töltette van Izraelnek, tehát minden napra jut egy.Ezen kívül 25 ezer izraeli él Iránban és nagyon nem szeretnék, ha Izrael megtámadná Iránt.Most raktam fel az oldalra a linkek közé két videót a YouTube-ról.Egy 7 percest és egy több mint 2 órást, az új világrendrõl, magyar hang alámondással.Elég sok mindent tudok már, de ez a két videó, különösen a hosszabbik még is nagyon megviselte az idegeimet.Mindenki számára kötelezõvé tenném a levetítését, mert aki még ettõl se ébred fel, az már tényleg zombi.És ajánlanák egy mozi filmet is megnézésre, idén érkezik a második része."Az éhezõk viadala". Nagyon beteg egy film.Hasonló mint Swarczi egyik régi filmje, de itt élõ közvetítésen valóság show gyanánt az elit szórakoztatására gyerekeket kényszerítenek egymás levadászására.És sajnos aki már felébredt, az tudja, hogy ez nem egy film, hanem a borzalmas jövõ.Egyre több Hollywoodi film szól most már az új világrend a sötét közeljövõ elõre beharangozót forgatókönyvérõl. "Elysium". "Dredd". "Emlékmás" az új. "Zombi világháború".A vegyi permetezés ugye.Ki tudja mit szórnak ránk, hogy zombi módjára engedelmeskedjünk nekik, bár már most is rengeteg az üres fejû zombi világszerte.És még hosszasan lehetne sorolni.
#8 | Perje - 2013. jlius 27. 16:26:39
A Winter-pol sem keres akárkit. Fõként egy jujdejó származásút. Az oroszok nemzetközi körözést adtak ki a egy adócsaló ellen, akit a nemzetközi rendõrség levett a körözési listáról, mert "politikai indíttatást lát" az eset mögött:
http://www.interf...?id=320551
Õ odamehet, ahová akar:
en.rian.ru/images/18133/55/181335595.jpg
#9 | postaimre - 2013. jlius 27. 19:09:44
Gyerekek, nagyon el vagytok tévedve még mindig, de nem csodálom, bár jóval elõrébb jártok, mint akik még el sem indultak, nehogy eltévedjenek.

Mindennek egyetlen EGY ÜZENETE van, amit a pápua Ferkó is próbál Kopernik-uszítani! Vegyétek a kezetekbe a Sorosotokat és üljetek felettük halotti tor-tát!

Ügyészek, bírók, közigazgatási mocskos zsidó-cigány és ilyen-olyan hordalék elkorcsosult söpredék...amit néven kell nevezni és torkonszarni, ha rendõrnek nevezet, ha egyéb szemétnek. Persze rosszul hangzik, de nekünk kell bírókká és rendõrökké válni a szó mindennemû értelmében, szívvel-lélekkel, mert a szellem azt üzente, elkopott a régi mente...az angyalok leléptek az istenek megbuktak az ember meg pipogya semmirekellõ fehérjetömeggé változott. No ez a kiindulási alap.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.