Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ember-állat hibridek és egyéb genetikai egyvelegek


Ember-állat hibridek és egyéb genetikai egyvelegek
(Joseph Candel) Az özönvíz elõtti idõkben a bukott angyalok már próbálkoztak az emberi és állati gének keresztezésével és ez részben sikerült is. Az Isten és Lucifer között a lélekvilágban elindult harc a földön folytatódott. Ez volt az özönvíz egyik fontos kiváltója is, hiszen Isten általa pusztította el az átprogramozott DNS kódot. A próbálkozások azonban folytatódtak. A náci Németország laboratóriumai után a mai kor kutatói egyre nyíltabban vetik bele magukat ilyen kiszámíthatatlan kimenetelû kísérletekbe.
„Ahogyan Nóé napjaiban törtĂ©nt, Ăşgy lesz az Emberfia eljövetele is.” (MátĂ© 24:37) „Látták az istenfiak, hogy szĂ©pek az emberek leányai, ezĂ©rt felesĂ©gĂĽl vettĂ©k közĂĽlĂĽk mindazokat, akiket kiszemeltek maguknak.” (I. MĂłzes 6:2)
Forrás: The Truth Wins

A tudomány hihetetlen utat járt be az elmĂşlt Ă©vtizedben a gĂ©nmĂłdosĂ­tás terĂ©n. Ott tartunk, hogy egy egyetemista akár házilag is kĂ©pes „Ăşj Ă©letformák” lĂ©trehozására. A törvĂ©nyek ezzel szemben nem igen tartottak lĂ©pĂ©st a fejlõdĂ©ssel Ă©s ma szinte bármi megengedett a tudomány kĂ©pviselõi számára.
Az alább említett furcsaságok pedig nyilván csupán a jéghegy csúcsát jelentik. Nem tudhatjuk, mi minden folyik a kísérleti laboratóriumokban, amit nem kötnek az orrunkra.
Mi a garancia arra, hogy a tudósok által létrehozott teremtmények nem kerülnek ki a szabadba, ahol korlátok nélkül szaporodhatnak (feltéve persze, hogy egyáltalán képesek erre) amikor az ember már nem lesz képes visszacsalogatni a szellemet a palackba? A legtöbb tudós nagyon szereti feszegetni a határokat, de a következményekkel ritkán számolnak.
Néhány napja hozták nyilvánosságra például, hogy a tudósok olyan egeret hoztak létre, ami egy mesterséges emberi kromoszómát hordoz minden sejtjében.
A kutatók ezt egy hatalmas áttörésnek tekintik, ami szerintük képessé teheti õket különféle betegségek gyógyítására. Az Independent a következõket írja:
A genetikai betegségek génterápiával történõ gyógyításával kapcsolatos kísérletek során a tudósok genetikailag módosított egereket hoztak létre, amelyek testük minden sejtjében hordozzák a mesterséges emberi kromoszómát.
A máig nem publikált tanulmányból kiderül, hogy a kutatók egy mesterséges emberi kromoszómát hoztak létre kémiai összetevõkbõl. Tehát ezúttal nem egy természetes kromoszómát szedtek szét, hanem újat építettek, ami mutatja, hogy milyen hihetetlen szintre jutott a szintetikus biológiát támogató technológia.
Elég bizarr.
MestersĂ©ges emberi kromoszĂłmákat hordozĂł egerek lĂ©trehozni egy dolog, azonban rĂ©szben emberi aggyal rendelkezõ egyedeket „teremteni” egĂ©szen más törtĂ©net.
A Lifenews.com információ szerint a Wisconsin Egyetem kutatói sikeresen ültették be egy emberi embrió sejtjeit egerek agyába. A sejtek szaporodni kezdtek, okosabb egereket eredményezve:
Az ilyen jellegû kísérletek korlátok nélkül haladnak elõre. A Wisconsin és a Rochester Egyetem tudósai az elmúlt néhány hónap során tették közzé ember-állat hibrid kísérleteik anyagát. A Wisconsin Egyetem kutatása során a tudósok olyan immuntoxint fecskendeztek az egerek agyába, ami elpusztította agyuk egy bizonyos részét, a tanulásért, memóriákért és térérzékelésért felelõs hippokampuszt. Ezt követõen a sérült sejteket emberi embriókból nyert sejtekkel pótolták. A sejtek elkezdtek szaporodni és a kísérleti állatok visszanyerték tájékozódási képességüket és végig tudtak haladni egy vízi labirintuson.
A Rochester Egyetem kutatása során a tudósok az idegrendszer szöveteit támogató, emberi neuroglia sejteket ültettek újszülött egerekbe. Hat hónappal késõbb az emberi sejtek kitúrták állati megfelelõiket és az állatok javított képességre tettek szert egyszerû útvesztõk megoldásában és képesé váltak feltételes nyomravezetõ jeleket megtanulni.
Ezek a protokollok már sérthetik a hibridek létrehozását tiltó törvényeket és bizonyos kérdéseket is felvetnek. Lehet, hogy ezek a hibrid egerek nem emberek és nem is emberszerûek, de ugyanakkor egy lépéssel közelebb kerültek Algernonhoz. Lehet, hogy nemsokára néhány visszás bioetikai kérdéssel találjuk szemben magunkat: Milyen jogai vannak egy emberi aggyal rendelkezõ egérnek?
Tényleg ezt akarjuk? Részben ember élõlényeket akarunk?
