Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Exopolitikai int√©zm√©nyt hoz l√©tre az USA a f√∂ld√∂nk√≠v√ľli √ľgyekkel kapcsolatban


Bizonyos j√≥ t√°j√©kozott bennfentes forr√°sok szerint az Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok felk√©sz√ľlt egy olyan int√©zm√©ny l√©trehoz√°s√°ra, amely f√∂ld√∂nk√≠v√ľli √ľgyekkel foglalkozik majd.

Veterans_Today_Dr_Preston_JamesDr. James Preston a n√©pszer√Ľ Veterans Today-ben a titkos √Ľrh√°bor√ļval foglalkoz√≥ √≠r√°saiban azt √≠rja, hogy az USA „exopolitikai” bizotts√°ga olyan d√∂nt√©st hozott, hogy l√©tre hoznak egy olyan int√©zm√©nyt,ami f√∂ld√∂nk√≠v√ľliekkel kapcsolatos √ľgyekkel foglalkozik majd. A d√∂nt√©s√ľk olyan hat√°r√°n vannak, hogy el√©rkezett az id√Ķ, amikor nyilv√°noss√°gra kell hozni a f√∂ld√∂nk√≠v√ľli jelenl√©tet a bolyg√≥nkon. A titkos bizotts√°g Mj-12 n√©ven fut. Dr. James szerint hamar j√≥v√° fogj√°k hagyni egy hivatalos exopolitikai szerv l√©trehoz√°s√°t. A feladatuk az lenne, hogy f√∂ld√∂nk√≠v√ľliekkel hivatalosan tartsanak kapcsolatot, hasonl√≥k√©ppen, mint a k√ľlpolitika. Az √≠r√≥ szerint fontos emberek fontolgatj√°k az int√©zm√©ny l√©trehoz√°s√°t, √©s √Ķk is fogj√°k els√Ķsorban m√Ľk√∂dtetni az exopolitikai szervezetet.

Az int√©zm√©ny gyakorlatilag nem hivatalosan, √©s nem publikusan m√°r 1947 √≥ta m√Ľk√∂dik.

“Egyes jelent√©sek azt sugallj√°k, hogy volt egy m√©ly bels√Ķ megosztotts√°g ebben a csoportban, a fiatalabb tagok kem√©nyen az USA korm√°ny√°nak teljes nyilv√°nos k√∂zz√©t√©tel√©t akarj√°k, ezt k√∂vet√Ķen egy hivatalos exopolitikai hivatal fel√°ll√≠t√°s√°t. Az USA korm√°nya most az exopilitikai hivatal l√©trehoz√°s√°nak folyamat√°ban van, √©s n√©h√°ny nagyra becs√ľlt ember szem√©ly√©t veszik fontol√≥ra, akik k√∂z√ľl kiv√°lasztanak egy igazgat√≥t, hogy vezesse az √ļj irod√°t”- √°ll√≠tja James Preston.
UFO és idegen civilizáció nem létezik.!

Nem csak ember √©l a vil√°gban, √©n hiszem, hogy l√©tezik az emberen k√≠v√ľl is √©rtelmes l√©ny az Univerzumban!

ex

Az int√©zm√©ny l√©trehoz√°sa azonban rendk√≠v√ľl komplex, mert a k√ľl√∂nbs√©g nagy egy korm√°nyzati hivatal, √©s egy oszt√°ly k√∂z√∂tt. Egyes korm√°nyzati szervek azt √°ll√≠tan√°k, hogy az int√©zm√©ny jelenleg is m√Ľk√∂dik, csak az √Ķ kez√ľk alatt, √©s a tev√©kenys√©get ezen t√ļl is √Ķk akarn√°k folytatni hivatalosan. A projektre az USA K√ľl√ľgyminiszt√©riuma is r√°tenn√© a kez√©t a polg√°rjogokra hivatkozva. Az int√©zm√©ny el√Ķnye az lenne, hogy a kapcsolatokat nemzetk√∂zi szinten is √∂sszehangoln√°. A probl√©ma azonban az lenne, hogy egy√©b √ľgyn√∂ks√©gek, √©s szervek is felbukkann√°nak azzal √©rvelve, hogy a tev√©kenys√©g az √Ķ feladatk√∂r√ľkbe tartozik. Nagy val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel a jelentkez√Ķk k√∂z√∂tt ott lenne az Energia√ľgyi Miniszt√©rium, a NASA, √©s a V√©delmi Miniszt√©rium is.

