Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kohl minden második törököt hazaküldött volna


Jaj mit nem mondanak! Most 10-bõl 8 mehet haza! Persze ehhez Törökországot is át kell rendezni, hogy legyen helyĂĽk Ă©s persze pĂ©nzĂĽk is. MĂ©g pár Ă©v Ă©s megindul a visszaszivattyĂşzás... A brit kormány számos, a ’80-as Ă©vekben keletkezett titkos dokumentumot tett közzĂ© a hĂ©ten. Az egyik ilyen jegyzõkönyv tanĂşsága szerint Helmut Kohlnak mĂ©g 1982-ben egy radikális elkĂ©pzelĂ©se volt: minden második NĂ©metországban Ă©lõ törököt haza kell kĂĽldeni.

1982-t írunk, a frissen megválasztott Helmut Kohlhoz magas rangú külföldi delegáció érkezik Bonnba, élükön Margaret Thatcherrel. Az október 28-i találkozó eredményeirõl mindez idáig el volt zárva a publikum, ám a titkosított dokumentumok feloldása után a Spiegel Online betekintést nyert a találkozóról készül jegyzõkönyvbe.
Kattintson és nézegessen képeket Németország nevezetességeirõl!

„Kohl kancellár az alábbiakat mondta: az elkövetkezendõ nĂ©gy Ă©vben szĂĽksĂ©ges lesz, hogy a töröksĂ©g arányát ötven százalĂ©kkal csökkentsĂ©k – ám õ ezt mĂ©g hivatalosan nem mondhatja ki”- Ă­gy szĂłl az idĂ©zet a titkos jegyzõkönyvbõl. „NĂ©metország számára nem lehetsĂ©ges, hogy a törököket a jelenlegi arányaikban asszimilálni tudja”. A szĂłban forgĂł beszĂ©d elhangzásakor nĂ©gy fõ volt jelen: Helmut Kohl Ă©s tanácsadĂłja Horst Teltschik, Margaret Thatcher, valamint a Vaslady szemĂ©lyi titkára A.J. Coles, aki egyĂ©bkĂ©nt a szöveg fogalmazĂłja is egyben.

A beszĂ©lgetĂ©s során Kohl szĂłt ejtett az egymás mellett Ă©lõ párhuzamos kultĂşrákbĂłl adĂłdĂł feszĂĽltsĂ©gekrõl is. Az öreg kancellár elsõsorban a kĂ©nyszerházasságot Ă©s a feketemunkát emlĂ­tette meg, mint ami kiváltkĂ©pp jellemzõ a töröksĂ©gre. „NĂ©metországnak nincs baja a portugálokkal, az olaszokkal, mĂ©g a dĂ©lkelet-ázsiaiakkal sem, hiszen ezek a közössĂ©gek sikeresen integrálĂłdtak. Viszont a törökök egy egĂ©szen más közegbõl Ă©rkeznek…”

Az elsõ Kohl-kabinet, hogy kezelje valahogy a kialakult helyzetet, igyekezett vonzĂłvá tenni a hazatĂ©rĂ©st a törökök körĂ©ben. 1983-ban meghirdettĂ©k az Ăşn. „RĂĽckkehrhilfe-t”, azaz hazatĂ©rĂ©si prĂ©miumot, mely voltakĂ©ppen pĂ©nzbeli segĂ©ly volt azoknak a családoknak, akik a hazatĂ©rĂ©s mellett döntöttek. A prĂ©miumot választĂł törökök fejenkĂ©nt 10.500 nĂ©met márkát kaptak, valamint kĂ©zhez kapták a nyugdĂ­jbiztosĂ­tási alapba befizetett összeget is. A pĂ©nzbeli segĂ­tsĂ©g viszont nem mondhatĂł tĂşl sikeresnek az elĂ©rni kĂ­vánt cĂ©l szempontjábĂłl, hiszen mindössze 100.000 török döntött a hazautazás mellett.

Érdekes megnĂ©zni, hogy mĂ­g a ’80-as Ă©vek elejĂ©n egy ilyen Ă©rzĂ©keny tĂ©márĂłl mennyire nyĂ­ltan mert beszĂ©lni a nĂ©met kancellár, addig ma, egy hasonlĂł kijelentĂ©st egyĂ©rtelmĂ»en a szĂ©lsõjobb kategĂłriájába sorolna a közvĂ©lemĂ©ny. Változik a világ.
Link

Hozzászólások


#1 | rozsola - 2013. augusztus 04. 12:00:43
Közben Koh(n)l fejpénzt fizetett Romániának.
Egy egyszerû faxfej ára kb 2000 márka volt. Egy mérnökért kb 10,000 márkát fizettek. Egy orvos vagy ügyvéd árfolyama elérte a 20,000 vagy akár a 40,000 márkát is.
#2 | postaimre - 2013. augusztus 04. 12:19:15
Kohl és Brezsnyev cukipajtások voltak, errõl cikkeztek egy pár napja olvasott orosz hírben. Brezsnyev még támogatta is (GKB) Kóhl újraválysztását is pénzzel...

Pedig Kohl ugye ...


Szovjet katonák erõszakolták meg Helmut Kohl feleségét
Olvasson többet a témában! Hannelore Kohl, szovjet, Németország, külföld.
2011. jĂşnius 19. 15:00

Tizenkét éves korában szovjet katonák megerõszakolták, majd kidobták egy elsõ emeleti ablakból Hannelore Kohlt, Helmut Kohl egykori német kancellár 2001-ben elhunyt feleségét, derült ki a most megjelent visszaemlékezésekbõl.

Nemrég jelentek meg Hannelore Kohl, az egykori német kancellár, Helmut Kohl feleségének emlékiratai, melyekbõl a Spiegel közölt részleteket. Az emlékiratból kiderült, azért volt a kancellár feleségének rideg és barátságtalan magatartása, mert sosem tudta kiheverni azt a testi-lelki traumát, amikor tizenkét éves korában szovjet katonák erõszakolták meg, majd kidobták egy elsõ emeleti ablakból, amitõl gerincsérülést szenvedett.

Hannelore Kohl apjáról az emlékirat azt írja, hogy a második világháború idén zsidó kényszermunkások ezreinek haláláért felelõs, a náci hadiipar egyik vezetõ alakjaként egy páncélöklöt gyártó üzemet bíztak rá. Az életrajz szerzõje Hannelore Kohlt erõs kancellárfeleségként jellemzi, és kitér arra is, hogy a Kelet-Németországból származó asszonynak nagy szerepe volt abban, hogy férje a német egységet szorgalmazta.
http://mandiner.h..._feleseget

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.