Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hõség gyötri Kínát, egyre drámaibb a helyzet


Nem csak Kínát és nem csak hõség! A rendszer instabil, de nem tudom jobb lesz-e, ha stabilan beáll a "hideg"? Ez is várható, persze emberi léptékkel itt pár tíz, vagy száz év is csak egy pillanat. Kína nagy részén hõségriadót hirdettek, aszály pusztít, emberek milliói szenvednek ivóvízhiánytól, Sanghajban már több mint tíz halálos áldozata van a szokatlanul tartós forróságnak – jelentette a kínai média szerdán.

Közép- és Dél-Kína egyes részein lajtos kocsikkal, palackos vízzel igyekeznek az emberek ivóvízszükségletét és a mindennapi élethez szükséges vízmennyiséget biztosítani. Kujcsou tartományban 2 millióan szenvednek ideiglenesen ivóvízhiánytól, de a szárazság már több mint 12 millió embernek okozott kárt, 840 ezer hektáron károsodott a termés. A közvetlen anyagi kárt 5 milliárd jüanra (185 milliárd forint) becsülik.

Hunan tartomány a júliusra jellemzõ csapadékmennyiségnek idén kevesebb mint a 30 százalékát kapta, középsõ és keleti területein 41 Celsius-fokos napi csúcshõmérsékletet jeleztek elõre. Félmillió fölött van azoknak az embereknek a száma, akikhez a pusztító aszály miatt nem jut el vezetékes ivóvíz, s több mint 400 ezer hektár területen van veszélyben a vetemény, 311 ezer haszonállat szomjazik. A szomszédos Hupej tartomány középsõ részén 287 ezer hektár területet ért aszálykár.

A kelet-kínai Csöcsiang tartományban július hónapban 74 százalékkal kevesebb csapadék esett az ilyenkor szokásos átlagnál, s a múlt héten már több városban 40 fok fölé emelkedett a hõmérséklet.

A kínai meteorológiai hivatal keddtõl a legmagasabb szintû vészjelzést adta ki, felszólítva a kormányzatokat és a vállalatokat is a segítségnyújtásra. A déli országrészben legalább 43 megye és város számolt be júliusban 40 Celsius-fokos hõmérsékletrõl.

Szerdán egy 64 éves tajvani matróz meghalt Sanghajban a nagy hõségben. A Ceng nevû férfi a hónap közepe óta hajója felújításán dolgozott a szabadban, de szervezete nem bírta a ritka meleget. A kelet-kínai metropoliszban több mint tíz ember halálát írják a forróság számlájára, többen vannak életveszélyes állapotban. Az orvosok szerint 30 százalékuk otthon lett rosszul. Ezért is tanácsolják az idõseknek, hogy kapcsolják be a légkondicionáló berendezéseket. Körükben ugyanis elterjedt, hogy ezeknek a használata egészségtelen, vagy csak „pénzkidobás”.

A kórházak, rendelõintézetek a hõgutától, napszúrástól szenvedõk nagy számáról számoltak be, a nagyvárosban kilenc egymást követõ napon mutatott a hõmérõ 39 Celsius-fokot, s 25 napon át volt 35 fok, vagy a feletti a hõmérséklet. Ez volt Sanghaj legmelegebb júliusa, amióta az idõjárási adatok regisztrálása – 140 évvel ezelõtt – megkezdõdött.
Link

Hozzszlsok


#1 | monguzking - 2013. augusztus 01. 09:25:38
A legnagyobb baj az fiatalokkal van mert egyszerüen nem hajlandok kinyitni a szemüket s tenni a világ jo irányba történö megváltozásáért--márpedig ha a fiatalokat nem érdekli a jövö akkor eléggé reménytelennek tünnik hogy akkármit is tehetnék értük
#2 | Kedvesi - 2013. augusztus 01. 10:14:37
Buli,alkohol,drog,kefélés, való világ, sopping, éjjel-nappal Judapest, megaszar, dávid-csillag születik,vojsz,rihanna,bijonszé és a többi hányadék érdekli õket. Kurvära fogalmuk sincs arról hogy mi zajlik körülöttük, de nem is érdekli a szarháziakat, azt se tudják hogy mi az hogy zsidó, vagy liberalizmus. Nem is hallottak róla, azt sem tudják mi ez, ha igen akkor olyan tudatlanok hogy még a hat pár rendõrcsizma is okosabb náluk, mert elkezdenek pofázni rászizmusról, persze könnyû õket azonnal sarokba szorítani, mert mûveletlenek és analfabéták. Teljesen megfelelnek az amerikai társadalomnak. De tényleg, az új országban nem csak a cigánytól-zsidótól kell megszabadulni, hanem ezektõl a züllött 10-20-on akárhány éves korcsoktól is, mert ezek menthetetlenül hülyék, el kell venni az állampolgárságukat aztán menjenek nigger fäszt szopogatni Amerikába mondjuk. Vannak még azért itt olyan fiatal nõk akik nemzeti identitásúak, de a hülye több, azokat ki kell rakni, mind a két nembõl.

