Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Óvatosság vagy riadó?- az USA készül augusztus 4-re


Ennyi Fehérházas holivúdi filmes támadás után, no meg a CIA-s líbiai nagykövetséges öntámadást követõen ez nem csoda. Újabb öntámadásra készülnek...mert...mert gyors visszavonulót kell fújniuk. Augusztus 4-én nem nyitnak ki az Egyesült Államok nagykövetségei. A legtöbb országban vasárnap amúgy is zárva vannak, de a muzulmán országokban a péntek-szombati ünnep után ez az elsõ munkanap.


Kapott-e olyan információt az amerikai hírszerzés, hogy iszlamista terroristák valamit terveznek az amerikai diplomáciai képviseletek ellen vasárnap? A washingtoni külügy szóvivõje semmi konkrétumot nem közölt ezzel kapcsolatban. Sõt azt sem árulta el, hogy pontosan melyik nagykövetségekrõl van szó. Nyilván vonatkozik ez a tilalom néhány konzulátusra is, hiszen szeptember 11-én Bengáziban a konzulátus épületében ölték meg az Egyesült Államok nagykövetét és három munkatársát.

A muzulmán világ forrong: Líbiától Pakisztánig sok országban célpont lehet az USA nagykövetsége. De nemcsak most vasárnap. Ezért a washingtoni külügy szóvivõje is jelezte: megvárják, hogy mi lesz augusztus 4-én és csak utána döntenek: kinyitják-e újra a szóban forgó nagykövetséget! Valamit tudhatnak és valamitõl tarthatnak Washingtonban, hiszen a muzulmán világ és az USA viszonya feszült, és sohasem lehet tudni: egy az Al Kaidahoz hasonló iszlamista terrorista csoport nem tervez-e újabb szeptember 11-ét, ezúttal augusztus 4-én vasárnap?
Link

Hozzszlsok


#1 | postaimre - 2013. augusztus 03. 09:19:28
YouTube Vide
#2 | rozsola - 2013. augusztus 03. 11:28:15
Nem tudom miért , de valamilyen oknál fogva nem hiszem el ezt a nagy amerikaellenességet.
Bár a feszültség mindig létezik , nem igazán látom a szikrát.
Irán újjabb propagandája nem véletlen , ha Szíriát is bevesszük a számításokba.
Nagyon valószínû , hogy a Csendes-Oceáni térséggel ellentétben a Közel-Keleten és Észak-Afrikában nem lesz " csendes " a kivonlás. Ide még kötelezõ azt is beszámítani , hogy az arab világ sokkal többet szenvedett mint a Kínai térség , valamint Izrael léte is komoly tényezõ.
Ha szeptember valóban szeptember azaz az Európai és Arab õsz akkor : visszavonulás.
Ha szeptember nem szeptember azaz az Európai és Arab õsz valósában " Szibériai Tél " lesz akkor : menekülés.
#3 | Perje - 2013. augusztus 03. 15:18:11
Imre! Ahogy felvezetted. Újabb öntámadásra készülnek, ráadásul igen látványosan, idõzítve két eseményhez is. A Ramadán végéhez és az új iráni elnök beiktatásához. Izrael mûfélelmét terjesztik azért, hogy legyen indokuk Irán megtámadásához.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.