Mára az is lehetsĂ©gessĂ© vált, hogy teljes emberi szerveket növesszenek az állatok testĂ©ben. Japánban már ott tartanak, hogy 12 hĂłnapon belĂĽl elkezdõdhet az emberi szervek disznĂłk testĂ©ben törtĂ©nõ növesztĂ©se. CĂ©ljuk nagyobb mennyisĂ©gĂ» szerv „termelĂ©se” a transzplantáciĂłra várĂłk számára:
A japán kormány által tudósokból és jogi szakértõkbõl felállított bizottság hamarosan nekilát, hogy összeállítsák a történelmi jelentõségû kutatásokat szabályozni hivatott rendelkezéséket. Amennyiben a munka a tervek szerint halad, az emberi szervek állatokban törtnõ növesztése 12 hónapon belül elindulhat.
Úgy hangzik, mintha a tudományos fantasztikum világába tévedtünk volna. A módszer lényege, hogy a kutatók egy emberi õssejtet helyeznek el egy állati embrióban, egy hibrid embriót hozva létre, amit beültetnek az állat méhébe. A Telegraph szerint az állat valószínûleg egy sertés lesz.
A beültetést követõen az embrióból egy tökéletes emberi szerv alakul ki, például szív, vese, hasnyálmirigy, vagy egyéb. Miután a felnõtt sertést levágják, egyszerûen kiveszik belõle a szervet és beültetik egy emberbe. (forrás)
De vajon egy emberi szervet növesztõ sertés továbbra is sertés marad? A benne növõ szervet is nehéz lenne teljesen emberinek nevezni. És az ember, aki a szervet kapja?
Elképzelni is nehéz milyen következményekkel találja majd szemben magát az emberiség ezen az úton.
Sokan megdöbbennének, ha tudnák, mi minden folyik még a tudomány nevében.
Kansasban például emberi géneket tartalmazó rizst is termesztenek.
Amerikában lassan ott tartanak, hogy a nem kifejezetten „bio” termĂ©kkĂ©nt árusĂ­tott rizs esetĂ©ben a vásárlĂł nem tudhatja, hogy genetikailag mĂłdosĂ­tott Ă©lelmiszert vásárol-e vagy sem. A legĂşjabb fejlemĂ©nyek szerint pedig a rizsben már emberi gĂ©nek is lehetnek. Jelenleg egyetlen emberi tulajdonsággal keresztezett GMO termĂ©k lĂ©tezik, legalábbis, amirõl tudunk, mĂ©gpedig a Ventria Bioscience biotechnolĂłgiai cĂ©g által Kansasban (Ă©s mĂ©g ki tudja hol) 3200 hektáron termesztett rizsfajta formájában.
A Ventria körülbelül 2006 óta fejlesztgeti szép csendesen az emberi májból származó génekkel módosított rizst, a termékbõl nyerhetõ, a gyógyszeripar által használt mesterséges protein miatt.
Az ember egyre drasztikusabb mértékben avatkozik a természet dolgaiba és csak nagyon kevesen látják ennek veszélyeit.
Amikor a Daily Mail még 2011-ben arról írt, hogy brit kutatók több mint 150 ember-állat hibrid embriót hoztak létre, nem sokan figyeltek fel:
A Daily Mail birtokába kerĂĽlt adatok szerint 155 „kevert”, azaz emberi Ă©s álltai genetikai anyagot is tartalmazĂł embriĂłt hoztak lĂ©tre a 2008-as Emberi Szaporodás Ă©s EmbriolĂłgia TörvĂ©ny hatályba lĂ©pĂ©se Ăłta.
A törvény tulajdonképpen legalizálta a különbözõ hibridek létrehozását. Ezek között vannak az emberi spermával megtermékenyített állati petesejtek vagy a cybridek is, amelyeknél emberi nukleuszt ültetnek egy állati sejtbe.
A Slate pedig a következõ „ĂşjĂ­tásokrĂłl” számolt be nĂ©hány hete:
Nemrégiben kínai tudósok emberi tejproteinbõl származó géneket ültettek egy egér génállományába, de azóta már egész kecskecsordákat tenyésztettek ki, amelyek humanizált tejet adnak. Eközben a Michigan Egyetem kutatói olyan módszert fejlesztetek ki, amivel emberi végbél záróizmot ültethetnek egerekbe, hogy hatékonyabb kezelést találjanak az inkontinenciára. Más orvosok pedig azon dolgoznak, hogy humanizált immunrendszerrel ellátott állatokat hozzanak létre, az HIV vakcinák kísérleteihez.
Íme néhány további példa a tudomány egyvelegeibõl:
• Emberi sejteket tartalmazĂł nyĂşl petesejt,
• Emberi vĂ©rrel rendelkezõ sertĂ©s,
• Emberi májjal rendelkezõ birka,
• Emberi sejteket tartalmazĂł tehĂ©n petesejt,
• Macska-ember hibrid protein
És ezek csupán azok a projektek, amikrõl tudunk. Vajon milyen beteg kísérletek folyhatnak, amik nem publikusak?
Olyan korban élünk, amelyben a génmódosítás elõtt álló lehetõségek határtalanok, de pusztán azért, mert az ember képes valamire, még nem jelenti azt, hogy meg is kell valósítani.
A „Hibrid” cĂ­mĂ» film megkĂ­sĂ©relte bemutatni az Ăşj, rĂ©szben emberi Ă©letformák lĂ©trehozásának veszĂ©lyeit. Vajon milyen lĂ©lek lakozik egy se nem teljesen emberi se nem teljesen állati lĂ©nyben?
Pandora szelencéjét felnyitották. A világ egy furcsa hely lett és csak sejteni lehet, hogy mi következik még.Hozzászólások


