Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Könnyûlovasság


Élvezettel vezet az élet. Aki jól bírja a meleget, az gondoljon csak arra, hogy „Jön még kutyára dér!” Mundér! Ma már permeteznek rendesen, hogy a keddi esõzés elõ legyen készítve és ne legyen a szik tovább szítva. Porzik a föld, de máshol mennydörög és hózik. Különösebb apropót nem akartam kitalálni ahhoz, hogy kitálalni lehessen eme UV-termelõ idõben, de ha már itt vagytok, akkor csak legyetek ott, ahol vagytok!

Mivel új sportág van kibontakozóban és a zsidaj rászokott a lóhúsra és terítette Európa-szerte szórva, így már nem kell csodálkozni, hogy a magyar lovas nemzet lesz újra. A felvezetés megtörtént, a botrányok elültek csendben és a lovakat nyergelik, hogy nyargaljanak és vigyék hírét a lovas kazári majomkodásnak. Nemzeti és székely agyon-vágta. Sajnálom a lovakat, de hát a vége így is a Csányi-vágóhídon virslibõrbe-kötésben lesz megírva végre!

A modern lovasság ma így néz ki!Nem akarok kerékkötõje lenni semminek, ami hasznos lehet a nemzeti kerekezõk között, de úgy vélem, hogy az orrára kell koppintani, miután a körmére nézünk a nemzeti bringás történéseknek is. Nem véletlen, hogy a rendõrsegget ráuszították a biciklistákra és az sem, ha eztán a kerékpárosok is jobban körülnéznek, micsoda mocsok veszi õket körül, egyenruhában is anélkül.

Apropó, ha már a nemzetközi helyzet szóba jött, akkor pár mondatot áldozni rá mégsem felségsértés.

Tömören, töményen!

1. Szíriai lázadók megkezdték a tömeges fegyverletételt
2. Törökország, Szíria, Ciprus (török része) jelentõs gazdasági segítséget kap Keletrõl
3. USA, EU, zsidóhordák Görögország további támogatását „ejtették”
4. A „Vabankot” játszó egyiptomi hadsereget favorizálják, törvényes kormány nincs. Fõ támogatójuk a „ditroiti” autógyárak.
5. Izrael a gázai, palesztin olaj és gázmezõ ellopására játszik – szaro Anglia/NATO segédlettel, s ezzel még haladékban reménykedik a mocsok.
6. Magyar pozíciók erõsen romlottak, lejárató médiáikat nagyjából az egész világ kiröhögi
7. Mivel háborúkon és gyarmatosításon kívül mást nem ismernek,- egy végsõ háborún agyalnak.
8. Ez jelenlegi állás szerint az angolszász csürhével együtt 100% kiirtásukat jelenti a bolygón. Elég volt! …
9. Az Indiai óceán már nem az övék, Guamról ember élve nem fog kijönni! Mindenkinek elege van ebbõl a szarkavaró hordából , kinn is, benn is!

Még a végén tényleg átrajzolják az átrajzolt térképet.És a sort lehetne még folytatni, de minek? A belsõ iszonyrendszer is alakulgat szépen. Ezt most kaptam. Áttették Ráckevére az ügyet, mert rájöttek, hogy..., de mi tartott eddig és a reptéri idióta zsandárok és az azt felügyelõ zsidó-ügyészség ezt sem tudja. NNI kiszállt? Gyerekek, egyre közelebb állok a probléma megoldásához. Persze nem garantálom, hogy békésen leszek képes tûrni a sok idióta ügyész-bíró mocsok baromkodását, de majd kiderül, hogy meddig tart a cérna. Pár kést ki kellene próbálni már nagyon, hogy viszi a húst! Tudom, tudom...persze csak demokratikusan, de akkor aztán tömegével. Ezek a Csánik!
Hozzszlsok


