Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Tragikus tévedés vagy szándékos terv? 30 millió embert oltottak be SV40 rák vírussal


Az emberek szeretik rosszall√≥ pillant√°sokkal illetni azt, akir√Ķl kider√ľl, hogy √Ķ maga √©s csal√°dja ker√ľlik az olt√≥anyagokat. Egy nemr√©g megjelent dokumentum viszont √©pp arr√≥l sz√°molt be, hogy nem alaptalan az olt√°sker√ľl√Ķk gondolkod√°sa. Vagyis: a ” Nem tudod, mi van abban a fiol√°ban!” felki√°lt√°st val√≥j√°ban egy√°ltal√°n nem szabadna f√©lv√°llr√≥l venn√ľnk.

Az a polio v√©d√Ķolt√°s injekci√≥, amit1955-1963 k√∂zt adtak be az embereknek, √©l√Ķ r√°k v√≠rust tartalmazott. Itt egy olyan CDC ( Center for Disease Control) dokumentump√©ld√°ny, ami csak a b√∂ng√©sz√Ķ eml√©kezet√©ben maradt meg, elt√°vol√≠t√°sa ut√°n.
R√°k, Simian v√≠rus 40 (SV40), √©s a gyermekb√©nul√°s elleni v√©d√Ķolt√°s t√©nyei:

Az SV40 vírus megtalálható néhány majomfajban.
Az SV40-et 1960-ban fedezt√©k fel. Nem sokkal k√©s√Ķbb, a v√≠rust megtal√°lt√°k a polio vakcin√°ban.
T√∂bb mint 98 milli√≥ amerikai kapott egy vagy t√∂bb adagot ebb√Ķl az olt√≥anyagb√≥l 1955-1963 k√∂z√∂tt, abban az id√Ķben pedig az olt√≥anyag nagy r√©sze SV40 szennyezett volt. √ögy becs√ľlt√©k, hogy 10-30.000.000 amerikai kapott SV40 szennyezett olt√≥anyagot.
Az SV40 v√≠rust bizonyos t√≠pus√ļ r√°kos megbeteged√©sekben megtal√°lt√°k az emberben, de azt m√©g nem hat√°rozt√°k meg, hogy ezeket a r√°kos megbeteged√©seket az SV40 okozza-e.
A legt√∂bb tudom√°nyos bizony√≠t√©k arra utal, hogy az SV40-nel szennyezett vakcina nem okoz r√°kot, de bizonyos kutat√°si eredm√©nyek ellentmond√°sosak √©s tov√°bbi vizsg√°latok lenn√©nek sz√ľks√©gesek.
A ma haszn√°latos polio olt√≥anyag nem tartalmaz SV40 v√≠rust. Az √∂sszes jelenlegi adat azt mutatja, hogy a gyermekb√©nul√°s elleni v√©d√Ķolt√°sok 1963 √≥ta nem tartalmazz√°k a v√≠rust.

További tények

polio-1

Az 1950-es √©vekben, az SV40 v√≠russal megfert√Ķz√∂tt rhesus majom vese sejteket haszn√°lt√°k gyermekb√©nul√°s elleni v√©d√Ķolt√°sok k√©sz√≠t√©s√©hez. Mivel az SV40-et nem fedezt√©k fel 1960-ig, az 1950-es √©vekben senki sem volt tudat√°ban annak, hogy a gyermekb√©nul√°s elleni olt√≥anyag szennyezett lehet.
Az SV40 v√≠rust a befecskendezend√Ķ form√°ban tal√°lt√°k, nem a sz√°jon √°t beadand√≥ban.
Nem minden adag volt szennyezett. √ögy becs√ľlik, hogy 10-30000000 ember kapott SV40-et tartalmaz√≥ v√©d√Ķolt√°st.
Egyes bizonyítékok arra utalnak, hogy az SV40-nel szennyezett polio vakcina növelheti a rák kockázatát.Teh√°t …. t√∂bb mint 50 √©vvel az eset ut√°n, a CDC csendben elismeri, hogy ez az olt√≥anyag r√°kot okoz√≥ v√≠rust tartalmazott???????