#1 | pozor124 - 2013. július 31. 21:43:47
Már több mint 20 éve is volt ilyen, és Magyarországon is: Kertszomszédunk nagyüzemi, profi paradicsomtermelõ volt, szerette és ismerte jól a munkáját. Sok különleges paradicsomfajtája is volt, amit csak hobbiból, szórakozásból szerzett be, és nevelgetett belõle néhányat. Pl. az egy kg-os úgynevezett szelõparadicsomról azt mondta, úgy tették ilyen naggyá a bogyóját, hogy valamilyen nagytestû állatnak -pl. elefántnak- a méretéért felelõs génjét tették bele. Különben egy élmény volt a paradicsomjainak az íze.
#2 | pozor124 - 2013. július 31. 21:55:55
Különben az idõkjelei.hu, ahol ez az írás megjelent, egy elcseszett bigott fanatikus demagóg, manipulatív csõlátó, és dekadens szekta! Én hogy hogynem, pont értek némileg a biológiához, és igenis üdvözlöm azt, hogy mivel a disznók genetikája közeli és hasonlít az emberekéhez, rájöttek, hogy szervdonorként is fel lehet használni egy kis alakító, optimalizáló munka után a disznókat! Azért az igenis jó, hogyha valakinek leszakad a lépe egy balesetben, vagy kell egy vese, egy máj, egy szív, csak le kell vágni egy ilyen disznót, és meg van mentve egy ember élete! Ja meg a szerettei, a családja élete is megmenekül, jobb marad, mintha elveszett volna az a szegény jóemberük! Örültségek, éretlen melléfogások és túlkapások mindenütt vannak, nemhogy egy olyan dolognál, ami még gyerekcipõben jár!
#3 | monguzking - 2013. július 31. 22:25:17
Pozor pár dologra nem gondolsz-az egész a profitrol szol s nem az emberek gyogyitásárol másrészt csak gondoljunk az eugéniára melynek segitségével egy szuper emberi elitet akarnak létrehozni mig másik oldalon totál lebutitani az tömeget s emberállattá tenni.Teremtés mindig a szellemi szinten kezdödik s ugy halad a dimenzios szinteken lefelé mig legvégül fizikai alakot ölt világunkban--ha mi idea nélkül akarnánk csupán a fizikai géneket kevergetve létrehozni dolgokat akkor azt hiszem hogy ez spirituálisan katasztrofális következményekkel járhat--semmikép sem szabad olyan dolgot tenni minnek következményeit nem tudjuk felmérni.s még valami--mi emberek is labor genetikai kisérlet termékei vagyunk s ugy gondolom hogy ennek következményeit mai napig nyögjük.
#4 | talpi - 2013. július 31. 22:54:41
" A Világmindenség titkait ne kutasd" mondja a Teremtõ. Nos, ez az amit õk, megpróbálnak fölül írni. Lesz is belõle gebasz, nem kicsi,
#5 | GERRY - 2013. július 31. 23:07:20
rájöttem!!!!!!!


