Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Tour de Harkány - jön 12 órás nemzetközi bringaverseny


Úgy látom a "bringás" kézigránát is célba ért és kezdi a "Katona" is felfogni, hogy bizony-bizony el lesz számoltatva és nagyon rá fog baxni a mocskos zsidó csürhéjével együtt! Addig csinálhat úgy, mintha, de ez már a lényegen nem változtat!
Az ország elsõ 12 órás nemzetközi országúti kerékpár versenyét tartják Harkányban szeptember 7-én. A verseny alatt háromnapos szüreti fesztivál is lesz a városban, ahol a bringázók kimulathatják a megmaradt energiájukat - ha lesz ilyen nekik a maratoni verseny után.

A rendezvény a szervezõk szándéka szerint hagyományteremtõ jellegû lesz. Fõvédnöke Katona Kálmán, a Magyar Kerékpársportok Szövetségének elnöke. A szeptember 7-ei versenyen bárki elnyerheti a sárga trikót, feltéve, ha eléggé edzett és nem fél kiállni több mint, 200 profi magyar, horvát és számos más ország kerékpározóival, a 12,8 kilométeres körverseny pályán Harkány, Siklós és Máriagyûd között.
Az érdeklõdõk három kategóriában indulhatnak (profi, amatõr, váltó), a felvezetés Horvátországból, Beliscérõl indul reggel 6 órakor. A részvételhez nem árt ismerni a KRESZ általános szabályait és a fejvédõ használata is kötelezõ.

Az említett hétvégén az sem fog unatkozni Harkányban, aki a kényelmesebb módját választja a kirándulásnak és a szurkolásnak: a szeptember 6-án, pénteken háromnapos Szüreti Fesztivál indul. A dél-dunántúli városba látogatókat élõ koncertek, néptánc gála, operett elõadás, tûzijáték és bál várja.
Link

Hozzászólások


#1 | No Shadow Government - 2013. július 28. 11:06:57
Mikor lesz nemzetközi olimpia politikusoknak? De úgy persze,hogy ha kiesik,akkor különbözõ módokkal kivégzik(sz@rrátrancsírozzák STIHL fûrésszel,piranhák közé dobják,áramot vezetnek bele,konkrétan szitává lövik,stb...) és a dobogósok túlélhetik.De egy szép verést õ is kapna :D

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.