Egy „Exopolitikai Hivatal” feladata az is lenne, hogy a mindenkori eln√∂kkel konzult√°ljon a f√∂ld√∂nk√≠v√ľli tev√©kenys√©gek fontosabb esem√©nyeir√Ķl. Ellent√©tben Truman, √©s Eisenhower idej√©ben, amikor a szervezetek kihagyt√°k az eln√∂k√∂ket az inform√°ci√≥k √°tad√°s√°b√≥l, √©s sok tev√©kenys√©get eltagadtak el√Ķl√ľk.A vil√°gon sehol sincs precedens egy exopolitikai int√©zm√©ny l√©trehoz√°s√°r√≥l. Az ENSZ l√©trehozott 1978-ban egy 33-426-os hat√°rozatot, amelyben felhatalmaz√°st adott egy ENSZ int√©zm√©nyre, amely speci√°lisan foglalkozik a f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek tev√©kenys√©g√©vel a bolyg√≥nkon. Az egyetlen ismert ilyen szervezet a Majestic 12, amely kezdetben rejtett tev√©kenys√©gk√©nt szerepelt az amerikai nemzetbiztons√°g rendszer palett√°j√°n.

√ćme, egy le√≠r√°s az Eisenhower idej√©b√Ķl az MJ-12 helyre√°ll√≠t√°s√°b√≥l:

“A legjelent√Ķsebb int√©zm√©nyi √°tszervez√©s mely a f√∂ld√∂nk√≠v√ľli jelenl√©t politikai ir√°ny√≠t√°s√°t √©rintette, az MJ-12 kiterjeszt√©se √©s form√°liss√° t√©tele egy √∂n√°ll√≥ int√©zm√©nny√© teljesk√∂r√Ľ felhatalmaz√°ssal v√©grehajt√°si utas√≠t√°s √°ltal, hogy m√©rlegelje √©s politikai d√∂nt√©seket hozzon a f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek jelenl√©t√©vel kapcsolatosan. Az MJ-12 form√°lisan be√°gyaz√°sra ker√ľlt a Nemzetbiztons√°gi Tan√°cs Rejtett M√Ľveletek Bizotts√°g√°ba 5412-es Bizotts√°gk√©nt, mely elnevez√©st a Nemzetbiztons√°gi Tan√°cs 5412-es ediktum√°r√≥l kapta. Az MJ-12 kor√°bbi megl√©te, mint a v√©grehajt√≥ hatalom √°ltal kijel√∂lt ad hoc bizotts√°g, most √°lland√≥ albizotts√°gk√©nt int√©zm√©nyesen be√©p√ľl a Nemzetbiztons√°gi Hivatal legtitkosabb hivatalai k√∂z√©. Inform√°torok tan√ļvallom√°sai bizony√≠t√©kk√©nt arra utalnak, hogy Truman ad hoc bizotts√°g√°t, az MJ-12-t √ļgy szervezt√©k √°t, hogy az most k√©t r√©teget tartalmaz. A legk√ľls√Ķ r√©teg egy 40 szem√©lyb√Ķl √°ll√≥ csoport, akik egy Tanulm√°nyoz√≥ Csoport voltak (innen a n√©v PI-40, √©s a Speci√°lis Tanulm√°nyok Csoport is az MJ-12-h√∂z k√∂thet√Ķ), melynek feladata az volt, hogy speci√°lis tanulm√°nyokkal √©s politikai aj√°nl√°sokkal l√°ssa el f√∂ld√∂nk√≠v√ľli k√©rd√©sekben a kisebb d√∂nt√©si csoportot (MJ-12), amely t√©nylegesen k√©sz√≠tett hivatalos politikai aj√°nl√°sokat v√©grehajt√°sra Eisenhower vezet√Ķi v√©grehajt√≥i enged√©lye ut√°n.”
UFO és idegen civilizáció nem létezik.!

Nem csak ember √©l a vil√°gban, √©n hiszem, hogy l√©tezik az emberen k√≠v√ľl is √©rtelmes l√©ny az Univerzumban!

ukö

James Preston szerint az MJ-12 legfiatalabb tagjai teljes nyilvánosságot követelnek a világ összes Földön lakó emberei számára, már 2013-ra! Az embereknek joguk van tudni az igazságot.

