Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

ElõkerĂĽlt a királynõ ’harmadik világháborĂşs’ beszĂ©de


Ki az a eket, barom, aki folymatosan háborĂşt vizionál? Ilyen sĂĽletlenseggeket! Tömböl a bĂ©ke, nem? Nem hát, csak Ă©ppenhogy.II. ErzsĂ©bet egysĂ©gre, határozottságra, Ă©s arra biztatta volna a briteket, hogy imádkozzanak a „nukleáris háborĂş õrĂĽletĂ©nek” Ă©jszakáján – derĂĽlt ki az 1983-as beszĂ©d most nyilvánosságra hozott szövegĂ©bõl.

Több száz, 1983-bĂłl származĂł dokumentumot hozott ma nyilvánosságra a brit Nemzeti ArchĂ­vum, többek között egy elkĂ©pzelt, harmadik világháborĂş forgatĂłkönyvĂ©t, Ă­rja a The Guardian. KiderĂĽl, hogy a Whitehall annak idejĂ©n elkĂ©szĂ­tett II. ErzsĂ©bet királynõ számára egy beszĂ©det, amelyet akkor kellett volna elmondania, ha Nagy-Britannia hadba lĂ©p Oroszország ellen, Ă©s kitör a harmadik, nukleáris háborĂş. A Whitehall számba akarta venni a lehetõsĂ©geket, Ă©s ennek a 320 oldalas forgatĂłkönyvnek volt rĂ©sze a királynõ beszĂ©de, amelyben II. ErzsĂ©bet a „háborĂş õrĂĽltsĂ©gĂ©rõl”, Ă©s a „rossz cĂ©lra fordĂ­tott technolĂłgia gyilkos erejĂ©rõl” beszĂ©lt volna.

A beszĂ©d elejĂ©n II. ErzsĂ©bet felidĂ©zte volna legutĂłbbi, karácsonyi szavait, amikor mĂ©g távolinak tĂ»nt a háborĂş. Kislánykori emlĂ©keivel folytatta volna, ahogy testvĂ©rĂ©vel „szomorĂşan, de bĂĽszkĂ©n” apja szavait hallgatta a rádiĂłn 1939-ben, Ă©s azĂłta sem gondolta volna egyszer sem, hogy ez a szomorĂş feladat egyszer mĂ©g rá fog hárulni. András herceg helikopterpilĂłtakĂ©nt már akciĂłba lĂ©pett, Ă©s a királynõ szavai szerint „ez a szoros családi kötelĂ©k az, aminek a legnagyobb vĂ©delemnek kell lennie az ismeretlen ellen.”

Más dokumentumok a kormány vitájárĂłl szĂłlnak a Brit Orvosi SzövetsĂ©ggel (BMA), a BMA számĂ­tásai szerint ugyanis egy nukleáris csapásban 33 milliĂłan – egyedĂĽl Londonban egymilliĂłan – halnának meg. Egy irat azt magyarázza a leendõ miniszterelnöknek (1983-ban választásokat tartottak Nagy-Britanniában), hogy abbĂłl a Downing Street-i helyisĂ©gbõl, amit a kĂĽlönleges helyzetek idejĂ©n ĂĽlĂ©sezõ válságtestĂĽlet (COBRA) használ, hogyan lehet nukleáris támadást indĂ­tani. Azt tanácsolják a leendõ miniszterelnöknek, hogy szovjet támadás esetĂ©n szĂłrja szĂ©t az országban a minisztereket, akik „embriĂł-kormányokat” alakĂ­thatnának, hogy akkor sem maradjon vezetĂ©s nĂ©lkĂĽl az ország, ha Londont lerombolják Ă©s a miniszterelnököt megölik.


A beszédet akkor készítették el, amikor Nagy-Britannia moszkvai nagykövete közölte Londonnal, hogy Jurij Andropov pártfõtitkár háborús retorikája mélységesen nyugtalanító. Az ekkor kitalált forgatókönyv szerint egy új, harcias szovjet vezetés került volna hatalomra, amely megtámadta volna a Német Szövetségi Köztársaságot, a skandináv országokat, Olaszországot és Törökországot. Ezután következett volna a nukleáris csapás. A forgatókönyv szerint a nukleáris háború elõestéjén félmillió ember tartott éppen a Wales-i hegyekbe, hogy elmeneküljön a támadások elõl, amelyekben már több ezren meghaltak. A hadsereg bázisa Skóciában van, Londonban pedig háborúellenes tüntetéseket tartanak. Az alkohol iránti kereslet rohamosan nõ, a kórházak gyógyszertartalékait pedig kifosztják. A védelemért felelõs vezetõk arra a következtetésre jutnak, hogy a NATO-nak kell elõször bevetnie nukleáris fegyvert, különben legyõzi õket a Szovjetunió, amelyet a szövegben következetesen Orange-nak neveznek. Végül az Orange vezetõi béketárgyalásokat javasolnak.
Link

Hozzászólások


#1 | rozsola - 2013. augusztus 01. 21:56:15
1983. aha Ă©rtem.
Ezért készült az 1984 cimû film.
#2 | No Shadow Government - 2013. augusztus 01. 21:59:22
Ez összefügghet a fent említett hírrel:http://hungarian....madta-meg/
#3 | postaimre - 2013. augusztus 02. 07:48:59
Minõ véletlen most jelent meg a RED2 is Bruce Willissel...és a történet nagyon passzol.

