Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ember-állat hibridek és egyéb genetikai egyvelegek


Ember-állat hibridek és egyéb genetikai egyvelegek
(Joseph Candel) Az √∂z√∂nv√≠z el√Ķtti id√Ķkben a bukott angyalok m√°r pr√≥b√°lkoztak az emberi √©s √°llati g√©nek keresztez√©s√©vel √©s ez r√©szben siker√ľlt is. Az Isten √©s Lucifer k√∂z√∂tt a l√©lekvil√°gban elindult harc a f√∂ld√∂n folytat√≥dott. Ez volt az √∂z√∂nv√≠z egyik fontos kiv√°lt√≥ja is, hiszen Isten √°ltala puszt√≠totta el az √°tprogramozott DNS k√≥dot. A pr√≥b√°lkoz√°sok azonban folytat√≥dtak. A n√°ci N√©metorsz√°g laborat√≥riumai ut√°n a mai kor kutat√≥i egyre ny√≠ltabban vetik bele magukat ilyen kisz√°m√≠thatatlan kimenetel√Ľ k√≠s√©rletekbe.
„Ahogyan N√≥√© napjaiban t√∂rt√©nt, √ļgy lesz az Emberfia elj√∂vetele is.” (M√°t√© 24:37) „L√°tt√°k az istenfiak, hogy sz√©pek az emberek le√°nyai, ez√©rt feles√©g√ľl vett√©k k√∂z√ľl√ľk mindazokat, akiket kiszemeltek maguknak.” (I. M√≥zes 6:2)
Forr√°s: The Truth Wins

