Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Putyin bloggereket vetne be az ellenzék ellen


M√°r ideje lenne! √Čn is OKJ-s "blogger-k√©pz√©st" ind√≠tok beeeee! P√°r sz√°zezer√©rt megtan√≠tom, hogy mit is...., ja megvan ...gondolkodni! Persze csak vicceltem. Nincs r√° se kereslet, se sz√ľks√©g, mert az "√°llami" alkalmazottak ellen√Ķrz√©s√ľk al√° vonj√°k a gondolkod√°st is. A Kreml a k√∂z√∂ss√©gi oldalakon vetn√© be √Ķket az orosz ellenz√©k egyre n√∂vekv√Ķ online befoly√°s√°val szemben – k√∂z√∂lte az orosz korm√°nyp√°rti napilap, az Izvesztyija kedden.

Az orosz hat√≥s√°gok az int√©zked√©ssel k√ľl√∂n√∂sen a korrupci√≥r√≥l √©s a nemzeti k√©rd√©sr√Ķl foly√≥ online vit√°kat akarj√°k ellen√Ķrz√©s√ľk al√° vonni. Egy, az eln√∂ki hivatalhoz k√∂zel √°ll√≥ forr√°s szerint ez nem azt jelenti, hogy az inform√°ci√≥kat felt√©tlen√ľl sz√°mukra el√Ķny√∂s form√°ban kell k√∂zz√©tenni, de nem akarj√°k, hogy az online vit√°k „destrukt√≠v ir√°nyba cs√ļsszanak el". „Gyakran a bloggerek √°ltal felv√°zolt v√©lem√©ny jobban alak√≠tja a k√∂zv√©lem√©nyt, mint a hatalom √°ltal k√∂zz√©tett inform√°ci√≥" – magyar√°zta a tiszts√©gvisel√Ķ.

A n√©vtelens√©ghet k√©r√Ķ forr√°s szerint ezt a m√≥dszert t√∂bb orsz√°g, k√∂zt√ľk az Egyes√ľlt √Āllamok m√°r alkalmazza. „A Kreml egy bloggerekb√Ķl √°ll√≥ csapatot szeretne √∂ssze√°ll√≠tani, amely ugyanazt a munk√°t v√©gezn√© az orosz korm√°nyzatnak, mint amelyet Navalnij √©s t√°rsai az ellenz√©knek" – mondta Sztanyiszlav Belkovszkij orosz elemz√Ķ.

A 37 √©ves Alekszej Navalnij orosz jog√°sz, Vlagyimir Putyin eln√∂k egyik legkem√©nyebb ellenfele, szint√©n bloggerk√©nt v√°lt sz√©les k√∂rben ismertt√©, amikor internetes oldal√°n korrupci√≥s eseteket fedett fel. Nemr√©g a neves orosz ellenz√©kit √∂t √©v b√∂rt√∂nb√ľntet√©sre √©s egymilli√≥ rubel (csaknem 7 milli√≥ forint) p√©nzb√≠rs√°gra √≠t√©lte egy orosz b√≠r√≥s√°g sikkaszt√°s v√°dj√°val.

Putyin egyik legkem√©nyebb ellenfel√©t azzal v√°dolt√°k, hogy 2009-ben t√∂bb mint 10 ezer k√∂bm√©ter f√°t sikkasztott el egy √°llami fafeldolgoz√≥ c√©gt√Ķl, amelynek tan√°csad√≥ja volt. A v√©d√Ķk fellebbeztek a hat√°rozat ellen, az Eur√≥pai Uni√≥ pedig aggodalm√°t hangoztatta, mondv√°n, s√ļlyos k√©rd√©sek vet√Ķdnek fel a jog√°llamis√°g oroszorsz√°gi helyzet√©t illet√Ķen.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Geza - 2013. jķlius 31. 10:52:35
Csak √ļgy viszony√≠t√°sk√©ppen: izraeli di√°kok √°llami program keret√©n bel√ľl havonta 2000$-t kapnak heti 5 √≥r√°s (!) ilyen munk√°√©rt (propaganda terjeszt√©se a k√∂z√∂ss√©gi oldalakon)....

http://electronic...a-facebook
#2 | rozsola - 2013. jķlius 31. 11:23:41
√Črtem m√°r. Most j√∂tt el az ideje , hogy ezt is hivataloss√° tegy√©k
#3 | postaimre - 2013. jķlius 31. 11:41:52
A falop√°ssal "v√°dol√°s" divat lett!

Falop√°ssal v√°dolj√°k Orb√°n v√Ķjel√∂ltj√©nek csal√°dj√°t

A N√©pszabads√°g szerint enged√©ly n√©lk√ľl v√°gatj√°k a f√°t m√°s erdej√©ben, r√°ad√°sul term√©szetv√©delmi ter√ľleten.
Falop√°ssal v√°dolj√°k Orb√°n v√Ķjel√∂ltj√©nek csal√°dj√°t
(erdely.ma)

G√©pek seg√≠ts√©g√©vel, szisztematikusan v√°gj√°k a f√°t a csabdi Tiborcz Lovas Klub mellett – √≠rja a lap. A N√©pszabads√°g nemleges v√°laszt kapott a korm√°nyhivatalt√≥l, amikor r√°k√©rdezett, k√©rt-e b√°rki enged√©lyt a fakiv√°g√°sra az erd√©szeti igazgat√≥s√°gt√≥l. Az 1,6 hekt√°ros erd√Ķ egy√©bk√©nt nem a Tiborcz csal√°d tulajdona. Az √ļjs√°g birtok√°ban l√©v√Ķ tulajdoni lap tan√ļs√°ga szerint csaknem k√©t √©vtizede vett√©k meg mag√°nszem√©lyek a ter√ľletet, amely a Natura 2000 program r√©sze, vagyis term√©szetv√©delmi ter√ľlet.

http://fn.hir24.h...csaladjat/

Csak nem blogger lesz Ráhel férje is?


