Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Könnyûlovasság


Élvezettel vezet az élet. Aki jól bírja a meleget, az gondoljon csak arra, hogy „Jön még kutyára dér!” Mundér! Ma már permeteznek rendesen, hogy a keddi esõzés elõ legyen készítve és ne legyen a szik tovább szítva. Porzik a föld, de máshol mennydörög és hózik. Különösebb apropót nem akartam kitalálni ahhoz, hogy kitálalni lehessen eme UV-termelõ idõben, de ha már itt vagytok, akkor csak legyetek ott, ahol vagytok!

Mivel új sportág van kibontakozóban és a zsidaj rászokott a lóhúsra és terítette Európa-szerte szórva, így már nem kell csodálkozni, hogy a magyar lovas nemzet lesz újra. A felvezetés megtörtént, a botrányok elültek csendben és a lovakat nyergelik, hogy nyargaljanak és vigyék hírét a lovas kazári majomkodásnak. Nemzeti és székely agyon-vágta. Sajnálom a lovakat, de hát a vége így is a Csányi-vágóhídon virslibõrbe-kötésben lesz megírva végre!

A modern lovasság ma így néz ki!Nem akarok kerékkötõje lenni semminek, ami hasznos lehet a nemzeti kerekezõk között, de úgy vélem, hogy az orrára kell koppintani, miután a körmére nézünk a nemzeti bringás történéseknek is. Nem véletlen, hogy a rendõrsegget ráuszították a biciklistákra és az sem, ha eztán a kerékpárosok is jobban körülnéznek, micsoda mocsok veszi õket körül, egyenruhában is anélkül.

Apropó, ha már a nemzetközi helyzet szóba jött, akkor pár mondatot áldozni rá mégsem felségsértés.

Tömören, töményen!

1. Szíriai lázadók megkezdték a tömeges fegyverletételt
2. Törökország, Szíria, Ciprus (török része) jelentõs gazdasági segítséget kap Keletrõl
3. USA, EU, zsidóhordák Görögország további támogatását „ejtették”
4. A „Vabankot” játszó egyiptomi hadsereget favorizálják, törvényes kormány nincs. Fõ támogatójuk a „ditroiti” autógyárak.
5. Izrael a gázai, palesztin olaj és gázmezõ ellopására játszik – szaro Anglia/NATO segédlettel, s ezzel még haladékban reménykedik a mocsok.
6. Magyar pozíciók erõsen romlottak, lejárató médiáikat nagyjából az egész világ kiröhögi
7. Mivel háborúkon és gyarmatosításon kívül mást nem ismernek,- egy végsõ háborún agyalnak.
8. Ez jelenlegi állás szerint az angolszász csürhével együtt 100% kiirtásukat jelenti a bolygón. Elég volt! …
9. Az Indiai óceán már nem az övék, Guamról ember élve nem fog kijönni! Mindenkinek elege van ebbõl a szarkavaró hordából , kinn is, benn is!

Még a végén tényleg átrajzolják az átrajzolt térképet.És a sort lehetne még folytatni, de minek? A belsõ iszonyrendszer is alakulgat szépen. Ezt most kaptam. Áttették Ráckevére az ügyet, mert rájöttek, hogy..., de mi tartott eddig és a reptéri idióta zsandárok és az azt felügyelõ zsidó-ügyészség ezt sem tudja. NNI kiszállt? Gyerekek, egyre közelebb állok a probléma megoldásához. Persze nem garantálom, hogy békésen leszek képes tûrni a sok idióta ügyész-bíró mocsok baromkodását, de majd kiderül, hogy meddig tart a cérna. Pár kést ki kellene próbálni már nagyon, hogy viszi a húst! Tudom, tudom...persze csak demokratikusan, de akkor aztán tömegével. Ezek a Csánik!
Hozzszlsok


#1 | 9323 - 2013. jlius 28. 15:11:04
A feljelentés rossz helyre lett beadva.

Az mekkora hazugság már, hogy a felhívástól lett mindenki "gyûlölködõ"!
#2 | mindannyiunknak - 2013. jlius 28. 15:27:40
Bennem nem kelt gyûlöletet az említett írás, és akkor sem keltett, amikor elõször olvastam.

Én csak azt nem értem, hogy ez miért nincs még benne a híradóban? Invázió folyik Magyarország ellen és a hatóságok nem tesznek semmit ellene?
#3 | pozor124 - 2013. jlius 28. 16:49:10
s_*_olle Olyan cuki ez a szöveg!s_*_figyu a végefelé;"Posta Imre ...az emberekben a szenvedélyt oly mértékben szította fel, hogy az magában hordja a gyûlölet önfejlõdésével erõszakos jellegû konkrét sérelem reális lehetõségét." s_*_kl szinte már sajnálom ezeket a kis disznócskákat. olyan szánalmas, kókadt a szövegük. -Hmmm... O óóó ...
#4 | gyalu - 2013. jlius 28. 18:16:56
Imre, ezt az öltözetet én is elfogadnám! s_*_v
#5 | osmagyar - 2013. jlius 28. 18:56:44
A zsidó most etnikai vagy vallási népcsoport? Az ügyész kissé határozatlan.
#6 | postaimre - 2013. jlius 28. 19:42:01
Gyalu, kaptam, azért is mentem egy kört, hogy "beavassam". Jó lenne sûrûbben menni. Igaz az izom emlékszik, de nem megy már olyan aktivitással, mint régen, de tudna, csak már nem annyira lényeges.