A tudom√°ny hihetetlen utat j√°rt be az elm√ļlt √©vtizedben a g√©nm√≥dos√≠t√°s ter√©n. Ott tartunk, hogy egy egyetemista ak√°r h√°zilag is k√©pes „√ļj √©letform√°k” l√©trehoz√°s√°ra. A t√∂rv√©nyek ezzel szemben nem igen tartottak l√©p√©st a fejl√Ķd√©ssel √©s ma szinte b√°rmi megengedett a tudom√°ny k√©pvisel√Ķi sz√°m√°ra.
Az al√°bb eml√≠tett furcsas√°gok pedig nyilv√°n csup√°n a j√©ghegy cs√ļcs√°t jelentik. Nem tudhatjuk, mi minden folyik a k√≠s√©rleti laborat√≥riumokban, amit nem k√∂tnek az orrunkra.
Mi a garancia arra, hogy a tud√≥sok √°ltal l√©trehozott teremtm√©nyek nem ker√ľlnek ki a szabadba, ahol korl√°tok n√©lk√ľl szaporodhatnak (felt√©ve persze, hogy egy√°ltal√°n k√©pesek erre) amikor az ember m√°r nem lesz k√©pes visszacsalogatni a szellemet a palackba? A legt√∂bb tud√≥s nagyon szereti feszegetni a hat√°rokat, de a k√∂vetkezm√©nyekkel ritk√°n sz√°molnak.
Néhány napja hozták nyilvánosságra például, hogy a tudósok olyan egeret hoztak létre, ami egy mesterséges emberi kromoszómát hordoz minden sejtjében.
A kutat√≥k ezt egy hatalmas √°tt√∂r√©snek tekintik, ami szerint√ľk k√©pess√© teheti √Ķket k√ľl√∂nf√©le betegs√©gek gy√≥gy√≠t√°s√°ra. Az Independent a k√∂vetkez√Ķket √≠rja:
A genetikai betegs√©gek g√©nter√°pi√°val t√∂rt√©n√Ķ gy√≥gy√≠t√°s√°val kapcsolatos k√≠s√©rletek sor√°n a tud√≥sok genetikailag m√≥dos√≠tott egereket hoztak l√©tre, amelyek test√ľk minden sejtj√©ben hordozz√°k a mesters√©ges emberi kromosz√≥m√°t.
A m√°ig nem publik√°lt tanulm√°nyb√≥l kider√ľl, hogy a kutat√≥k egy mesters√©ges emberi kromosz√≥m√°t hoztak l√©tre k√©miai √∂sszetev√Ķkb√Ķl. Teh√°t ez√ļttal nem egy term√©szetes kromosz√≥m√°t szedtek sz√©t, hanem √ļjat √©p√≠tettek, ami mutatja, hogy milyen hihetetlen szintre jutott a szintetikus biol√≥gi√°t t√°mogat√≥ technol√≥gia.
Elég bizarr.
Mesters√©ges emberi kromosz√≥m√°kat hordoz√≥ egerek l√©trehozni egy dolog, azonban r√©szben emberi aggyal rendelkez√Ķ egyedeket „teremteni” eg√©szen m√°s t√∂rt√©net.
A Lifenews.com inform√°ci√≥ szerint a Wisconsin Egyetem kutat√≥i sikeresen √ľltett√©k be egy emberi embri√≥ sejtjeit egerek agy√°ba. A sejtek szaporodni kezdtek, okosabb egereket eredm√©nyezve:
Az ilyen jelleg√Ľ k√≠s√©rletek korl√°tok n√©lk√ľl haladnak el√Ķre. A Wisconsin √©s a Rochester Egyetem tud√≥sai az elm√ļlt n√©h√°ny h√≥nap sor√°n tett√©k k√∂zz√© ember-√°llat hibrid k√≠s√©rleteik anyag√°t. A Wisconsin Egyetem kutat√°sa sor√°n a tud√≥sok olyan immuntoxint fecskendeztek az egerek agy√°ba, ami elpuszt√≠totta agyuk egy bizonyos r√©sz√©t, a tanul√°s√©rt, mem√≥ri√°k√©rt √©s t√©r√©rz√©kel√©s√©rt felel√Ķs hippokampuszt. Ezt k√∂vet√Ķen a s√©r√ľlt sejteket emberi embri√≥kb√≥l nyert sejtekkel p√≥tolt√°k. A sejtek elkezdtek szaporodni √©s a k√≠s√©rleti √°llatok visszanyert√©k t√°j√©koz√≥d√°si k√©pess√©g√ľket √©s v√©gig tudtak haladni egy v√≠zi labirintuson.
A Rochester Egyetem kutat√°sa sor√°n a tud√≥sok az idegrendszer sz√∂veteit t√°mogat√≥, emberi neuroglia sejteket √ľltettek √ļjsz√ľl√∂tt egerekbe. Hat h√≥nappal k√©s√Ķbb az emberi sejtek kit√ļrt√°k √°llati megfelel√Ķiket √©s az √°llatok jav√≠tott k√©pess√©gre tettek szert egyszer√Ľ √ļtveszt√Ķk megold√°s√°ban √©s k√©pes√© v√°ltak felt√©teles nyomravezet√Ķ jeleket megtanulni.
Ezek a protokollok m√°r s√©rthetik a hibridek l√©trehoz√°s√°t tilt√≥ t√∂rv√©nyeket √©s bizonyos k√©rd√©seket is felvetnek. Lehet, hogy ezek a hibrid egerek nem emberek √©s nem is emberszer√Ľek, de ugyanakkor egy l√©p√©ssel k√∂zelebb ker√ľltek Algernonhoz. Lehet, hogy nemsok√°ra n√©h√°ny vissz√°s bioetikai k√©rd√©ssel tal√°ljuk szemben magunkat: Milyen jogai vannak egy emberi aggyal rendelkez√Ķ eg√©rnek?
T√©nyleg ezt akarjuk? R√©szben ember √©l√Ķl√©nyeket akarunk?
M√°ra az is lehets√©gess√© v√°lt, hogy teljes emberi szerveket n√∂vesszenek az √°llatok test√©ben. Jap√°nban m√°r ott tartanak, hogy 12 h√≥napon bel√ľl elkezd√Ķdhet az emberi szervek diszn√≥k test√©ben t√∂rt√©n√Ķ n√∂veszt√©se. C√©ljuk nagyobb mennyis√©g√Ľ szerv „termel√©se” a transzplant√°ci√≥ra v√°r√≥k sz√°m√°ra:
A jap√°n korm√°ny √°ltal tud√≥sokb√≥l √©s jogi szak√©rt√Ķkb√Ķl fel√°ll√≠tott bizotts√°g hamarosan nekil√°t, hogy √∂ssze√°ll√≠ts√°k a t√∂rt√©nelmi jelent√Ķs√©g√Ľ kutat√°sokat szab√°lyozni hivatott rendelkez√©s√©ket. Amennyiben a munka a tervek szerint halad, az emberi szervek √°llatokban t√∂rtn√Ķ n√∂veszt√©se 12 h√≥napon bel√ľl elindulhat.
√ögy hangzik, mintha a tudom√°nyos fantasztikum vil√°g√°ba t√©vedt√ľnk volna. A m√≥dszer l√©nyege, hogy a kutat√≥k egy emberi √Ķssejtet helyeznek el egy √°llati embri√≥ban, egy hibrid embri√≥t hozva l√©tre, amit be√ľltetnek az √°llat m√©h√©be. A Telegraph szerint az √°llat val√≥sz√≠n√Ľleg egy sert√©s lesz.
A be√ľltet√©st k√∂vet√Ķen az embri√≥b√≥l egy t√∂k√©letes emberi szerv alakul ki, p√©ld√°ul sz√≠v, vese, hasny√°lmirigy, vagy egy√©b. Miut√°n a feln√Ķtt sert√©st lev√°gj√°k, egyszer√Ľen kiveszik bel√Ķle a szervet √©s be√ľltetik egy emberbe. (forr√°s)
De vajon egy emberi szervet n√∂veszt√Ķ sert√©s tov√°bbra is sert√©s marad? A benne n√∂v√Ķ szervet is neh√©z lenne teljesen emberinek nevezni. √Čs az ember, aki a szervet kapja?
Elk√©pzelni is neh√©z milyen k√∂vetkezm√©nyekkel tal√°lja majd szemben mag√°t az emberis√©g ezen az √ļton.
Sokan megdöbbennének, ha tudnák, mi minden folyik még a tudomány nevében.
Kansasban például emberi géneket tartalmazó rizst is termesztenek.
Amerik√°ban lassan ott tartanak, hogy a nem kifejezetten „bio” term√©kk√©nt √°rus√≠tott rizs eset√©ben a v√°s√°rl√≥ nem tudhatja, hogy genetikailag m√≥dos√≠tott √©lelmiszert v√°s√°rol-e vagy sem. A leg√ļjabb fejlem√©nyek szerint pedig a rizsben m√°r emberi g√©nek is lehetnek. Jelenleg egyetlen emberi tulajdons√°ggal keresztezett GMO term√©k l√©tezik, legal√°bbis, amir√Ķl tudunk, m√©gpedig a Ventria Bioscience biotechnol√≥giai c√©g √°ltal Kansasban (√©s m√©g ki tudja hol) 3200 hekt√°ron termesztett rizsfajta form√°j√°ban.
A Ventria k√∂r√ľlbel√ľl 2006 √≥ta fejlesztgeti sz√©p csendesen az emberi m√°jb√≥l sz√°rmaz√≥ g√©nekkel m√≥dos√≠tott rizst, a term√©kb√Ķl nyerhet√Ķ, a gy√≥gyszeripar √°ltal haszn√°lt mesters√©ges protein miatt.
Az ember egyre drasztikusabb mértékben avatkozik a természet dolgaiba és csak nagyon kevesen látják ennek veszélyeit.
Amikor a Daily Mail még 2011-ben arról írt, hogy brit kutatók több mint 150 ember-állat hibrid embriót hoztak létre, nem sokan figyeltek fel:
A Daily Mail birtok√°ba ker√ľlt adatok szerint 155 „kevert”, azaz emberi √©s √°lltai genetikai anyagot is tartalmaz√≥ embri√≥t hoztak l√©tre a 2008-as Emberi Szaporod√°s √©s Embriol√≥gia T√∂rv√©ny hat√°lyba l√©p√©se √≥ta.
A t√∂rv√©ny tulajdonk√©ppen legaliz√°lta a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ hibridek l√©trehoz√°s√°t. Ezek k√∂z√∂tt vannak az emberi sperm√°val megterm√©keny√≠tett √°llati petesejtek vagy a cybridek is, amelyekn√©l emberi nukleuszt √ľltetnek egy √°llati sejtbe.
A Slate pedig a k√∂vetkez√Ķ „√ļj√≠t√°sokr√≥l” sz√°molt be n√©h√°ny hete:
Nemr√©giben k√≠nai tud√≥sok emberi tejproteinb√Ķl sz√°rmaz√≥ g√©neket √ľltettek egy eg√©r g√©n√°llom√°ny√°ba, de az√≥ta m√°r eg√©sz kecskecsord√°kat teny√©sztettek ki, amelyek humaniz√°lt tejet adnak. Ek√∂zben a Michigan Egyetem kutat√≥i olyan m√≥dszert fejlesztetek ki, amivel emberi v√©gb√©l z√°r√≥izmot √ľltethetnek egerekbe, hogy hat√©konyabb kezel√©st tal√°ljanak az inkontinenci√°ra. M√°s orvosok pedig azon dolgoznak, hogy humaniz√°lt immunrendszerrel ell√°tott √°llatokat hozzanak l√©tre, az HIV vakcin√°k k√≠s√©rleteihez.
√ćme n√©h√°ny tov√°bbi p√©lda a tudom√°ny egyvelegeib√Ķl:
• Emberi sejteket tartalmaz√≥ ny√ļl petesejt,
• Emberi v√©rrel rendelkez√Ķ sert√©s,
• Emberi m√°jjal rendelkez√Ķ birka,
• Emberi sejteket tartalmaz√≥ teh√©n petesejt,
• Macska-ember hibrid protein
√Čs ezek csup√°n azok a projektek, amikr√Ķl tudunk. Vajon milyen beteg k√≠s√©rletek folyhatnak, amik nem publikusak?
Olyan korban √©l√ľnk, amelyben a g√©nm√≥dos√≠t√°s el√Ķtt √°ll√≥ lehet√Ķs√©gek hat√°rtalanok, de puszt√°n az√©rt, mert az ember k√©pes valamire, m√©g nem jelenti azt, hogy meg is kell val√≥s√≠tani.
A „Hibrid” c√≠m√Ľ film megk√≠s√©relte bemutatni az √ļj, r√©szben emberi √©letform√°k l√©trehoz√°s√°nak vesz√©lyeit. Vajon milyen l√©lek lakozik egy se nem teljesen emberi se nem teljesen √°llati l√©nyben?
Pandora szelencéjét felnyitották. A világ egy furcsa hely lett és csak sejteni lehet, hogy mi következik még.HozzŠszůlŠsok


