Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

K√∂nny√Ľlovass√°g


√Člvezettel vezet az √©let. Aki j√≥l b√≠rja a meleget, az gondoljon csak arra, hogy „J√∂n m√©g kuty√°ra d√©r!” Mund√©r! Ma m√°r permeteznek rendesen, hogy a keddi es√Ķz√©s el√Ķ legyen k√©sz√≠tve √©s ne legyen a szik tov√°bb sz√≠tva. Porzik a f√∂ld, de m√°shol mennyd√∂r√∂g √©s h√≥zik. K√ľl√∂n√∂sebb aprop√≥t nem akartam kital√°lni ahhoz, hogy kit√°lalni lehessen eme UV-termel√Ķ id√Ķben, de ha m√°r itt vagytok, akkor csak legyetek ott, ahol vagytok!

Mivel √ļj sport√°g van kibontakoz√≥ban √©s a zsidaj r√°szokott a l√≥h√ļsra √©s ter√≠tette Eur√≥pa-szerte sz√≥rva, √≠gy m√°r nem kell csod√°lkozni, hogy a magyar lovas nemzet lesz √ļjra. A felvezet√©s megt√∂rt√©nt, a botr√°nyok el√ľltek csendben √©s a lovakat nyergelik, hogy nyargaljanak √©s vigy√©k h√≠r√©t a lovas kaz√°ri majomkod√°snak. Nemzeti √©s sz√©kely agyon-v√°gta. Sajn√°lom a lovakat, de h√°t a v√©ge √≠gy is a Cs√°nyi-v√°g√≥h√≠don virslib√Ķrbe-k√∂t√©sben lesz meg√≠rva v√©gre!

A modern lovasság ma így néz ki!Nem akarok ker√©kk√∂t√Ķje lenni semminek, ami hasznos lehet a nemzeti kerekez√Ķk k√∂z√∂tt, de √ļgy v√©lem, hogy az orr√°ra kell koppintani, miut√°n a k√∂rm√©re n√©z√ľnk a nemzeti bring√°s t√∂rt√©n√©seknek is. Nem v√©letlen, hogy a rend√Ķrsegget r√°usz√≠tott√°k a biciklist√°kra √©s az sem, ha ezt√°n a ker√©kp√°rosok is jobban k√∂r√ľln√©znek, micsoda mocsok veszi √Ķket k√∂r√ľl, egyenruh√°ban is an√©lk√ľl.

Apropó, ha már a nemzetközi helyzet szóba jött, akkor pár mondatot áldozni rá mégsem felségsértés.

Tömören, töményen!

1. Szíriai lázadók megkezdték a tömeges fegyverletételt
2. T√∂r√∂korsz√°g, Sz√≠ria, Ciprus (t√∂r√∂k r√©sze) jelent√Ķs gazdas√°gi seg√≠ts√©get kap Keletr√Ķl
3. USA, EU, zsid√≥hord√°k G√∂r√∂gorsz√°g tov√°bbi t√°mogat√°s√°t „ejtett√©k”
4. A „Vabankot” j√°tsz√≥ egyiptomi hadsereget favoriz√°lj√°k, t√∂rv√©nyes korm√°ny nincs. F√Ķ t√°mogat√≥juk a „ditroiti” aut√≥gy√°rak.
5. Izrael a g√°zai, palesztin olaj √©s g√°zmez√Ķ ellop√°s√°ra j√°tszik – szaro Anglia/NATO seg√©dlettel, s ezzel m√©g halad√©kban rem√©nykedik a mocsok.
6. Magyar poz√≠ci√≥k er√Ķsen romlottak, lej√°rat√≥ m√©di√°ikat nagyj√°b√≥l az eg√©sz vil√°g kir√∂h√∂gi
7. Mivel h√°bor√ļkon √©s gyarmatos√≠t√°son k√≠v√ľl m√°st nem ismernek,- egy v√©gs√Ķ h√°bor√ļn agyalnak.
8. Ez jelenlegi √°ll√°s szerint az angolsz√°sz cs√ľrh√©vel egy√ľtt 100% kiirt√°sukat jelenti a bolyg√≥n. El√©g volt! …
9. Az Indiai √≥ce√°n m√°r nem az √∂v√©k, Guamr√≥l ember √©lve nem fog kij√∂nni! Mindenkinek elege van ebb√Ķl a szarkavar√≥ hord√°b√≥l , kinn is, benn is!

