Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ember-állat hibridek és egyéb genetikai egyvelegek


Ember-állat hibridek és egyéb genetikai egyvelegek
(Joseph Candel) Az özönvíz elõtti idõkben a bukott angyalok már próbálkoztak az emberi és állati gének keresztezésével és ez részben sikerült is. Az Isten és Lucifer között a lélekvilágban elindult harc a földön folytatódott. Ez volt az özönvíz egyik fontos kiváltója is, hiszen Isten általa pusztította el az átprogramozott DNS kódot. A próbálkozások azonban folytatódtak. A náci Németország laboratóriumai után a mai kor kutatói egyre nyíltabban vetik bele magukat ilyen kiszámíthatatlan kimenetelû kísérletekbe.
„Ahogyan Nóé napjaiban törtĂ©nt, Ăşgy lesz az Emberfia eljövetele is.” (MátĂ© 24:37) „Látták az istenfiak, hogy szĂ©pek az emberek leányai, ezĂ©rt felesĂ©gĂĽl vettĂ©k közĂĽlĂĽk mindazokat, akiket kiszemeltek maguknak.” (I. MĂłzes 6:2)
Forrás: The Truth Wins

A tudomány hihetetlen utat járt be az elmĂşlt Ă©vtizedben a gĂ©nmĂłdosĂ­tás terĂ©n. Ott tartunk, hogy egy egyetemista akár házilag is kĂ©pes „Ăşj Ă©letformák” lĂ©trehozására. A törvĂ©nyek ezzel szemben nem igen tartottak lĂ©pĂ©st a fejlõdĂ©ssel Ă©s ma szinte bármi megengedett a tudomány kĂ©pviselõi számára.
Az alább említett furcsaságok pedig nyilván csupán a jéghegy csúcsát jelentik. Nem tudhatjuk, mi minden folyik a kísérleti laboratóriumokban, amit nem kötnek az orrunkra.
Mi a garancia arra, hogy a tudósok által létrehozott teremtmények nem kerülnek ki a szabadba, ahol korlátok nélkül szaporodhatnak (feltéve persze, hogy egyáltalán képesek erre) amikor az ember már nem lesz képes visszacsalogatni a szellemet a palackba? A legtöbb tudós nagyon szereti feszegetni a határokat, de a következményekkel ritkán számolnak.
Néhány napja hozták nyilvánosságra például, hogy a tudósok olyan egeret hoztak létre, ami egy mesterséges emberi kromoszómát hordoz minden sejtjében.
A kutatók ezt egy hatalmas áttörésnek tekintik, ami szerintük képessé teheti õket különféle betegségek gyógyítására. Az Independent a következõket írja:
A genetikai betegségek génterápiával történõ gyógyításával kapcsolatos kísérletek során a tudósok genetikailag módosított egereket hoztak létre, amelyek testük minden sejtjében hordozzák a mesterséges emberi kromoszómát.
A máig nem publikált tanulmányból kiderül, hogy a kutatók egy mesterséges emberi kromoszómát hoztak létre kémiai összetevõkbõl. Tehát ezúttal nem egy természetes kromoszómát szedtek szét, hanem újat építettek, ami mutatja, hogy milyen hihetetlen szintre jutott a szintetikus biológiát támogató technológia.
Elég bizarr.
MestersĂ©ges emberi kromoszĂłmákat hordozĂł egerek lĂ©trehozni egy dolog, azonban rĂ©szben emberi aggyal rendelkezõ egyedeket „teremteni” egĂ©szen más törtĂ©net.
A Lifenews.com információ szerint a Wisconsin Egyetem kutatói sikeresen ültették be egy emberi embrió sejtjeit egerek agyába. A sejtek szaporodni kezdtek, okosabb egereket eredményezve:
Az ilyen jellegû kísérletek korlátok nélkül haladnak elõre. A Wisconsin és a Rochester Egyetem tudósai az elmúlt néhány hónap során tették közzé ember-állat hibrid kísérleteik anyagát. A Wisconsin Egyetem kutatása során a tudósok olyan immuntoxint fecskendeztek az egerek agyába, ami elpusztította agyuk egy bizonyos részét, a tanulásért, memóriákért és térérzékelésért felelõs hippokampuszt. Ezt követõen a sérült sejteket emberi embriókból nyert sejtekkel pótolták. A sejtek elkezdtek szaporodni és a kísérleti állatok visszanyerték tájékozódási képességüket és végig tudtak haladni egy vízi labirintuson.
A Rochester Egyetem kutatása során a tudósok az idegrendszer szöveteit támogató, emberi neuroglia sejteket ültettek újszülött egerekbe. Hat hónappal késõbb az emberi sejtek kitúrták állati megfelelõiket és az állatok javított képességre tettek szert egyszerû útvesztõk megoldásában és képesé váltak feltételes nyomravezetõ jeleket megtanulni.
Ezek a protokollok már sérthetik a hibridek létrehozását tiltó törvényeket és bizonyos kérdéseket is felvetnek. Lehet, hogy ezek a hibrid egerek nem emberek és nem is emberszerûek, de ugyanakkor egy lépéssel közelebb kerültek Algernonhoz. Lehet, hogy nemsokára néhány visszás bioetikai kérdéssel találjuk szemben magunkat: Milyen jogai vannak egy emberi aggyal rendelkezõ egérnek?
Tényleg ezt akarjuk? Részben ember élõlényeket akarunk?
