Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Fidesz: nem lehet csalni a v√°laszt√°sokon


i>Mit? Mondd m√©g egyszer! Hahhaahaahaa! A "v√°laszt√°s" maga a csal√°s, a t√∂bbi meg sz√°m-misztika! Zsid√≥-cig√°ny nem szavaz, ostoba birka nem szavaz a t√∂bbinek meg pofa be, mert √Ķ meg tudja, hogy csal√°s az eg√©sz. Egy√©bk√©nt meg a rendszar illegitim! Link
Vagy legalábbis annyira nem, hogy az látszódjon az eredményen.
A v√°laszt√°si elj√°r√°si t√∂rv√©nyben r√∂gz√≠tett biztons√°gi garanci√°k kiz√°rj√°k az olyan v√°laszt√°si csal√°sokat, amelyek √©rdemben befoly√°solhatn√°k a szavaz√°s eredm√©ny√©t - mondta Guly√°s Gergely, a Fidesz orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķje budapesti sajt√≥t√°j√©koztat√≥j√°n.

A magyarorsz√°gi √°lland√≥ lakhellyel nem rendelkez√Ķ hat√°ron t√ļli magyar v√°laszt√≥polg√°rok v√°laszt√°si regisztr√°ci√≥ja cs√ľt√∂rt√∂k√∂n kezd√Ķd√∂tt meg.

