Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Együtt Kövér és a Cion bölcsei a szlovákiai magyar párt rendezvényén


Nocak-nocak, a cionzsidó és a leleplzõ köny egy gyékényen és ezt le is hozzák? Ajvé! Tessék csak elolvsni bátran!
A mellékelt kép tanúsága szerint egyebek közt a “Cion bölcsei” c. antiszemita könyvet, továbbá jó pár más, irredenta kiadványt is árusították a szlovákai Martoson egy olyan nyári egyetemen, amelyen Kövér László képviselte a hivatalos Magyarországot – írja a Harry’s Place.
A háromnapos eseményt az MKP szervezte, amihez jelentõs anyagi segítséget kapott több a Fidesztõl, a kormánytól, valamint a fõ szponzor MOL-tól. A támogatók között ott volt több fiatal demokrata alapítvány, a Fidelitas és a Fiatal Kereszténydemokraták Szövetsége is.

Az elõzményekhez tartozik, hogy a Magyar Koalíció Pártja ifjúsági szervezetének új vezetõje, Gubik László szoros együttmûködést alakított ki a Jobbikkal, olyannyira, hogy még fénykép is készült róla, amint a szélsõséges párt zászlója elõtt áll. Ráadásul úgy tudni, hogy Berényi József pártelnök hiába próbálta meg jobb belátásra bírni Gubikot, mármint hogy az gyorsan építse le a kapcsolatot.A botrány ellenére a Fidesz nem habozott, hogy összedolgozzon Gubikkal a tábor megrendezése érdekében. Martoson felbukkant különben többek között Schiffer András, Szili Katalin, Kelemen Hunor, valamint Répássy Zsuzsa.
Link

Hozzszlsok


#1 | vizeloszto - 2013. jlius 28. 12:15:46
Két fesztivál vot a Martosi meg a Gombás gombaszogi az egyik a Martosin a Marslakok votak meg a Marsalkok meg mi egymás amerikai apollo a másikon meg a mások a kippások,de vot ez fordítva is,kippás Martoson amindenit leszarvasgombázta a gombaszogit!Totális a majális,oskosz-káosz végidok jele,Jehova,judeokeresztény ,mind egy fene,feszt,feszegetik a fesz-ultséget, ti szitjátokot-judások,fesz-ti-váll,uzelti vállakozásotok vállaljátok,jom kupur-cant barátoks_*_hol!
#2 | Perje - 2013. jlius 28. 18:43:45
Elõbb hozták Izraelben a hírt, mint itthon a könyvek listájával:
http://www.timeso...tic-books/
#3 | zxr666 - 2013. jlius 28. 21:50:09
Ne feledjük: már a választásokon jár az eszük.A cél ,hogy meggyõzzék a fidesz szavazóbázis jobb-szárnyát,arról a hülyeségrõl hogy õk-mármint a fidelitas és MKP tulajdonképpen nemzetiek,,antiszemétiták
#4 | zxr666 - 2013. jlius 28. 21:54:14
Az MKP-s Csáky egyébként nem rossz pók.De sajnos neki is voltak ,,ügyei,,.Felvidéki barátnõm révén tudok róla.De nem firtatom mert kedvelem az írókat.Különösen amelyiknek csak egy kötete jelent meg :)
#5 | kaponya jozsef - 2013. jlius 29. 15:42:47
én olvastan majd kõlcsõn adtan es ujbol ki kyomtatam. jo érdekes és az ameglepõ szamomra hogy sokan nem is ismerik. sõt eleg sok diplomas sem.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.