Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Oroszországban sikerült legyõzni a terrorista veszélyt


Na bakker, kicsit nem figyelek oda és miket nem mondanak! Mi lesz így a Hamasszal? Csecsenek? Tessenek mondani a zsidrákokkal mi lesz így? Akkor hamarosan a TEK -nek is lõnek? Léci-léci...nem bírom ezt a feszültséget...hogy legyek így tennorista? Az OF Legfõbb Ügyészsége közlöte, hogy sikerült megváltoztatni a terrorista fenyegetéssel kapcsolatos helyzetet Oroszországban.

Amint Alekszandr Bukszman legfõügyész elsõ helyettese mondta, "a terrorista veszély megelõzésével kapcsolatos intézkedések meghozták az eredményt. 6 hónap alatt 21%-kal csökkent a terrorizmussal kapcsolatos bûncselekmények száma az országban."

Ugyanakkor megjegyezte, hogy a Legfõbb Ügyészségnek fenn kell tartania ez irányú erõfeszítéseit.
Link

Hozzászólások


#1 | rozsola - 2013. július 30. 21:05:55
A csecsen korábban " terrorista " volt , de mivel a grúz-orosz-oszét ..... kó(h)nfliktusban nem játszottak komoly szerepet ( nem igazán áltak ki a grúzok mellett ) és az " anyaország " ( a gyengébbek kedvéért : Törökország ) nem nyújt támogatást valamint azzal , hogy " belépnek " a jövendõ " Boldog, Gazdag , Békés , Nagy-Kaukázus " projektbe könnyen meglehet a " megtérés ".
Elfogtak néhány " üzbég " terroristát akik Afganisztánban követtek el terrorcselekményeket Oroszország ellen ( bakker !!!!) és megoldódott a probléma.
Nem csodálkozom ezen a bejelentés végett. Ne feledjük el Kirill pátriárka szavait.
#2 | Tim - 2013. július 30. 21:12:18
Imre, az a baj, hogy akiknek ki van adva TEK-esek közül, hogy többek közt a te oldalad is olvassák, erre a kérdésre nem válaszolhatnak...
A TEK-esek munkája javarészt abból áll, hogy családi perpatarokat, bolti lopásokat kell tisztázni. Kõ kemény tenorizmus elhárítás.
#3 | Gutai Zub - 2013. július 31. 09:01:46
Tenoristák elleni egyik "legnagyobb" orosz gyõzelem

A Krím-félszigeten történt 1944-ben.
Az egész tatár lakosságát a félszigetnek, egyetlen napon, a vörös hadsereg átköltöztette valahová Szibériába, egy munkatáborba. Utközben, és ott, több mint a fele el is pusztult.
A nagy sietségben, egy falut valahogyan elfelejtettek kiüriteni a szorgos szovjet katonák, néhány hét múlva visszatértek, hajóra ültették az egész falut, és néhány kilométerre a partoktól, elsüllyesztették.Több mint ötszáz gyerek, asszony, férfi tenorista volt a fedélzeten.
A háborû befejeztével, a tatár katonákat akik a szovjet hadseregben harcoltak, szintén a szibériai munkatáborokba küldték, emberbaráti szeretetbõl, csakhogy egyesüljenek családjaikkal.

Ma nagyon kevés krímí tatár maradt a félszigeten.(egyáltalán életben)
......és annyi év után, azoknak a kitelepített tatároknak a leszármazottai, életben mardt öregei, akik esetleg vissza akarnak térni a Krímí félszigetre, az orosz helyi vezetés és lakosság az útjában áll.
Példátlan tenorista ellenes gyõzelem......
#4 | Perje - 2013. július 31. 22:27:04
A csecsenekek kordában tartja otthon az igen sportos vezetõ, már amennyire lehet kezelni õket. A hetekben volt erre egy nagyon jó példa, még hoztam is. Egy tenorista vezér féle egyén fenyegetõzött az Szocsi olimpia alatti "eseménnyel", rá néhány napra meg is hótt. Nem lehetett könnyû pedig ártalmatlanítani.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.