Guly√°s Gergely eml√©keztetett: az Alkotm√°nyb√≠r√≥s√°g janu√°ri d√∂nt√©s√©vel egy√©rtelm√Ľv√© tette, hogy a magyarorsz√°gi lak√≥hellyel nem rendelkez√Ķ magyar √°llampolg√°rok eset√©n a regisztr√°ci√≥ elengedhetetlen felt√©tele a v√°laszt√≥jog gyakorl√°s√°nak. A Fidesz szakpolitikusa szerint a hat√°ron t√ļli magyarok v√°laszt√°si r√©szv√©tele biztos√≠tja a nemzet hat√°rokon √°t√≠vel√Ķ √ļjraegyes√≠t√©s√©nek t√∂rt√©nelmi lehet√Ķs√©g√©t.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | vesterhagen - 2013. augusztus 01. 21:26:34
h√°t perszehogy persze. israelben 2 milli√≥ kett√Ķs ( zsid√≥-magyar ) tetved√©k v√°rja a " v√°laszt√°st" o.v. : nem kell ellen√Ķrizni a k√ľlf√∂d√∂n szavaz√≥ "√°llampolg√°rokat "
#2 | vesterhagen - 2013. augusztus 01. 21:27:25
ELEGET s_*_rtata s_*_rtata
#3 | rozsola - 2013. augusztus 01. 22:00:08
Ki mondta , hogy lehet csalni ?
Fidesz - izrael
Jobbik - izrael
Dk - izrael
Egy√ľtt 2014 - izrael
........
Lehet v√°lasztani.
#4 | Laci45 - 2013. augusztus 02. 00:04:15
Csak nemgondolj√°tok komolyan,hogy csaln√°nak ezek az erk√∂lcsi minta k√©pek(hisz √Ķk nemtehetnek r√≥la hogy sz√Ķr√©n sz√°l√°n elt√ľnik h√°rom nap alatt a v√°laszt√°si programot √≠r√≥ c√©g)szeg√©nyek √©n sajn√°lom orm√°nyos viktork√°t is hiszen a h√°z√°ra fog √°rny√©kolni a stadion meg az zaj s_*_kac
#5 | 9323 - 2013. augusztus 02. 04:22:55
A sintérsanya ivadéka, a sintér hajnalka cége készítette a választási szavazatszámláló rendszert.
Pontosan annyi szavazat lesz, amennyit csak akarnak, √©s az nyer, aki el√Ķre m√°r meg van hat√°rozva.
Most m√©g ellen√Ķrizhetetlenebb lesz a dolog a k√ľlf√∂ld√∂n √©l√Ķ magyarok szavazatai miatt. √ögy hiszik, b√°rmit megtehetnek.
#6 | Vizilo - 2013. augusztus 02. 06:14:56
Szerintem csak alvas közben nem hazudnak a politikusok -sok-sok !!!
#7 | keepfargo - 2013. augusztus 02. 07:01:59
A legutobbi "valasztasok" tisztasaganak ellenorzeset a svedek (is) elvallaltak volna, a "magyar" politikai vezetes azonban ezt nem tartotta szuksegesnek. Marmint az idegen megfigyeloket. Ugyan vajon miert nem?
Mit mondjunk meg olyan politikai vezetokrol, akiknek a legtobb es legnagyobb disznosagat evtizedekre (vagyis elszamolason es megtorlason tuli idokre) "titkositani" lehet? Mondjuk ki az igazat; golyora erett a legtobbjuk. Bar en a kenyszermunka hive vagyok, hogy amig eel, ne szabaduljon meg sajat szemetsegetol, onzesetol, es gonoszsagatol.
#8 | Kedvesi - 2013. augusztus 02. 08:29:59
H√°ny ostoba birka szavaz, megsz√°molni is sok lenne, m√©g annyi √©v ut√°n is azt k√©pzeli az idi√≥ta hogy neki bele sz√≥l√°sa van abba amit soros√©k m√°r a v√°laszt√°sok el√Ķtt eld√∂nt√∂ttek 1 √©ve hogy melyik b√°b-csapat ker√ľl kurm√°nyra.
#9 | mormota1968 - 2013. augusztus 02. 08:37:02
√Ā√°√°! A Fidesz nem csin√°l ilyesmit, s√Ķt az MSZP sem.Igaz, hogy legut√≥bb a sok p√°rt birka kis h√≠j√°n √ļjra vissza emelte a tr√≥nra az MSZP-t, √ļjabb n√©gy √©vre, de akkor j√∂tt a parancs a h√°tt√©rhatalomt√≥l, hogy √Ķk nem √≠gy tervezt√©k, √ļgy hogy ny√ļjts√°k el m√©g j√≥ n√©h√°ny √≥r√°ig a szavaz√°st, mert most a Fidesz-nek kell hatalomra ker√ľlni, mert m√°s strat√©gi√°val szeretn√©k tov√°bb ny√ļzni a magyar n√©pet.Most m√°r nyakig elvannak ad√≥s√≠tva, √ļgy hogy j√∂het az √ļj strat√©gia az √ļj korm√°nnyal, megszor√≠t√°sokkal.M√°r csak az√©rt is mindegy, hogy ezent√ļl az MSZP helyet a Fidesz fogja ugyan azt a gazdit szolg√°lni, mert mind kett√Ķ ugyan azon szuka k√∂lyke.Az MSZMP-√©.Azt√°n ha j√∂v√Ķre √ļgy gondolj√°k hatalomra seg√≠tik a Jobbikot √©s kezd√Ķdhet a polg√°rh√°bor√ļ.Hitler is az√©rt lett oda rakva anno, mert megvolt a maga feladatta.√Čs azt sikeresen el is v√©gezte.Kiv√©reztette N√©metorsz√°got √©s Eur√≥p√°t, no meg ahov√° m√©g eljutott.Nem is tudom m√°r melyik k√∂nyvben vagy √≠r√°sban olvastam, hogy a cionist√°k biztos ami biztos alapon j√≥ el√Ķre oda rakj√°k minden p√°rtba az embereiket, √≠gy nem vesz√≠thetnek.Ez is az √Ķ kuty√°juk meg az is.
#10 | Gutai Zub - 2013. augusztus 02. 10:28:57
Szavazgató birkák a csodálatos demokráciákban

Most éppen Afrikában, Maliban is szavazgatnak a derék feketék.
K√©t rossz arc√ļ jel√∂lt van, tess√©k v√°lasztani!
√ćrni olvasni nem tudnak, fest√©kbe m√°rtott k√©zzel, ujjlenyomattal jelzik b√∂lcs v√°laszt√°sukat.
Aljazeera riportere megkérdezte az egyik sorban álló szavazó malit:"mit remél a választásokból"?
"friss v√≠z√ľnk lesz, t√∂bb √©lelem, √©s elviszik az egyre sokasod√≥ szemetet"
Egy hivatalos szag√©rt√Ķ is megsz√≥lalt: "gazdas√°gi probl√©m√°inkat is megoldjuk, √°tnevel√©ssel, mert Mali lakoss√°ga nem ismeri m√©g a munka √©s az √©rte j√°r√≥ b√©r fogalm√°t. Aj√°nd√©knak gondolj√°k a p√©nzt, √©s mindig megs√©rt√Ķdnek, mert t√∂bbet rem√©ltek"
Nálunk is sorban állnak hamarosan a birkák, vigyék el már az egyre sokasodó szemetet inkább........

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.