Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Iránnak való kémkedéssel vádolnak egy ultra-ortodox zsidó férfit


Mit meg nem tesznek, hogy a köztudatba hozzák izrael végét és persze elhitessék, hogy azért vn "jó zsidó" is, mert az "ellenségnek" akar dolggozni. Vona-zazri is ezekkel trágyalt. Egy jeruzsálemi kerületi bíróság bûnösnek talált egy negyvenes éveiben járó férfit Iránnak való kémkedés vádjával. A férfi, aki egy Izrael létét teljes mértékben elutasító és megvetõ ultra-ortodox csoport tagja, Németországba utazott, hogy felajánlja szolgálatait az Izraellel éles konfliktusban álló országnak.

Egy jeruzsálemi bíróság csütörtökön bûnösnek talált egy izraeli férfit Iránnak való kémkedés vádjával, írja a Gulf News. A férfiról nem sokat lehet tudni, a nevét sem árulták el, mindössze annyit, hogy a negyvenes éveiben jár, és egy ultra-ortodox zsidó csoport, a Neturei Karta (A Város Õrzõi) tagja.

Az 1938-ban alakult Neturei Karta nem fogadja el a jelenlegi zsidó állam létét, hiszen Izrael csak a Messiás második eljövetele után alakulhat meg. A zsidók üldözése is ezzel szûnik meg, és minden emberi erõfeszítés egy zsidó állam megalakítására az isteni akarat megsértésével egyenlõ. A csoport elutasítja a cionizmust, és támogatja Iránt és a palesztin Hamaszt, hiszen azok ellenzik Izrael létét.

A Shin Bet, vagyis az izraeli titkosszolgálat által kiadott nyilatkozat szerint a férfi 2011-ben Irán berlini nagykövetségén ajánlotta fel szolgálatait. Izraelbe való visszatérése után jeruzsálemi lakásához közeli telefonfülkékbõl hívta az iráni kapcsolatait, valamint interneten keresztül kommunikált velük.

Kihallgatása során a férfi azt mondta, hogy Izrael állammal szemben érzett gyûlölete és az információkét kapott pénz is szerepet játszott tettében.

A férfit múlt hónapban tartóztatták le, és bíróság által jóváhagyott elõzetes letartóztatásban tartották. A férfit egy jeruzsálemi kerületi bíróságon külföldi ügynökökkel való kapcsolattartás és hazaárulás vádjával ítélték el.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2013. augusztus 03. 13:49:00
A helyes kis zsidógyerek, akivel minden tinilány dugni akar

James Deennek bejött az élet. Azt csinálja, amit mindig is szeretett volna, és amire minden srác vágyik: napjában hétszer szexel, milliókat keres, a legbájosabb pornós lány szerelmes belé, és tinilányok ezrei vágynak rá. Bret Easton Ellis esélyt adott neki, hogy a Vétkek völgyével kitörjön a pornó világából, de õ nem vágyik ilyesmire.


http://www.origo....etkek.html
#2 | Perje - 2013. augusztus 03. 16:06:19
El nem tudom képzelni, hogy ennek a titokszolgálatnak a látókörébe került személy még bíróság elé tud állni. Ráadászl 2 éve s megfigyelés után. Mese.
#3 | No Shadow Government - 2013. augusztus 03. 17:34:22
Ez olyan,mint ha egy magyar magyar ügynök kémkedett volna Izraelnek
#4 | rozsola - 2013. augusztus 03. 20:38:58
Jó vicc. Majdnem olyan mint az Észak-Koreának kémkedõ amerikai esete.
#5 | Kore - 2013. augusztus 04. 00:41:19
Ugye, ugye, milyen elkapkodott lépés volt ez az ún. saját állam kierõszakolása? És mennyi sok õslakos vér tapad hozzá!

