Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Fidesz: nem lehet csalni a v√°laszt√°sokon


i>Mit? Mondd m√©g egyszer! Hahhaahaahaa! A "v√°laszt√°s" maga a csal√°s, a t√∂bbi meg sz√°m-misztika! Zsid√≥-cig√°ny nem szavaz, ostoba birka nem szavaz a t√∂bbinek meg pofa be, mert √Ķ meg tudja, hogy csal√°s az eg√©sz. Egy√©bk√©nt meg a rendszar illegitim! Link
Vagy legalábbis annyira nem, hogy az látszódjon az eredményen.
A v√°laszt√°si elj√°r√°si t√∂rv√©nyben r√∂gz√≠tett biztons√°gi garanci√°k kiz√°rj√°k az olyan v√°laszt√°si csal√°sokat, amelyek √©rdemben befoly√°solhatn√°k a szavaz√°s eredm√©ny√©t - mondta Guly√°s Gergely, a Fidesz orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķje budapesti sajt√≥t√°j√©koztat√≥j√°n.

A magyarorsz√°gi √°lland√≥ lakhellyel nem rendelkez√Ķ hat√°ron t√ļli magyar v√°laszt√≥polg√°rok v√°laszt√°si regisztr√°ci√≥ja cs√ľt√∂rt√∂k√∂n kezd√Ķd√∂tt meg.

Guly√°s Gergely eml√©keztetett: az Alkotm√°nyb√≠r√≥s√°g janu√°ri d√∂nt√©s√©vel egy√©rtelm√Ľv√© tette, hogy a magyarorsz√°gi lak√≥hellyel nem rendelkez√Ķ magyar √°llampolg√°rok eset√©n a regisztr√°ci√≥ elengedhetetlen felt√©tele a v√°laszt√≥jog gyakorl√°s√°nak. A Fidesz szakpolitikusa szerint a hat√°ron t√ļli magyarok v√°laszt√°si r√©szv√©tele biztos√≠tja a nemzet hat√°rokon √°t√≠vel√Ķ √ļjraegyes√≠t√©s√©nek t√∂rt√©nelmi lehet√Ķs√©g√©t.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | kukackac - 2013. augusztus 02. 11:06:47
A H√≠r TV Magyarorsz√°g √©l√Ķben c√≠m√Ľ m√Ľsor√°ban P√°lffy Ilona, a Nemzeti V√°laszt√°si Iroda eln√∂ke azt mondta, hogy a kett√Ķs √°llampolg√°rok t√∂bbf√©lek√©ppen szavazhatnak majd. Eg√©szen pontosan ezt mondta:

„Feladhatja post√°n abban az orsz√°gban, amiben lakik, feladhatja post√°n a Nemzeti V√°laszt√°si Iroda r√©sz√©re ezt a levelet, de eljuttathatja a v√°laszt√°st megel√Ķz√Ķ 15. napt√≥l az adott orsz√°gban l√©v√Ķ konzul√°tusokra, nagyk√∂vets√©gekre. Ott majd lesz egy ilyen postal√°d√°nak nevezett urna, ahol nem kell semmit sem igazolni, hanem bedobhatja. De bedobhatja ak√°r az eg√©sz falu√©t is, hogyha valakit megb√≠znak azzal, hogy szedje √∂ssze, √©s vigye m√°r be a konzul√°tusra, mondjuk Cs√≠kszered√°ra ezeket a lev√©lszavazatokat, bor√≠t√©kokat. √Āthozhatj√°k Magyarorsz√°gra, ott is fel lehet adni post√°n. √Čs Magyarorsz√°gon is, a v√°laszt√°s napj√°n majd lesz minden v√°laszt√≥ker√ľletben egy kijel√∂lt szavaz√≥k√∂r, ahol szint√©n leadhat√≥k ezek a lev√©lszavazatok.”

A kurziv√°lt (d√Ķlt bet√Ľs) r√©szben l√©v√Ķ ellentmond√°s adja a k√©rd√©seket:

Hogyan dobja be egy arra megb√≠zott szem√©ly az eg√©sz falu szavazatait, ha nem kell semmit sem igazolnia? Teh√°t hogyan lehet ellen√Ķrizni, hogy √©ppen a megb√≠zott szem√©ly dobja be a szavazatokat?
Mi akadályoz meg bárkit abban, hogy így több névtelen szavazatot is leadjon ugyanarra a pártra?
Ha pedig a szavaz√≥lapot n√©vvel kell bedobni, akkor hogyan garant√°lhat√≥, hogy a szavaz√°s teljesen n√©vtelen legyen, senki sz√°m√°ra se der√ľlj√∂n ki, hogy kire szavazott az illet√Ķ?


√Čn a h√©tfark√ļ kutyap√°rtra szavazok, ha indolnak! s_*_kac

√©s ezek ut√°n higgy√ľnk a sz√©kely emberek b√∂lcsess√©g√©ben, hogy b√≠zz√°k a d√∂nt√©st a hazaiakra ,√©s ha l√°tni akarj√°k azt a vil√°g sz√©lh√°mos√°t ,h√≠vj√°k meg magukhoz, ha nem volt m√©g el√©g bajuk eddig.


√Čs ha j√≥ d√∂nt√©st akarsz hozni ink√°bb igy√°l a kocsm√°ban egy kisfr√∂ccs√∂t szavaz√≥sdi helyett! s_*_olle
#12 | jozsef toth - 2013. augusztus 02. 17:10:15
Igen ez igy igaz !! :oNem lehet csalni a valasztasokon !!! Mert az MAR a valasztas elott OK eldontik!! Ezert lehetetlen OTT valanit is csnilni. Ott mar az tul keso!!s_*_figyu

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.