Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Rohani: Izrael 'idegen test'


Tegyük hozzá, hogy lyuk, vagy üreg, esetleg rés, de semmiképpen nem állam. Ez persze nem jelenti az, hogy a zsidónak bárhol a Földön létjoga van. Lemondott róla a mocsok! A megválasztott iráni elnök is kétségbe vonta Izrael jogát a létezéshez.

Egy nappal beiktatása elõtt Hasszán Rohani is felszĂłlalt a teheráni un. „Jeruzsálem napja” rendezvĂ©nyen. A leendõ elnök azt mondta, hogy „Izrael a rĂ©giĂłban idegen test, amelyet ki kell metszeni”. Majd hozzátette: „a cionista állam a muzulmán világ számára olyan seb, amelyet be kell gyĂłgyĂ­tani Ă©s a meg kell tisztĂ­tani.” Ugyanezen a rendezvĂ©nyen beszĂ©lt a leköszönõ Ahmadinezsád is. Tõle nem volt Ăşjdonság azt hallani, hogy „...egy pusztĂ­tĂł vihar gyökerestõl ki fogja tĂ©pni a cionizmust.” Rohanit eddig mĂ©rsĂ©kelt politikusnak tartotta mindenki. MĂ©g amerikai rĂ©szrõl is Ăłvatosan optimista nyilatkozatok hangzottak el szemĂ©lyĂ©vel kapcsolatban. Netanjahu izraeli kormányfõ azonban „báránybõrt öltött farkasnak” nevezte. Rohani mostani beszĂ©dĂ©re Netanjahu azonnal reagált Ă©s közölte: „Rohani megmutatta az igazi arcát, amit most mondott, az az iráni rezsim valĂłdi akciĂłterve, fĂĽggetlenĂĽl attĂłl, hogy ki ĂĽl az elnöki szĂ©kben”. Rohani meglepõ beszĂ©de akkor hangzott el, amikor a szĂ­nfalak mögött már megindult a kapcsolatfelvĂ©tel az Ăşj iráni elnök csapata Ă©s a nyugati hatalmak között. Ezek után valĂłszĂ­nĂ»leg nehezebb lesz az Ă©rdemi tárgyalások elindĂ­tása az iráni nukleáris programrĂłl, mint ahogy azt sokan gondolták Rohani megválasztása után.


Link

Hozzászólások


#1 | Perje - 2013. augusztus 02. 22:15:21
Már alig vártak Bibiék, hogy új elnök kerüljön az elnöki székbe. De már aggódnak is, mert a mostani leköszönõt ki lehetett számítani, azt mondta mindíg, amit gondolt. Még visszasírják, mert az új elnök simulékonyabb és dörzsöltebb, nehezebben tudják kiismerni. Ezért is tartják õt báránybõrbe bújt farkasnak.
Változatlanul aggódnak azonban tobábbra is amiatt, nehogy Ahmadi valamilyen poltitikai szerepet vállaljon. A mandátuma lelelte után egy teheráni új mûszaki egyetem vezetõje lesz. Tudományos kutatásokkal, nanorészecskékkel , egyebekkel foglalkoznak majd.
#2 | Geza - 2013. augusztus 03. 01:32:21
Az lesz a szép amikor az orosz, iráni, kínai, amerikai stb. országok titkosszolgálatai és hadserege együtt fognak izraeli kémeket gyûjteni http://www.vetera...al-battle/
#3 | rozsola - 2013. augusztus 03. 11:01:46
Nem lesz hanem már van.
#4 | rozsola - 2013. augusztus 03. 11:20:24
Érdekes hír : Ma közölte a románnyelvû média , hogy Kostanca közelében közúti balesetben meghalt egy SRI " alkalmazott ". SRI ( románia ) = NBH ( magyarország )
+ Egy cseh állampolgár meghalt egy bukaresti rendõrörs fogdájában.
Tovább is van mondjam még ?

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.