A laborokban kitenyésztett szörnyeket fogják bemutatni mint földönkívüli lényeket. Erre megy ki a játék!

Aztán majd szörnyülködhetünk, hogy a háromfejü nyolkkaru hányadékszinü A.I. de randa és gyagyi de tényleg mozog... és milyen jók mekünk, hogy ilyen szépek vagyunk hozzájuk képest.

de az igazat akkor se fogjuk megtudni... Kár, hogy nem küldtem el Robin Cookinak az ötletet, milyen SZÖÖÖÖRNYÜÜÜÜ orvosi klrimit tudott volna írni belöle.

www.ize.hu/_files/pics/00014/00014933.jpg
#6 | pozor124 - 2013. július 31. 23:58:03
Ilyet, hogy a világmindenség titkait ne kutasd, nem mondott a Teremtõ! Ilyet a fekete szoknyás fiúk mondanak a templomokban, hogy a tudatlanság börtönében tartsák az embert, teljes kontroll alatt, sötétségben Az ember hivatása megszerezni minden tudást, és uralkodni önmagán és az egész teremtett világon, felelõsen. "Mûveld és õrizd" az életet, ezt mondta a Teremtõ. Egy áldott emlékû orvos és gyógyszerész szakmájú tudósember álláspontját osztom aki azt mondta: "Ne így imádkozzunk hogy ne vígy minket a kísértésbe de szabadíts meg a gonosztól, hanem; meg akarom szerezni az erõt és a tudást, hogy legyõzhessem a gonoszt!" a gonosz pedig - mondják,- a tudatlanság.
#7 | pozor124 - 2013. augusztus 01. 01:35:17
Monguzkin van némi igazad, viszont a biotechnológiára is érvényes az a törvény, hogy minden kezdet nehéz, és hogy valahol el kell kezdeni. -és elõször nem a legmagasabb csúcsról kezdi az ember, hanem alulról, és a célja éppen a magas csúcs, a hozzá tartozó széles horizonttal. Valamikor, szellemi keresõként ezzel vígasztalt engem is egy kedves ember, amikor elmondtam neki, hogy gyerekként, õszinte istenkeresésemben, külsõ segítség híján, és bizonytalan belsõ iránytûvel, bizony én is vastagon belekeveredtem egy újprotestáns, evangéliumi kisegyház uszályába, és egyenes következményeként a szektás, szûklátókörû, téves gondolatvilágba. Sok idõbe, belsõ és külsõ megaláztatásba, megrázkódtatásba, szenvedésbe, és veszteségbe került, míg kijózanodtam némileg a tévedéseimbõl, és mostmár azt a letisztult bölcsességû buddhista mondást vallom, hogy "Tanulj meg mindent, aztán felejts el mindent!" ;)
#8 | pozor124 - 2013. augusztus 01. 01:49:07
-Rabbi Saul, alias Pál apostol elvtárs is valami hasonlót mondott, kivételesen ráhibázott erre, amikor azt mondta: "Mindent megpróbáljatok, s ami jó, megtartsátok!" (én bolond! megittam egy energiaitalt az este, oszt jól megütött, nem bírok aludni! nah, azért csak ráveszem magam valahogy! s_*_oh1 )
#9 | Laci45 - 2013. augusztus 01. 03:18:02
Sziasztok,mit is mondott jézus amikor imaközben ki nevette tanítványait, ne a teremtõhöz hanem a mindenhatóhoz imádkozzanak nem egy a kettõ.

s_*_aha
#10 | Klotild - 2013. augusztus 01. 06:24:33
Gordon Rattray Taylor: Biológiai pokolgép 1973.
El kell olvasni, hogy már akkor is...
Nem az a baj, hogy ilyen kutatásokat végeznek, hanem az, hogy ha nem humánus érdekek kezébe kerül a kutatás.
Amúgy nem kellene Istent játszania az embernek.
Megbonthatja az egyensúlyt és nem biztos, hogy van visszaút.Ha nem teremtõ szándékkal párosul, beláthatatlan következményekkel járhat. Nem jó ezzel "játszani"!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.