Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Putyin megmondta, mit kellene tennie Ukrajnának


Oroszországgal kialakítandó gazdasági integrációra szólította fel az Európai Unióhoz közeledni kívánó Ukrajnát szombaton Kijevben Vlagyimir Putyin. Az orosz elnök a hétvégén részt vesz azokon a rendezvényeken, amelyeket abból az alkalomból tartanak, hogy az Oroszország történelmi bölcsõjének tartott Kijevi Nagyfejedelemség (Kijevi Rusz) 1025 éve felvette a kereszténységet.

Vlagyimir nagyfejedelem 988. július 28-án a bizánci szertartás szerint megkeresztelkedett, és a keresztény vallást államvallássá nyilvánította. A Kijevi Nagyfejedelemségbõl alakult ki késõbb Oroszország, Ukrajna és Fehéroroszország. Ukrajnában és Oroszországban ez a nap piros betûs ünnep.

A szombati rendezvĂ©nyen Putyin kifejtette, hogy a jĂşlius 28-i közös ĂĽnnepĂĽk a közös szellemi egysĂ©gre, a közös gyökerekre emlĂ©keztet, valamint az elmĂşlt Ă©vszázadok közös tetteire. Hozzátette, hogy a jelenlegi helyzet ugyan kĂĽlönbözik minden korábbitĂłl, de továbbra is eltökĂ©ltek az egyĂĽttmĂ»ködĂ©sre, amely elõdeik tettein alapszik. Arra intett ugyanakkor, hogy napjainkban „nagy Ă©s összetett” feladatok állnak elõttĂĽk.
Közös érdekek

Viktor Janukovics ukrán államfõ arról beszélt, hogy országaiknak sok közös érdekük van, és Kijev kész jelentõsen fokozni együttmûködését Moszkvával. Elemzõk szerint Putyinnak ez volt az egyik utolsó próbálkozása arra, hogy Janukovics ejtse azokat a terveket, amelyek értelmében Kijev szorosabb viszonyt alakítana ki az Európai Unióval. Arra akarja rábírni, hogy álljon el az EU-val kötendõ társulási szerzõdéstõl.

Korábban Dmitrij Peszkov orosz elnöki szĂłvivõ azt mondta, hogy Putyin Ă©s Janukovics találkozĂłján a szorosabb orosz–ukrán kĂ©toldalĂş kapcsolatok kialakĂ­tásárĂłl tárgyalnak, bár nem Ă­rnak alá ilyen megállapodást. A kijevi rendezvĂ©nyeken a számos vendĂ©g között jelen van Tomiszlav Nikolics szerb Ă©s Nicolae Timofti moldovai elnök is.

Tiltakozás
A fĂ©lmeztelen tiltakozĂł akciĂłirĂłl jĂłl ismert, ukrajnai szĂ©khelyĂ» Femen nõjogi szervezet a mostani ĂĽnnepsĂ©get „a posztszovjet idõk diktátorainak szent találkozĂłjakĂ©nt” bĂ©lyegezte meg. Vezetõje, Anna Hucol beszámolt arrĂłl, hogy szombaton megtámadták, mĂ©gpedig szerinte az ukrán kĂĽlönleges szolgálatok szervezĂ©sĂ©ben. A Femen szerint a támadás a megfĂ©lemlĂ­tĂ©st szolgálta, de nem ijedtek meg, továbbra is tiltakoznak Putyin látogatása ellen. Egy másik aktivistájukat szerdán vertĂ©k meg brutálisan. Mintegy száz ukrán nacionalista is tiltakozott Putyin látogatása ellen egy másik megmozduláson.
Link

Hozzászólások


#11 | kaponya jozsef - 2013. július 29. 15:50:21
ez afemen nõ jogi szervezet inkabb sajat nagukal tõrõdjenek .amit ruzs csov elkopintott adjak visz aztan lehet utana jatszadozni
#12 | kaponya jozsef - 2013. július 29. 16:02:13
ugy latom ennek anõ szervezetnek is fekszik a ivaszat nem dolgozni csak pfazni. reszegre inni meg fekûdni és undorizo latvanyt nyujtani.
#13 | GERRY - 2013. július 29. 16:17:22
static.ffh.de/typo3temp/pics/Femen_Berlin_nackt_98eb83a2fc.jpg

....de gusztusosak az áldóját!s_*_kac

www.bz-berlin.de/multimedia/archive/00366/sex-protest5_366293a.jpg
#14 | kaponya jozsef - 2013. július 30. 11:51:50
hat gerry mikor en 1985 es87 ig oda jartam udvarolni akkor tõbb gusztusos és formas volt kóztûk. én ahelyûkbe nem jarnék mesztelenûl. igaz én mar 50 éves vagyok

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.