Dr. James a forr√°s√°t nem nevezi meg, ez√©rt felvet√Ķdhet a k√©rd√©s a hiteless√©get illet√Ķen. Egy biztos, hogy a Veterans Today egy nagy n√©pszer√Ľs√©gnek √∂rvend√Ķ hiteles honlap, amelynek a szerkeszt√Ķs√©g√©ben elismert, kulcsszerepet j√°tsz√≥ emberek vannak. Van k√∂zt√ľk veter√°n katonai h√≠rszerz√Ķ, min√Ķs√≠tett szakpszichol√≥gus is.

Amennyiben Dr. James √°ll√≠t√°sai beigazol√≥dnak, √©s forr√°sai helyt √°llnak, akkor az intelligens f√∂ld√∂n k√≠v√ľli √©letr√Ķl hivatalosan is bejelent√©st v√°rhatunk.
Link

HozzŠszůlŠsok


#31 | Varuna - 2013. jķlius 31. 15:25:57
#28 | GERRY: Varuna - nem haragszom ám rád, semmi bajom veled, még a kötözködéseimnél is szégyenlem néha magam, hogy mi a francért b@szogatlak, mert valójában nem érdemled meg. Tudom, hogy jót akarsz és nincs benned rosszindulat (vagy legalábbis jóval kevesebb mint bennem), de amikor néha bizonyítani alarsz dolgokat, az ugrik be rögtön, hogy a kevesebb talán több lenne. Nem az ellenséged vagyok, csak az ellenfeled. Ha érted, akkor aztr is megérted, miért mondom a következöt: - Nekem nem kell bizonyítékokat felhalmoznom azért, hogy elgondolkozzak néhány dolgon. Te pedig bizonyítéknak próbálsz mindent tálalni, hogy higgyenek már neked... Fontos? Te még nem is ebböl élsz.

M√°r nem biztos hogy olvasod ezt... Igazad van, a kevesebb n√©ha t√∂bb - viszont nem felt√©tlen√ľl k√∂zvetlen√ľl neked sz√°nom "bizony√≠t√©k" √©s "meggy√Ķz√©s" gyan√°nt amiket berakok, mert az√©rt sokan olvass√°k a blogot olyanok akik egy√°ltal√°n nincsenek "k√©pben". Az√©rt szoktam olyan hossz√ļ l√©re ereszteni, hogy t√°j√©koz√≥dni tudjanak. (A Reagen-es is cikk is meg√©rt volna egy k√ľl√∂n bejegyz√©st ha megvan m√©g, - ill sorozatban lett volna p√°r hasonl√≥ ami sz√≠nes√≠ten√© a blog-ot... s most elbizonytalanodtam van e √©rtelme bek√ľldeni, vagy csak a cig√°nyokkal √©s a zsir√°fokkal hergelj√ľk magunkat?)

M√°r t√ļl vagyok r√©gen azok a korszakomon h b√°rkit is gy√Ķzk√∂djek. Mindenki azt hisz amit akar. R√©szemr√Ķl saj√°t tapasztalatb√≥l tudom hogy l√©teznek f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek mert m√°r volt r√©szem "elt√©r√≠t√©sben" (van bennem egy nyomk√∂vet√Ķ implant√°tum), s vitt√©k m√°r el √©jszaka a p√°romat is az √°gyb√≥l mell√Ķlem... s_*_csin
#32 | postaimre - 2013. jķlius 31. 16:00:10
Varuna, ne l√©gy bizonytalan, ha bizonyos vagy! Asszony megker√ľlt? Hol rendelted eg a szolg√°ltat√°st? Sokakat √©rdekelne - gondolom-, √©s m√©g √ľgyn√∂ks√©get is lehetne erre baz√≠rozni.
#33 | spartakusz - 2013. jķlius 31. 17:15:37
K√∂sz√∂n√∂m Apacuka 11 - a j√≥ k√≠v√°ns√°god - Varuna - nekem - illetve kapott √ľzenetem az volt, hogy nem szabad vele dicsekedni - l√°tod √©n nem teszem - m√©g is rohan az id√Ķ - tudom, hogy n√©ha meg mosolyognak - de ez az √Ķ √©let√ľk - de hidd √©s tudd - ma m√°r tudj√°k √©s esz√ľkbe fog jutni - amit elmondunk √©s le√≠runk - ez√©rt nem esnek majd p√°nikba AK-KOR!- √ČRTENI FOGJ√ĀK! Mert eml√©kezni fognak r√°...

spari...
#34 | GERRY - 2013. jķlius 31. 19:21:09
na most olvastam...

