Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

ENSZ figyelmeztetés: készüljünk a legrosszabb idõjárásra


Aha, mikor már ennyire nyilvánvaló, akkor már "figyelmeztet ú"? Ha az ensz-zsidaj hebergi az mindjár komolyabb dolog.
Jan Eliasson, ENSZ kĂ©pviselõ, minapi nyilatkozatában kifejtette: “Egy olyan periĂłdusban vagyunk, amikor az Ăłriási termĂ©szeti katasztrĂłfák kialakulásának az esĂ©lye nagyobb, mint bármikor. Legjobb, ha mindenki konstatálja a tĂ©nyt, ugyanis az esetleges viharok vehemensebbekkĂ© Ă©s gyakoribbakká válnak mostantĂłl”.

szupercella

A Genfben tartott konferencia témáját a hasonló természeti katasztrófákra való felkészülés és esetleges megelõzés képezte. Az UNISDR (International Strategy for Disaster Risk Reduction) jelentése szerint az a század, amiben éppen vagyunk, potenciális természeti katasztrófáktól fog hemzsegni, és elõzõlegesen 2,5 trilliárd dollárra becsülik a károk mértékét.

“A tudĂłsok már korábban is felhĂ­vták a világ figyelmĂ©t arra, hogy a jövõben egyre extrĂ©mebb termĂ©szeti csapásokkal számolhatunk. Ilyen volt tavaly a Sandy hurrikán is, Ă©s ilyenekre lehet majd számĂ­tani. KĂĽlönösen oda kell figyelnĂĽnk a gyengĂ©n fejlett országokra, ugyanis rendszerint õk a legnagyobb károsultjai a hasonlĂł katasztrĂłfáknak, Ă©s az egĂ©sz világgazdaságot lehĂşzhatják. Ez az összefogás pillanata, Ă©s sajnálatos, hogy a politikum mĂ©g mindig tagadja, hogy a környezetszennyezĂ©s fĂ©lelmetes mĂ©reteket öltött volna”, mondta beszĂ©dĂ©ben Eliasson.

Ha kíváncsi vagy arra milyen lehet a világvége, akkor nézd meg a Twice.hu videóját.
Link

Hozzászólások


#1 | Vizilo - 2013. július 29. 09:16:32
Megneztem a videokat felelmetes ami varhat rank ha bekövetkezik ,szoval lehet hogy az Ausztriaban keszülö es meglevö alagutak talan valamikor a VIP-kitenyesztetteknek menedeket nyujthat!
#2 | enid - 2013. július 29. 09:56:38
Tudosok?! Ugyanmar, gyerekek ne viccelodjunk! Mi a pcsat tudnak ezek?! Felolvasni, amit vki leir nekik?! Nagyreszuk megalkuvo, bexari senkihazi... energiat nem erdemes rajuk pazarolni, nemhogy megnezni a horrorfilmjeiket!

Nem a vilagvegerol kell KEPzelodni (mert a "vegen", meg bejon! Es pont ez a celjuk a "dokumentum"filmjeikkel is), hanem a VILAGrol (amit viszont cenzuraznak, eltitkolnak, elhazudnak stb. stb.)

Attol, hogy valaki tajekozodik es tisztaban van a jelenlegi xar helyzettel, meg nem jelenti azt, hogy gondolatilag tovabb kell eltesse ezt a kepet. Sot, arra kell felhasznalni, hogy a "hibat" kiiktassuk; gondolatainkkal viszont a pozitivat es a jot teremtsuk meg; ebbe fektessunk energiat.

Hamar, ahogy bent, ugy kint.

Jovanna, azt akartam mondani, hogy szeretetrezegjunk s_*_kac.
#3 | szarmata - 2013. július 29. 12:37:42
A cionisták felszólították az ENSZ-ben tunyuló zsidókat,hogy hazudjanak valamit a természeti katasztrófákról,mert sûrûbben,és komolyabban szeretnének a HAARP-al játszani!
#4 | dengizin - 2013. július 29. 13:04:17
Fõleg, ha rá is segítenek egy kicsit... Tegnap is elég komoly csíkozás volt. Aztán mára meg itt a vihar..
#5 | Entheo Mitiok - 2013. július 29. 22:21:32
Hír volt, hogy az alszkai HAARP állomás bezárták. Ezek szerint most vagy tényleg mûködésre kész a nagytesója, vagy valami van "oadkint". Imre, a kutatókkal mi a helyzet?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.