A Cardinal Bernardin Cancer Center egy lektor√°lt tanulm√°ny√°ban meger√Ķs√≠ti ezt a t√©nyt. A kutat√°s szerint, a v√≠rus inaktiv√°l√°s√°ra az alkalmazott elj√°r√°s nem volt hat√°sos.

A MgCl2 √©s h√Ķ jelenl√©t√©beni inaktiv√°l√°si k√≠s√©rlet nem m√Ľk√∂d√∂tt teljesen. Az SV40-szennyezett vakcin√°kat az 1960-as √©vekt√Ķl eg√©szen 1978-ig haszn√°lt√°k szerte a vil√°gon.

Ez a t√∂rt√©net viszont nem √ļj – sokan, akik alaposan bele√°st√°k m√°r magukat az olt√°sok k√∂r√ľli k√©rd√©sekbe, ezt a t√©nyt m√°r √©vekkel ezel√Ķtt felfedezt√©k.

Ami √ļj az eg√©szben, hogy a CDC v√©g√ľl bevallotta a dolgot.

Mi tartott ilyen sok√°ig? M√°ra m√°r sokan, akik a fert√Ķz√∂tt polio √°llom√°nyb√≥l kaptak v√©d√Ķolt√°st, meghaltak r√°kban √©s minden nap √ļj √©s √ļj eseteket diagnosztiz√°lnak azok k√∂z√ľl, akik a szennyezett olt√≥anyagb√≥l kaptak.

Hasonl√≥an a mostani id√Ķkh√∂z, a sz√ľl√Ķket akkor is megr√©m√≠tett√©k √©s belekergett√©k abba, hogy gyermek√ľknek beadass√°k a polio vakcin√°t. Gondoljunk csak bele, 30 milli√≥ ember volt √©rintett abban, ahogy ezt a vakcin√°t r√°juk k√©nyszer√≠tette korm√°nyuk. T√©nyleg mindenkinek vakon meg kell b√≠znia a “Nagy Gy√≥gyszeriparban” √©s a korm√°nyokban?

A legf√©lelmetesebb az eg√©szben az, hogy a vil√°g nagy r√©sz√©n ez az olt√≥anyag k√∂telez√Ķ volt, bele√©rtve Magyarorsz√°got is.

Manaps√°g Amerik√°ban az emberek arra k√©nyszer√ľlnek, hogy az influenza elleni v√©d√Ķolt√°st beadass√°k maguknak, csak az√©rt, hogy meg tudj√°k tartani munkahely√ľket!

Gyermekeket √©s sz√ľleiket k√©nyszer√≠tik manaps√°g egy sor “v√©d√Ķolt√°s” bead√°s√°ra, mik√∂zben pontosan senkinek semmi fogalma arr√≥l, hogy mi van a kis fiol√°kban. Hal√°los v√≠rusok, higany, alum√≠nium, formaldehid,… t√∂bb milli√≥ gyerek kapja szerte a vil√°gon, ak√°r akarja, ak√°r nem. Legyen ez egy lecke mindenkinek arr√≥l, mennyire nem megb√≠zhat√≥ak ezek az olt√≥anyagok, bele√©rtve a HPV-t, a gyermekkori immuniz√°ci√≥ sorozatot √©s az √©ves influenza elleni v√©d√Ķolt√°st. Tragikus laborat√≥riumi hiba, sz√°nd√©kos eln√©ptelen√≠t√©si man√Ķver , vagy ak√°r egy kicsavart emberi k√≠s√©rlet?