Mára az is lehetsĂ©gessĂ© vált, hogy teljes emberi szerveket növesszenek az állatok testĂ©ben. Japánban már ott tartanak, hogy 12 hĂłnapon belĂĽl elkezdõdhet az emberi szervek disznĂłk testĂ©ben törtĂ©nõ növesztĂ©se. CĂ©ljuk nagyobb mennyisĂ©gĂ» szerv „termelĂ©se” a transzplantáciĂłra várĂłk számára:
A japán kormány által tudósokból és jogi szakértõkbõl felállított bizottság hamarosan nekilát, hogy összeállítsák a történelmi jelentõségû kutatásokat szabályozni hivatott rendelkezéséket. Amennyiben a munka a tervek szerint halad, az emberi szervek állatokban törtnõ növesztése 12 hónapon belül elindulhat.
Úgy hangzik, mintha a tudományos fantasztikum világába tévedtünk volna. A módszer lényege, hogy a kutatók egy emberi õssejtet helyeznek el egy állati embrióban, egy hibrid embriót hozva létre, amit beültetnek az állat méhébe. A Telegraph szerint az állat valószínûleg egy sertés lesz.
A beültetést követõen az embrióból egy tökéletes emberi szerv alakul ki, például szív, vese, hasnyálmirigy, vagy egyéb. Miután a felnõtt sertést levágják, egyszerûen kiveszik belõle a szervet és beültetik egy emberbe. (forrás)
De vajon egy emberi szervet növesztõ sertés továbbra is sertés marad? A benne növõ szervet is nehéz lenne teljesen emberinek nevezni. És az ember, aki a szervet kapja?
Elképzelni is nehéz milyen következményekkel találja majd szemben magát az emberiség ezen az úton.
Sokan megdöbbennének, ha tudnák, mi minden folyik még a tudomány nevében.
Kansasban például emberi géneket tartalmazó rizst is termesztenek.
Amerikában lassan ott tartanak, hogy a nem kifejezetten „bio” termĂ©kkĂ©nt árusĂ­tott rizs esetĂ©ben a vásárlĂł nem tudhatja, hogy genetikailag mĂłdosĂ­tott Ă©lelmiszert vásárol-e vagy sem. A legĂşjabb fejlemĂ©nyek szerint pedig a rizsben már emberi gĂ©nek is lehetnek. Jelenleg egyetlen emberi tulajdonsággal keresztezett GMO termĂ©k lĂ©tezik, legalábbis, amirõl tudunk, mĂ©gpedig a Ventria Bioscience biotechnolĂłgiai cĂ©g által Kansasban (Ă©s mĂ©g ki tudja hol) 3200 hektáron termesztett rizsfajta formájában.
A Ventria körülbelül 2006 óta fejlesztgeti szép csendesen az emberi májból származó génekkel módosított rizst, a termékbõl nyerhetõ, a gyógyszeripar által használt mesterséges protein miatt.
Az ember egyre drasztikusabb mértékben avatkozik a természet dolgaiba és csak nagyon kevesen látják ennek veszélyeit.
Amikor a Daily Mail még 2011-ben arról írt, hogy brit kutatók több mint 150 ember-állat hibrid embriót hoztak létre, nem sokan figyeltek fel:
A Daily Mail birtokába kerĂĽlt adatok szerint 155 „kevert”, azaz emberi Ă©s álltai genetikai anyagot is tartalmazĂł embriĂłt hoztak lĂ©tre a 2008-as Emberi Szaporodás Ă©s EmbriolĂłgia TörvĂ©ny hatályba lĂ©pĂ©se Ăłta.
A törvény tulajdonképpen legalizálta a különbözõ hibridek létrehozását. Ezek között vannak az emberi spermával megtermékenyített állati petesejtek vagy a cybridek is, amelyeknél emberi nukleuszt ültetnek egy állati sejtbe.
A Slate pedig a következõ „ĂşjĂ­tásokrĂłl” számolt be nĂ©hány hete:
Nemrégiben kínai tudósok emberi tejproteinbõl származó géneket ültettek egy egér génállományába, de azóta már egész kecskecsordákat tenyésztettek ki, amelyek humanizált tejet adnak. Eközben a Michigan Egyetem kutatói olyan módszert fejlesztetek ki, amivel emberi végbél záróizmot ültethetnek egerekbe, hogy hatékonyabb kezelést találjanak az inkontinenciára. Más orvosok pedig azon dolgoznak, hogy humanizált immunrendszerrel ellátott állatokat hozzanak létre, az HIV vakcinák kísérleteihez.
Íme néhány további példa a tudomány egyvelegeibõl:
• Emberi sejteket tartalmazĂł nyĂşl petesejt,
• Emberi vĂ©rrel rendelkezõ sertĂ©s,
• Emberi májjal rendelkezõ birka,
• Emberi sejteket tartalmazĂł tehĂ©n petesejt,
• Macska-ember hibrid protein
És ezek csupán azok a projektek, amikrõl tudunk. Vajon milyen beteg kísérletek folyhatnak, amik nem publikusak?
Olyan korban élünk, amelyben a génmódosítás elõtt álló lehetõségek határtalanok, de pusztán azért, mert az ember képes valamire, még nem jelenti azt, hogy meg is kell valósítani.
A „Hibrid” cĂ­mĂ» film megkĂ­sĂ©relte bemutatni az Ăşj, rĂ©szben emberi Ă©letformák lĂ©trehozásának veszĂ©lyeit. Vajon milyen lĂ©lek lakozik egy se nem teljesen emberi se nem teljesen állati lĂ©nyben?
Pandora szelencéjét felnyitották. A világ egy furcsa hely lett és csak sejteni lehet, hogy mi következik még.Hozzászólások