Még a végén tényleg átrajzolják az átrajzolt térképet.√Čs a sort lehetne m√©g folytatni, de minek? A bels√Ķ iszonyrendszer is alakulgat sz√©pen. Ezt most kaptam. √Āttett√©k R√°ckev√©re az √ľgyet, mert r√°j√∂ttek, hogy..., de mi tartott eddig √©s a rept√©ri idi√≥ta zsand√°rok √©s az azt fel√ľgyel√Ķ zsid√≥-√ľgy√©szs√©g ezt sem tudja. NNI kisz√°llt? Gyerekek, egyre k√∂zelebb √°llok a probl√©ma megold√°s√°hoz. Persze nem garant√°lom, hogy b√©k√©sen leszek k√©pes t√Ľrni a sok idi√≥ta √ľgy√©sz-b√≠r√≥ mocsok baromkod√°s√°t, de majd kider√ľl, hogy meddig tart a c√©rna. P√°r k√©st ki kellene pr√≥b√°lni m√°r nagyon, hogy viszi a h√ļst! Tudom, tudom...persze csak demokratikusan, de akkor azt√°n t√∂meg√©vel. Ezek a Cs√°nik!
HozzŠszůlŠsok


#11 | rozsola - 2013. jķlius 28. 21:18:45
Kedves Gerry.
Meg foglak lepni mondanival√≥mmal , mert nem v√°rhattad el t√Ķlem a m√ļltbeli " √∂sszeugr√°sunk " ut√°n.
Csup√°n annyit akartam/akartunk mondani nagyon √∂r√ľl√ľnk , hogy igazi erd√©lyik√©nt sz√≥lalt√°l meg.
#12 | jozsef toth - 2013. jķlius 28. 21:37:17
Latom mindenki elmondta mind azt amit erez. Na akkor most megproballom a magam reszerol.Imre a tavolsag koztunk kilometerbe eleg sok. De talan erzelmi vonalon ez sokkkkal kozelebb van. Szamomra ez fontos. Most MINDENKI olvashatja ,amenyibe Posta Imre B@SZOGATASAT nemfevezitekbe MOCSKOS vagotf@szuak,vagy bantodasa eri ot es csaladjat ezet DUPLAN megfizettek!!! Tudom most lehet vigyorogni,kivagy TE kis sz@rhazi !!! Igen en azvagyok.De azert nefelejtsetek sok ilyen kis SZ@RHAZI mind EN ha talalkozunk nagy ganyedomblessssz. De ezt nektek kell lenyelni !!! Mostanaba beszelgettem Angliabol jot feketevel es ok is tudjak ,hogy a zsidokkal van a baj.Es aki meg nemtudja azt majd segittem,hogy megtudja.Imre ha van lehetoseg csak a NEVEKET cimeket tedd bisztos helyre ,akar a szulok es gyerekek adatait.A tobbit majd a kis SZ@RHAZI baratod befejezi. Csak azert,hogy vegyek eszre Posta Imrevel ellehet banni ,de az meg nem minden!A vilagba sok helyen elsz@rtatok a becsuletet ,sajnos nemvalami jo a tovabbi jovotok.s_*_dur Ennek viszont szivbol orulok!!:D
#13 | GERRY - 2013. jķlius 28. 21:48:48
kösz' rozsola - azért volt benne 50% Somogy megyei - akkor még elenyészö cigány kissebbséggel - tájszólás is! s_*_kukk

Nem várok el senkitöl semmit, de te is másként fogalmazol mint az elején... ezért nem is volt okom mostanában neked ugrani.s_*_v
#14 | rozsola - 2013. jķlius 28. 21:52:40
Nekem is tetszik ez a mód. Kevesebb személyes kötekedés , kevesebb gond.
#15 | pozor124 - 2013. jķlius 28. 22:11:30
Putyin p√©lda√©rt√©k√Ľ besz√©de! Biztos ismeritek, sok weboldalon megjelent nemr√©g, pl. itt is: fenyorveny.hu/201...szede.html Na most, √©n egy az egyben behelyettes√≠tem az oroszt magyarra, ekkor √≠gy hangzik: Pozor p√©lda√©rt√©k√Ľ besz√©de
Magyarorsz√°gon magyarok √©lnek. Ha b√°rmely kisebbs√©g, b√°rhonnan, Magyarorsz√°gon √©lni akar, itt dolgozni √©s Magyarorsz√°gon lenni, besz√©lnie kell magyarul, √©s tiszteletben tartani a magyar t√∂rv√©nyeket. Ha ink√°bb m√°s t√∂rv√©nyeket tisztelnek, akkor menjenek azokra a helyekre, ahol ez √°llami jog. Magyarorsz√°gnak nem kellenek ezek a kisebbs√©gek, ezeknek a kisebbs√©geknek kell Magyarorsz√°g, √©s nem adunk nekik kiv√°lts√°gokat, ne pr√≥b√°lj√°k megv√°ltoztatni t√∂rv√©nyeinket hogy illeszkedjen az √Ķ v√°gyaikhoz, nem sz√°m√≠t mennyien kiab√°lnak "h√°tr√°nyos megk√ľl√∂nb√∂ztet√©st". Jobb ha tanulunk az √∂ngyilkoss√°gi statisztik√°kb√≥l Amerik√°ban, Angli√°ban, Hollandi√°ban √©s Franciaorsz√°gban, ha t√ļl akarunk √©lni mint nemzet. A magyar szok√°sok √©s hagyom√°nyok nem kompatibilisek sok kisebbs√©g primit√≠v kult√ļr√°j√°val. Ez a tiszteletrem√©lt√≥ t√∂rv√©nyhoz√≥ test√ľlet, az √ļj t√∂rv√©nyek megalkot√°s√°n√°l, a magyar nemzeti √©rt√©keket kell szeme el√Ķtt tartania, megjegyezve, hogy a kisebbs√©gek akik idej√∂nnek, nem magyarok.