Maradna ezek nélkül is elég ember akikkel lehetne új országot építeni.
#3 | Gutai Zub - 2013. augusztus 01. 13:12:28
A leesett alma és a fa

A fiatalokkal van baj?

Mert a nagypapák, nagymamák, mamák, papák, nagyon frankó Magyarországot hagytak a fiatalokra?
Hagyták hogy mindent kiraboljanak az országban, visszafizethetetlen kölcsönök, eltünt munkahelyek, haszontalan iskolák, elvadult cigányok, gazember tolvaj politikusokra, ijedt fülüket farkukat behúzott szavazgató önzõ, és hülye nyugdíjasok és rokkant nyugdíjasok milliói.
Milyen példát kaptak ezek a fiatalok?
Milyen országot hagytak ezek a gyerekeiknek?
Szerencsétlenek, milyenek legyenek?
#4 | enid - 2013. augusztus 01. 13:53:35
Ilyenkor kap el hirtelen egy pillanatra a "Mari neni" szindroma. Szerintem mindkettotok mondanivalojaban van igazsag. Sot en kozepkoru suketnemavakokat is ismerek. Aki nem akarja, azon bizony segiteni nem lehet.
#5 | Gutai Zub - 2013. augusztus 01. 14:07:55
Enid,
"Az igazságot mindenki tudni véli, de mindenki csak a magáét."
Sajnos ez van legtöbbször velünk is,
A sok igazság aztán, mint a sok fény viszálya: sötétséget eredményez.....
#6 | szarmata - 2013. augusztus 01. 17:42:36
Halkan jegyzem meg,:nem az számít,hogy a másik mit tesz,vagy sem,hanem az ,hogy te mit teszel,mivel járulsz hozzá a nemzet felemelkedéséhez!
#7 | postaimre - 2013. augusztus 01. 20:07:57
Monguz én kapacitálom a nagyfiam, hogy érdekelje a katonaság és legyen hadmérnõk és nem kell bokorugrnak menni, de fogala sincs, mirõl beszélek és az anyjának se lehet. Hagyjátok a fiatalokat. Elég széles spektrum, még én is oda fogok tartozni 10 év múlva is, ha nem halok meg fiatalon.

Szarmata és többiek...Ez a Schrödinger macskája tudott valamit a kvantum-szintú beavatkozásról. Annyira nehezen értitek meg hogyan mûködik, hogy már kezdem elveszíteni a reményt, hogy a mentésben a nemzetnek bármilyen szerepe lehet...

Iparkodjatok!s_*_help
#8 | szarmata - 2013. augusztus 01. 21:24:36
Imre hinnünk kell valamiben! Személy szerint hiszek a változásban,és abban,hogy élnek még hazánkban nemzetben,egységben gondolkodók! Nem vagyunk túl sokan,de a bátrak mindig kevesen vannak!
#9 | postaimre - 2013. augusztus 01. 21:30:36
A bátorság ide már rég kevés. Mit szólnál ennyi év után a tudáshoz? A hitet hagyd meg azoknak, akik nem is akarnak tudni.
#10 | tiszazugi - 2013. augusztus 01. 22:07:58
Abban az évben, a Rémek Uralma alatt az emberek egy titokzatos könyvrõl
suttogtak, amelyben csodálatos dolgok vannak a Szabadságról és különös
történetek olyan emberekrõl, akik meg merték próbálni a kijelöletlen Másik
Utat.
A hír eljutott a Helytartóhoz, aki hívatta Júdást, és megparancsolta neki,
hogy szerezze meg a Csavargók Könyvét.
Júdás feltûnt a földönfutók és kitaszítottak között. Látogatásai után
mindenhol fegyveresek jelentek meg és elhurcolták a védteleneket. Végre is a
szerencse Júdás kezére játszott abban a városban, ahol a Hobók Hercegének sírja
állott. A virágfürtû vándorok zsákjából lopta ki a könyvet.
De a tolvaj és a Helytartó értetlenül álltak a szarvasbõrbe öltöztetett lapok
fölött. Segítségül hívták a Robotokat, ám azok csak tehetetlenül nyikorogtak.
Ezután betették a könyvet a Nagyon Okos Gépbe, de az is csak annyit felelt :
"Nincs a memóriában".
Végül felhozatták a börtönbõl a legöregebb koldust, aki felnyitotta a
könyvet, és szavak nélkül énekelni kezdett. Miután méltósággal befejezte dalát,
félelem nélkül így szólt :

"HIÁBA PÉNZ, HATALOM, TUDÁS,
EZT TE NEM ÉRTHETED JÚDÁS.
EZ VALAMI MÁS."

-------------------------------------------


A Helytartó palotáját vihar rombolta földig,
és a Csavargók Könyvének nyoma veszett.
Új birodalmak születtek és újabb Júdások keresték,
de többé nem tudták megkaparintani.
Fájdalmasan sok emberöltõ elteltével mostanában
híre jött, hogy a könyv kézrõl kézre járja a világot.
Az én köteleségem az, hogy továbbadjak egy üzenetet:

» Úton lenni boldogság,, Megérkezni halál.«

Béke veletek!
Engedjetek utamra!


HBB Csavargók könyve

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.