#11 | pozor124 - 2013. augusztus 01. 08:17:44
Laci45 Jézus nem gúnyolódott senkin, a tanítványain sem. Türelembõl, jómodorból is példát mutatott. Ha pedig az eredeti (fennmaradt) ógörög újszövetséget nézzük, azt az istent, akihez Jézus imádkozott, -szó szerint lefordítva az ABBA szót,- azt jelenti, hogy apuka, vagy apuci. Ilyen jó viszonyban volt Jézus az Atyával/Öregistennel. Ezzel a példával szolgált, nekünk is, mint jó apánkra kell rá gondolnunk.
#12 | postaimre - 2013. augusztus 01. 08:26:10
Ejnye nó, mennyiszer le lett már írva, hogy az ógörög fordítás az Alexandriából átfuvarozott iratokból készült, ami meg nem héberül íródott, ugyi. Jézus és Mária legendája még tisztázásra szorul, de folymatban van a tudatosítása, hogy semmi nem úgy volt....ahogy...és nem kizárt, sõt..., hogy a Krisztusként is ismert személy leginkább Mani tettein alapul. Ezért nincs koherencia, csak kóhn-herencia a bibliai összeollózott babiloni tekercsek közt. Sokszor ezer évek teltek el a történések közt és ezt próbálták kevés sikerrel egy történetnek feltüntetni.