Ottó az egész feljelnetõsdi egy kalap szar, nem csak az elbírálói köre az. Húzzák az idót, tili-toliznak. Ebben az "ügyben" jött nagysürgõsséggel házhoz az NNI a zsidrák-kóhn-ferencion elõtt, hogy nagyon meg akar hallgatni.

Pozor, bár úgy lenne, hogy ennyire fel tudom korbácsolni azt az igen kóhn-krét és erõszakos sérelem reális lehetõségét! Ideje volna már nagyon...DE, mikor is volt ez? Mi is történt azóta? Agyon lett verve egyetlen tetves mocskos köves somló, vagy más hulladék nemember "ennek hatására"? Még a végén megállapítható, hogy az eszköz alkalmatlan az elkövetési tényállás megalapozására is, de ettõl föggetlenül...."Könyörgöm...akasszuk fel!" (Valahol Európában ...a zsidrák zongoristát a suhancok...ösztönösen, majd, mivel ezt nem tették meg, aztán mindenki a szabadkõmûves Interna-cion-álét fütty-ölte.

Õsmagyar...a zsidó külön kategória...nem ember és nincs is, így egyik sem lehet, de ezek az ökrök miért tudnák ezt? Jó kis muri, de higgyétek el, nagyon unom ezt a bíósági-ügyészségi cicózást. Nem akarom egyik szemefényét sem kioltani, de még a végén önvédelemre fanyalodok...persze demokratikusan és nem velük kezdve.
#7 | GERRY - 2013. jlius 28. 20:30:56
Bírókák! Tudtátok?:

"A szenvedély az akaratnak egy erõs vágy által megesõ leigázása, eltiprása. A szenvedély megszüntethetõ, ha a hozzá vezetõ vágyat kielégítik."


Na most ez úgy néz ki itten magyarhonban - ha hiszitek, ha nem, ha hülye a magyar vagy nem ha erös, ha gyenge - hogy ragaszkodik a magyar földhöz, élethez és nyelvéhez. Nincs semmi mása ezen a világon, csak a talpalatnyi földje.

Értitek csökött agyúak? A világon az egyetlen a magyar kultura, amelyik a magyarnak teljes és tökéletes életkörülményt képes teremteni.

EZ AMIT SZENVEDÉLYESEN AKAR MINDEN MAGYAR EMBER.

Ki a fészkes fenét érdekel más ország leigázása? Imre a hibás? Ne etess pubi.

Az egész világ utálja azt a gyökér, tapló cigánynépet amelyik már évszázadok óta rátelepszik a világra!

EZ A ZSIDÓ!

Persze lehet, hogy Imre lázítja egész Európát (, mert lázad ám szépen!), az is lehet, hogy amit olvasunk a médiába - a zsidó seggek kinyalását, azt is Imre organizálta onnan Szigetszentmiklósról, mi több a Kuruc infó is rá hallgat a háttérben, nem tudtátok? Piros telefonja van, forró dróttal minden zsidógyülölö portál tulajdonosához.

Csúnya Imre! Fentebb bejelöltem egy idézetet, ami szerint rögtön elmúlna benne a "szenvedélyre szítás" ha megszünne a kiváltó ok.

Nem vagyunk mi barbárok, söt, sokunknak semmi baja nem lenne a született zsidóval, ha itt, ebböl az országból amit MAGYARORSZÁG-nak neveznek, a tetves banda nem akarna mindenáron zsidó territóriumot csinálni.

JAVASLATOM - ami teljesen független Imrétöl - az lenne: Szüntessük meg a kiváltó okokat. Nem tüzre hányva, nem lemészárolva hosszú késekkel, nem is zsidó csillagocskákkal megtüzdelve az itt élöket... ma még.
Egyszerüen amelyik zsidónak érzi magát az takarodjon, amelyik magyarnak az pedig kurv@ gyorsan álljon le azzal, hogy ö zsidó. Ha nem képes alkalmazkodni akkor el kell távolítani ezeket a közéletböl.

Vagy magyar vagy zsidó. Nem a vallásáról, hanem a hovatartozásáról beszélek. Az értelmesebbje tudja jól, de a görény része - és ebböl itt a megtürt százalékot jóval meghaladó mennyiségröl beszélek - nem akarja tudni, így el kell pucolni az útból.

