Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Titokban átkutathatják a közszolgák lakását


Monjátok már el, mi indokolja ezt! Tán nem történt valami nagyonnemzetbiztonságielkúrás? Ja, hogy de! Mossad-cia-...bejátszott? Nemzetbiztonsági ellenõrzés
A belügyminiszter Harangozó Tamás MSZP-s képviselõ kérdésére adott válasza szerint a külügy és a Miniszterelnöki Hivatal munkatársainak 100 százalékát alávetnék a nemzetbiztonsági ellenõrzésnek, míg a belügyi tárcánál 46, a honvédelminél pedig 30 százalék lehet az ellenõrizendõk aránya.

A fideszes Kocsis MátĂ© Ă©s Csampa Zsolt által májusban beterjesztett törvĂ©nymĂłdosĂ­tás lehetõvĂ© tennĂ©, hogy a vezetõ beosztásĂş közszolgákat folyamatosan megfigyeljĂ©k, Ă©vente kĂ©tszer harminc napig pedig titkosszolgálati eszközöket is alkalmazzanak a szemmel tartásukra. Mindezt bármilyen gyanĂş nĂ©lkĂĽl tehetnĂ©k meg a hatĂłságok. AmĂ­g korábban ezt az ellenõrzĂ©st a munkaviszony megkezdĂ©se elõtt vĂ©geztĂ©k Ă©s fejeztĂ©k be, majd legközelebb öt Ă©v mĂşlva repetáztak, addig ezentĂşl folyamatos lesz. Azaz bármikor megfigyelhetik az illetõt Ă©s a családtagját anĂ©lkĂĽl, hogy õk errõl tudnának – Ă­rja az Index.

A titkosszolgálat emberei lényegében az összes lehetséges eszközt bevethetik. Egy évben kétszer egy hónapig bírói engedéllyel lehallgathatják az illetõ telefonjait és átkutathatják titokban az otthonát, sõt, be is poloskázhatják azt. Ugyanígy kétszer egy hónapig felbonthatják a leveleit, elolvashatják az emailjeit. Van, amit engedély nélkül, korlátlanul megtehetnek: ezek közé tartozik az adott személy megfigyelése operatív módon (például követéssel), vagy találkozóinak fényképes dokumentálása

A módosítást július közepén több ponton alaptörvény-ellenesnek minõsítette az Alkotmánybíróság, így egyelõre felfüggesztette a hatálybalépését. Kocsis Máté Fidesz-szóvivõ, az egyik beterjesztõ az AB döntése után azonnal leszögezte: a kormányzó pártok szándéka mit sem változott, így ismét nekifutnak a módosításnak.
Link

Hozzászólások


#1 | rozsola - 2013. augusztus 03. 20:56:40
Mi ebben a meglepõ ?
#2 | tour - 2013. augusztus 03. 21:21:52
Semmi nem titok már!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.