Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvről írták...

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Fidesz: nem lehet csalni a választásokon


i>Mit? Mondd még egyszer! Hahhaahaahaa! A "választás" maga a csalás, a többi meg szám-misztika! Zsidó-cigány nem szavaz, ostoba birka nem szavaz a többinek meg pofa be, mert ő meg tudja, hogy csalás az egész. Egyébként meg a rendszar illegitim! Link
Vagy legalábbis annyira nem, hogy az látszódjon az eredményen.
A választási eljárási törvényben rögzített biztonsági garanciák kizárják az olyan választási csalásokat, amelyek érdemben befolyásolhatnák a szavazás eredményét - mondta Gulyás Gergely, a Fidesz országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatóján.

A magyarországi állandó lakhellyel nem rendelkező határon túli magyar választópolgárok választási regisztrációja csütörtökön kezdődött meg.

Gulyás Gergely emlékeztetett: az Alkotmánybíróság januári döntésével egyértelművé tette, hogy a magyarországi lakóhellyel nem rendelkező magyar állampolgárok esetén a regisztráció elengedhetetlen feltétele a választójog gyakorlásának. A Fidesz szakpolitikusa szerint a határon túli magyarok választási részvétele biztosítja a nemzet határokon átívelő újraegyesítésének történelmi lehetőségét.
Link

Hozzászólások


#1 | vesterhagen - 2013. augusztus 01. 21:26:34
hát perszehogy persze. israelben 2 millió kettős ( zsidó-magyar ) tetvedék várja a " választást" o.v. : nem kell ellenőrizni a külfödön szavazó "állampolgárokat "
#2 | vesterhagen - 2013. augusztus 01. 21:27:25
ELEGET s_*_rtata s_*_rtata
#3 | rozsola - 2013. augusztus 01. 22:00:08
Ki mondta , hogy lehet csalni ?
Fidesz - izrael
Jobbik - izrael
Dk - izrael
Együtt 2014 - izrael
........
Lehet választani.
#4 | Laci45 - 2013. augusztus 02. 00:04:15
Csak nemgondoljátok komolyan,hogy csalnának ezek az erkölcsi minta képek(hisz ők nemtehetnek róla hogy szőrén szálán eltünik három nap alatt a választási programot író cég)szegények én sajnálom ormányos viktorkát is hiszen a házára fog árnyékolni a stadion meg az zaj s_*_kac
#5 | 9323 - 2013. augusztus 02. 04:22:55
A sintérsanya ivadéka, a sintér hajnalka cége készítette a választási szavazatszámláló rendszert.
Pontosan annyi szavazat lesz, amennyit csak akarnak, és az nyer, aki előre már meg van határozva.
Most még ellenőrizhetetlenebb lesz a dolog a külföldön élő magyarok szavazatai miatt. Úgy hiszik, bármit megtehetnek.
#6 | Vizilo - 2013. augusztus 02. 06:14:56
Szerintem csak alvas közben nem hazudnak a politikusok -sok-sok !!!
#7 | keepfargo - 2013. augusztus 02. 07:01:59
A legutobbi "valasztasok" tisztasaganak ellenorzeset a svedek (is) elvallaltak volna, a "magyar" politikai vezetes azonban ezt nem tartotta szuksegesnek. Marmint az idegen megfigyeloket. Ugyan vajon miert nem?
Mit mondjunk meg olyan politikai vezetokrol, akiknek a legtobb es legnagyobb disznosagat evtizedekre (vagyis elszamolason es megtorlason tuli idokre) "titkositani" lehet? Mondjuk ki az igazat; golyora erett a legtobbjuk. Bar en a kenyszermunka hive vagyok, hogy amig eel, ne szabaduljon meg sajat szemetsegetol, onzesetol, es gonoszsagatol.
#8 | Kedvesi - 2013. augusztus 02. 08:29:59
Hány ostoba birka szavaz, megszámolni is sok lenne, még annyi év után is azt képzeli az idióta hogy neki bele szólása van abba amit sorosék már a választások előtt eldöntöttek 1 éve hogy melyik báb-csapat kerül kurmányra.
#9 | mormota1968 - 2013. augusztus 02. 08:37:02
Ááá! A Fidesz nem csinál ilyesmit, sőt az MSZP sem.Igaz, hogy legutóbb a sok párt birka kis híján újra vissza emelte a trónra az MSZP-t, újabb négy évre, de akkor jött a parancs a háttérhatalomtól, hogy ők nem így tervezték, úgy hogy nyújtsák el még jó néhány óráig a szavazást, mert most a Fidesz-nek kell hatalomra kerülni, mert más stratégiával szeretnék tovább nyúzni a magyar népet.Most már nyakig elvannak adósítva, úgy hogy jöhet az új stratégia az új kormánnyal, megszorításokkal.Már csak azért is mindegy, hogy ezentúl az MSZP helyet a Fidesz fogja ugyan azt a gazdit szolgálni, mert mind kettő ugyan azon szuka kölyke.Az MSZMP-é.Aztán ha jövőre úgy gondolják hatalomra segítik a Jobbikot és kezdődhet a polgárháború.Hitler is azért lett oda rakva anno, mert megvolt a maga feladatta.És azt sikeresen el is végezte.Kivéreztette Németországot és Európát, no meg ahová még eljutott.Nem is tudom már melyik könyvben vagy írásban olvastam, hogy a cionisták biztos ami biztos alapon jó előre oda rakják minden pártba az embereiket, így nem veszíthetnek.Ez is az ő kutyájuk meg az is.
#10 | Gutai Zub - 2013. augusztus 02. 10:28:57
Szavazgató birkák a csodálatos demokráciákban

Most éppen Afrikában, Maliban is szavazgatnak a derék feketék.
Két rossz arcú jelölt van, tessék választani!
Írni olvasni nem tudnak, festékbe mártott kézzel, ujjlenyomattal jelzik bölcs választásukat.
Aljazeera riportere megkérdezte az egyik sorban álló szavazó malit:"mit remél a választásokból"?
"friss vízünk lesz, több élelem, és elviszik az egyre sokasodó szemetet"
Egy hivatalos szagértő is megszólalt: "gazdasági problémáinkat is megoldjuk, átneveléssel, mert Mali lakossága nem ismeri még a munka és az érte járó bér fogalmát. Ajándéknak gondolják a pénzt, és mindig megsértődnek, mert többet reméltek"
Nálunk is sorban állnak hamarosan a birkák, vigyék el már az egyre sokasodó szemetet inkább........

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.