G√©za, munk√°t keresek, de ez a "nemzeti bloggerked√©s" valahogy nem sokat hoz a csal√°d konyh√°j√°ra". Nem bannerked√ľnk, m√°r a k√∂nyveimet sincs kedvem v√©gki√°r√ļs√≠tani, mert nem megy nek√ľnk (nem csak nekem) ez a k√ļf√°r m√≥di. Aj√°nd√©kozni sz√≠vesen, eladni p√©nz√©rt...ezt nem tudom megszokni...

Tudod az a po√©n, hogy ezek vagyonokat fizetnek ostoba h√ľly√©knek a "semmi√©rt", de ha √©n kapn√©k csak egy kis apan√°zst az√©rt, amit itt is teszek, m√°r mocskosnak, hiteltelennek √©rezn√©m magam. Ez a helyzet paradoxona. P√©nz√©rt ezt nem lehet csin√°lni, p√©nz n√©lk√ľl meg t√ļl sok√°ig nem lehet. Na megyek munk√°t keresni! De ki alkalmazna? Ja, magamat kell alkalmaznom, de nincs "kedvem" belev√°gni m√°r semmi komolyabb v√°llalkoz√°sba, mert csak szarba l√©phetek, s ha nem, akkor biztos lehetek benne, hogy csak az√©rt, mert le√°ll√≠tott√°k az ellens√©get √©s seg√≠t√Ķ jobbot ny√ļjtott a "m√°sik" oldal. G√©za, nem k√∂nny√Ľ ma Posta Imr√©nek lenni. Az a baj, hogy kicsit t√ļlkombin√°ltam m√°r a dolgot, de az m√©g nagyobb probl√©ma, hogy sajnos igazam van abban, amit kombin√°ltam.

Rozsola, a "j√≥ ember kerestetik" program is ide tartozik √©s a "politika =korrupci√≥" fr√°zisok is...csak m√©g p√°r √©v √©s kialakul ez, de hol lesz√ľnk mi m√°r akkor! Ja, igen, √≠gy hiteles√≠tik, rekl√°mozz√°k √©s olyan ez, mint a sz√©l √©s a lehullott mad√°rtoll. A kommunik√°ci√≥ban sz√©tsz√≥rj√°k az "inf√≥t", azt√°n - mintegy v√©letlen√ľl- a sz√©l felkapja √©s viszi tov√°bb. Persze mindez a v√©letlen m√Ľve √©s ne keress m√∂g√∂tte semmilyen sz√°nd√©kot!

Vagy m√©gis? Ezt a vide√≥t tegnap kezdtem el n√©zni. Minha csak √©n besz√©ln√©k, csak √Ķ sokkal jobban ejti ki a szavakat.

Olyan jó hallani, hogy egy tudományos munatárs mondja el azt, amit mi "laikusok" jól öszebuheráltunk.


YouTube Videů
#4 | Geza - 2013. jķlius 31. 12:53:28
Imre, pr√≥b√°lok csin√°lni egy gerillaakci√≥t augusztust√≥l ami el√Ķr√©bb viheti a szekered, egyel√Ķre titkos konzult√°ci√≥ban vagyok Gerryvel Kincsessel meg Julcsival..

A k√∂nyveidet akkor is ki k√©ne tenni az oldalra, semmi kuf√°rkod√°s nem lenne - ha valaki meg akarn√° rendelni √Ķket egyszer√Ľen lenne r√° lehet√Ķs√©ge. Sokan szerintem nem tudnak a k√∂nyveidr√Ķl / arr√≥l a lehet√Ķs√©gr√Ķl hogy rendeljenek t√Ķled/t√°mogassanak ezzel.

KEDVES F√ďRUMTAGOK EZ C√ČLZ√ĀS VOLT!!!!!!!:)
#5 | apacuka11 - 2013. jķlius 31. 12:54:08
Ormány viktor jó szerepet kapott a mamut testén...!
Ki lehet a segg, aki csak bólogat a xaráskor...?
#6 | rozsola - 2013. jķlius 31. 13:25:23
Szándékot nem keresek mégis találok. Az internet nemcsak fészbukkolásra és pornó csere-berére jó.
#7 | apacuka11 - 2013. jķlius 31. 15:18:28
#6 | rozsola, h√°t persze...B√©ka segge guugliban 91 100 tal√°lat...Van mit kiv√°logatnia egy hamupinty√Ķk√©nek...!s_*_kukk
#8 | kincses - 2013. augusztus 01. 00:14:10
G√©za,ebben az a legjobb, hogy j√≥ er√Ķsen titkos ez a konzult√°ci√≥, csak az NSA √©s csatolt file-jai olvass√°k. De tegy√©k, csak legyen mit.s_*_huha

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.