Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Zsidó félkatonai-önvédelmi szervezet alakult Magyarországon


Még májusi volt a "hír", de mára ugye nem kell magyarázni, mit is akar ez "jelenteni"! Mialatt a kormány titkosszolgálati, rendõrállami módszerekkel üldözi a Magyar Gárdát és a hazafias csoportokat, addig a zsidók nyugodtan szervezhetik önvédelmi egységeiket.

Létrehozták a Tett és Védelem Alapítványt, amely "segít a zsidóknak az önszervezõdésben és önvédelemben": "Az önszervezõdés határozott igényével fellépõ, az egészséges énkép és önbecsülés fontosságáért küzdõ lelkiismeret hangja életre hívta a Tett és Védelem Alapítványt, egy olyan alulról jövõ kezdeményezésként, ami a zsidó tradíciókat követve kész határozott lépéseket tenni az egyre inkább elharapózó antiszemita jelenségek visszaszorításáért".

A zsido.com oldalon az alapítvány elnökével és az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközösség (EMIH) vezetõségi tagjával, Bodnár Dániellel készített interjú bevezetõjében leírják, hogy ha kell, terepre is mennek a Tett és Vedelem Alapítvány önkéntesei. Jogi segítséget és mentálhigiénés támogatást is kínálnak az "antiszemita támadások" elszenvedõinek. "Jelenlétükkel, akár állandó utcai jelenléttel azokon a területeken, ahol a tapasztalatok szerint nagyobb számban fordulnak elõ ilyen atrocitások, demonstrálhatjuk a zsidó közösség összefogását és tenni akarását. Már önmagában ezzel - ha szabad ilyen kifejezést használni -, egyfajta elrettentéssel élhetünk" - mondta el az alapítvány elnöke az interjúban, aki azt állítja nem önbíráskondi akarnak, hanem megmutatni, hogy a közösség tagjai nem "szabad prédák".

A cikkbõl kiderült a szervezet ötletét Köves Slomó, az EMIH vezetõ rabbija vetette fel körülbelül egy évvel ezelõtt, a mûködését pedig az EMIH fogja finanszírozni. Az alapítványban egyébként az EMIH-vel olykor ellenségeskedõ hangnemet is megütõ MAZSIHISZ-nek is van delegáltja.

A koncepció kidolgozásában kikérték az amerikai külügyminisztérium véleményét. Bodnár Dániel az interjúban elmondta: két nagy "elõképük" van az antiszemitizmus elleni küzdelemben. Az egyik az Amerikában mûködõ hírhedt ADL (a zsidóság "jó hírnevét" védelmezni hivatott "Rágalmazásellenes Liga") a másik pedig az Angliában mûködõ Community Secuiity Trust. Ebbõl az ADL inkább az amerikai törvényalkotási folyamat befolyásolásában fejt ki számottevõ tevékenységet, a CST-ben pedig a fizikai elrettentésen van a hangsúly, õk konkrét "védelmi" tevékenységet is ellátnak. A Tett és Védelem Alapítvány a kettõ hibridjébõl szeretné kialakítani saját modelljét.

A szervezet elnöke közölte: annak a kultúrának az alapjait szeretnék megteremteni, hogy "Magyarországon ne legyen olyan antiszemita atrocitás, akár szóbeli, akár tettleges, vagy akár rongálás, ami válasz nélkül marad". Mintha nem értesülne akárcsak egy szóbeli sérelmükrõl is azonnal a teljes világsajtó...