#21 | jozsef toth - 2013. augusztus 01. 22:59:25
Imer koszonom az oszinte valaszt!s_*_gt Na de most egy ujabb problemaba kerultem. Azt a falut allah,god, butha, vagy ki csinalta?? Es milllen szinuek voltak abba a fa loba valoba??Es hanyan voltak a fa loba? Hat en gondoltam jo nezet ki EVIKE es a sajat fija csak meg kettyintette, mint a ciganyok, vagy a zsidok . Na es ezert lettunk illllen degeneraltak. Mert ugye ez eleg veszejes genetikai problemakkal jar??s_*_francba Holvannak most az IMA KOMMADOSOK ??? Toluk is szivessen vennem az oszinte felvilagosittast. Kerlek benneteket NE SUMAKOLJATOK!!! Mert ez is bunnek szamittttt,ha megtagadod azt amibe hiszel!!
#22 | jozsef toth - 2013. augusztus 01. 23:06:46
kukackac, most talan nyalazods_*_huha a BIBLIAT ,hogy holnap valamivel tudjal bosszantani.s_*_kukk
#23 | kukackac - 2013. augusztus 02. 14:31:33
Te Józsi te!
√Čn nem bosszantalak, csak ..... s_*_kac
Tal√°n ny√°lazn√°m. :)