Ha - ök maguk - ezt nem képesek elvégezni értelmes és belátható idön belül akkor marad a gyom kiírtása.

Biztos nem lesz könnyi, nem táplál itt már senki hiú reményeket, de amikor a kötél szakad, a nép megindul akkor addig fog tartani a gyülölet harca, ameddig az egyik belepusztul.

Szerintetek - akik ezt az oldalt olvassátok, elemzitek a tartalmát, figyeltek és keresitek a megoldást vagy értünk vagy ellenünk - mi fog történni?

Ha évtizedek alatt meg is fakult 56 története a világ szemében, ha itt ott elgyávult az emberiség, ha a zsidómédia agyhalottakat nevelt százmilliókból, ha a fél világ el is adta magát az ördögnek, szerintetek egy végitélet harcában a világ még értelmes lényei kik mellé fognak felsorakozni? A zsidók mellé?

Kedveskéim, eladott, megvett és (ha még találni) tisztességes birócskák, mit akartok csinálni Posta Imrével? Meghurcolni? Megfenyíteni? Megfélemlíteni?

és velem? és a többi itt olvasóval akik közül jónéhányan ugyancsak leírták a véleményüket az oldalra. Mit akartok csinálni velünk? Mi nem hazudozunk, mi hülyék lehetünk, mondhatunk sok baromságot, de hiszünk magunkban. Bennetek már nem. De felejtsétek el - csak egy pillanatra - ezt az oldalt. Olvassátok a neten megjelent többi blogot is? Meg akartam számolni a múltkor, de kétszáznál (amiröl csak én tudok) abbahagytam. Mégis mit akartok csinálni a jónéhány magyar és sok külföldi oldal beíróival?

A zsidó oldalakon kivül, melyik oldalon találkoztok baráti megnyilvánulásokkal, ha Izrael és a zsaroló, hatalmat bitorló zsidók kerülnek szóba? De ne is a weboldal, a megjelent cikk, illetve hír írója legyen a szemetek elött! Azokat a hozzászólásokat olvassátok el amelyek parancs és irányítás nélkül fogalmazódnak meg emberek százezreiben. Teljesen mindegy, hogy nálunk, illetve a velünk kapcsolatban lévö oldalakon, vagy más portálokon (talán minket is leugatva) jelennek meg információk, az olvasók szinte egyöntetüen gyülölik, jobb esetben megvetik ezt a népet. Nem a palesztinok miatt, nem a megjelenésük miatt, nem is az évtizedek alatt megszerzett hatalmi helyek miatt undorodik ez a világ tölük.
Az egyszerü emberek kulturától és lakóhelytöl függetlenül ki tudnak jönni másokkal bizonyos határok között, de nem tudnak, nem akarnak és soha nem fognak békében élni azokkal akik gyülölködnek és ebben a gyülöletben képesek felnevelni utódjaikat és megtámadni, megalázni a náluk gyengébb és esendöbb emberiséget.

Gyülöletük szülte meg ismét és táplálta az ellene/általa újra létrejött gyülöletet. Ennek ereje napjainkban egyre rövidebb intervallumokban duplâzódik.

Meddig vártok? Csak az az egy út maradhat nyitva aminek a vége milliók halála lesz? Titeket "zsidókat" - ha annak vallod magad - ki irányít. Meg akartok halni, vagy élni? Tudjuk, hogy van közületek sok olyan amelyik a békét tartja fontosnak, de már nem elég hangoztatni és felvonulni, de észre kellene vennetek, ki uralja a világot és hogyan. Azok bíznak az erejükben mi (bármelyik oldalon is állunk) nem. Nincs erönk, csak értékeink amit nem pénzzel mérnek. Van nektek is, minden emberben van vagy lehet érték, nem függ vallástól, népcsoporttól. Egy dologtól indul és érkezik ugyanoda.

Az, hogy ahol élsz ott befogadnak vagy sem. Nem mindig könnyü, nem is mindig optimális, de az egyetlen élhetö és túlélhetö megoldás.
A hazádat és a veled együtt ott élö embereket fogadod el magad mellé, vagy egy, a számodra megkreált, téged irányító csoporthoz akarsz csatlakozni?

...és most?

.......
Ami meg a paragrafusaitokat illeti - nézzetek már körül! Nagyon inog a pulpitus és nyakban szoros a bírói tallár is! A kalapácsot még le-le lehet csapkodni: "-Csendet kérek vagy kiüríttetem a termet!" ... hmmm.

Az egész országot?
#8 | rozsola - 2013. jlius 28. 20:46:51
Sajnálom , hogy megálltál 9-nél.
#9 | Kedvesi - 2013. jlius 28. 20:57:08
Permeteznek mert megint nem akarnak esõt. 2 hónapja nem is permeteztek, volt is özönvízszerû esõ.
#10 | gladiator07 - 2013. jlius 28. 21:10:39
GERRY. s_*_grats_*_yuppys_*_gts_*_bye

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.