Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Al-Kaida: √∂sszeesk√ľv√©s d√∂nt√∂tte meg az egyiptomi eln√∂k√∂t


Ezek a zsidaj √∂sszeesk√∂v√Ķk ugyan mikor jelentik be a v√°l√°st? Szeretem ezt a sz√≥t: √∂sszeesk√ľv√©s. Olyan titokzatos....
A nemzetk√∂zi terrorszervezet f√Ķn√∂ke szerint a koptok √©s az amerikaiak √∂sszeesk√ľdtek az egyiptomi hadsereggel Mohamed Murszi iszlamista eln√∂k megbuktat√°s√°ra.

Ajman az-Zavah√≠ri err√Ķl egy dzsihadista honlapra szombaton feltett hang√ľzenetben besz√©lt. "A keresztesek, a laikusok, az amerikaniz√°lt hadsereg egym√°s cinkosa... az √∂b√∂l menti orsz√°gok p√©nz√©nek √©s egy amerikai √∂sszeesk√ľv√©snek k√∂sz√∂nhet√Ķen meg tudt√°k d√∂nteni Mohamed Murszi korm√°nyzat√°t" - √ľzente a terrorista vezet√Ķ, aki azut√°n ker√ľlt a szervezet √©l√©re, hogy amerikai katon√°k 2011 m√°jus√°ban Pakiszt√°nban meg√∂lt√©k Oszama bin Ladent, az al-Kaida alap√≠t√≥j√°t.

A "keresztesek" sz√≥val Zavah√≠ri ebben az esetben az egyiptomi kopt kereszt√©nyekre c√©lzott, akik a lakoss√°g 6-10 sz√°zal√©k√°t teszik ki. √ēk szerinte "az√©rt t√°mogatt√°k Murszi elmozd√≠t√°s√°t, hogy kopt √°llamot hozzanak l√©tre Egyiptom d√©li r√©sz√©n".

Az Egyes√ľlt √Āllamok az eg√©sz vil√°gra vonatkoz√≥ biztons√°gi figyelmeztet√©st adott ki p√©nteken az al-Kaida jelentette fenyeget√©s miatt, √©s a h√©t v√©g√©re bez√°rta 21 k√∂vets√©g√©t √©s konzul√°tus√°t a muzulm√°n orsz√°gokban. Amerikai illet√©kesek a legvesz√©lyesebbnek Jement tartj√°k, ahol bez√°r a brit k√©pviselet is. A The New York Times p√©ntek √©jjel azt az √©rtes√ľl√©s√©t k√∂z√∂lte, hogy az amerikai h√≠rszerz√©s elektronikus √©rintkez√©st √©szlelt az al-Kaida operat√≠v vezet√Ķi k√∂z√∂tt.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | rozsola - 2013. augusztus 03. 11:35:11
Leleplez√©s dr√°bikapu n√©lk√ľl ?
Egyiptom nem siker√ľlt elvt√°rsak. A maci Libia eset√©ben m√©g aludt , Sziri√°ba √°lmosan , b√°gyadtan de bement , Egyiptomban pedig m√©g balh√© el√Ķtt becuccolt. Illene eml√©kezni a T√∂r√∂korsz√°gt√≥l kapott " p√©nzadom√°ny " eset√©re. + Libia val√≥s√°ggal k√∂ny√∂rg√∂tt n√©h√°ny " medvekaromm√©rt ".
Kor√°bban Putyin elsz√≥lta mag√°t amikor egy egyiptomi polg√°rh√°bor√ļr√≥l besz√©lt. B√°r csup√°n mint lehet√Ķs√©g volt megeml√≠tve , azt m√°r nem mondta ki ny√≠ltan , hogy " Moszkva akarata " n√©lk√ľl nem lesz komolyabb h√°bor√ļ.
#2 | Perje - 2013. augusztus 03. 16:02:44
J√≥l mondhatja a Kolloid√°s. √Črdekes m√≥don a vil√°g laz√°n tudom√°sul vette, hogy egy megv√°lasztott eln√∂k√∂t lap√°tra tettek. A "demokrat√°k" is halllgatnak, ez√©rt ezt a m√≥dszert m√©g kipr√≥b√°lhatj√°k m√°s orsz√°gokban is.
#3 | No Shadow Government - 2013. augusztus 03. 17:56:22
A Zavah√≠ri n√©v egy itteni ismert politikus nev√©re eml√©keztet,ti is tudj√°tok,hogy kire gondolok,szerintem.Kohn(kl√≥n)ozt√°k √Ķket?

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.