Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hõség gyötri Kínát, egyre drámaibb a helyzet


Nem csak KĂ­nát Ă©s nem csak hõsĂ©g! A rendszer instabil, de nem tudom jobb lesz-e, ha stabilan beáll a "hideg"? Ez is várhatĂł, persze emberi lĂ©ptĂ©kkel itt pár tĂ­z, vagy száz Ă©v is csak egy pillanat. KĂ­na nagy rĂ©szĂ©n hõsĂ©griadĂłt hirdettek, aszály pusztĂ­t, emberek milliĂłi szenvednek ivĂłvĂ­zhiánytĂłl, Sanghajban már több mint tĂ­z halálos áldozata van a szokatlanul tartĂłs forrĂłságnak – jelentette a kĂ­nai mĂ©dia szerdán.

Közép- és Dél-Kína egyes részein lajtos kocsikkal, palackos vízzel igyekeznek az emberek ivóvízszükségletét és a mindennapi élethez szükséges vízmennyiséget biztosítani. Kujcsou tartományban 2 millióan szenvednek ideiglenesen ivóvízhiánytól, de a szárazság már több mint 12 millió embernek okozott kárt, 840 ezer hektáron károsodott a termés. A közvetlen anyagi kárt 5 milliárd jüanra (185 milliárd forint) becsülik.

Hunan tartomány a júliusra jellemzõ csapadékmennyiségnek idén kevesebb mint a 30 százalékát kapta, középsõ és keleti területein 41 Celsius-fokos napi csúcshõmérsékletet jeleztek elõre. Félmillió fölött van azoknak az embereknek a száma, akikhez a pusztító aszály miatt nem jut el vezetékes ivóvíz, s több mint 400 ezer hektár területen van veszélyben a vetemény, 311 ezer haszonállat szomjazik. A szomszédos Hupej tartomány középsõ részén 287 ezer hektár területet ért aszálykár.

A kelet-kínai Csöcsiang tartományban július hónapban 74 százalékkal kevesebb csapadék esett az ilyenkor szokásos átlagnál, s a múlt héten már több városban 40 fok fölé emelkedett a hõmérséklet.

A kínai meteorológiai hivatal keddtõl a legmagasabb szintû vészjelzést adta ki, felszólítva a kormányzatokat és a vállalatokat is a segítségnyújtásra. A déli országrészben legalább 43 megye és város számolt be júliusban 40 Celsius-fokos hõmérsékletrõl.

Szerdán egy 64 Ă©ves tajvani matrĂłz meghalt Sanghajban a nagy hõsĂ©gben. A Ceng nevĂ» fĂ©rfi a hĂłnap közepe Ăłta hajĂłja felĂşjĂ­tásán dolgozott a szabadban, de szervezete nem bĂ­rta a ritka meleget. A kelet-kĂ­nai metropoliszban több mint tĂ­z ember halálát Ă­rják a forrĂłság számlájára, többen vannak Ă©letveszĂ©lyes állapotban. Az orvosok szerint 30 százalĂ©kuk otthon lett rosszul. EzĂ©rt is tanácsolják az idõseknek, hogy kapcsolják be a lĂ©gkondicionálĂł berendezĂ©seket. KörĂĽkben ugyanis elterjedt, hogy ezeknek a használata egĂ©szsĂ©gtelen, vagy csak „pĂ©nzkidobás”.

A kĂłrházak, rendelõintĂ©zetek a hõgutátĂłl, napszĂşrástĂłl szenvedõk nagy számárĂłl számoltak be, a nagyvárosban kilenc egymást követõ napon mutatott a hõmĂ©rõ 39 Celsius-fokot, s 25 napon át volt 35 fok, vagy a feletti a hõmĂ©rsĂ©klet. Ez volt Sanghaj legmelegebb jĂşliusa, amiĂłta az idõjárási adatok regisztrálása – 140 Ă©vvel ezelõtt – megkezdõdött.
Link

Hozzászólások


#11 | GERRY - 2013. augusztus 01. 22:48:27
Egy régi négysorosom (úgy negyven éve írhattam, de ma is aktuális) csak a remeték cserélödnek a hegyoldali barlangokban :D:

A remete

Évek során csak barangolt, felkeresve sok népet,
egy nap az összes tudást megszerezte magának.
Körbenézett mint látó, végre mindent megértett.
Azóta a bölcs, magányos remeteként él a mának.

astroworld.gportal.hu/portal/astroworld/image/gallery/1311970822_06.png
#12 | mormota1968 - 2013. augusztus 02. 07:23:05
Most már legalább tudjuk miért költöznek a beavatottak hamarosan mind le a földalatti luxus bunkerjaikba.Valami rohadtul nem stimmel a nappal.Vakító fehér fényben izzik már hajnalban is.Vagy ami még lehetséges, annyira vékony már az ózon réteg, hogy már nem védi többé meg a Földet.Persze ezt elhallgatják az egyszerû földi halandók elõl.Én már láttam olyan videót is a neten, hogy az elit részére a föld alatt termelik a gabonát, speciális lámpák alatt.Kétféle fény kell a növények fejlõdéséhez a föld alatt, kék és vörös fény.Van róla már cikk is a neten.Olyat is olvastam régebben, hogy a Földrõl lézerrel lövik a napot, hogy felgyorsítsák a pólus váltást.Aztán az is lehet, hogy ez a sok sz@r amit kiszórnak a légtérbe és bejut akár Kína légterébe is a szél által vagy a HAARP-al oda irányítva okoz üvegház hõhatást.Vagy csak simán a HAARP-al csinálnak ki egész országokat az idõjárásuk befolyásolása által, vagy létezhet olyan idõjárás módosító fegyver is, amirõl még csak nem is hallottunk soha.Egy biztos! Valami nagyon súlyos dolgot eltitkolnak az egész emberiség elõl.Õk már felkészültek, õk a kiválasztottak, hogy levonuljanak a föld alá a luxus bunkerjaikba, földalatti városaikba, a többi ember élete meg nem számít.Ami a fiatalok nemtörõdömségét illeti, sajnos tapasztalatból tudom, hogy igaz.A legtöbb fiatalra igaz, de minden más korosztályra is jellemzõ.Az a legnagyobb baj, hogy az emberek többsége azt se tudja, hogy mit is kellene megnéznie, elolvasnia a neten, már ha van nekik, mert csak az olyan fanatikusok mint mi tudunk ezekrõl a dolgokról.Úgy hogy ez a mi feladatunk volna, listát készíteni azokról a dolgokról, amikrõl mindenkinek tudnia kell, aztán ha nem érdekli még az után se hogy már tudják mit kellene megnézniük, akkor nincs mit tenni.Pusztuljon a férgese, ha ennyire ostoba és korlátolt.Ha nincs benne annyi nyitottság, hajlandóság sem, hogy utána járjon az igazságnak, akkor 100%-osan megérett a pusztulásra.Hagyni kell, hogy menjen a saját feje után, higgye amit hinni akar, aztán majd a vágóhídnál úgy is rájön, hogy mekkora marha volt, hogy nem hallgatott a jó szóra.Vagy még akkor sem.Másik megoldás.Erõszakkal kell felvilágosítani, de minek pazarolnánk az energiánkat zombikra.Úgy is agyhalottak már, úgy hogy kár minden szóért, az ilyen üresfejû bunkók megérdemlik amit kapnak.
#13 | postaimre - 2013. augusztus 02. 08:08:35
Mormota, a Nap-os téma elég közeli találat. Pár napja a csillagos ég fölöttünk is szinte virít, még a Tejút is simán látszik, pedig a fényszennyezés miatt ez már rég nem volt itt szemlélhetõ. Nagyon vadul ontja a fényt a Nap, de a meleg ezzel nem áll arányban. Ennek következménye kell legyen és lesz is, csak idõ kérdése. Nem véletlen foglalkoznak sokat az Európával sem és hoztak róla filmet. Mivel tele van vízzel és a víz Hidrogánnel, ezért ugye többrõl is lehet szó, mint a Föld itatása. A Nap etetése sem kizárt, de persze ez már nem egy "befogott meteorit" szintû technológia.