#31 | keepfargo - 2013. jlius 31. 20:05:07
Sok szo leirasra kerult itt most, sokkal egyetertek, sokkal egyutt-rezgek, imre, gerry, enid, pozor, utazo, sot meg apacuka is (ahogy beismeri a leragadast)-egy szo mint szaz, minden nagyon szep, igy csak egy dolgot hadd mondjak, ha mar igy osszejottunk (nemcsak ma, hanem egyaltalan). A husegrol szeretnek szot ejteni (ezen a gyalazatos billentyuzeten, amit megint Vietnamban potyogtetek( ?!) - ez a szo ami egyre gyakrabban jut eszembe PI klubbeli latogatasaimkor. Posta Imre, a legjobb amit tehetek, hogy husegesen megmaradok a hiveid kozott, ahogy te is husegesen megmaradtal az elso kiallasod ota, a meggyozozdesed, a hited, es az utad mellett. Biztosan nem vagyok ezzel egyedul, de szeretnem hangsulyozni, hogy ezt a huseget (nekem) konnyu volt kovetni, mert a pelda egyedulallo volt.
Koszonettel/Keepfargo
#32 | postaimre - 2013. jlius 31. 20:31:19
Keepfarago, neked is köszönöm! Éppen most kaptam meg patrubani feljelentését, ami miatt egyeztetõ tárgyalásra kell menjek novemberben. Rágalmazásért jeletett fel a mvsz ügynöke..., akarom mondani...elnöke vagy micsodája. Szóval fijúk, lányok, kitartást Nektek! Ja, nekem is! Adja az ég, hogy ne kelljen leölnöm ezt a disznó bandát. Az legyen más dolga. Janónak szívesen átadom, bár nem bztos, hogy tud addig várni.

Hogy lehet ellenállni az információs agressziónak (én terrort mondanék inkábB).

Jó elõadás, összeszedte õ is, amit itt naponta írunk.

YouTube Vide
#33 | jozsef toth - 2013. jlius 31. 23:24:11
Imre ,remellem azert ,hogy mokassabb legyen ez a novemberi targyalasnak nevezett sz@rsag 22 .ere tettek???.
#34 | postaimre - 2013. augusztus 01. 10:46:23
Józsi, jól sejted, figyeltek a dátumra is és reklámnak szánták, no meg baxa a csõrüket, hogy nem akarom ezt már tovább "csinálni" és ezért is emeltek olyan szintre, amivel már az MVSZ elnökének, vagy kinek is foglalkozni érdemes...hátha berágok és tolom tovûbba "hülyeséget".

Mivel nov. 22 szombatra esedékes, ezért ez 21-re tették. Na mit szólsz? Tehették volna 22-re is, csak az én kedvemért.
#35 | Kore - 2013. augusztus 01. 12:55:37
Szombaton tilos, vagyis az szabadnap mindenféle tetthez... úgy hallottam.
s_*_nyugi
#36 | apacuka11 - 2013. augusztus 01. 12:57:22
Szombaton nincs ringlis...!s_*_kac
#37 | apacuka11 - 2013. augusztus 01. 13:00:02
Hát vazze, amennyit én gürcölök...nem gondoltam volna, hogy a törökök felett létezik a Gürcisztán...!s_*_kac
#38 | jozsef toth - 2013. augusztus 01. 13:06:56
A rossssssebb egye meg a pofajuka!!A szombati tulorazast nemszeretik??,Vagy nem fizetek nekik?? Na ezekutan ne is vigyel nekik PEZSGOT . Gyufat ne vigyel magaddal mert az gyullekony, es sok benne a FOSZFOR!!! Teged mar sokszor meghivtak,Te is meghivhatnad oket szombatra. Ha elfogadjak a meghivasodat igerm ,hogy viszem a PEZSGOT. Es fognak tole pezsegni!!!s_*_help
#39 | VaLa - 2013. augusztus 02. 21:32:40
"nincs helyetek a régióban" mondotta a leköszönõ elnök.
YouTube Vide

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.