A politikusok a Parlamentben öt teljes percig álló ovációval fogadták Pozor beszédét.

(Nem m√Ľk√∂dik a linkem, pedig pontosan m√°soltam. de mindegy, mert a www.fenyorveny.hu -n, de sok m√°s k√∂z√©leti weboldalon megtal√°lhat√≥ a cikk.)
#16 | apacuka11 - 2013. jķlius 29. 08:08:24
Imre, tetszik ez az "Er√Ķs Pista"-s mot√≠vumokkal d√≠sz√≠tett biciklis "otthonka"...!
Tart√≥zkodj√°√°√° a gyors teker√©st√Ķl, nehogy az ellensz√©l j√©gvir√°g mint√°kat gener√°ljon az orc√°dra...!
√Āmb√°tor, √≠gy pizza fut√°rnak √°lc√°zva is tudod sz√°ll√≠tani az IGE-t...!:D
#17 | postaimre - 2013. jķlius 29. 08:26:37
Gerry, az id√Ķ nak√ľnk (is) dolgozik, nem csak ellen√ľnk. A helyzet az, hogy √©n a magyar√°zatom nagyon leegyszer√Ľs√≠tve tudom el√Ķadni ezeknek, nagyj√°b√≥l ilyen form√°ban: "A qva zsid√≥ any√°tokat!"...

Ennyit √©rdemelnek. Persze tudom, hogy ett√Ķl nem lesznk t√°j√©kozottabbak √©s a "jogszab√°ly" iis k√∂ti az ebet a kar-orrhoz, de most kezdjek el ilyen hullad√©k "√ľgy√©sz--b√≠r√≥, nyomor√©k ostoba korrupt zserny√°k" ellen√©ben v√©dekezni. Se kedvem, se √©rtelm√ľk nincs meg hozz√°. Agyon kell verni midegyiket minden k√ľl√∂n√∂sebb hajcih√Ķ n√©lk√ľl az els√Ķ adand√≥ alkalommal. Ebb√Ķl m√°r nem engedek egy tapodtat sem, s√Ķt m√©g zsir√°fnak sem kell ehhez lenni√ľk csak megalkuv√≥ √©s benn√ľnket (m√°sokat) zaklat√≥ ilyen-olyan csinovnyiknak.

A "nemzetk√∂zi helyzet" erre nagyban r√°seg√≠t, mert "al√°nk" dolgozik, ezt nem lehet nem √©szrevenni, de ett√Ķl eltekintve m√°r nagyon unom a h√ľlye barmait. Elmenni sincs "hangulatom" a t√°rgyal√°soknak nevezett sze√°nszokra, mert minek? H√ľly√©ket l√°ttam m√°r eleget √©s a baj az, hogy egyszer t√©nyleg pof√°n fogom verni valamelyiket, de ha j√≥l belegondolok, akkor ki is csavarhatn√°m a nyak√°t ennyi er√Ķve, mert gyorsabban szabadulhatok √©s annak van √©rtelme, a verekedsnek semmi. Eggyel v√©gezni meg minek? F√Ķleg egy sutty√≥ b√≠r√≥val, vagy √ľgy√©sszel? Ezeket kollekt√≠ven kell a falhoz √°ll√≠tani!

Pozor az a Putyin -beszéd fenn van az oldalon. http://magyarnemz...dmore=3905

A neten most ennek abesz√©dnek a elyettes√≠tett cig√°ny-zsid√≥ verzi√≥ja kering m√©g a "j√≥bikos" k√∂r√∂kben is. Feltal√°lt√°k a kan√°lban a g√∂rb√ľletet.