hfr-rehost.net/gif/1b52ccfedecbf6e586a2eff2a5d7801c809be5d6.gif
#24 | jozsef toth - 2013. augusztus 02. 17:16:30
Pfuuuj TE diszno!!:@Nem szegyenled magad, illllenen jar az eszed??? Talan meg a kukacodais erre bisztatnad. Ahelyett ,hogy a bibliat nyalaznad!s_*_huha Te mindig fotokat teszel fel ,es ezzel boszantod a tarsasagot. Majd en is felteszem a TE kepedet,hogy tiltsanaki minden templombol.s_*_kac Meglatod ,ha igy fojtatod meg a vegen a pokolba talalkozunk.s_*_luci
#25 | GERRY - 2013. augusztus 02. 19:37:33
Hogy nektek mennyi problémátok van?

V√≥t √ĀD√ĀM meg √≥dalborda √ČVA azt√°n a lib√°nak nem volt el√©g az 1 ffi. keresett egy vibr√°toros iz√©t, arr√≥l meg kider√ľlt, hogy Kejgy√≥ √©s ekkor j√∂tt a meglepi, a liba bekapta a legyet (az m√°r akkor is volt, a tehenek √©s diszn√≥k meg a diszn√≥s√°gok miatt) √©s ebb√∂l lett a h√ľll√∂-√∂s√ľ Jujdeaz pedig nem akarta senki de f√∂leg a liba nem. Amikor a ffi (aki nagyon maga al√° esett megtutta, hogy egyetlen oldalasa a kejgy√≥val gyakorolt) els√∂ d√ľh√©ben bem√≥szerolta a lib√°t a legesfels√∂ bir√≥n√°l mire az el√∂kapta a l√°ngoss√ľt√∂ pallos√°t √©s ki√ľzet√© √∂ket a paradicsomos sz√≥szb√≥l... ennyi az eg√©sz, a t√∂bbi mind hazudoz√°s.

Kukackac - nincs meg valahol a folytat√°s is ???s_*_hol
#26 | jozsef toth - 2013. augusztus 03. 04:12:45
Gerry ettol a kukackacto sokminden kitellik. Merek fogadni,hogy most agyal es fog irni egy UJ bibliat.:D

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.