Mindeközben a magyar emberek ellen a kisebbségek tagjai által elkövetett bûncselekmények a legjobb esetben is csak cenzúrázott, mínuszos hírként jelennek meg a fõsodratú híradásokban, inkább az antirasszista elhatárolódással kezdve a sort, ha már nem lehet takargatni. A magyarok érdekében fellépni szándékozó csoportokat pedig folyamatosan vegzálja a zsidó politikai-gazdasági lobbi elõtt megfelelési kényszerben szenvedõ rendõrállami klientúra. Az "elrettentõnek" szánt zsidó szervezetnek talán még közpénzt is utalnak majd...
Link

Hozzászólások


#11 | janipapa - 2013. július 29. 13:33:33
kakas!
s_*_csins_*_vs_*_gt
#12 | 9323 - 2013. július 29. 14:54:09
A kurucinfó többször újraindított arckönyvét már többször letiltatták.
Ezt õk elérték demokratikusan. Kilátásba van helyezve még több neonáci oldal is...
#13 | ijfeszito - 2013. július 29. 14:59:16
Ború látó vagyok, mivel vizuális típus vagyok képek ugranak be:
[img]kepfeltoltes.hu/thumb/120719/telepesillsztr11092704_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
[img]kepfeltoltes.hu/thumb/120719/zsidotelepesekfegyverrelnagy_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
Közvetlen utána ez jutott eszembe:Az új Btk. megfogalmazásában a jogtalan támadás elhárításának a kockázatát az új szabályozás értelmében a jogtalan támadónak kell viselnie, és a megtámadott elhárító cselekményét méltányosan kell megítélni. Továbbra sem lesz büntethetõ az, aki az elhárítás szükséges mértékét ijedtségbõl vagy menthetõ felindulásból lépi túl. Az új Btk. hatályba lépésével akár a személyi, a javak elleni, akár a közérdekre támadóval szemben fel lehet lépni akár még nem is arányos eszközzel. Tehát egy ököllel támadóval szemben kést, husángot, vasvillát lehet ragadni. A megtámadott személy akár az engedéllyel tartott lõfegyverét is használhatja. A szabályozás egyértelmûen a megtámadottat védi: a bûnözõnek fel kell készülnie, hogy egy betörés alkalmával akár az életét vesztheti jogos védelem miatt.
#14 | No Shadow Government - 2013. július 29. 15:58:53
Hogy a hasmenés szombaton kapná el ezeket...!
De ha félkatonai,akkor remélem a ruházatuk is csak félig lesz katonai,a kimaradó rész meg a golyóálló mellény lenne,meg a bogárpáncél,akkor nyugodtan le lehet õket kaszálni.Bár ha rajtuk van,akkor is halandók maradnak,a nyaki ütõér elõtt így sincs takarás.Egy mesterlövész kell hozzá,de nem gáz.
#15 | Vizilo - 2013. július 29. 16:06:16
Kezdjetek Skorpio gyüjtesbe talan az hatasosabb mint barmi!! Ez csak ötlet es bekes!
#16 | GERRY - 2013. július 30. 06:15:55
El fog jönni ez a nap is nekik... majd egy kicsit besegítünk!

www.demotivalo.net/wp-content/uploads/2011/03/hid.jpg
#17 | B honved - 2013. július 30. 11:13:48
" egyfajta elrettentéssel élhetünk" - mondta el az alapítvány elnöke az interjúban, aki azt állítja nem önbíráskondi akarnak," na szóval ez azt jelenti valójában hogy önbíráskodni akarnak, mert fordítva kell érteni mindent amit hazudnak nekünk. Még magyar honvédség sincs, ezek a vírusok meg már állítják fel a katonaságukat..... na szép.
Világraszóló degenerált családi "vállalkozás", haszontalan kártevõi a földnek. EU TRIANON IMF DEVILzahittel. nem jöttek még rá arra hogy nem azért jó a hely ahol vagyunk mert annyira jó a hely ahol vagyunk, hanem azért mert itt vagyunk ahol vagyunk és azért jó a hely mert itt vagyunk és jóvá tesszük. Szóval mehetünk bárhová ezeknek az fog kelleni ahol vagyunk.
#18 | talpi - 2013. július 31. 17:48:46
by Slo-mo, alias Köves, vagyis, ki megdob kõvel, dobd vissza egy nagyobbal :)

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.