Cuki, szívesebben lennék pizzafutár, mint az "ami most".
#18 | csatapata - 2013. jķlius 29. 10:49:16
Bizony a l√≥kezel√©s nagy kincs lesz nem sok√°ra. √ćme a j√∂v√Ķnk: kov√°csunk kapta lencsev√©gre Rom√°ni√°ban (el√©g besz√©des)

http://kepfeltolt...es.hu_.jpg

√Čn m√°r el is kezdtem a nyargal√°st, tegnap megvolt az els√Ķ sikeres tereplovagl√°som is, ami nagyon j√≥l siker√ľlt mert ahhoz k√©pest, hogy kicsit nyugtalan volt alattam az az "arab diszn√≥", az√©rt csak a h√°t√°n t√©rtem haza, ami nem is olyan rossz els√Ķre s_*_kl.

A t√©m√°n√°l maradva: felh√°bor√≠t√≥, ami a magyar lovasvil√°gban t√∂rt√©nik, ugye nemr√©g kir√ļgt√°k a m√°tai m√©nes nagy tekint√©ly√Ľ vezet√Ķj√©t, a puszt√°n att√≥l f√©lnek, hogy elherd√°lj√°k a lovakat :|, mert kell a ter√ľlet a FIDESZ f√∂ldmutyinak, leszarj√°k ezek, hogy t√∂bb sz√°r √©ves hagyom√°nyt tipornak el, no de mindhi√°ba, "a magyar l√≥ra termett, ez√©rt adott az Isten a magyarnak lovat, nyerget !"
#19 | gladiator07 - 2013. jķlius 29. 12:38:12
K√©rdezed, hogy "zsid√≥k" ...nektek ki a f√Ķn√∂k√∂t√∂k..?
H√°t √ēK' maguk.., a nememberek, ahogy az Imre kiv√°l√≥an, s tal√°l√≥an megfogalmazta.

Mert hogy galaktikus " provincia" nagyunk, m√°rmint a f√∂ld nev√Ľ bolyg√≥.., √©s - SAJNOS - az orsz√°gunk zsid√≥ fels√©g ter√ľletnek van deklar√°lva. Ha j√≥l belel√°tunk.., m√°r az is, csak id√Ķ k√©rd√©se mikor mondj√°k ki.

Az Imre erre már régen rávilágított, és valóságos tény, csak a "pláza" polgárok nem látják.

Ha' olvass√°k a g√©nhib√°s hullad√©kok.., mert bisztosan igen, tudhatj√°k a v√©lem√©ny√ľnket. Persze semmin nem v√°ltoztat, ama t√©ny hogy nem szertj√ľk √Ķket.

Aszt viszont l√°tni kel, ..√ēk' a helytart√≥k, a h√ľll√Ķk, alakv√°ltoz√≥s form√°ban √©s r√∂h√∂gnek rajtunk.

Nagyon j√≥l tudj√°k a helyzet√ľnket, hisz √ēk' alak√≠tott√°k ki.

Nincs j√≥, meg rosz zsid√≥.., √Ķk' parancsot teljes√≠tenek.., az isten√ľk√©t. JHVH - √©t. √ćgy h√°t nekik sincs m√°s √ļt, √©s eszt √Ķk is tudj√°k.

Lelki fröcs nekik.., mind hiába. Ezek NEMEMBEREK.

A V√ČR.., a DNS - miatt kell nekik, √©s ez√©rt gyi...olnak is, gyi...oltatnak, √©rte ha a fene - fen√©t eszik is, musz√°j, nem tehetnek m√°st.
√ēk' nagyon j√≥l tudj√°k a sorsukat, id√Ķnk√©nt saj√°t fajt√°jukat is fel kell √°ldozniuk, √ēk' is egyfajta szerepk√∂rt j√°tszanak.

A k√∂zvetlen helytart√≥juk a VATIK√ĀNBAN, sz√©kel, √ē' az els√Ķ sz√°m√ļ f√∂ldi helytart√≥, √©s t√©nylegesen is az..!!

Világok harca folyik már év trilliárdok óta, a mienk csak egy porszem a sivatagban.

√Āld√°s.

Egy pog√°ny.
#20 | Tuzroka - 2013. jķlius 29. 16:43:11
GERRY! Nem vagyok a szavak embere,csak annyit mond
ok:A sz√≠vemb√Ķl sz√≥lt√°l...de nem csak az eny√©mb√Ķl!s_*_csin

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.