Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Adatgy√Ľjt√©si botr√°ny: a n√©metek felmondtak egy meg√°llapod√°st


M√©g j√≥, hogy a "magyar" helyzet sokkal egyszer√Ľbb. Ezek itt mocskos zsid√≥k √©s egyre t√∂bbeknek k√©ts√©g√ľk sem lehet, hogy az egs√©z parlamenti bolhacirkusz egy perzsel√Ķvel letakar√≠tand√≥ furunkulosa a nemzetv√©delemnek.
M√©g a hidegh√°bor√ļs id√Ķkb√Ķl sz√°rmaz√≥an seg√≠tett√©k lehallgat√°ssal √©s postabont√°ssal sz√∂vets√©geseiket, az amerikaiakat, a briteket √©s a franci√°kat. Mostant√≥l csak a franci√°kat.

N√©metorsz√°g az elektronikus h√≠rszerz√©sre szakosodott amerikai Nemzetbiztons√°gi √úgyn√∂ks√©g (NSA) adatgy√Ľjt√Ķ tev√©kenys√©ge miatt kirobbant botr√°nnyal √∂sszef√ľgg√©sben p√©nteken felmondott egy 1968-ban megk√∂t√∂tt meg√°llapod√°st, amely hozz√°f√©r√©st biztos√≠tott a nyugatn√©met titkosszolg√°latok telefonlehallgat√°si adataihoz az orsz√°got megsz√°ll√≥ sz√∂vets√©geseknek.

A titkos meg√°llapod√°s alapj√°n az amerikai, a brit √©s a francia szolg√°latok az NSZK-ban √°llom√°soz√≥ csapatok biztons√°ga √©rdek√©ben felk√©rhett√©k a n√©met k√ľlf√∂ldi h√≠rszerz√Ķ szolg√°latot (BND) √©s a bels√Ķ elh√°r√≠t√°st (BfV) a lev√©l-, t√°virat- √©s telefonforgalom megfigyel√©s√©re - vagyis telefonok lehallgat√°s√°ra, levelek, t√°viratok elolvas√°s√°ra -, √©s az √≠gy keletkezett adatok megoszt√°s√°ra. A n√©met k√ľl√ľgyminiszt√©rium p√©nteki k√∂zlem√©nye szerint N√©metorsz√°g az Egyes√ľlt √Āllamokkal √©s Nagy-Britanni√°val mondta fel az egyezm√©nyt. A felek egym√°ssal egyet√©rt√©sben, diplom√°ciai jegyz√©kv√°lt√°s √ļtj√°n helyezt√©k hat√°lyon k√≠v√ľl a meg√°llapod√°st. A k√∂zlem√©nyben id√©zik Guido Westerwelle t√°rcavezet√Ķt, akinek szavai szerint a hat√°lytalan√≠t√°s folyamata hetekig tartott. A l√©p√©s "a mag√°nszf√©ra v√©delm√©r√Ķl az ut√≥bbi id√Ķszakban kibontakozott vita sz√ľks√©ges √©s helyes k√∂vetkezm√©nye" - k√∂z√∂lte a n√©met diplom√°cia vezet√Ķje.

Kor√°bban a korm√°ny k√©pvisel√Ķi az NSA titkos adatgy√Ľjt√Ķ programjai k√∂r√ľli vit√°val kapcsolatban hangs√ļlyozt√°k, hogy az 1968-as meg√°llapod√°s ugyan √©rv√©nyben van, de N√©metorsz√°g egyes√≠t√©se √≥ta nem √©rkezett olyan k√©r√©s a n√©met szolg√°latokhoz, amelyben az egyezm√©nyre hivatkoztak volna.

A németek nem hisznek saját kormányuknak

N√©metorsz√°gban tov√°bbra is √°llom√°soznak amerikai √©s brit csapatok. Az egyezm√©ny felmond√°s√°t√≥l f√ľggetlen√ľl az amerikai, a brit √©s a francia hat√≥s√°gok tov√°bbra is jogosultak arra, hogy megfigyelj√©k a n√©metorsz√°gi telekommunik√°ci√≥t titkosszolg√°lati m√≥dszerekkel - v√©li Josef Foschepoth t√∂rt√©n√©sz a ZDF orsz√°gos k√∂zszolg√°lati telev√≠zi√≥ besz√°mol√≥ja szerint.

A n√©met korm√°ny a hivatalos √°ll√°spont szerint csak Edward Snowdennek, az NSA egykori munkat√°rs√°nak j√ļniusi kisziv√°rogtat√°saib√≥l szerzett tudom√°st az NSA adatgy√Ľjt√Ķ programjair√≥l. Felm√©r√©sek szerint a lakoss√°g t√∂bbs√©ge ezt nem hiszi el, √©s el√©gedetlen az √ľgy felt√°r√°s√°t c√©lz√≥ korm√°nyzati er√Ķfesz√≠t√©sekkel.

Link

HozzŠszůlŠsok


Mťg nem kŁldtek hozzŠszůlŠst

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.