A Nap lézerre lövése lófax. Olyan energiákról van szó, amely még bolhacsípésnek sem számítana Neki, ha egyszerre 10 atomreaktornyi energiát lõnének ki rá.
#14 | GERRY - 2013. augusztus 02. 09:44:02
Tegnap egész este lövöldöztek (Augusztus 1 - CONFÖDERATIO HELVETICA, azaz a svájci államszövetség - röviden Svájc - megalakulásának évfordulója), néhány százerer rakétát kilött az égre a svájci nép... hadd szóljon... úgy éjfél felé elcsitult a lárma. 1/4 2-kor egy állat megint rákezdte... na mondom; kimegyek megnézem ki az a görény, egyet a seggébe nyomok "befelé" irányba, ha ennyire szereti a durranásokat. Kimentem de addigra eltünt - szerencséjére. Az eget néztem, ilyenkor a közterületi fények már nem égnek, nem hittem a szememnek; csak a planetáriumban láttam ilyen részletes és fényes csillagtérképet, a szabad ég alatt szinte soha. A csillagok között szinte nem is volt üres fekete hely, mintha a levegöréteg feletti ürböl láttam volna az eget.

Valami van, valami "igazi"...

Majd kiderĂĽl, csak akkor ne boruljon be!
:|
#15 | Kore - 2013. augusztus 02. 10:26:22
Örömmel olvasom soraidat, GERRY! s_*_yes
Szerencse, hogy a svájciak takarékos nép, ha lekapcsolják éjféltõl a közvilágítást.

Tölts több idõt
a hatalmas élõ ragyogó csillagtérkép nézegetésével!
Meglásd meg fog változtatni bizonyos szempontból.
Bárhonnan nézed, tudod, mindig Te vagy a középpontban. Csak neked és érted ragyognak.
Én hét éve nem tudok betelni vele itt, a mesterséges fényektõl zavartalan csepp kis falumban.
#16 | kincses - 2013. augusztus 02. 14:03:41
Tiszazugi, köszi a beírást, már 2 éve is van, hogy hallottam ezt a "dalt", sokat segített ez a néhány sor, amikor ki kellett bírni barátok árulását. Remélem, most is sokaknak jó lesz! s_*_aha
#17 | GERRY - 2013. augusztus 02. 16:38:22
Kore - ezt azóta tudom (és érzem) amióta - kb 18 évesen - elöször olvastam ezeket a sorokat:

"Csillagokat nézel két szemeddel, csillagom.
Ég, ha lehetnék, két szemedet nézném csillagok ezreivel."

... most, miközben Platon sorait írtam, a háttérben megszólalt a "Halleluja" c. szám ... pont passzol... fel is teszem nektek letölteni: http://www.postai...elujah.mp3
#18 | mormota1968 - 2013. augusztus 02. 23:26:57
Imre! Valószínûleg nem csak a nap tombol, hanem a föld belseje is forrong.Nem is csodálkoznék rajta, ha tényleg így van.A bolygónk ugyan olyan élõ lény mint mi magunk,ugyan az a mi felépítésünk is, mint a Földé vagy bármi más élõé a Földön.Kicsit unhatja már a pofátlanságunkat, hogy az emberiségnek semmi sem elég, mindig többet és többet akar, veszélyeztetve anyabolygónk egészségét is.Földünk jelenleg beteg, lázas, de jól mûködik az immunrendszere és ép most izzadja ki magából a felgyülemlett mérgeket.Egyszer láttam egy videót, még az egyik régebbi Enigmák adásban arról, hogy több mesterséges robot ûrjármû is körbe veszi a Napot, de hogy miért, azt ki tudja?Vagy azok csinálják ezt ami most van a nappal, vagy próbálnak valamit megakadályozni, valami nagyon rossz dolog bekövetkezését.Azt hiszem megrázó események elé néz még az emberiség.Sok minden fog itt még kiderülni rövid idõn belül.Nem véletlenül készült az a sok katasztrófa film.Igen, nagyon kellene nekik a Kárpát medence, az alatta lévõ õstenger vize miatt, no meg az ásványvizeink miatt is.Akárki is csinál akármit is a Napunkkal, ha tényleg ez lenne az igazság, nem normális.Ha csak nem arról van szó, hogy kezd kihûlni a nap, elõbb mint számítottak rá és azért izzik úgy.Akkor viszont nekünk annyi.Game over!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.