√Čs kit lehet felel√Ķss√©gre vonni, ha gyermek√ľnk megbetegszik az olt√°sokt√≥l? Ki ment b√∂rt√∂nbe az SV40 v√≠russal elk√∂vetett t√∂meges gyilkoss√°g√©rt? Kit v√°doltak hanyags√°ggal?

Oh, majd elfelejtettem:……. senkit.

Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2013. jķlius 29. 11:05:37
Nem √≠rj√°k, hogy hol oltottak ezzel. Val√ļsz√≠n√Ľ, hogy Kelet-Eur√≥p√°ban. Azt√°n csod√°lkozik mindenki, mi√©rt n√ļ folyamatosan a r√°kbetegek sz√°ma.
Milyen k√ľl√∂n√∂s, hogy Bilig√©tsz is pontosan erre az olt√≥anyagra "fek√ľdt r√°". most √©ppen Indi√°ban.
Valamit tudhattak a tálibok, ha éppen ezt az oltást nem engedik Pakisztánban.
V√°rom m√°r, hogy kider√ľlj√∂n, mit oltottak a gyerekeinkbe a 70-es √©vek v√©g√©n, mert nagyon sok k√∂zt√ľk a b√Ķrhib√°s, anyajegyes, olykor a rosszindulat√ļ szem√∂lcs√∂s. Kiz√°rt, hogy ez mint a Nap m√Ľve lenne.
#2 | Varuna - 2013. jķlius 29. 12:21:27
Aj√°nlottam nemr√©g Dr. John Virapen - Mell√©khat√°s: hal√°l c. m√Ľv√©t. Egy √°tfog√≥ k√©p rajzol√≥dik ki bel√Ķle mennyire nem √©rdekli a gy√≥gyszermaffi√°t h√°nyan hallnak bele a v√©d√Ķolt√°sokba (s√Ķt azok egy r√©sze az√©rt lett kifejlesztve...), vagy a gy√≥gyszerek mell√©khat√°saiba.

Dr. Virapen volt mint a Lilly sv√©dorsz√°gi igazgat√≥ja aki a h√≠rhedt PROZAC-ot (hangulatjav√≠t√≥, antidepressz√°ns...) enged√©lyeztet√©s√©t v√©gigvitte anno "tr√ľkk√∂k sz√°zaival" amit√Ķl legal√°bb 25 ezren haltak meg √∂ngyilkoss√°g miatt vil√°gszerte, s ezt m√°r a kezdetekkor is tudt√°k... sz√≥val sz√©pen bemutatja hogy m√Ľk√∂dik a g√©pezet bel√ľlr√Ķl. N√°lunk egy√©bk√©nt m√°ig sim√°n fel√≠rja az orvos!

http://olvasotere...szereszet/

Az aprop√≥ja ami√©rt √≠rtam err√Ķl most r√∂viden, hogy a neten nincs fent a k√∂nyv PDF-ben viszont most 70%-al le van √°razva (900Ft) az Alexandra boltjaiban. √Črdemes megvenni, izgalmas olvasm√°ny:

www.alexandra.hu/pictures/200/712380F.gif

http://www.alexan...ce=kereses
#3 | Varuna - 2013. jķlius 29. 12:35:25
Ezt most leltem... ~700 milli√°rd forintos √ľzlet volt 2011-ben a gy√≥gyszer forgalmaz√°s Magyarorsz√°gon... s_*_mai

* * *

D√ĖBBENETES SZ√ĀMOK A MAGYAROK GY√ďGYSZERFOGYASZT√ĀS√ĀR√ďL

KSH adatok a Magyar gyógyszerfogyasztásról.
Az 1 f√Ķre jut√≥ gy√≥gyszerfogyaszt√°s 0-100 √©ves korig /2011

1 f√Ķre jut√≥ gy√≥gyszerfogyaszt√°s 2011
(kórházi és magánpatikai szektorban összesen)

244,1 EUR/f√Ķ √°rfolyam x 289 HUF/EUR = 70 544.9 Ft x 10 000 000 milli√≥ Magyar = 705 449 000 000 Ft az az h√©tsz√°z√∂tmilli√°dn√©gysz√°znegyvenkilencmillio FT !!!!!!