A mózesi marhaságra ez még jobban igaz. Tothmozes figurája lesz "elzsidósítva" és Egyiptomhoz kötve Mózesként, de semmi köze a zsidónak nevezett rablóbandához az eredeti alaknak sem.
#13 | Laci45 - 2013. augusztus 01. 08:28:29
Pozor én nem is mondtam hogy gúnyolódott csak mosojgott rajruk,hogy nem a mindenhatóhoz hanem a teremtõhöz imádkoztak a kettõ nem ugyanaz.
#14 | postaimre - 2013. augusztus 01. 08:43:40
Laci a teremõr és a Teremtõ sem ugynaz, de örülök, hogy végre kezditek érteni, hogy a portás nem azonos a di-rektorral.
#15 | pozor124 - 2013. augusztus 01. 09:06:32
Jézus arámi nyelven beszélt, az ógörög meg nem fordítás, hanem egyenesen azon íródott az Újszövetség. ...ugyi.
#16 | gabesz - 2013. augusztus 01. 09:09:52
És ezt mind a két szép szemünkért, meg hogy jó legyen nekünk...
Közben az emberek sorba lesznek öngyilkosok a kilátástalanságtól, amit persze pont ezek a jótevõ "teremtõ lelkek" hoztak össze nekünk "brit tudósok" képében.
Majd megnézzük mennyibe fáj egy ilyen desznóféle szerv, ki tudja azt majd megfizetni. Ja persze csak a kiválasztottak.
Vannak még naív emberek de majd kinövik(vagy nem)s_*_kukk
#17 | postaimre - 2013. augusztus 01. 09:12:20
Pozor, hát persze! Azért mérget ne végy rá! Vannak ilyen-olyan és Holt-tengeri tekercsekisták és egyebek, de amikor még azt sem tudják "eldönteni", hogy "Jézus" zsidó-e-é volt, vagy melyik Mária volt az anyja és Melyik az asszonya, no meg az a bizonyos szûznemzés és persze a "zsidó" ács József...és a 3 királyok, no meg a jászól és az "Egyiptomba menekülés" története mind egy archaikusabb történet újrarendezésére "utal". Ettõl még Isten Isten és a Tanító Tanító, a lényegen nem változtat, mert az a LELKIISMERET!

Itt van egy újabb "provokáció"!

Keresz tények? Pachmann, Andor?

www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2013/08/01/pachmann(650x433).jpg
#18 | postaimre - 2013. augusztus 01. 09:13:35
Ja, kínai tudósok vizeletbõl fogat növesztettek! Nem vicc!

Már csak egy lépés a seggbõl szájat csinálás!
#19 | jozsef toth - 2013. augusztus 01. 20:31:13
Mi elott nagyon belemelegednekek, es elkavarodtok a reszletkbe. Nekem csak egy kerdesem van? Hogyan szaporodott el az emberiseg. Addig eljutottam ,hogy ADAM es EVA .Nekik volt ketto fijuk,,,,,es ??? Na itt megragattam!!! A tobbi embet hogyan sikerult a folder varazsolni?? Most igazan mind azok ,akik eddig NAGY hivok es bibliat ismerik KEREM elegitsek ki a kivancsisagomat.
#20 | postaimre - 2013. augusztus 01. 20:42:51
Józsi, nem olvastad tovább a mesét? Elment a gyerük a szomszéd faluba és ott elvette az egyik gazda fiját feleségül. Ebbõl a frigbõl születtek a "zsidók"...így már érted ugye a szarhoz való viszonyukat, a bûzt és a ratyiskodás körüli púposkodást...

Ez így volt, semmi kétség!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.