CIA elkapja a volt CIA-st, majd ...na mindegy mert egy "õrült" orosz tudós, tömegpusztító fegyver -koponya körül forognak ez események...a "vörös higany" nevû nukleáris anyag a Kreml alá van rejtve, bomba formában..., de Londoba kerül az iráni nagykövetségre, ahol fizetnek érte...de van itt kóreai bárgyilkos is, aki aztán átáll és végül a világbékát megmentve a nukleáris robbanás a víz felett a tudós menekülõgépén történik és nem Londonban...de persze ott van a Wikilika is, ahová a tudós juttatja el az éppen most elítélt õrmester gépérõl a titkos dokumentumokat...

Szóval...CIA, FSZB...Moszkva, London, Irán , Korea, atomrobbanás, tömegpusztíító fegyverek, Wikiliks...és mindez pont most, minteyg véletlenül.
#4 | mormota1968 - 2013. augusztus 02. 08:18:23
Az elsõ és második világháborút is onnét London közepébõl pénzelték és irányították Rothchildék, ahogy az összes többi kisebb nagyobb háborút, felkelést, forradalmat is.Nem tudom miért nem intézték még el azt a féreg központot, mikor tudják, hogy ott fészkel a fõ gonosz.Persze tudom! Mert túl sok a hûséges kutya körülötte, akik a gazdiért bármire hajlandóak, akár megdögleni is, pár milliárd embert is magukkal víve, no meg egy egész bolygót.Sohasem értettem, mire is jó ez a sok nukleáris fegyver.Egy ilyen bevetése nem olyan mint bármelyik hagyományos fegyver bevetése.A következmények beláthatatlanok, évszázadokra, évezredekre szólnak.Miért lenne jó ez bárkinek is?Mi felett uralkodnak ezek a pszichopata f@szok, ha nem lesz mi felett és fõleg kik felett uralkodni.A rák értelmetlen egy jószág, mert ha értelmes volna, tudná, hogy abba amit tesz õ is beledöglik.És sajnos rengeteg ilyen rákos daganat ül most már az emberiség nyakán jó ideje.Ezerféle gyógymód létezik az ilyen rákos daganatok elpusztítására, még sem alkalmazzák egyiket sem.Mert túl sok a hûséges eb, akik híven szolgálják az emberiség szemetét, bár én nem is számítanám ezeket a korcsokat az emberiség soraiba.Imre! A Hollywoodi filmek jó része a valóságról, vagy az elõre megtervezett jövõ valóságáról szól.A forgatókönyv írók, rendezõk és a színészek egy része is bennfentes, vagyis az elithez tartoznak, a beavatottak közzé.Mert egyetlen ember agyából sem pattanhat csak úgy ki ilyesmi, ami mint késõbb kiderül, teljesen vagy részben a valóságot tükrözi.Az ilyen forgatókönyvek mint a "Red 2" bennfentesektõl kapott információk alapján íródnak.Ez tiszta sor!
#5 | tudatlanka - 2013. augusztus 02. 10:18:09
Mormota!
Érdekes az eszmefuttatásod. "... bár én nem is számítanám ezeket a korcsokat az emberiség soraiba."
Ezt én úgy fogalmazom, hogy "ember utánzatok"
Megtévesztésig hasonlítanak az élõ emberre, de mégsem azok! - ennek ellenére emberszámba tartjuk õket.
Pontosan azért mert nem emberek - nem is az emberiség érdekeit és értékeit képviselik.
Hát akkor mit? kérdezhetnénk, - hiszen nekik is van testük, és látszólag õk is halandók.

Mi van akkor, ha a testük csak egy "mesterséges" látszat test?
Mi van akkor, ha egy általunk ismeretlen, de köznyelven fogalmazva, egy "magasabb intelligencia" érdekeit képviselik, "mesterséges" testben.

Ez esetben céljuk számunkra ismeretlen és megfoghatatlan, ugyan akkor érthetõ az is, hogy miért nem számít, ha velünk együtt õk is megdöglenek.
#6 | mormota1968 - 2013. augusztus 02. 23:04:12
Tudatlanka! Ép ezt mondta "David Icke" is az abban a 4 részes elõadásában, aminek a címe "Ébred már az oroszlán" amit te mondtál.Ezek egy külön genetikával kitenyésztett faj.Agy
mosottak, ráadásul nem is szemiták, vagyis arab származásúak, csak egyszerûen kazárok.Beadták nekik hogy õk a kiválasztott nép és ehhez ragaszkodnak körömszakadtáig.Valóban kiválasztottak, de nem ezek, hanem az ószövetségi zsidóság, de õk se Isten kiválasztottjai csak egy idegen fajé.És valóban létezhet olyan, hogy a testüket egy más életforma irányítja egy másik dimenzióból, mivel maga az idegen faj nem tud átlépni a mi létsíkunkra.Ezért használnak hát közvetítõket.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.