Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Orosz nacionalisták 'tisztogatják' a piacokat


A sötét bõrûek nincsenek biztonságban
SzentpĂ©terváron vádat emeltek orosz nacionalisták ellen, akik önhatalmĂşlag kezdtĂ©k meg a város piacainak „megtisztĂ­tását” a nem orosz nemzetisĂ©gĂ»ektõl. A baseball ĂĽtõkkel felszerelt nacionalisták a várost járták Ă©s szĂ©tvertĂ©k a dĂ©li bevándorlĂłk árusĂ­tĂłhelyeit.

Az akció azután kezdõdött, hogy kaukázusiak megvertek egy rendõrt Moszkvában.

A szentpétervári hatóságok ellenõrzik azokat a rendõröket is, akik tétlenül nézték, hogy az orosz nacionalisták szétverik az elárusítóhelyeket. Három nap alatt több tucat elárusítóhelyet vertek. Az õrjáratról film is készült, ahol az is látható, hogy a nacionalisták sértegetik a déli, sötét bõrû migránsokat.

Link

Hozzászólások


#21 | tour - 2013. augusztus 03. 21:14:58
Egyszóval suhancos a történet... kb. 1évre rá történnek az események és a mentalitásukból fakadóan tudjak õket irányítani.
A film végén a kölök, aki meghal, piros-fehér-zöld színek mutatnak a pólóján. Érdekes még, hogy rendõr vezetõ kissé Putyinra hasonlít és ugye õ is meghal.

Az OMON aktivizálva van, a TEK-esek azonban leállítva. A nemzettudatosítást a jóbikkal tartják fent és pont a fiatalokat, egyetemistákat megszólítva. Hatásosnak tûnik, a facebookon szétnézve a fiatalok köreiben sokan kedvelik a bandát, de a zsidó bagázs már csak erre kell, a jóbik-kuruc.info "projekt" alaphangra tolva és aztán majd leállítás következik.

Szerintem a fiataloknak kell elkezdenie és lerendeznie a takarítást, meglesz engedve, azért arra ügyelve, hogy temérdek áldozattal járjon... "Katona" újabb "emberi" megnyilvánulásairól szereztem tudomást, szívesem kitekerném a nyakát, vagy bezúznám valamelyik maratonon a szakadékba...
#22 | tour - 2013. augusztus 04. 07:14:44
Tessék! Cigánygyilkosságok is terítéken!


Mire készültek a gépfegyverrel a jobbikosok?

Szombatra virradóra egy autó ellenõrzése során gépfegyvereket és azokhoz tartozó lõszereket találtak a rendõrök Tapolca mellett - értesült az Origo. A rendõrség nem adott a lapnak semmiféle információt az ügyrõl, ám a Minimum+ blog egy Facebook-bejegyzés nyomán azt közölte: az autóban utazó négy férfi a Jobbik tagja.

A szombat hajnali ellenõrzés - amely egyes források szerint nem véletlen volt, a rendõrök biztosra mentek - során a megállított autóban gépkarabélyt, és nagyjából száz darab lõszert találtak, továbbá szúró és vágóeszközöket, viperákat, baseball-ütõket - állítja a Sümegi Hangok Facebook-oldal.

Az oldal egyébként meg is nevezi az õrizetbe vett férfiakat, akik a közlés szerint mind a sümegi Jobbik-szervezet tagjai. Ketten közülük voltak már büntetve erõszakos cselekedetek miatt.

A Veszprém Megyei Rendõr-fõkapitányság a nyomozás érdekeire való hivatkozással nem adott tájékoztatást az Origónak az ügyrõl. A "sümegi hang" azonban, amely eléggé tájékozottnak tûnik az esettel kapcsolatban, azt írta: a hatóságok kezdeményezték a férfiak elõzetes letartóztatását, mivel "alapos gyanú van arra vonatkozólag, hogy ezen személyek Lesencetomajon a cigány holokauszt alkalmából az ott élõ romák ellen akartak támadást elkövetni".
http://www.stop.h...k/1169923/
#23 | postaimre - 2013. augusztus 07. 10:16:41
Itt is van az ok. A piacolóktól rendesen zsebeltek a zsernyákok, így nem volt zaklatás, sem adó, csak vevõ.
http://rusnovosti...ws/275613/

Itt meg az orosz fakk-abátokkal szembei bizalom-oóindex! Erõs emelkerédés van 2011 óta, és majdnem elé már a 13% ot is. Ejaha! A maffia legalább biztos! A rendõr meg majdnem bizto, hogy nem biztos.
http://rusnovosti...ts/145639/
#24 | Perje - 2013. augusztus 07. 12:13:56
A piac terén ezek szerint minden azonos módon történik a jattig .Csak nálunk nincs tisztogatás. Vámellenõrzés lenne, de az is kiszivárog elõre.
Néhány évtizede , amíg mûködött a Bosnyák téri piac, az teljesen a maffia kezében volt. A vidéki termelõktõl bagóért vették át a jó minõségû zöldséget, gyümölcsöt. Ha nem adták annyiért az árut, megverték, megfélelmlítették õket. Végül is nem tudtak mit kezdeni a bûnözõi felvásárló csoportokkal, be is zárták a piacot.
#25 | postaimre - 2013. augusztus 07. 12:29:33
Perje az egész ország a maffia kezében van, de igazad van, miközben a kommentet írtam, a "magyar" piacokra gondoltam. Ma már az apeh-nav-ántsz...a maffia hivatalos eszköze rég.
#26 | Perje - 2013. augusztus 07. 15:48:26
A piacokat õrizni, védeni is kell, nem is "akármilyen" céggel:
http://banditapol...ani_piacon

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.