Forr√°s: IMS Health, KSH

a gyógyszergyártók saját bevallásuk szerint 40 % tiszta nyereséget könyvelhetnek el.

Ezzel v√°laszt kapunk egyb√Ķl mi√©rt nem t√°mogatott a vitaminok fogyaszt√°sa ill a ter√°pi√°s haszn√°lata. Hiszen az eg√©szs√©ges ember nem vesz gy√≥gyszert. V√°laszt kapunk arra is ,hogy mi√©rt nem emelik meg a RDA szinteket (napi aj√°nlott bevitel) a vitaminokb√≥l. Pl a C vitamin bevitel aj√°nlott mennyis√©ge 80 mg / nap. Vicc mondhatn√°nk, de sajnos nem az.

"A jelenkor orvostudom√°nya torz. Mint orvostanhallgat√≥nak v√©g n√©lk√ľl a betegs√©gekr√Ķl kellett el√Ķad√°sokat hallgatnom, de egyre sem eml√©kszem, ami az eg√©szs√©gr√Ķl, az igazi eg√©szs√©gr√Ķl sz√≥lt volna." - (Szent-Gy√∂rgyi Albert – V√°logatott tanulm√°nyok)

Ma sincs ez m√°sk√©ppen.Itt az ideje a paradigma v√°lt√°snak a gy√≥gy√≠t√°sban. Jelen pillanatban az eg√©szs√©g√ľgy a gy√≥gyszerekr√Ķl sz√≥l nem a gy√≥gy√≠t√°sr√≥l. Kock√°zat mell√©khat√°sokkal.

https://www.faceb...6162181249
#4 | Perje - 2013. jķlius 29. 13:10:32
Megd√∂bbent√Ķ, hogy mennyire foglalkoznak a tud√≥sok az emberi szervezetbe val√≥ beavatkoz√°ssal. M√°r a v√©ra√°raml√°s nanor√©szecsk√©kkel √©s l√©zerrel t√∂rt√©n√Ķ befoly√°sol√°s√°n√°l tartanak, ha j√≥l √©rtem ezt a cikket.
V√©rrel foglalkoz√≥ szakembernek √©rdemes lenne a cikk angol nyelv√Ľ eredetij√©t √°tfutni.
http://lenta.ru/n...aserclots/
#5 | No Shadow Government - 2013. jķlius 29. 14:44:57
"The Polio vaccine made You die!"

-Vinnie Paz:End of Days(Végnnapok)

Felirattal,ha valaki oroszos/n√©metes(van benne nem tetsz√Ķ dolog is-az el√Ķ- √©s ut√≥sz√≥ David Icket√≥l van,akinek a neve szerintem √°rulkodik a vall√°s√°r√≥l,meg √ľgyn√∂k is):http://www.youtub...LSEj1_ZxAA
#6 | nyilas - 2013. jķlius 29. 22:34:13
A telev√≠zi√≥val, szeg√©nys√©ggel but√≠tott emberek k√©ptelenek felfogni a harc n√©lk√ľli h√°bor√ļ t√©ny√©t, a ki√≠rt√°sukra sz√∂vetkezett hatalmi szf√©r√°t p√©nzelik ad√≥kkal, illet√©kekkel. Az ad√≥t semmi sem indokolja az energia termel√Ķ F√∂ld√∂n.
A központi hatalom kialakulása a zsidóság által vezérelt elvek szerint történik.


Jásdi Kiss Imre 2013-03-30 Mány-Alsóörs


http://hunpjp.com...admore=236

A k√∂zponti hatalom pedig k√∂telez√Ķv√© teszi a but√≠t√≥ √©s n√©pirt√≥ m√≥dszerek alkalmaz√°s√°t.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.