Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Pekingben online platformot hoztak létre az internetes rémhírek ellen


Nyihao, elvt√°rsak, nyihao! Tessenek besz√ľntetni a zsid√≥khoz k√∂thet√Ķ, liber√°lis √©s "demokratikus" h√≠rforr√°sok m√Ľk√∂d√©s√©t. √ögy √©rtes√ľltem, a k√≠nai specnaz csod√°kra k√©pes! Az online r√©mh√≠rek, pletyk√°k elleni k√ľzdelem r√©szek√©nt hat nagy √©s n√©pszer√Ľ k√≠nai internetes weboldal k√∂z√∂s platformot nyitott, amelyen c√°folhat√≥k lesznek a nyilv√°noss√°got kapott hamis √°ll√≠t√°sok - jelentett√©k be a k√≠nai f√Ķv√°ros internet-fel√ľgyelet√©nek illet√©kesei p√©nteken.

A szervez√Ķd√©s az internetes k√∂rnyezet "megtiszt√≠t√°sa" jegy√©ben alakult, √©s a platformot √°ll√≠t√≥lag egy pekingi internetes nonprofit szervezet gondozza.

Igazgat√≥ja, Csen Hua szerint a v√°llalkoz√°s els√Ķ f√°zis√°ban 100 ezer r√∂vid k√∂zlem√©nyt tett k√∂zz√©, amelyeket 30 weblapr√≥l gy√Ľjt√∂ttek be. Valamennyi f√©lrevezet√Ķ, hamis inform√°ci√≥kr√≥l sz√≥lt, vagy adathal√°sz√≥ lapokr√≥l sz√°molt be. A szerkeszt√Ķk az inform√°ci√≥k ellen√Ķrz√©s√©re is v√°llalkoznak.

A r√©mh√≠rek szerz√Ķinek a szakemberek szerint √°ltal√°ban csup√°n figyelemfelkelt√©s a c√©ljuk, vagy a "g√Ķzt akarj√°k kiengedni". Sokan √∂tletes j√≥pofas√°gnak tekintett√©k p√©ld√°ul, hogy a tavalyi f√Ķv√°rosi nagy es√Ķz√©sek idej√©n √©vekkel kor√°bbi √°rv√≠zi k√©pekkel illusztr√°lt√°k a helyzetle√≠r√°saikat. A sz√°nd√©kosan gy√°rtott √°lh√≠rek ugyanakkor vesz√©lyesek is lehetnek, k√∂nnyen p√°nikot okozhatnak - teszik hozz√° a szak√©rt√Ķk.

A Sohu k√≠nai weboldal h√≠rk√∂zpontj√°nak igazgat√≥ja hangs√ļlyozta, hogy megfigyel√©seik szerint ezek a "h√≠rek" katasztr√≥f√°k vagy t√∂megmegmozdul√°sok idej√©n k√ľl√∂n√∂sen gyorsan terjednek.

A Global Times c√≠m√Ľ angol nyelv√Ľ napilap p√©nteki, kapcsol√≥d√≥ jegyzet√©ben eml√©keztetett arra, hogy az internet vil√°g√°ban ma - 564 milli√≥ b√∂ng√©sz√Ķvel - a k√≠naiak vannak a legnagyobb l√©tsz√°mban jelen. √Ām ez a t√∂meg - tette hozz√° az √ļjs√°g - nagy sz√°mban gy√°rtja a hamis inform√°ci√≥kat is.

A lap k√ľlf√∂ldi esetekkel illusztr√°lta a k√∂z√∂ss√©gi m√©di√°ban el√Ķfordult k√°ros h√≠resztel√©seket, amelyek p√©ld√°ul Indi√°ban egy etnikai konfliktus kisz√©lesed√©s√©hez vezettek, vagy tavaly a Sandy hurrik√°n puszt√≠t√°sa idej√©n az Egyes√ľlt √Āllamok hat√≥s√°gait k√©sztette beavatkoz√°sra.

A lap √ļgy tudja, fejleszt√©s alatt van egy online j√°t√©k, amely arra fogja tan√≠tani az internetez√Ķket, mik√©nt el√Ķzz√©k meg, hogy r√©mh√≠rek √°ldozataiv√° v√°ljanak, √©s meg tudj√°k k√ľl√∂nb√∂ztetni a h√≠rt a pletyk√°t√≥l.
Link

HozzŠszůlŠsok


Mťg nem kŁldtek hozzŠszůlŠst

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.