". . . hiszen Izrael csak a Messiás második eljövetele után alakulhat meg. A zsidók üldözése is ezzel szûnik meg, és minden emberi erõfeszítés egy zsidó állam megalakítására az isteni akarat megsértésével egyenlõ."

Ezek már az sk. jáhvés bibliájuknak se hisznek!
Le velĂĽk!
#6 | tour - 2013. augusztus 04. 08:32:38
Izrael-ellenes volt Ahmadinezsád utolsó beszéde

Izrael tehet a Közel-Kelet jelenleg dúló polgárháborúiról, valamint a cionisták felelõsek a különbözõ vírusokért, hiszen az ellenszerbõl akarnak meggazdagodni - nagyjából ez volt a lényege Mahmoud Ahmadinezsád utolsó elnöki beszédének, amit pénteken a Jeruzsálem Napon mondott. A leköszönõ elnök még hozzátette, hogy egy pusztító vihar közeleg, amely el fogja söpörni Izraelt.

Irán távozĂł elnöke utolsĂł beszĂ©dĂ©ben pĂ©nteken kihangsĂşlyozta, hogy egy ’regionális vihar’ hamarosan ki fogja irtani Izraelt. A beszĂ©d az Ă©vente megrendezĂ©sre kerĂĽlõ Jeruzsálem Napon hangzott el. „Izraelnek nincs helye a rĂ©giĂłban”, mondta az elnök, majd hozzátette, hogy Isten a tanĂşja arra, hogy egy pusztĂ­tĂł vihar közeleg, amely gyökerestõl tĂ©pi ki a cionizmus alapjait.
Ahmadinezsád Izrael-politikája nyolc éves elnöksége alatt mit sem változott. Beszédében a cionisták által mûködtetett gyógyszeripari vállalatokat is kritizálta, mert azok szerinte új vírusokat fejlesztenek ki és terjesztenek el az egész világon csak azért, hogy az ellenszerekbõl magas haszonhoz juthassanak.

Az elnök azzal vádolta Izraelt és annak nyugati támogatóit, hogy õk szították a jelenlegi közel-keleti konfliktusokat, hiszen az õ vágyuk volt az, hogy a szóban forgó országok az Izrael pusztítására irányuló energiáikat inkább polgárháborúra fordítsák. Ahmadinezsád szerint Izrael az egyetlen, aki ünnepli az egyiptomi és szíriai zavargásokat.
A minden Ă©vben megrendezĂ©sre kerĂĽlõ Jeruzsálem Napon beszĂ©dekkel Ă©s prĂ©dikáciĂłkkal támogatják a palesztin ĂĽgyet Ă©s Ă­tĂ©lik el Izraelt. Az állami televĂ­ziĂł közvetĂ­tĂ©se szerint több százezer ember vonult fel az egĂ©sz országban, ’Halál Izraelre!’ Ă©s ’Halál Amerikára!’ szlogeneket kántálva, Ă­rja a Jazeera.
A felvonulások során az újraindított palesztin-izraeli béketárgyalásokat is elítélték az emberek.
Az Ahmadinezsádot váltĂł Ăşj elnököt, Hassan Rouhanit vasárnap fogják beiktatni. Bár korábban Rouhani Ă­gĂ©retet tett egy mĂ©rtĂ©kletesebb Ăşt követĂ©sĂ©re, az állami mĂ©dia szerint ugyanolyan Izrael-ellenes politikát fog folytatni, mint elõdje. Azt nyilatkozta ugyanis, hogy „a cionista rezsim Ă©vekig egy seb volt az iszlám világ testĂ©n, Ă©s ezt a sebet el kell távolĂ­tani.”
http://kitekinto....f3zbdJM9ww
#7 | Perje - 2013. augusztus 04. 17:46:22
Kizárt, hogy kémkedett volna. itt éppen bálba készült:
cdn.timesofisrael.com/uploads/2013/08/Mideast-Israel-Drag-Q_Horo-2-e1375350760831-635x357.jpg

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.