de ezt az√©rt nem tudod lenyomni a torkomon. "saj√°t tapasztalatb√≥l tudom hogy l√©teznek f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek mert m√°r volt r√©szem "elt√©r√≠t√©sben" (van bennem egy nyomk√∂vet√Ķ implant√°tum), s vitt√©k m√°r el √©jszaka a p√°romat is az √°gyb√≥l mell√Ķlem" - illetve az utols√≥ mondatr√©sz az lehet, hogy igaz, de √©n √≥vatos lenn√©k ennek a hiteless√©g√©vel. (A p√°rod mondta?... na j√≥ ezt nem k√©rdeztem :D)
Viszont ha err√∂l meg vagy gy√∂z√∂dve, akkor nincs igaz√°n mir√∂l besz√©lgetn√ľnk, mert √©n nem veszem be, te meg √°ll√≠tod... ez Patt helyzet.

Ami pedig az oldal tematik√°j√°t illeti, t√©nyleg nem ez a plattform az, ahol az ilyeneknek teret kell hagyni. De unalom√ľz√∂nek j√≥.

Elbizonytalanodt√°l? El√©g r√©gen itt vagy, √≠gy az√©rt neh√©z elhinni amit √≠rsz.. Larten44 is er√∂ltette, azt√°n a sr√°c visszavonult, mert a h√ľlyes√©gre az√©rt nem voltak vev√∂k az itt olvas√≥k. Ami pedig a "...vagy csak a cig√°nyokkal √©s a zsir√°fokkal hergelj√ľk magunkat?" - most komolyan... csak az volna az oldalon? Enn√©l az√©rt sokr√©t√ľbb a tartalom. Ez√©rt lehetsz te is itt, mint egy sz√©ls√∂s√©ges, holott a t√©m√°nak ami k√∂r√ľl √°ltal√°ban az agyad forog, egy√°ltal√°n nem itt a helye. Nem lett√©l elk√ľldve, ahogy Turul 40 se √©s m√©g m√°sok, csak "f√©kezve" ahogy m√°sok is. S√∂t, miut√°n az ir√°said alapj√°n m√©g felk√©sz√ľltebbnek is t√ľnsz mint az √°tlag √©s saj√°t gondolataidat, v√©lem√©nyedet, ki√©rt√©kel√©seidet is hozod, √≠gy j√≥val t√∂bb tiszteletet is kapsz az itt olvas√≥kt√≥l. Ezt az√©rt √©rt√©kelheted. A n√©ha neked k√ľld√∂tt pofonok meg velej√°r√≥i az ilyen t√©m√°nak. Hidd el √©n sokszor j√≥val toler√°nsabb vagyok az ilyen ... sz√≥val amiket √≠rsz, mint m√°sok. Vita n√©lk√ľl csapkodna pof√°n, hogy egy kicsit jobb bel√°t√°sra t√©rj.

√ľdv √©s sz√©p est√©t neked... hacsak el nem visznek ma is. ;)
#35 | postaimre - 2013. jķlius 31. 20:02:59
Gerry, ne vedd ezt f√©lv√°llr√≥l! Patakit is "elvitt√©k", de sajnos megker√ľlt √©s tudod milyen √©rdekes, de fut a szek√©r √©s fogy a lemeze, fizeti a hitel√©t √©s persze asszonyt is v√°ltott, ahogy hallom, de ez nem biztos.
#36 | Varuna - 2013. augusztus 01. 12:22:20
Gerry: "Viszont ha err√∂l meg vagy gy√∂z√∂dve, akkor nincs igaz√°n mir√∂l besz√©lgetn√ľnk, mert √©n nem veszem be, te meg √°ll√≠tod... ez Patt helyzet..."

Igen Gerry. Ez van, csak √ļgy mell√©kesen jegyeztem meg hogy az "ind√≠t√©kaim" tiszt√°bbak legyenek mikor a f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek l√©te mellett kardoskodom. Az asszonyon valami komolyabb m√Ľt√©tf√©l√©t hajtottak v√©gre, de jelentem megker√ľlt reggelre, s √ļgy t√Ľnik nem egy biorobotot kaptam vissza helyette. s_*_kukk A r√©szleteket fedje hom√°ly, - igaza van @spartakusznak. Spongy√°t r√°.

"...most komolyan... csak az volna az oldalon?..."

Persze van más is, sarkítottam... ;)
√Āld√°s!
#37 | apacuka11 - 2013. augusztus 01. 12:39:04
Nem igaz, hogy nincsen egy j√≥indulat√ļ UFO aki a GERRY-t mag√°√©v√° teszi...! UFF (-√ď) √©n besz√©ltem... s_*_kac

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.