Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Filmajánló: Suhancok (orosz)


Én adtam a címet. Sajnos nincs magyar fordítás, de ha valaki tud, csinálnon! Bizony mondom nektek, a torkom szorongatta az érzés. A filmben el van mondva "minden", ami a jelen valnkban , mint rossz megjelenik és ugyan "romantikával", de bizony a veséjébe talál mindenkinek, aki így az arcába kapja. Mi errõl "beszélünk" évek óta. Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2013. július 28. 08:23:26
Na röviden a tartalomról. Egy pedofil hálózatot pár suhanc kivégez KÉSSEL! A rendõri vezetõk tanakdonak és összefüggést találnak pár korábbi esettel, ahol egyértelmû volt, hogy "jogvédõ orgánumok" hibáztak és a bûnösöket nem sokkal késõbb átvágott torokkal találták. Persze tudják, hogy õk nincsenek a helyzet magaslatán, mert ugye a maffia irányítja õket.
A gyerekek egy lelenc-házban állnak egységbe és tanáruk egy volt specnaz-kiképzõ "alkesz", aki késsel is tanítja õket bánni. Késõbb persze õ is beszáll a rendcsinálásba a hivatalos szervek ellenében. A rendõrség cdpdát állít a csapatnak és ki akarja õket végezni, mert a politika attól fél, hogy a társadalom számára egyre szimpatikusabb gyilkosságok (számos szemtanú elõtt, nyilt kivégzések és senki nem tesz hiteles vallomást, mert tudja, hogy a hulla egy mocskos korrupt senkiházi volt)...hozzájuk is elér, hisz fedezték az eddigieket..., de alapvetõen egyetért mindenki magával a kivégzések tényével.

Végül a gyerekekre az OMON különítményt uszítják rá (ez az ottani TEK), de közben az egyik rendõri vezetõ fia is odaszegõdik, aki feláldozza magát és erre a papa bekattan, így õt is lelövik a saját emberei...és minderrõl a suhanc csapat egyik tagja online közvetít at interneten, ahonnan az infókat szerezték, hogy kit és miért kell elintézni és ahol egyre többen állnak ki mellettük. Elinul a városbõl az ostrom színhelyére a fiatalok sokasága és végül késsel a kezükben, kapucnisan odasereglenek az OMON és a suhancok közé. Olyan "V, mint vendetta" utóérzés, de a film maga minden társadalmi körbe betekint az alkesz erõszakoskodótól, a hangosan zenélõn keresztül a drogkereskedõig és olyan üzenetet hordoz, hogy igenis ezeknek veszniük kell, erkölcsileg igazoltan, mindent szempontból.

Nem csak a késdobálás miatt ajánlottam, hanem azért, mert szó szerint ugynazokat mondja uganolyan szavakkal, mint amilyen szókincset, retorikát itt használunk. Igen, ennek a szemét bandának meg kell dögleni, mégpedig nyilvános kivégzések által, de persze nem szabad, hogy ezt gyerekek intézzék. Valahol el kell kezdeni! Valakinek el kell kezdeni a nyársalást! Úgy vélem, elõször itt egy fõügyészt kellene demokratikusan kibelezni, aztán még aznap egy bírót és egy rendõrt is, hogy teljese legen a sor! Másnap megint egy ilyen készlet egy héten keresztül, aztán mikor már a "politikus-maffia zsidó-banda" már eléggé kész van, jöhet a hosszúkések éjszakája. Addigra kiderül, hogy a "közigazgatásból" kik azook, akik még menthetõek. Persze demokratikusan kell kivégezni ezt a rohadt bandát, mert még megsértõdnek.
#2 | GERRY - 2013. július 28. 10:43:35
Imre, jó lenne megnézni!
A www.filmfeliratok... -on nem tudnál rákeresni? Nem tudom mit írjak be - oroszból nullás jegyem van, a suhancok cimet meg te adtad...
A másik orosz filmnek (August Vosmogo) a magyar feliratát is itt találtam meg... bár azt a filmet beégetett felirattal is le lehetett szedni (2GB)
#3 | postaimre - 2013. július 28. 11:25:44
Gerry, az a baj, hogy a címet is én adtam, mert csak oroszul látom a felíratot, de rápillogok.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.